Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (4) презареждане
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеЕто още:Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЗнаем бе. Съдържа 98% вода.
И Русия е малка държавичка. Забутана там някъде. Да не е огромна кат БГ ИМПЕРИЯТА я.
В пъти отгоре и е пишело БГ
П.П. Виждаш, че не се надувам, а просто това ви е единствения шанс да се тръгне нагоре.
Иначе Запад, САЩ и Китай ще ви смачкат.
Най-лесния начин е смяна на името - тогава никой няма да посмее да ви пипне. Едно е да нападаш разни държавички на по 200-300 години - съвсем друго става - да се пробваш на тоя който ти повивал задника като се надрискаш като бебе.
Представяш ли си да си бърсал бебешки дупета като Франция и те да ти се направят на интересни
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеOще?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
markov
Материята е много сложна и информация по проблема плюс минал опит няма ! Сигурен съм че долара няма да спрат да го използват ако си изчистят дълга и дори това е единствения начин да предотвратят бягството на Света от долара. 17 трилиона долара, какво ще ги правят тези които си ги получат ? Защо да се откажат да ги позват ?D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнениене е така.трябва да спрем да пиянстваме,да вдигаме гюролтия и ка караме коли по цял ден и да седмен да развиваме наука и производство
кучета.Те се лаят помежду си и нас гледат на кръв сякаш сме им взели кокала
Каквото и да направим все ще сме им виновни,една грешна крачка и винаги едно
от трите ще ни разкъса,а какво са виновни българите,че искат да живеят нормално.
Решихме да правим газопровод,веднага събориха правителството,циркове до
дупка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКакво?
Один из главарей так называемой "Донецкой народной республики", гражданин Российской Федерации Игорь Безлер, известный также под кличкой Бес, опубликовал в интернете видео со сценой казни двух ранее захваченных в заложники офицеров украинской СБУ
В ходе антитерористической операции в населенных пунктах Семеновка и Красный Лиман, находящихся в Донецкой области Украины, уничтожено уже более 300 террористов.
Oще?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеБратски я, я какво прави с братския украински народ...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНе е вярно ако САЩ си изчистят дълговете ще са на плюс дори, я помисли малко при положение че дълговете им са в щатски долари те просто ще ги напечатат и ще ги върнат на собствениците им. Това им е проблема че не го правят защото си мислят че ако долара се обезцени и ще се отмени като Световна валута, което е заблуда.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеМонтьо,
за да заемеш свободна позиция по казус Х - трябва да имаш коректна информация.
Давал съм ви само информация ( от руски капацитети ).
П.П. Знам, че ти факти, имена, дати няма да оборваш, ами ще гледаш да я докараш, че съм фидераст.
Маркуфф ... па ме изкарва пияница,
Шапката ... за доктор.
Бонсчето ( Бонбончето ) готвач.
-----------------------------------------------------------
Сещаш ли се, че този чалъм ми е ясен отдавна и ако си отворя устата срещу вас - чак модераторите ще се изчервят
Иначе на рубладжиите им стига лъжовната догма налагана от '45 насам за "братския" руски народ...
Братски я, я какво прави с братския украински народ... А в същото време ще опрости $10млрд на още по-братския северно корейски народ. Приоритети, нали разбирашшш.
Между другото много ми е кеф че раша отива в киреча.
Също и официалните представители на рубладжиите у нас - бесепе изтичат в канала.
Ооохх, колко ми е кефффф
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТе всички са съгласни че трябва да стане федерация, какъв ти е проблема след като отдавна сме на едно мнение.
Лекарите не могат да Ви помгнат и добре поне че законодателството в ЕС се усъвършенства и измисли тоя трети пол за същества които се обичат със себе си.Сега русофилите сте защитени в Европа вече, но трябва да спрете да си измисляте за съществуване на русофоби. Няма русофоби в България !!!! България трябва да е незвисима държава и сама да се простира според чергата си , не може да харчим милиарди които нямаме за неща които няма и не можем да си позволим да ползваме.в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеУкрайна ,трябва да стане федерация..
Източно и Западна...
това е действителното положение...
Не можеш да накараш насила да живеят заедно роднините на убиеца и роднините на убития....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар