IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    Материята е много сложна и информация по проблема плюс минал опит няма ! Сигурен съм че долара няма да спрат да го използват ако си изчистят дълга и дори това е единствения начин да предотвратят бягството на Света от долара. 17 трилиона долара, какво ще ги правят тези които си ги получат ? Защо да се откажат да ги позват ?
    Има някакви исторически данни за подобни неща, но са малко отнесени. Свързани са с раша и България от началото на '90те и начина на използване на рублата и лева. Но може би само аз правя подобна връзка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
      Ето още:
      Ами естествено. Ако военна хунта в съседна държава избива мои роднини и мои близки и аз ще ида доброволец да ги защитавам!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Знаем бе. Съдържа 98% вода.

И Русия е малка държавичка. Забутана там някъде. Да не е огромна кат БГ ИМПЕРИЯТА я.
        Шапка, на същата тази територия - аз мога да ти изкарам исторически карти, където пише България и просъществували далеч повече от пикливите 300 години като днешна Русия.

В пъти отгоре и е пишело БГ

П.П. Виждаш, че не се надувам, а просто това ви е единствения шанс да се тръгне нагоре.

Иначе Запад, САЩ и Китай ще ви смачкат.

Най-лесния начин е смяна на името - тогава никой няма да посмее да ви пипне. Едно е да нападаш разни държавички на по 200-300 години - съвсем друго става - да се пробваш на тоя който ти повивал задника като се надрискаш като бебе.

Представяш ли си да си бърсал бебешки дупета като Франция и те да ти се направят на интересни

Коментар

Oще?
          Ко?! Руснаците живеещи в югоизточна Украйна трябва да изоставят къщите и земите си и да станат бежанци в Русия?! А?!... Ти у ред ли си изобщо?
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Grosss

Как ще правиш газопровод след като не ти трябва тази газ и не може да си позволиш да я купуваш и харчиш пари за нея ? Нали направихме хотели за туристи, фучат празни.
            D.Y.F-091066

Коментар

• markov

Материята е много сложна и информация по проблема плюс минал опит няма ! Сигурен съм че долара няма да спрат да го използват ако си изчистят дълга и дори това е единствения начин да предотвратят бягството на Света от долара. 17 трилиона долара, какво ще ги правят тези които си ги получат ? Защо да се откажат да ги позват ?
              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнение
                не е така.трябва да спрем да пиянстваме,да вдигаме гюролтия и ка караме коли по цял ден и да седмен да развиваме наука и производство
                Много си прав приятелю ама как да стане след като се намираме между 3 осверипели
                кучета.Те се лаят помежду си и нас гледат на кръв сякаш сме им взели кокала
                Каквото и да направим все ще сме им виновни,една грешна крачка и винаги едно
                от трите ще ни разкъса,а какво са виновни българите,че искат да живеят нормално.
                Решихме да правим газопровод,веднага събориха правителството,циркове до
                дупка.

Коментар

Братски я, я какво прави с братския украински народ...
                  Какво?

Коментар

• gigow

Той най вероятно е прав и руснаците трябва да се върнат към корена си т.е. да се признаят за българи за да се получи отново една голяма държава в която да има мир и да просперира.Европейска държава разбира се, за азиатска и дума не може да става.
                    D.Y.F-091066

Коментар

Не е вярно ако САЩ си изчистят дълговете ще са на плюс дори, я помисли малко при положение че дълговете им са в щатски долари те просто ще ги напечатат и ще ги върнат на собствениците им. Това им е проблема че не го правят защото си мислят че ако долара се обезцени и ще се отмени като Световна валута, което е заблуда.
                      Далеч си от истината , ако го направят това значи края на САЩ във вида в които го знаем......целия свят ще отпише активите си в долари ... което значи че никои в света няма да си помисли да търгува в долари повече докато свят светува , със всичките произтичащи от това негативни последици за САЩ.....
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Монтьо,

за да заемеш свободна позиция по казус Х - трябва да имаш коректна информация.

Давал съм ви само информация ( от руски капацитети ).

П.П. Знам, че ти факти, имена, дати няма да оборваш, ами ще гледаш да я докараш, че съм фидераст.

Маркуфф ... па ме изкарва пияница,
                        Шапката ... за доктор.
                        Бонсчето ( Бонбончето ) готвач.
                        -----------------------------------------------------------

Сещаш ли се, че този чалъм ми е ясен отдавна и ако си отворя устата срещу вас - чак модераторите ще се изчервят
                        Абе май няма модератор щом марков още не е баннат за обиди...

Иначе на рубладжиите им стига лъжовната догма налагана от '45 насам за "братския" руски народ...
                        Братски я, я какво прави с братския украински народ... А в същото време ще опрости $10млрд на още по-братския северно корейски народ. Приоритети, нали разбирашшш.

Между другото много ми е кеф че раша отива в киреча.
                        Също и официалните представители на рубладжиите у нас - бесепе изтичат в канала.

Ооохх, колко ми е кефффф

Коментар

Те всички са съгласни че трябва да стане федерация, какъв ти е проблема след като отдавна сме на едно мнение.
                          Лекарите не могат да Ви помгнат и добре поне че законодателството в ЕС се усъвършенства и измисли тоя трети пол за същества които се обичат със себе си.Сега русофилите сте защитени в Европа вече, но трябва да спрете да си измисляте за съществуване на русофоби. Няма русофоби в България !!!! България трябва да е незвисима държава и сама да се простира според чергата си , не може да харчим милиарди които нямаме за неща които няма и не можем да си позволим да ползваме.
                          не е така.трябва да спрем да пиянстваме,да вдигаме гюролтия и ка караме коли по цял ден и да седмен да развиваме наука и производство
                          в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            Украйна ,трябва да стане федерация..
                            Източно и Западна...
                            това е действителното положение...
                            Не можеш да накараш насила да живеят заедно роднините на убиеца и роднините на убития....
                            +111
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Working...
                            X