IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от The Senator Разгледай мнение
    А не опитваш ли ти в момента да накараш Гигов да мисли като теб и защо, ако твърдиш за широта на възгледите, свобода на разбиранията и на изказа на мнение, се дразниш, когато той ги проявява? Навсякъде ви се привиждат ЗКПЧ-та, руска власт, "военни с осакатени мозъци" и т.н. Не усещаш ли иронията и не си ли даваш сметка, че и сам може да си вкаран и да живееш в Матрицата? Лесно се вижда прашинката в чуждото око, за разлика от гредата в собственото. Не се толкова пали, наистина. Хубав-лош, гигов си е Гигов и е ветеран на форума. И заслужава уважение.
    +1111
    Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• The Senator

Първоначално изпратено от The Senator Разгледай мнение
      А не опитваш ли ти в момента да накараш Гигов да мисли като теб и защо, ако твърдиш за широта на възгледите, свобода на разбиранията и на изказа на мнение, се дразниш, когато той ги проявява? Навсякъде ви се привиждат ЗКПЧ-та, руска власт, "военни с осакатени мозъци" и т.н. Не усещаш ли иронията и не си ли даваш сметка, че и сам може да си вкаран и да живееш в Матрицата? Лесно се вижда прашинката в чуждото око, за разлика от гредата в собственото. Не се толкова пали, наистина. Хубав-лош, гигов си е Гигов и е ветеран на форума. И заслужава уважение.
      Много щастлив ставам, когато във форума се появят хора, разбиращи много. И главно, четящи както трябва.
      Човече, всичкото, което се опитвам да направя, е да не ме пращат да уча в СССР и да не ме изпитват съветски професори. В миналото, разбира се.
      И друго. Ако Гигов е ветеран на форума, то аз какъв съм тогава, със двойно повече "стаж" от него? И не съм само аз, много други колеги има, че и с по-голям стаж и от моя. А датата на регистрацията 2005 г. е всъщност дата на служебна пререгистрация.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
        Гигов, ......
        Никога не съм учил в СССР, никога не ме е изпитвал съветски професор. И двете ми образования са в български университети.
        А ти, най-вероятно си с толкова деформирани и насочени само в една посока знания и представи, с толкова смазана обща култура, че дори и не си чувал, че руска литература се изучава и в България. Твоето префасонирано от военните съзнание дори и не може да допусне такова нещо.
        .....
        Бъди здрав и късмет през Новата година!
        Е, добре, може да съм сбъркал за руския професор, ама че това дето ни го разправяш е епизод, който ми напомня нещо написано от Суворов (Резун), това пак си остава.
        Ами другата смехория, как през 66та година си се ровил в секретния отдел на Ленинградската библиотека? И си открил някакъв вестник... Ама и това ми напомня за Резун. И как така те допуснаха до руските секрети? Да не си бил служител на "службите"?

Впрочем аз съм почитател на Виктор Суворов. Имам всичките му книги, които от препрочитане са заприличали на парцали, а аз по принцип много си пазя книгите.
        Суворов е първият публицист, който ми даде обяснение, приемливо за мен обяснение за огромните загуби и пораженията на Съветската армия в първите месеци след нападението на Германия на 22 юни над Съветския съюз. Така че много го уважавам като публицист
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
          Гигов, ти може и да не си лош човек, особено когато не се държиш грубо и не обиждаш другите хора.
          Но съжалявам, че трябва да го кажа, ти си болен човек. По-точно човек с промит от ЗКПЧето мозък. Човек, на който е вменено или да мисли по точно определен начин или въобще да не е в състояние да мисли. Далече съм от мисълта да виня тебе за тези деформация, ти нямаш никаква вина. Просто имам отлична представа от военната машина преди 1989 година и това как тя инвалидизираше хората. Военните хора,
          Никога не съм учил в СССР, никога не ме е изпитвал съветски професор. И двете ми образования са в български университети.
          А ти, най-вероятно си с толкова деформирани и насочени само в една посока знания и представи, с толкова смазана обща култура, че дори и не си чувал, че руска литература се изучава и в България. Твоето префасонирано от военните съзнание дори и не може да допусне такова нещо.
          А аз, за да бъда точен, съм учил не само руска литература, а и антична, българска, западноевропейска, американска и съветска /различно е от руска литература/.
          Но ако си мислиш , че съм учил някаква филология, пак хвърляш геле.

Коментар

• Моля, дръжте се коректно и без обиди. Празници са...

Коментар

• gigow

Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Ама как бе? То такава веселба тука!
              Виж само този епизод от житието на Дона:

Представяш ли си съветският професор през шейсетте години, как изпитва български студент и оня му казва такава проникновена мисъл, та професорът се чуди дали не е провокация на Органите, ама след дълга размяна на изразителни погледи с българското генийче му пише шестица.
              Майтап голям! То на руснаците оценките им бяха до петица, тя беше отличната оценка, ама нейсе.
              Гигов, ти може и да не си лош човек, особено когато не се държиш грубо и не обиждаш другите хора.
              Но съжалявам, че трябва да го кажа, ти си болен човек. По-точно човек с промит от ЗКПЧето мозък. Човек, на който е вменено или да мисли по точно определен начин или въобще да не е в състояние да мисли. Далече съм от мисълта да виня тебе за тези деформация, ти нямаш никаква вина. Просто имам отлична представа от военната машина преди 1989 година и това как тя инвалидизираше хората. Военните хора,
              А аз, за да бъда точен, съм учил не само руска литература, а и антична, българска, западноевропейска, американска и съветска /различно е от руска литература/.
              Но ако си мислиш , че съм учил някаква филология, пак хвърляш геле.

Коментар

• Кой раздава акъли, смях
                А защо забравихте за трусовете в петата колона?

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                  Поне един бойлер трябва да се продаде, за да си наеме пиар ...
                  Е, ти представяш ли си колко е зле това момче, да се пуска с никнейм Пирамида и да търси 'орица за кинти?

Все едно утре да пуснат съобщение от типа: Банка Пирамида ви пожелава весели празници и елате да си внесете кинтите при нас?

П.П. Тоя си няма хал хабер от елеметарен маркетинг и как се правят проекти, но го раздава като даскал сред околните

След 10 години без да иска се усети, че така няма да стане и си смени ника. Какой рекорд, к'фо фрузрение и к'фа галактическа мисъл .... ( ули-ули .... к'фи марули )

Коментар

• И, като стана дума за "анти"съветските прояви, да припомним про-съветските такива, вътре в ЕС, от президента Плевнелиев - ако си спомням правилно, именно той наложи еди-какви -си съвети тук, съвети там и т.н. Съответно, европейският съюз се запревръща в съветски, като най-големият съвет беше на баба Меркел - "Да иват, имаме място за 800 000 бежанци", а, не, за цял милион. А сега да се връщат, ще затваряме границата и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                      Току що самоубиха 18-годишното момче, написало това:

"Всем привет! В первые за долго время относительно хорошее настроение, решил написать пару своих мыслей. Думаю что в России формируется, хоть и медленно революционное настроение. Сейчас, пока рейтинг Путина высок, ни о каких переменах речи быть не может. Но как только закручивание гаек, эмбарго, санкции и новые глупые законы начнут касаться простых людей, думаю ситуация резко изменится. Лично по моему субъективному мнению, я не к чему не призываю, согласно конституции РФ просто говорю свои мысли, в РФ может начаться гражданская война. Что не говори, несмотря на всю нелюбовь к «западной демократии», «европейски ценностям», «майдану», к геям и т. д. Население не хочет нового царя, нового Сталина, нового «хозяина». Стоит людям начать понимать, что «врага» нет, что все что сейчас делается, делается с целью группы людей побольше наворовать и укрепить свою власть и все это делается с ведома и разрешения президента, тогда рейтинг Вовы начнет падать. Как только он начнет снижаться, это будет означать конец эпохи «путинизма». Печально будет то, что в стране все еще будут люди которые будут стоять за него. И те, кто захотят его убрать. И вот тогда, по моему мнению, начнется война. Безусловно я могу ошибаться. Я не эксперт, не политолог, мне всего 18. Но я просто логически сопоставляю факты и действия людей. Пока люди верят что Путин спасает их от «фашистов бандеровцев», от «американских жидов», от ИГИЛ. Но что будет, когда население начнет просыпаться, когда поймет что телевизор много врет, когда чиновники вместе с бандитами и ментами открыто влезут в их карман?"
                      http://www.svoboda.org/content/article/27450515.html
                      Aма какви ги говориш, я виж тук:

Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                      Това което прави Русия ми изпълва гърдите с настроение! Гордея се с братския руски народ!
                      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Суворов, друг път ... руските подлоги така са свикнали да им пълнят главите със сдъвкани изводи, че не допускат възможност човек да мисли и анализира със собствената си глава ...
                        Всички подлоги са така. Без изключение.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Представяш ли си съветският професор през шейсетте години, как изпитва български студент и оня му казва такава проникновена мисъл, та професорът се чуди дали не е провокация на Органите, ама след дълга размяна на изразителни погледи с българското генийче му пише шестица.
                          Майтап голям! То на руснаците оценките им бяха до петица, тя беше отличната оценка, ама нейсе.
                          А цялата тази сага някак ми напомня на нещо написано от Виктор Суворов, ама не се сещам точно от коя книга, пък не ми се рови толкоз дълбоко, ама е от него. Проникновената мисъл, дългата размяна на умни погледи и разбирателството без думи... абе истинският Суворов.
                          Гигов, и там имаше и продължава да има хора с чест и достойнство, които не приемат всичко, дето "витае из въздуха". А за В.Резун - разговарял съм с него, на една ръка разстояние - това е правдив и сърцат човек, дето от днешните тук "разбирачи" няма кой да му се намаже на пръста.

Коментар

В справката на ДС за антисъветските прояви на български граждани четем:

"Най-голям е броят на лицата, произхождащи от семейства на служащи, сред които на първо място са тези от педагогическата интелигенция, следвани от контрареволюционните остатъци и отделни представители на художествено-творческата, научната и медицинската интелигенция. Сред лицата с буржоазен произход, 85 % са от средите на контрареволюционните елементи, които използват всякакви поводи да хулят и клеветят Съветския съюз. Съвсем малко са тези от работнически произход."

Няма да питам от кои си ...
                            Ми ... калхозник некъф предполагам. Нали се е подписвал с декларация да бъде верен до гроб на СССР

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                              Измамнико ти ли си?
                              Поне един бойлер трябва да се продаде, за да си наеме пиар ...

Първоначално изпратено от The Senator Разгледай мнение
                              Знаеш ли, Бате Пешо, видях се тези дни с пирамидалния - мен също ме дразни - и, дали по тази или друга причина, се разговорихме. Съответно, го взех на абордаж и се навих да го скъсам от майтап. Гледах, беше се рязал по разни шистово-свързани теми, че държал ключове разни за някаква си технология и все от този вид. И покрай всичко което е изписал - добре, че го награбиха, форумът да снижи напрежението - тогава този субект успя да разпали любопитството ми. Може да е всякакъв но, чак откачен не е. Започна да коментира и току се бърка из джобовете и вади разни метални и пластмасови джаджи - Това било прототип на еди-какво си, и доказвало, че е възможно, използвало се масово, онова било прототип на друго, и за неговото производство имало машини и технология - и също показвало, че е възможно, трето се намирало на центъра на София, на видно място и много народ ползвал, значи, било възможно и т.н. Зави ми се свят и се хванах. От приказките му излиза, че технологиите се оформяли и било въпрос на няколко години само. Не каза точно колко, било "зависело". После разправя за някаква международна конференция, която той бил организирал за март месец и щял да разкрие подробности. Някакви фирми и институти на "ватници" и "варвари", ако ползваме терминологията на Имхотеп, щели да докладват за свой прототип на възлов елемент, който били изпитвали в момента и т.н. Кое най-много ме учуди ли? Как кое - къде са дрямали всички познавачи и как са пропуснали да забележат според него, простички неща.
                              - Ами ако наистина има достатъчно газ у нас?
                              Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

А цялата тази сага някак ми напомня на нещо написано от Виктор Суворов, ама не се сещам точно от коя книга, пък не ми се рови толкоз дълбоко, ама е от него. Проникновената мисъл, дългата размяна на умни погледи и разбирателството без думи... абе истинският Суворов.
                                Суворов, друг път ... руските подлоги така са свикнали да им пълнят главите със сдъвкани изводи, че не допускат възможност човек да мисли и анализира със собствената си глава ...

Дори натрапването на т. нар. българо-съветска дружба от комунистическата пропаганда и промиването на мозъците повече от четири десетилетия в България не са успели да изличат трезвото отношение към съветския режим, СССР и съветските ръководители в Москва.
                                Българите не са мълчали: Говорили са против СССР и при комунизма
                                В справката на ДС за антисъветските прояви на български граждани четем:

"Най-голям е броят на лицата, произхождащи от семейства на служащи, сред които на първо място са тези от педагогическата интелигенция, следвани от контрареволюционните остатъци и отделни представители на художествено-творческата, научната и медицинската интелигенция. Сред лицата с буржоазен произход, 85 % са от средите на контрареволюционните елементи, които използват всякакви поводи да хулят и клеветят Съветския съюз. Съвсем малко са тези от работнически произход."

Няма да питам от кои си ...
                                Yeah

Коментар

Working...
                                X