IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
    Да и то два пъти при това съм избиран с тая коалиция ...обаче това е местна коалиция нямаща нищо общо с БСП или Герб както твърдеше по надолу бе Облии
    Имам време, колкото искаш да ти отделя. Продължавай да лъжеш, аз само ще връщам
    ----------------------------

На 38 години. Живее в Дряново. Магистър по Финанси и данъчен контрол, бивш председател на Общинска организация на БСП в Дряново през периода от март 2000 г. до март 2004 г. като подава оставка от този пост поради несъгласие с политиката на БСП , собственик и управител на фирма в областта на финансите и данъчната защита.

http://dryanovo.me/levica/?page_id=15
    ------------------------------

П.П. Тук сте забравили да изтриете малко от "миналото" ти. За утре да е коригирано, понял?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Коо ???..Неее.!!!
      Е ти не знаеш ли , тои тук се хвалеше как го били пратили кат застрахователен агент на безплатно море у Турция и той горкия невидял баш на някви руси , синеоки Турци се бил набил там .....че чак плакали кат си тръгнал , толкова много го аресали.
      Сам се хвалеше тук
      Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Бе, кат' си рекъл да се заяждаш с бог Маранди, имам време ще се позабавлявам:
        -----------------------------------------
        Избори 2011

Кандидатски листи за кмет на община и общински съвет за община Дряново

34.Николай Бончев Марков
        МЕСТНА КОАЛИЦИЯ "ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА - ДРЯНОВО"

http://results.cik.bg/tur1/listi/0712.html

П.П. Тук попаднах на некво инфо, не знам за кого се отнася, но ми се стори интересно
        Да и то два пъти при това съм избиран с тая коалиция ...обаче това е местна коалиция нямаща нищо общо с БСП или Герб както твърдеше по надолу бе Облии

Коментар

• Бе, кат' си рекъл да се заяждаш с бог Маранди, имам време ще се позабавлявам:
          -----------------------------------------
          Избори 2011

Кандидатски листи за кмет на община и общински съвет за община Дряново

34.Николай Бончев Марков
          МЕСТНА КОАЛИЦИЯ "ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА - ДРЯНОВО"

http://results.cik.bg/tur1/listi/0712.html

П.П. Тук попаднах на некво инфо, не знам за кого се отнася, но ми се стори интересно

Коментар

Остави болните си нереализирани фантазии които проектираш върху други ами кажи как е ДПС ?

Там са те приели с предимство ..... шот някви русокоси, синеоки мужици били гарантирали че си екстра , чак плакали за теб кат си си тръгнал ....... нале
            Коо ???..Неее.!!!

Коментар

Бе, форум много добре те помним от появата ти тук и политическата метаморфоза, която претърпя само за няколко години.

Ко ста'а, чу сега за еврофондовете, че 'ногу се краде оттам и тегли майните на своите и хукна да ставаш герберче, белким те пуснат до кацата?
              Остави болните си нереализирани фантазии които проектираш върху други ами кажи как е ДПС ?

Там са те приели с предимство ..... шот някви русокоси, синеоки мужици били гарантирали че си екстра , чак плакали за теб кат си си тръгнал ....... нале

Коментар

Както винаги си прочел нещо по диагонал и нищо не си разбрал и запомнил като хората .....голям си комедиант бе Лясковски , равен нямаш .........

Гигата за някакъв комик тук пише дет го избрали за президент, бе теб кат те видят къв си палячо за бог ша те изберат в Гватемала.
                Бе, форум много добре те помним от появата ти тук и политическата метаморфоза, която претърпя само за няколко години.

Ко ста'а, чу сега за еврофондовете, че 'ногу се краде оттам и тегли майните на своите и хукна да ставаш герберче, белким те пуснат до кацата?

Шапок, такива какво ги правите у Шумен, бря? ( ядат ли токати кат' белата златка, дет' и той за 10 години смени де що цветове имаше из полит. пространство )

Коментар

Не се прави на улаф, бре.

Другият път гледай каква визитка си слагаш на сайта, който рекламираш в момента. Там си се описал точно така ( и разбира се махна сайта, за да покриеш дирите, ама ние помним, моркуфф какви си ги дрънкал там за себе си )

От шефче на младежкото бйесипе у дрянуфу до герберче - мамин, сладък той ...
                  Както винаги си прочел нещо по диагонал и нищо не си разбрал и не си запомнил като хората .....голям си комедиант бе Лясковски , равен нямаш .........

никога не съм членувал в младежко БСП , нито пък имам нещо общо с ГЕРБ сега или в миналото .....

Гигата за някакъв комик тук пише дет го избрали за президент, бе теб кат те видят къв си палячо за бог ша те изберат в Гватемала.

п.п.

Кажи де , как е ДПС в Лясковец , има ли руси , синеоки турци дет плачат за теб там
                  Last edited by markoci; 26.10.2015, 21:15.

Коментар

как на двадесет бе....на -5 ме пиеха вече имам 45 години партиен стаж , нищо че биологичната ми възраст е по-малка......а ти как е , гласува ли за ДПС , нали по руси и синеоки турци писа че си падаш ...
                    Не се прави на улаф, бре.

Другият път гледай каква визитка си слагаш на сайта, който рекламираш в момента. Там си се описал точно така ( и разбира се махна сайта, за да покриеш дирите, ама ние помним, моркуфф какви си ги дрънкал там за себе си )

От шефче на младежкото бйесипе у дрянуфу до герберче - мамин, сладък той ...
                    Last edited by marandi; 26.10.2015, 21:06.

Коментар

• Гватемала избра комик за президент
                      http://novanews.novatv.bg/news/view/...5%D0%BD%D1%82/

И там ли бе!!!
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

е, ай ся волни

на 20 години са те направили член на бсп и босс на младежкото бсп в дрянуфу и след 10 години при тях, после се пребоядиса на атака, абв, а в наши дни вече се кълнеш на герб.

после лафчета, аз не ща, ама те ме искат
                        как на двадесет бе....на -5 ме пиеха вече имам 45 години партиен стаж , нищо че биологичната ми възраст е по-малка......а ти как е , гласува ли за ДПС , нали по руси и синеоки турци писа че си падаш ...

Коментар

пак правиш волни импровизации .....за гласуване за БСП не помня да съм проповядвал , поне от 10 години не съм гласувал за тях
                          е, ай ся волни

на 20 години са те направили член на бсп и босс на младежкото бсп в дрянуфу и след 10 години при тях, после се пребоядиса на атака, абв, а в наши дни вече се кълнеш на герб.

после лафчета, аз не ща, ама те ме искат

П.П. Никой не обича предателите, моркуфф - даже и жожето

Коментар

'ногу бързо отписа своите ( бсп-ту ), бря - до вчера биеше теманета от сутрин до вечер за тях, па ся не те интересува ...

ах, ти палавник такъв - усещам как преди да изстине жужето, ще си се отрекъл и от него
                            пак правиш волни импровизации .....за гласуване за БСП не помня да съм проповядвал , поне от 10 години не съм гласувал за тях

Коментар

тоя факт явно те прави безумно щастлив щот на мен ми е безразлично това.....
                              'ногу бързо отписа своите ( бсп-ту ), бря - до вчера биеше теманета от сутрин до вечер за тях, па ся не те интересува ...

ах, ти палавник такъв - усещам как преди да изстине жужето, ще си се отрекъл и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                                Бе на теб все "америка" ти е в главата. Я кажи, ходил ли си някога някъде извън България? Даже като те чета, май и от там където живееш не си излизал,
                                До Горна Оряховица съм ходил...стига.

Коментар

Working...
                                X