IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
    Moже би плаши че ще направят вайна
    Но ми е интересно все пак какво има впредвид като казва че отговора ще е брутален.
    Каква вАйна? Войната я искат краварите за да излязат на чисто след десетилетия живот на кредит и крадене на чужди ресурси. Ми то това е ясно и на най-захлупения страничен наблюдател.

Само дето на европееца нещо не му се воюва, да ви споделя под секрет.

Специално на швабите още им държи влага и колкото да ръчкат кестените "великите демократи" по-вероятния вариант са няколко изключително мизерни години на кофти номера в икономически аспект, които ще доведат до разпад на ЕС и фалит на САЩ.

Това не е мой сценарий, а на хора около мен, които си преразпределят бизнеса в световен мащаб. Аз съм само наблюдател и прекалено дребен за да ми дреме накъде трябва да местя инвестиции и производствени мощности.

Та такива ти ми работи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
      Той света така си живее през последните два три века, на колкото е и Русия всъщност...
      Как точно си живее ли?
      Русия гладува, Европа расте, нищо ново..
      Диетата е начин на живот..
      Понадигнаха се малко и веднага им се наложи да изкоригират,
      не може да се допускат сривове в системата..
      Щели да са бъдат издръжливи...
      И кой точно ще се уплаши от това, че руснака даяни на глад, пука му на някого..
      Страхотна заплаха - "Те за издръжливи на глад - страхувайте се!"
      ... пълен смях..
      Ми в момента ги плашат точно с това, а аз ти казвам и ГАРАНТИРАМ, че руснака може да изкара така достатъчно дълго време и накрая ще излезе само по-силен, сплотен и озлобен срещу тези, които са му го причинили т'фа леко неудобство.

Европа без ресурса на Русия е КРЪГЛА нула. Спре ли подаването само в газовия сектор, смятай, че химическата индустрия на Германия заминава за няколко месеца. И това ти го казвам като човек, който има преки наблюдения в тази сфера.

Та пак казвам. С интерес чакам отговора на руснаците. Досега винаги са били ход напред пред "цвета на демокрацията".

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
        Той света така си живее през последните два три века, на колкото е и Русия всъщност...
        Как точно си живее ли?
        ... пълен смях..
        Moже би плаши че ще направят вайна
        Но ми е интересно все пак какво има впредвид като казва че отговора ще е брутален.
        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Брокерите доста вдигнаха марджина на руб/евро и руб/$

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
            Цветна революция в Русия?

Да попитам местните НПО капацитети. Според вас средния руснак дали не е наясно с това кой клати рублата и че в момента е в реална война с краварите?

От опита ми с т. нар. "москали" съм научил следното.

Първото е, че тея хора не познават думата назад и отстъпление. Колкото повече ги човъркаш, толкова по-лошо ще патиш и това не го казвам само аз, свидетел за това е самата история.

Второто е, че руснака с глад и мизерия не можеш да го изплашиш. Виждам, че разните НПОП са извадили цигулката и свирят одата на радостта, ама ЗАБРАВЯТЕ, че само преди години, след разпада на СССР умираха хора от глад по улиците на Русия. И това съм го видял с очите си. Така, че москалите могат да издянат бая време на изпарения, но за същото това време краварите и европейските им маши ще са фалирали поне няколко пъти.

С интерес наблюдавам събитията. Виждам, че всички работят на висока скорост, така че чакам отговора на Москва. Познавайки стила им, не се и съмнявам, че ще е брутален.
            Как точно си живее ли?
            ... пълен смях..

Коментар

• Цветна революция в Русия?

Да попитам местните НПО капацитети. Според вас средния руснак дали не е наясно с това кой клати рублата и че в момента е в реална война с краварите?

От опита ми с т. нар. "москали" съм научил следното.

Първото е, че тея хора не познават думата назад и отстъпление. Колкото повече ги човъркаш, толкова по-лошо ще патиш и това не го казвам само аз, свидетел за това е самата история.

Второто е, че руснака с глад и мизерия не можеш да го изплашиш. Виждам, че разните НПОП са извадили цигулката и свирят одата на радостта, ама ЗАБРАВЯТЕ, че само преди години, след разпада на СССР умираха хора от глад по улиците на Русия. И това съм го видял с очите си. Така, че москалите могат да издянат бая време на изпарения, но за същото това време краварите и европейските им маши ще са фалирали поне няколко пъти.

С интерес наблюдавам събитията. Виждам, че всички работят на висока скорост, така че чакам отговора на Москва. Познавайки стила им, не се и съмнявам, че ще е брутален.

Коментар

• Георги Борисов

Руснаците в момента май яко гласуват ЗА - ЕС, яко я сменят рублата за евро. Да събитията в Украйна ги организира той с помощта на САЩ. Последните нямат никакво отношение към падането на цената на петрола, защото от това първи пострадаха техните компании за добив от шисти а те са много близки с властта в Белия дом. Просто идва часът на истината и той бие по главата и Путин и онези калпазани.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Откъдето и да се погледне ситуацията в Русия най-лошото предстои!
                  Тези дни предполагам ще забранят на гражданите да купуват валута над определен размер(примерно 50 долара годишно).

П.П. Сигурен съм, че това което ще измислят болните мозъци на Путин и компания дори не можем да си го представим още!

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                    Айде спрете вече с тези глупости ! Той ли организира бунта срещу Янукович ? Той ли каза на "геройте" от Майдана, цитирам "Всеки да вземе каквито оръжия има и да отива на площада" ? Той ли нареди да се стреля срещу невъоражената украинска милиция ?
                    Той тогава имаше един единствен проблем - защо националния отбор по хокей на Русия претърпя такова погром на олимпиадата !?!? Украинците сами си направиха всичко, нито Той, нито Кой им е виновен.
                    Пичага, в тази и другата тема РУСКАТА АГРЕСИЯ я нищим от март месец, представяни са ХИЛЯДИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, така че е леко неуместно да се изтапаниш с две три тъпи въпросчета и съждения и да искаш "доказателства"... я по-добре стой при пиячката...

Коментар

• Другари ,предстой да гледаме пред Кремъл "Мейдана" серия 2
                      Ще има май Руска революция напролет,ако не и по рано
                      Дано джужето сдаде без кръв,но никой диктатор досега не го е правил,така че...

Коментар

• White House Press Secretary Josh Earnest says President Obama will sign Russia sanctions bill, likely by week's end

Коментар

• Спадът на рублата достигна днес рекордни нива, като курсът на еврото достигна 100,74 рубли, а доларът достигна до 80,1 рубли.

Намаляването на стойността на руската национална валута е с 20% в рамките на няколко часа.
                          Май са на път към ДРУГАРСКИЯТ народ от Зимбабве

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                            тя щот борсата на другите места в частност иу БГ направо цъфти .....
                            Ти,като заслужил инвеститор хвърлили едно око на чартовете в линка и като се вземе напредвит,че днес срива е над 10% се замисли защо нямам какво повече да ти кажа.

Коментар

• Чух че е спряна търговията на FXCM платформата, май скоро и на другите. Говори се че руснаците щяли да въвеждат капиталов контрол. Честита им новата Венецуела на мурзилките.

В този ред на мисли, рублите къде ще ги обръщате? То официалния курс е само за приятели на Путин.
                              Last edited by BobyB; 16.12.2014, 18:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение

народ в недоумении
                                Баси, има само курс купува!!!

Коментар

Working...
                                X