IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markoci
    10 000 население хърляци - 500 бр.
    Ами, оправете си сайта тогиз, щот' явно някой лъже
    -----------------

Към 31.12.2014 г., населението в община Дряново възлиза на 9 946 жители. За 2014 г. населението се е увеличило с 21 души, от тях 10 мъже и 11 жени. Едва по-малко от една четвърт от населението, или 2124 души, живее в селата, докато 7110 души, живеят в общинския център гр. Дряново.

http://www.dryanovo.bg/bg/article/4/...%B8%D0%B5.html

П.П. Ко викаш - 1990г сте били 10хил. ли? Па сега 3 хилки доле. Седи още 2 мандата и кучетата няма да останат, спакойна
    Last edited by marandi; 26.10.2015, 23:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
      Кво са оказа ся, Маркоцито в инициативния комитет на кандидата на ГерП... Буахахахахаа

Ей за някой леф от еврофондовете, кво ли не правят орицата...
      Аре поредния неразбрал ...... ма да се включи и тои.
      Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
        Не е твоя работа за кого съм гласувал, трол американски. Ама със сигурност съм гласувал в български избори и в България, за разлика от тебе трол, който дори няма избирателни права в Америка.
        Ти и в България нямаш избирателни права безроднико! Така че ходи да лижеш черните задници .... и да свириш на черните сФирки.
        Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Шумен Любомир Христов е с най-висок резултат след първи тур от местния вот с 37,95%. Това сочат резултатите от обработени на 100% протоколи от секционните комисии в община Шумен. Втори е кандидатът на БСП Иван Иванов със 17,51%, следва Иван Ламбов от „Реформаторски блок" с 15,34%. Бюнямин Хасан от ДПС е спечелил доверието на 9,88 на сто от гласувалите, а Пламен Петков от АБВ на 6,62%. Кандидатът на НФСБ Наталия Стефанова има резултат от 5,43%, Митко Йоцов от МК „Патриотичен фронт" е с 3,58%. Кандидатът на „Атака" Добрин Чайлев има резултат от 2,31%.

Шапок, ти за тия с черничкото ли гласува пак, бря?

Коментар

• Кво са оказа ся, Маркоцито в инициативния комитет на кандидата на ГерП... Буахахахахаа

Ей за някой леф от еврофондовете, кво ли не правят орицата...

Коментар

• [QUOTE=gigow;1059892934]Не е твоя работа за кого съм гласувал, трол американски. Ама със сигурност съм гласувал в български избори и в България, за разлика от тебе трол, който дори няма избирателни права в Америка.
            Ти и в България нямаш избирателни права! Т

Да бе то пусто на тоя референдум пак на еничарите не им дадоха да гласуват ....гордея се че гласувах с НЕ на него.

Бат факи пак само ша лае по нета без право да гласува
            Last edited by X_Y; 27.10.2015, 12:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
              Бе ти схемичка не виждаш, ама тия дет вкарват по затворите може и да видят...

Та внимавай, замети следите колкото е възможно...
              При мен всичко е законно , прозрачно и направено както трябва . Не се коси напразно за измислици

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                аз схемичка не виждам в случая , ма ти поне разбра ли що е инициативен комитет и каква е разликата с думичката коалиция ? знам че ти е трудно и утре ша те боли главичката ма напъни се още малко ......
                Имах си хас да не мислиш всички за идиоти, па ти да се имаш за най-големият тарикат. После що селото ти се обезлюдява?

Коментар

аз схемичка не виждам в случая , ма ти поне разбра ли що е инициативен комитет и каква е разликата с думичката коалиция ? знам че ти е трудно и утре ша те боли главичката ма напъни се още малко ......
                  Бе ти схемичка не виждаш, ама тия дет вкарват по затворите може и да видят...

Та внимавай, замети следите колкото е възможно...
                  Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi
                    Много му плямпа балалайката и дъни схемичките в селото как стават.
                    Last edited by X_Y; 27.10.2015, 12:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      Да бе, толкоз е "независим", че ще има да се отчита на една камара партии, барабар с местната мафиотска структура за търговия с гласове, демек на тИбя.

'ногу е "независим" да го еВа
                      хаха...доста ме надценяваш .....чак такъв сив кардинал не съм

Коментар

• Aбе Гигов, ти за кой гласува? И ти ли за герб?
                        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Боли ме хурката кво е казал някои от ГЕРБ , ето регистрацията като независим:

http://www.dryanovo.bg/bg/article/10...%B2%D0%BE.html
                          Да бе, толкоз е "независим", че ще има да се отчита на една камара партии, барабар с местната мафиотска структура за търговия с гласове, демек на тИбя.

'ногу е "независим" да го еВа

П.П. После що до следващите избори дрянуфу от 500 души, ще стане на 250

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            Абсолютно потвърждавам. Така каза Маранди.
                            Ма сега мълчи засрамено по въпроса и оправя изборите у дряново

Коментар

Е ти не знаеш ли , тои тук се хвалеше как го били пратили кат застрахователен агент на безплатно море у Турция и той горкия невидял баш на някви руси , синеоки Турци се бил набил там .....че чак плакали кат си тръгнал , толкова много го аресали.
                              Сам се хвалеше тук
                              Абсолютно потвърждавам. Така каза Маранди.
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Боли ме хурката кво е казал някои от ГЕРБ , ето регистрацията като независим:

http://www.dryanovo.bg/bg/article/10...%B2%D0%BE.html

Коментар

Working...
                                X