Първоначално изпратено от BOBAN1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеЯвно знанията ти са и те толкова "пресни" като примерите... От тогава до сега сигурно няма промяна в техниката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеНай-пресните случаи - войните в Залива, Югославия 1999 г., както и 08.08.08 в Грузия. Кой самолет и къде влиза, в обсега на кои радари?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеНай-пресните случаи - войните в Залива, Югославия 1999 г., както и 08.08.08 в Грузия. Кой самолет и къде влиза, в обсега на кои радари?
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеИ какво му е приложението, навремето 83-84 и аз ги учих тези приложения, и едно от тях беше че да , може да забие РЛС
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеНе, той е с друго приложение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеБи ли цитирал практика.
Интересно ми е....
До колкото съвсем любителски съм се интересувал самолета влиза в обсега на радарите доста преди той да може да локализира целта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеПривет на всички, дано да сте на топло и приятно място в тая зимна ситуация, която е обхванала цялата страна, май...
По темата, малко коректно инфо:
"Russian Jets Penetrate NATO Ships' Air Defenses in Black Sea"
Read more: http://sputniknews.com/russia/201503...#ixzz3TiOEU8LG
Тренирали са пробив на корабната ПВО, интересното в случая е и участието на новичките Су-30СМ.
Относно въпроса може ли самолет да "забие" рлс, както и сув на ЗРК - корабен или наземен, то практиката е дала отговора си отдавна.
Интересно ми е....
До колкото съвсем любителски съм се интересувал самолета влиза в обсега на радарите доста преди той да може да локализира целта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеАУАКС е разузнавач, стара система, подобрявана във времето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеауакса може ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеПоредното мнение за хумор, сатира и забава...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениене съм Фланкер, но и аз да се уригна...
Разбира се, че не може. Не и руски самолет. Не и изтребител. Няма такава система, позната до сега, пригодна за изтребител.
Да, някой ще каже:секретна е, нова е , само те я имат...
Приказка (вицове) без край...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениещото самолета не мое фръкне с тия руските чипове по два тона бройката...
Поредното мнение за хумор, сатира и забава...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениещото самолета не мое фръкне с тия руските чипове по два тона бройката...
Само един самольот обръща целия флот на УСА в бягство и те после акат докато стигнат Хаваите.
Не знаеш ли?
Коментар
Коментар