If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тоя Южен пАток мога да ти го сваля около 10 пъти като цена с безупречно качество.
П.П. Кажи ми какво ще правят БГ матрьошките - трябва да се самоубиват ритуално с харакири.
За тях 10 пъти да се надуе цена е ОК - затова пишат висят тук да пишат по цял ден да пишат глупости.
За мен е 2-3 телефона да развъртя и да ти дам най-модерното и най-доброто
Разбира се, че в БГ всичко трябва да е по 10 пъти по-скъпо - щото депутатите ви не могат да ползват градски транспорт, ами им трябва охрана + 2 БМВ-та.
А колко е денивелацията по морското дъно?
Защо мислиш, че няма да се отчете в проекта, ч е добре да няма денивелация/
Кое ще е по-евтино, да направиш нивелация, или да нагнетяваш като луд?
Въпросите не са ми професионални, а логически (според мен).
Предлагам ти да откриеш акредитивна банкова сметка и после да ми излагаш терзанията си.
П.П. Всичко се бачка по оферти, индивидуално задание и ще разбереш как тече газта по тръби с изходящи номера.
Ще имаш и т.нар. проформа фактура да се осчетоводиш.
Но не ме занимавай с глупости дали аз съм инженер или Кончита Вурст и так далее
Нямам време за подобни тъпотии - форумни.
П.П. Ще имаш и гаранция по тръбите - 1 метър тръба диаметър е смешна дебит. Явно никога не си бачкал това. До 4 м стигат и при идеална линия наистина имаш 0% загуби поради технологията.
Вектор го наричате в математиката - но Земята е кръгла, а не плоска и тук-там ще ти се наложи да правим чупки, за да не ти излети тръбата в Космоса, въпреки гравитацията.
---------------------------------------------------------
Та, не ми губи времето със селски въпросчета дали аз съм инженер - ще те изнеса на фактура като си толкова загрижен
Трейдъре, защо злите езици казват че за производството на един фотоволтаик се харчи повече енергия, отколкото той ще произведе през експлоатационния период...
Единствената причина да се връзва бизнесплана е, че за производството на панела се харчи евтина енергия, а произвежданата енергия от фотоволтаика се плаща десетки пъти по-скъпо...
Ами, с милиони години дърветата и листата като са падали на земята са ги затрупвали други дървета и листа.
Това днес наричате въглища.
Или накратко те са редуцирали въглеродния диоксид като са произвеждали кислород ( в частност озон ), за да може днес да имате едва 12 км предпазен пръстен да не ви изпържи Слънцето.
Сега като къпите на тия енерго-носители те ( от въглеводорода ) - те произвеждат пак въглеводород и рушат тънката ви обвивка.
П.П. Някакъв по-смислен въпрос имаш ли? Че от БГ матрьошките по-големи тарикати няма разбрахме. Те прекарват Обонго и Дебелата Меркел още докато си пият кафето сутрин
Те клатят даже и Природата и физичните закони като тъпите въпроси за едни тръби при пренос на газ, които ми се зададоха.
Европа цялата може да мине на панели по отношение на газта .Но така както Путин иска да му плащат луди пари за газ трябва да платят поне малко за технология за съхранение на енергията от тях. Самите панели са на сносни вече цени,
Трейдъре, защо злите езици казват че за производството на един фотоволтаик се харчи повече енергия, отколкото той ще произведе през експлоатационния период...
Единствената причина да се връзва бизнесплана е, че за производството на панела се харчи евтина енергия, а произвежданата енергия от фотоволтаика се плаща десетки пъти по-скъпо...
В ночь на 13 июня украинская БМП нарушила государственную границу России и остановилась в районе города Миллерово, сообщил руководитель пресс-службы пограничного управления ФСБ России по Ростовской области Василий Малаев.
Источник сообщил, что российские пограничники обнаружили БТР, однако взять в плен украинских бойцов не удалось, так как со стороны Луганской области им на помощь вторгся второй БТР.
Его экипаж навел орудие на российских пограничников и принял на борт своих сослуживцев. После этого украинцы ретировались в сторону своей границы.
Сломанная машина до сих пор находится на территории России.
Европа цялата може да мине на панели по отношение на газта .Но така както Путин иска да му плащат луди пари за газ трябва да платят поне малко за технология за съхранение на енергията от тях. Самите панели са на сносни вече цени, съхранието е скъпо но цената му може да падне 30 пъти някъде като се избегнат акумулаторите.
Това разбира се ще се отрази на сметките на хората, ще се отвържат от монополите.Не се дръж като собственик на енергиен монопол, то е ясно че не си защото там в бизнеса са повечето неграмотни по отношение на четмото и писмото.
Коментар