IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 21.11.2015)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Не познавам никой в министерството на културата
    Това го разбрах, опитай с музея
    Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
      Ми аз съм на разстояние, равновесие, излагам си част от мислите въз основа на прочетено от медиите и някои приятели. Та ще трябва да се информираш от по-близки до управлението източници. Нали ти също си им избирател ...
      Не познавам никой в министерството на културата

Коментар

Бла, бла, бла. Политици в затвора има ли - няма.

А за боклуците - една седмица цялото управление е в истерия. Плюене, обиждане и принизяване на една жена която обевидно е направила доста за родината си. И то защо - защото тук всичките политици си чешат взаимно гърбовете и никой не иска да засегне дори някой друг.

Я кажи сега - глупостите на Божидат Димитров и на Веждито ние да плащаме кредита на Гергов - приятелчето на Гоце и висш шеф в БСП истина ли са. Смята ли ГЕРБ че е изгодно да се спасява от фалит с нашите данъци един вече откровено облагоделствал се от властта политик.
        Ми аз съм на разстояние, равновесие, излагам си част от мислите въз основа на прочетено от медиите и някои приятели. Та ще трябва да се информираш от по-близки до управлението източници. Нали ти също си им избирател ...

пп. За истерията не съм съгласна, даже Боце е потвърдил съгласие с идола ти, един Божо Лукарски се е дистанцирал май ...
        Last edited by OMG; 28.05.2015, 19:47.
        Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
          В този контекст на разговора да попитам какво става с Цецо !?

Ъхъ - той що не е в затвора. Нали даже вече е осъден.

Коментар

Говоря за тази борба с корупцията, която в момента осигурява допълнителни приходи в бюджета. За другата борба с корупцията във висшите ешалони на властта са нужни законови промени, по които се работи.

Аре да си сдържаш малко емоциите, вместо да сервираш личните си отпадъци. Нито ще ме засегнат, нито ще ме впечатлят
            Бла, бла, бла. Политици в затвора има ли - няма.

А за боклуците - една седмица цялото управление е в истерия. Плюене, обиждане и принизяване на една жена която обевидно е направила доста за родината си. И то защо - защото тук всичките политици си чешат взаимно гърбовете и никой не иска да засегне дори някой друг.

Я кажи сега - глупостите на Божидат Димитров и на Веждито ние да плащаме кредита на Гергов - приятелчето на Гоце и висш шеф в БСП истина ли са. Смята ли ГЕРБ че е изгодно да се спасява от фалит с нашите данъци един вече откровено облагоделствал се от властта политик.

Коментар

• В този контекст на разговора да попитам какво става с Цецо !?

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                Ми докато има балалайки които ходят да гласуват това ще си продължава.....
                Ще я видим тая работа Готов съм да се обзаложа че настоящите ще направят следващата мега глупост до края на годината. Айде да видим след това с какво ще се оправдават, ако пак омешат нещата.

Коментар

Затворът на политици е борбата с корупцията. Някой български политик да е в затвора- за каква борба с корупцията изобщо говориш. В България няма борба с корупцията . в Румъния има политици в затвора значи има борба с корупцията.

не усещата ли че ставате жалки. Това което говорите са торба с лайна - и ние го знаем и вие го знаете ама искате да ни ги пробутате. Не е ли бая нагличко. Ми яжте си ги вие.
                  Говоря за тази борба с корупцията, която в момента осигурява допълнителни приходи в бюджета. За другата борба с корупцията във висшите ешалони на властта са нужни законови промени, по които се работи.

Аре да си сдържаш малко емоциите, вместо да сервираш личните си отпадъци. Нито ще ме засегнат, нито ще ме впечатлят
                  Yeah

Коментар

Затворът на политици е борбата с корупцията. Някой български политик да е в затвора- за каква борба с корупцията изобщо говориш. В България няма борба с корупцията . в Румъния има политици в затвора значи има борба с корупцията.

не усещата ли че ставате жалки. Това което говорите са торба с лайна - и ние го знаем и вие го знаете ама искате да ни ги пробутате. Не е ли бая нагличко. Ми яжте си ги вие.
                    Ми докато има балалайки които ходят да гласуват това ще си продължава.....

Коментар

Напредъкът или назадъкът на Румъния не ме вълнува извън контекста на посещението на Маковей. Иначе бих се преместила в темата, създадена за това.

Ти твърдеше, че страхът е най-добрия мотиватор, но излиза, че не е ... и румънците се борят с корупцията, както и ние - извършените целенасочени политически арести не са допринесли до стратегическо решение ...

Коментар

Преди две години май беше румънците си фалираха най-голямата електроцентрала. И знаеш ли защо. Защото корумпирани правителства подписвали супер неизгодни договори за продажба на ел енергия от централата на местни олигарси. Проблемът е че не могат да развалят договорите освен ако не искат да плащат големи обезщетения. И какво направиха - обявиха централата в неплатежоспособност - автоматично така се развалят договорите - и от тогава централата вече печели.

Ти колко развалени договори за точене на НЕК си видяла в България.
                        Напредъкът или назадъкът на Румъния не ме вълнува извън контекста на посещението на Маковей. Иначе бих се преместила в темата, създадена за това.

Ти твърдеше, че страхът е най-добрия мотиватор, но излиза, че не е ... и румънците се борят с корупцията, както и ние - извършените целенасочени политически арести не са допринесли до стратегическо решение ...
                        Yeah

Коментар

• Смяташ ли че като избягат от там ще дойдат тук привлечени от харизмата на Бойчето и успешната реформа на надрусания маниак Москов !?

Щото и нашите лекари се изнизват навън .

Коментар

• Преди две години май беше румънците си фалираха най-голямата електроцентрала. И знаеш ли защо. Защото корумпирани правителства подписвали супер неизгодни договори за продажба на ел енергия от централата на местни олигарси. Проблемът е че не могат да развалят договорите освен ако не искат да плащат големи обезщетения. И какво направиха - обявиха централата в неплатежоспособност - автоматично така се развалят договорите - и от тогава централата вече печели.

Ти колко развалени договори за точене на НЕК си видяла в България.

Коментар

• Ето я прехвалената Румъния ... Никой не се е стреснал в нея от умело водената борба с корупцията.

30 000 евро за лекарско място в Румъния
                              Скоро Румъния може да остане без лекари. Лекарското съсловие продължава да бяга от страната, подгонено от мизерните условия и високата корупция в здравеопазването. Немскоезичната преса дава различни примери за това.
                              Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                                Има ма ти не знаеш как да я смениш
                                nqma kirilica, ...ne samo Bg
                                a za tel,koito polzvam osnovno izvun Bg ne mi se zanimava da tursq programi

Hubava vecher

Коментар

Working...
                                X