If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами комуняга...
доказан член на БКП и ако не беше такъв ..... сега Дертлиев щеше друга България да създаде...
А издириме ,аз никога не съм се крил мишок такъв........
то по тоя параграф всички са комуняги..
Не ми трябваш, паразити на бюро съм виждал достатъчно.
или Желев..
отново се надскачаш, и смяташ, че знаеш всичко..
Нали няма да кажеш, че президента Желев е комуняга, лично ще те издиря!
Ами комуняга...
доказан член на БКП и ако не беше такъв ..... сега Дертлиев щеше друга България да създаде...
А издириме ,аз никога не съм се крил мишок такъв........
Недей така бе човек, имай милост, след днешния ден ще си направи аутодафе, може да заплаши с такова ако не му дадат офицерски звание.
Ако не направи и това значи е последен измекяр който няма да спи поне 7 днислед излагацията тук
След 8390490723 лични нападки доказахте, че не струвате колкото повърнатото от болно куче.. Смях.
Недей така бе човек, имай милост, след днешния ден ще си направи аутодафе, може да заплаши с такова ако не му дадат офицерски звание.
Ако не направи и това значи е последен измекяр който няма да спи поне 7 днислед излагацията тук
Искаш да кажеш че не си летец, така ли, нали допреди малко обяснява как си завършил долна, на 18г офицер, ааааааааа забравих ти си бил от обслужващия персонал, забравих че и такива офицери имаше там, ама те не метяха ли само самолетите.
исках, да ти подскажа, че не съм летец на курник на кюмюр.. тоест льотчик на руски курник..
Ами от майор нагоре задължително с ВА ....
поне научи днес малко повече за военната субординация.....
Шмохо, субординацията ли е проблема, с който не се справяш??
Ами от майор нагоре задължително с ВА - от днешните ти излагации ТАЗИ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА.
Това , че си бил връзкар при заместник министъра на назначен по погрешка министър и хабер си нямаш от нищо, отново доказва, че и насила да те вкарат, пак ще си останеш заклет некадърник.
Га бях войник кат се разминавахме с такива полковници кат тебе си вдигахме единия крак и пърдяхме срешу тях а Михов ни молеше да ги уважаваме.Такъв полковник кат тебе ако влезе във войнишко спално най много да отнесе няколко кубинки по главата
Такъв като мен да не ти влиза където и да било.. големи сте ми мухляци..
Ами от майор нагоре задължително с ВА ....
поне научи днес малко повече за военната субординация.....
С тая логика недей да вземаш инвестиционни решения..
Тая прическа един президент я има.. руски...
кюмюрджия ще викаш на някой льотчик.. аз печки не карам..
Искаш да кажеш че не си летец, така ли, нали допреди малко обяснява как си завършил долна, на 18г офицер, ааааааааа забравих ти си бил от обслужващия персонал, забравих че и такива офицери имаше там, ама те не метяха ли само самолетите.
Щом си капитан от запаса, ще заставаш мирно само като си помислиш за мен, полковника. Свободно, продължавай, да чистиш тоалетните.
Га бях войник кат се разминавахме с такива полковници кат тебе си вдигахме единия крак и пърдяхме срешу тях а Михов ни молеше да ги уважаваме.Такъв полковник кат тебе ако влезе във войнишко спално най много да отнесе няколко кубинки по главата
Сега да не се скарате, кой ще е Шизо 1. МоркоФФ, ти как наследи счетоводна кантора, за заслуги към родината(Русия) ли??
Ти си полковник летец колкото Марандуля е БГ император.
Ма ето ако соца държеше още властта такива кат вас нямаше да дращят по нета глупости а щяха да са прибрани в едни специализирани заведения са особени случай.....
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Дори и да ти я разкрие какво от това, най много да ти дойде на гости и да поиска да го почерпиш, няма да ти изяде закуските я, да изяде 2 банички с една боза най много
Все ми е тая, ще си го подигравам вечно. Ако ще да разкрива..
Банички с боза мразим, но ако си гладен, да ти преведа 5 лефа??
Коментар