IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мирослав Семов е номиниран за кандидат-кмет на ГЕРБ за кмет на Дряново. Това обяви в ефира на Дарик радио Цветомир Михов, областен координатор на партията. Семов не е чисто партийна кандидатура, той ще бъде подкрепен и от други политически формации и организации.

Позицията на Реформаторския блок не е уточнена. От Движение България на гражданите обявиха, че имат намерени да застанат зад д-р Иван Николов, сегашен кмет на Дряново. Други партии от блока настояват за подкрепа на Мирослав Семов.

Предстои националното ръководство на ГЕРБ да одобри кандидатурата на Мирослав Семов.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1458501
    --------------------------------

П.П. Да бе, "независим", подкрепен от партии

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
      Е така кат гледам матриала е еФтин,
      хванали са му чалъма най-накрая А може и оня с летящите чинии да им е дал акъл. Постоянно му правят "евала"
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        имам някакво чувство, че гербаджиите може да са купували ... ))
        Е така кат гледам матриала е еФтин,
        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• имам някакво чувство, че гербаджиите може да са купували ... ))
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
            хахаха.... аре пак свободни съчинения ..бе ти не помниш и пет минути бе човек.

Я дай дъ видим къде съм го изцепил това в червеното май пак почна да фантазираш
            Кой не може да помни 5 мин., моркуфф? Я, раздуй

Коментар

поредното малоумно изказване ...абе момче , избора на кмет на принципа ляв-десен, русофил-русофол е глупост......е ако кмета е ляв , ша ремонтира левите тротоари пък десните ша ги оставя ли ?

Аиде стига с това пещерно мислене......кмета трябва да върши работа , не ме интересува ама хич дали е русофил или русофоб.....между впрочем моя фаворит се оказа путинофил пък Герб го подкрепиха , но това е без значение....
              Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
              Кандидата които съм подкрепил , като съм в инициативния му комитет , води за втория тур с 43 % пред втория с 28 %

Не знам какъв малоумник трябва да е човек да си мисли че на местни избори , пък и на парламентарни избори , мнозинството от хората гласуват според вектора русофоби - русофили.....
              Тоя кандидат, на който си в инициативния комитет и си подкрепил със смешната си коалиция и води с 43%, не е ли на ГЕРБ, бре чадо?!

П.П. Ма, ти голема "левица" ръководиш дрянуфска, щом изкарахте ГЕРБ лява партия. На батко "левичерчето" то ....

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Е, няма връзка, как да има?

Само дето преди малко се изцепи, че твоята коалиция подкрепила кандидата на ГЕПБ. На предните избори АБВ, а преди това си бил БСП.

Каква ли връзка може да има да'е ... ( виж, че имате листа само за общиски съветници - за кмет нямате кандидат, а чакате кой ще ви купи на кило гласовете ). И се мислиш за 'ногу умен, а това си е търговия с гласове )

хахаха.... аре пак свободни съчинения ..бе ти не помниш и пет минути бе човек.

Я дай дъ видим къде съм го изцепил това в червеното май пак почна да фантазираш
                Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Няколко пъти съм избиран за общински съветник от местна коалиция , която няма връзка с никоя от цитираните то теб партии .....
                  Е, няма връзка, как да има?

Само дето преди малко се изцепи, че твоята коалиция подкрепила кандидата на ГЕРБ. На предните избори АБВ, а преди това си бил БСП.

Каква ли връзка може да има да'е ...

( виж, че имате листа само за общиски съветници - за кмет нямате кандидат, а чакате кой ще ви купи на кило гласовете ). И се мислиш за 'ногу умен, а това си е търговия с гласове и се ходи в пандиз )

Коментар

П.П. Много добре си спомням как на предните избори тръбеше точно в тази тема, че ще подкрепите АБВ, а жени ти ( цитирам ): "тя май ще гласува за Атака".

Бог Маранди има феноменална памет, чадо
                    Никва памет нямаш чадо. ......както винаги си прочел нещо от тук от там, запомнил си почти нищо обаче за сметка на това почваш разпалено да обясняваш как са нещата ..... разбира се 90 % невярно накрая се оказва ...ма то за теб си е нормално.

След като не откри следа за принадлежността ми към Младежко БСП / квото и да е това /, към АБВ или към ГЕРБ почна да твърдиш че някои нещо видиш ли бил направил.....голем си палячо.

Няколко пъти съм го казвал , пак ша ти го повторя въпреки че знам че нищо нема да запомниш:

Принципно имам леви политически възгледи. Не съм членувал или бил активист на никоя партия освен на БСП. В БСП съм членувал 5 години , от които 4 съм бил председател на общинската организация. В началото на 2004 г. се разочаровах от политиката им и напуснах .......

Няколко пъти съм избиран за общински съветник от местна коалиция , която няма връзка с никоя от цитираните то теб партии .....

Запиши го , чети го всяка вечер преди лягане, поне другия път кат решиш да се дъвчиш с мен на тая тема поне да си в час ....да не плещиш глупости пак.

п.п.

От тогава като мнозинството Български граждани не гласувам еднакво на всички изобори ....
                    Last edited by markoci; 26.10.2015, 22:10.

Коментар

Аре пак свободни съчинения .....1993 година бях в казармата , пък там отдавна бяха спрели да приемат у партията майка ...върни се чети пак а дано вденеш че в началото твърдеше глупости .....
                      Продължаваш да твърдиш, че Председател на общинската организация на БСП в Дряново може да стане човек, който не е член на БСП?!

Това ли твърдиш?

П.П. Защото отричаш, че си бил член, па много добре помня, че си такъв от невръстна възраст, но си махнал "миналото", за да ти покажа какво ти си дрънкал тогава за себе си

Коментар

Аре пак свободни съчинения .....1993 година бях в казармата , пък там отдавна бяха спрели да приемат у партията майка ...върни се чети пак а дано вденеш че в началото твърдеше глупости .....
                        А, бе нормално е да имаш подготвени 10-15 СВ-та, според зависи за коя партия си решил да се лепиш.

Виж за герберите вмъкни нещо за някой дедо фабрикант, когото оставили по терлици. Аз ли да те уча?

П.П. Много добре си спомням как на предните избори тръбеше точно в тази тема, че ще подкрепите АБВ, а жена ти ( цитирам ): "тя май ще гласува за Атака".

Бог Маранди има феноменална памет, чадо

Коментар

• Аре пак свободни съчинения .....1993 година бях в казармата , пък там отдавна бяха спрели да приемат у партията майка ...върни се чети пак а дано вденеш че в началото твърдеше глупости .....

Коментар

Напротив ти не помниш както винаги какво твърдиш бе :

....босс на младежкото бсп в дрянуфу и след 10 години при тях, после се пребоядиса на атака, абв, а в наши дни вече се кълнеш на герб. В нито една от тези организации не съм членувал никога ....
                            Ами, почистили сте с гумичката "миналото", ама сте изпуснали тук-там разни нещица.

Ти какво твърдиш сега? Че председател на БСП у дрянуфу може да стане всеки? ( даже и безпартиен ли )

П.П. Махнали сте, че на 20 годинки ставаш член на БСП в далечната 1993г., но ти стои интервюто:
                            ---------------------------

Имате няколко интересни идеи в социалната сфера, какво ще добавите за тях ?

Аз съм израснал и възпитан в семейство с леви политически възгледи и като такъв имам отношение към социалната политика и към хората в неравностоино положение.

http://dryanovo.me/levica/?page_id=171
                            ---------------------------

П.П. До утре и това да се махне! Понял?

Коментар

Е ти не знаеш ли , тои тук се хвалеше как го били пратили кат застрахователен агент на безплатно море у Турция и той горкия невидял баш на някви руси , синеоки Турци се бил набил там .....че чак плакали кат си тръгнал , толкова много го аресали.
                              Сам се хвалеше тук
                              От тогава гласува за ДПС и хули русия , щото ако не бяха лошите руснаци щеше постоянно да е до тия турчета ......

Коментар

Имам време, колкото искаш да ти отделя. Продължавай да лъжеш, аз само ще връщам
                                ----------------------------

На 38 години. Живее в Дряново. Магистър по Финанси и данъчен контрол, бивш председател на Общинска организация на БСП в Дряново през периода от март 2000 г. до март 2004 г. като подава оставка от този пост поради несъгласие с политиката на БСП , собственик и управител на фирма в областта на финансите и данъчната защита.

http://dryanovo.me/levica/?page_id=15
                                ------------------------------

П.П. Тук сте забравили да изтриете малко от "миналото" ти. За утре да е коригирано, понял?
                                Напротив ти не помниш както винаги какво твърдиш бе :

....босс на младежкото бсп в дрянуфу и след 10 години при тях, после се пребоядиса на атака, абв, а в наши дни вече се кълнеш на герб...................

В нито една от тези организации не съм членувал никога ....нито някога съм се кълнал.
                                Както виждаш че съм искрен като казах че от поне десетина години не съм гласувал за БСП ......щото смятам че тая партия измени на избирателите си.
                                Last edited by markoci; 26.10.2015, 21:43.

Коментар

Working...
                                X