Първоначално изпратено от power grid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 27.01.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеТи много си се объркал.Когато ти присвояват някакво алиби поне малко да го съобразяват с реалността.За времето което пишеш пилот не можеше да се стане по заслуги.Държеше се изпит по математика задачите не бяха трудни и политически изпит.Трудното беше да минеш авиомедицинските прегледи.И имаше ограничения по възраст мисля до 21г след това не може.И от мен да знаеш генерал Михов ми е бил командир.Та от него знам че никой не можеше да се вози в изтребител спарка освен пилот и курсант.Никой никакви полковници никакви генерали.Ако някой те е лъгал че се е возил и си му повярвал това си е твой проблем.Генерал Михов е един много почтен и хубав човек.Ако знаеш колко съм му се молил да се кача на МИГ 17 или на МИГ 21 но отговора беше може мойто момче ама докато джугана го дърпа от самолетната стоянка към старта.Ние войниците зареждахме с керосин с бомби раз бира се под контрола на офицери,Имаше свързочници планшетисти.....Но да ми говориш глупости че военен пилот се става по заслуги това показва че нямаш нищо общо с авиацията и Долна МитрополияThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеСледите ли брента? Лоша работа.....за бензиностанциите.
Е освен в окупирани от петролната мафия страни, като България.Last edited by Ivan2015; 08.12.2015, 16:09.
Коментар
-
От провелите се в неделя местни избори в Украйна показват, че управляващата коалиция е запазила своето господстващо положение в западната и централната част на страната, въпреки широко разпространеното разочарование от правителството на президента Петро Порошенко, отбелязва "Асошиейтед прес".
В южните и източните части гласоподавателите са предпочели Опозиционния блок, образуван от останките на партията на бившия проруски президент Владимир Янукович, който беше свален от власт в началото на 2014 г. след месеци на улични протести. Явно фашизма взе да им дотяга.
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеДертлиев никой нямаше да го пита, какво иска, да създава.
Другарите са решили кой, кога и как предварително. Измет.
Коментар
-
Марандулий Лясковски , спешъл новина от днес за тибя.
Я вземи анализираи сегодня има ли ток у Крим, че догодина ша ходим на море тамЧувам че от гоогле университета страшни енергетици излизали....
Министерството на енергетиката на РФ: Електроснабдяването в Крим се осъществява в пълен обем
Енергоснабдяването в Кримски федерален окръг (КФО) се осъществява в пълен обем, съобщиха от министерството на енергетиката на РФ, предаде ТАСС.
Според материалите, предоставени от ведомството, в 01:37 ч. на 8 декември е включена високоволтовата линия “Каховская – Титан – Красноперекопск”. Общата генерация в Крим предвид от подаването на електричество от ЕЕС на Русия и Украйна е 769 МВт.
Подаването от НЕК „Укренерго“ е 104 МВт.
Общо за възстановяването на електроснабдяването в социално значимите и инфраструктурните обекти са включени в работа 2 677 резервни източника с обща мощност от 272,29 МВт.
Електроенергията се доставяше в Крим от Херсонска област в Украйна по четири електропровода. Всички те обаче бяха повредени заради действията на украинските радикали на 22 ноември, в резултат на което електроподаването на полуострова беше прекратено.
Киев е започнал доставянето на електроенергия в Крим в размер на 120 МВт, съобщиха от пресслужбата на „Укренерго“.
Включването само на една електропреносна линия няма принципно значение за електроснабдяването в Крим. Възстановяването на тази линия, както неведнъж потвърди украинският министър на енергетиката Владимир Демчишин, е свързано изключително с необходимостта от възобновяване на доставките на електроенергия в самата Херсонска област, където вече има прекъсвания на тока. Електропреносната линия „Каховская-Титан“ само частично влиза в територията на Крим и се връща обратно в Украйна, снабдявайки с електричество само две населени места на полуострова.
на 2 декември руският президент Владимир Путин даде старт на работата на енергомоста, първата линия на който започна да доставя електричество в Крим от Кубан.
До началото на летния сезон Путин възложи да бъде напълно заменена в Крим електроенергията, получавана по-рано от Украйна.
Става дума за включването на още две линии на енергийния мост с мощност от 200 МВт всяка.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеЕ те тава е нов връх в техническата мисъл.Майкъл Фарадей и Никола Тесла ряпа да ядат пред нашия лясковски иджинер...
Специален поздрав за него
https://www.youtube.com/watch?v=ix8QfJeZtZQНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
постоянно демонстрираш обратното..
В мотострелкови войски в Търново биха те взели в политическия профил..
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеАми аз ги чета ама не ми става ясно кое за коя модификация е защото миг 29 имали 4 дълбока/какво ли значи/ модификация и били в момента доста по напред от файтърите/всички видове
Всички са претърпели доработки и осъвременяване....
А и не са един тип(клас) самолети, за да се сравняват.. Къде е Ф16, а къде Ф15
Всъшнос, типично да уикипедиа...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеили Желев..
отново се надскачаш, и смяташ, че знаеш всичко..
Нали няма да кажеш, че президента Желев е комуняга, лично ще те издиря!
лъжец ще викаш на идиота, който ти е разписал диплома за основно..
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНачев, всеки нормален четящ, когато види изброени стандартите за радарите: метров/децибелов/сантиметров обхват, му става ясно, че е техническа грешка и се е имало предвид дециметров.
Истериците обикновено, започват да търсят под вола теле и се започва вой за синеоките турчета с дни. Демек какой "специалист" бил, като точно преди да го прочете досега даже не е чувал за тия неща.
Накратко пълен спам и нищо общо с темата. Затова го трият, ама той още не може да вдене
Специален поздрав за него
https://www.youtube.com/watch?v=ix8QfJeZtZQ
Коментар
Коментар