IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
    Администратора кви са тея рапърски филми без коментари ве айде вече тва тема ли е или квое на тоя Куртев вземете се връце малко да го ее
    Характерен признак за НПОП. Ако прехвърлиш повечето постове на подобни хора, ще останеш с впечатлението, че работят в сферата на карикатурите, 00 журналите и ГИФ анимацията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Ти си първия който разбира за какво става дума.Дано само не осъмнем някоя заран със зелени човечета по улиците.
      Аз със сигурност не съм първия но ти най-вероятно ще си от последните

Коментар

Администратора кви са тея рапърски филми без коментари ве айде вече тва тема ли е или квое на тоя Куртев вземете се връце малко да го ее

Коментар

Не знам са гледам котировките на interactive brokers ....

Close
          USD/RUB 65.9490
          EUR/RUB 85.1124

И работата ми намирисва на война най-накрая просто не знам защо тея руснаци не спрат всички суровини на EU и US ами ги чакат като млади невести ....
          Да спират там кво толкова Индия се опраат и без тях ей англичаните ги изцоцаха цял живот и продължават и за без пари. Целия BRICS да им тегли една черта и готово, ей ти BRICS банка от 2015 няма ни долари ни евра кво им дреме ше оцелеят ебаго. Aко BRICs им тегли една реконтра санкции на западот не знам .....
          ЗАЩОТО в момента борбата между САЩ и Русия е за САМАТА Европа. Спрат ли москалите да подават ресурс на ЕС, той не просто се разпада, а фалира. И нито ЕС, нито Русия има интерес от това. Интерес имат само шибаните кравари, тъй като това означава, че ЕС ще играе докрай и може дори да се навие на "военна операция". Каквато им е целта още от самото начало. Всички тука говорят с половин уста, че САЩ печатат хартийки без покритие, но никой не осъзнава, че в това се крие генезиса на проблема и търговията им с ЕС доведе до такава извратена симбиоза, че дойде времето, в което краварите им обявиха в прав текст - Потънем ли ние, потъвате и вие !

Е как, да им е*** м***, да не мразиш подобни изроди? Съсипаха Изтока, сега са се насочили към Европа.
          Last edited by mibova; 16.12.2014, 23:07.

Коментар

• Администратора кви са тея рапърски филми без коментари ве айде вече тва тема ли е или квое на тоя Куртев вземете се връце малко да го ее

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
              Европа без ресурса на Русия е КРЪГЛА нула.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                Ти си първия който разбира за какво става дума.Дано само не осъмнем някоя заран със зелени човечета по улиците.
                Аз наистина не мога да разбера като преди нямаше евро как са оцеляли тея руснаци разбираш ли
                да си джиткат там в BRICs валутите и точка, спират се суровините на нас тука у "запада" и да се опрааме ниски цени са има на горивата и да си вземат от другаде. Венецуелата и тя да маха тоз долар и Иран и да остнат само Саудиите и Кувейт да си житкат за долари и толкоз ...
                Всеки да си хваща пътя кат не може да мелят брашно заедно, развод и тва е ...
                Китайците могат да праат разни техники мехники всичко изкопираха Япония и тя уж санкции ама си джиткат и те с Русията ... техника все ше се намери ей зелечуците от Турция и манджа от Бразилия ебаго и у запада баси
                Last edited by michaelis; 16.12.2014, 21:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                  активите са недостроено хотелче и японско джипче.

към момента не вярвам че дълго време еврото , долара и т.н. ще са стабилни валути. пък не мисля да плащам сметката на онези дето печатаха пари и ни плащаха с тях за благата .....
                  Не знам са гледам котировките на interactive brokers ....

Close
                  USD/RUB 65.9490
                  EUR/RUB 85.1124

И работата ми намирисва на война най-накрая просто не знам защо тея руснаци не спрат всички суровини на EU и US ами ги чакат като млади невести ....
                  Да спират там кво толкова Индия се опраат и без тях ей англичаните ги изцоцаха цял живот и продължават и за без пари. Целия BRICS да им тегли една черта и готово, ей ти BRICS банка от 2015 няма ни долари ни евра кво им дреме ше оцелеят ебаго. Aко BRICs им тегли една реконтра санкции на западот не знам .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                    САЩ, ЕС и Швейцария с нови пакети санкции против Русия http://newsline.bg/read_more.php?post=8049
                    Нали осъзнаваш, че тези т.нар. санкции се връщат като бумеранг към тези, които ги налагат. А налагащите нямат друг избор, тъй като това е ЕДИНСТВЕНО маскировъчно одеяло, което могат да хвърлят над собствените си разбити икономики. Затова е и целия вой и атаката срещу Русия. Когато фалираш винаги е по-лесно да хвърлиш вината върху някой друг и да отклониш общественото внимание върху неща като демократизация, ценности и т.н. Метода е работил при всеки един по-голям конфликт през годините.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                      Откъдето и да се погледне ситуацията в Русия най-лошото предстои!
                      Тези дни предполагам ще забранят на гражданите да купуват валута над определен размер(примерно 50 долара годишно).

П.П. Сигурен съм, че това което ще измислят болните мозъци на Путин и компания дори не можем да си го представим още!

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                        Дано активите не са Руски..... или Български
                        активите са недостроено хотелче и японско джипче.

към момента не вярвам че дълго време еврото , долара и т.н. ще са стабилни валути. пък не мисля да плащам сметката на онези дето печатаха пари и ни плащаха с тях за благата .....
                        Last edited by markov; 16.12.2014, 21:07.
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                          Да те са странен народ ...... винаги вземат нещата на сериозно след като вече почти работата е стигнала до у киреча ........тогава се амбицират.

И аз с интерес очаквам развитието на нещата, за всеки случай обърнах в активи всичките си налични пари. Евно ситуацията ще се вговнява сериозно и то не само в Русия съдейки по борсите на повечето страни в ЕС
                          Дано активите не са Руски..... или Български

Коментар

• САЩ, ЕС и Швейцария с нови пакети санкции против Русия http://newsline.bg/read_more.php?post=8049
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
                              Цветна революция в Русия?

Да попитам местните НПО капацитети. Според вас средния руснак дали не е наясно с това кой клати рублата и че в момента е в реална война с краварите?

От опита ми с т. нар. "москали" съм научил следното.

Първото е, че тея хора не познават думата назад и отстъпление. Колкото повече ги човъркаш, толкова по-лошо ще патиш и това не го казвам само аз, свидетел за това е самата история.

Второто е, че руснака с глад и мизерия не можеш да го изплашиш. Виждам, че разните НПОП са извадили цигулката и свирят одата на радостта, ама ЗАБРАВЯТЕ, че само преди години, след разпада на СССР умираха хора от глад по улиците на Русия. И това съм го видял с очите си. Така, че москалите могат да издянат бая време на изпарения, но за същото това време краварите и европейските им маши ще са фалирали поне няколко пъти.

С интерес наблюдавам събитията. Виждам, че всички работят на висока скорост, така че чакам отговора на Москва. Познавайки стила им, не се и съмнявам, че ще е брутален.
                              Да те са странен народ ...... винаги вземат нещата на сериозно след като вече почти работата е стигнала до у киреча ........тогава се амбицират.

И аз с интерес очаквам развитието на нещата, за всеки случай обърнах в активи всичките си налични пари. Евно ситуацията ще се вговнява сериозно и то не само в Русия съдейки по борсите на повечето страни в ЕС
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнение
                                Брокерите доста вдигнаха марджина на руб/евро и руб/$
                                При мен търговията е спряна от часове...нямало ликвидност ми обясниха

Коментар

Working...
                                X