IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
    Защото знаят dddd, че руския крепостник ще търпи, стига да има водка и враг.
    Е за тоя красив живот се борят мурзилките. Правят му реклама от преди войната в Украйна.
    The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
      Марков, гледаш неправилните цифри както те устройва. Руската централна банка използва двувалутната кошница. Ползвай тяхната методология.
      Колега в който и саит за форек да влезеш и поискаш да видиш фиксинга на съответната валута , тези стойности ша видиш дето съм ти ги дал. В случая тези котировки са от форекс секцията на инвестора .....така че ако имаш претенции към методологията, вероятно тук някъде има майл за връзка с някои отговорен кадър ....
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Защото знаят dddd, че руския крепостник ще търпи, стига да има водка и враг.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Какво съвпадение и аз съм се чудил колко сте неграмотни, че не можете 3 години да сметнете държавно-гарантирания дълг на Манголия и дуднете некви басни за 10-15%.

Спакойна, 3 нули ги махате от валутата си през 5 гадини и не е фрублем за вас

Все започвате кат' тигри 1 руплей = 1 гущерос и след 5 гадини поредната деноминация
          Всеизвестно е че неграмотника тук си ти .....в това няма никакво съмнение.....

Неграмотността си обилно гарнираш с простотия под благосклонния поглед на модерацията....

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
            Кат ви чета глупостите ще си помисли човек че кои знае колко е паднала , та рекох да проверя:

на 05,01,2015 едно евро е 70,39 рубли
            на 08,12,2015 едно евро е 75,92 рубли

на 05,01,2015 един долар е 59,08 рубли
            на 08,12,2015 един долар е 69,81 рубли

викам я да сравня с лева:

на 05,01,2015 един долар е 1,6415 лева
            на 08,12,2015 един долар е 1,7985 лева

Ми то и левеца и еврото са в свободно падане бе, ма не чух някои да се тревожи за нашенската валута ...що така ?
            Марков, гледаш неправилните цифри както те устройва. Руската централна банка използва двувалутната кошница. Ползвай тяхната методология.
            http://cbr.ru/hd_base/Default.aspx?Prtid=bicurbase
            Виж каква девалвация има за година и половина. От 39 миналото лято до 72 сега. Дори и това не е толкова важно. По-интересното е какво предстои. Предният път изразходваха 150 милиарда долара за да се ограничи обезценката до тези много големи стойности. Лихвеният процент беше повишен, като в момента е на 11 процента. Няма ресурси за борба с проблемите. Това, което идва е или стагфлация, или хиперинфлация или жестока депресия. В момента са избрали стагфлацията при която населението бавно и системно обеднява, което ще продължи може би десетилетие.

Коментар

Смяташ, че генералите от кагебе, ще продадат ракетите на негри

...за банани?
              Смята я, така е там по коледа..

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                560 милиарда са държавно гарантирани само във безкраината фантазия на един чирпак от Лясковец да та плюща у неграмотника
                Какво съвпадение и аз съм се чудил колко сте неграмотни, че не можете 3 години да сметнете държавно-гарантирания дълг на Манголия и дуднете некви басни за 10-15%.

Спакойна, 3 нули ги махате от валутата си през 5 гадини и не е фрублем за вас

Все започвате кат' тигри 1 руплей = 1 гущерос и след 5 гадини поредната деноминация

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                  Така е, всички от това се опасяваме.
                  Негри с ядрени ракети, не е шега работа ...
                  А, щото е много приятно, светът да зависи от някакъв пиян руснак.
                  Докато се пръсне слънцето има стотици милиарди години, защо някакъв пиян руснак трябва, да съкрати този срок???

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                    Смяташ, че генералите от кагебе, ще продадат ракетите на негри

...за банани?

Коментар

...
                      Иначе, основните опасения, са че диваците ще изпуснат края на ядрените тенекии....които все още стават за нещо.
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi
                        Момчето от предаването Фермер търси коза бавно вдева. Докато е бутал самальотите по пистата, се е чудил колко картофи могат да засеят по нея.

Прости му и го остави да падне за 20-сет
                        "Прости на простия".. умно..

Тук докато някой схване нещо, ББ ще подаде оставка..

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          Е, нема как да има - 560 млрд. държавно-гарантиран дълг към 1трлн. гущерос БВП иконимика.
                          560 милиарда са държавно гарантирани само във безкраината фантазия на един чирпак от Лясковец да та плюща у неграмотника.

Дай критерии за фалирала община и сравни с положението у БГ пък и повечето държави в ЕС бе смешник да видиш тук кво ша излезе .......дан се окаже по зле положението

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                            Че кой ти е казал че свързочниците са планшетисти.

Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                            Ти много си се объркал.Когато ти присвояват някакво алиби поне малко да го съобразяват с реалността.За времето което пишеш пилот не можеше да се стане по заслуги.Държеше се изпит по математика задачите не бяха трудни и политически изпит.Трудното беше да минеш авиомедицинските прегледи.И имаше ограничения по възраст мисля до 21г след това не може.И от мен да знаеш генерал Михов ми е бил командир.Та от него знам че никой не можеше да се вози в изтребител спарка освен пилот и курсант.Никой никакви полковници никакви генерали.Ако някой те е лъгал че се е возил и си му повярвал това си е твой проблем.Генерал Михов е един много почтен и хубав човек.Ако знаеш колко съм му се молил да се кача на МИГ 17 или на МИГ 21 но отговора беше може мойто момче ама докато джугана го дърпа от самолетната стоянка към старта.Ние войниците зареждахме с керосин с бомби раз бира се под контрола на офицери,Имаше свързочници планшетисти.....Но да ми говориш глупости че военен пилот се става по заслуги това показва че нямаш нищо общо с авиацията и Долна Митрополия

Цитирам теб, как ми обясняваш, че имало свързочници планшетисти.
                            Сега ме питаш, кой ми го бил казал това..
                            Не пийте толкова от рано де.....
                            Last edited by Manyface God"; 08.12.2015, 16:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                              Ти много си се объркал.Когато ти присвояват някакво алиби поне малко да го съобразяват с реалността.За времето което пишеш пилот не можеше да се стане по заслуги.Държеше се изпит по математика задачите не бяха трудни и политически изпит.Трудното беше да минеш авиомедицинските прегледи.И имаше ограничения по възраст мисля до 21г след това не може.И от мен да знаеш генерал Михов ми е бил командир.Та от него знам че никой не можеше да се вози в изтребител спарка освен пилот и курсант.Никой никакви полковници никакви генерали.Ако някой те е лъгал че се е возил и си му повярвал това си е твой проблем.Генерал Михов е един много почтен и хубав човек.Ако знаеш колко съм му се молил да се кача на МИГ 17 или на МИГ 21 но отговора беше може мойто момче ама докато джугана го дърпа от самолетната стоянка към старта.Ние войниците зареждахме с керосин с бомби раз бира се под контрола на офицери,Имаше свързочници планшетисти.....Но да ми говориш глупости че военен пилот се става по заслуги това показва че нямаш нищо общо с авиацията и Долна Митрополия
                              ЕТО КОЙ МИ Е КАЗАЛ.
                              Last edited by mibova; 08.12.2015, 16:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от Валидатор Разгледай мнение
                                Периодичните руски кризи и сътресения през последните няколко години поставят на дневен ред един ключов за бъдещето на Русия въпрос. Дали Русия е действително реформираща се държава, която въпреки многобройните си проблеми, болести и временни неуспехи ще съумее да се запази като държавна формация и да предложи по-добри перспективи на своите граждани, или е обречена да продължава своя упадък до пълното си разпадане.
                                Малко са анализаторите, които се спират на тази втора възможност. Политиката на западните правителства се ръководи от доброжелателния оптимизъм, че Русия ще се съвземе постепенно, че така наречените реформи рано или късно ще доведат до добри резултати. Основната грижа на Запада е да запази стабилността на страната, за което е готов да налива сериозни пари с надеждата да предотврати катастрофата, виждана като комунистически преврат, гражданска война или загубата на отговорен контрол върху руския ядрен арсенал.

Какво показа развитието на събитията в Русия през последните години? Държавата вече не е в състояние да изпълнява свои основни функции като събирането на данъци, гарантирането на реда, изплащането на пенсии и дотации и т.н. Всички тези функции се децентрализират и по естествен път се поемат от отделните региони и републики.

Може да се очаква, че сегашната Руска федерация ще даде начало на три основни държавни формирования: Европейска Русия (Русия), Сибир и Далекоизточна република (ДИР). Възможно е също и обособяването на южноруските територии около Каспийския басейн. Разбира се, вероятно е като страничен продукт на разпада в Русия да се появят и някои малки независими държавици като Чечня и евентуално други, обособени по етно-религиозен критерий, както и отделни офшорни зони на благополучие като Калининград и може би Карелия.

Държава и е само името. Една белачка за краставици не могат да сътворят.

Коментар

Working...
                                X