IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
    Това с дълговете на САЩ е некаква координирана рубладжийска атака по темите свързани по някакъв начин с политика.
    Ив другата тема е същото.

Не мога да оставя раша. Кооолко ми е кефф че отива в киреча.

ПП
    Моля модератора да банне марков поне за седмица за обиди кум форумците.
    Я ни припомни колко пъти САЩ за последните 2 години си вдига тавана на дълга че нещо не се сещаме....не се мъчи да ни разсеиваш със призиви към модератора без да има нужда....
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Давал съм ви само информация ( от руски капацитети ).

Краставицата....
      Краставицата...

Знаем бе. Съдържа 98% вода.

И Русия е малка държавичка. Забутана там някъде. Да не е огромна кат БГ ИМПЕРИЯТА я.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
        Аз пък съм чувал ,че само на Саудитска Арабия дължат 25 трилиона ,тъй че
        цифрата е много по-нагоре.
        Не става въпрос за търговски дефицит, ами за държавен дълг.
        Щатският държавен дълг още миналата година мина 17 трилиона, вече сигурно е станал 18.
        Ама докато има идиоти да приемат напечатаните зелени хартийки без никакво обезпечение- така ще е .
        То това е треската, която тресе САЩ, че един ден зелените хартийки ще са само хартийки.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Някой прави ли му Счепетление
          За последните 10 страници , потребителя с ник marandi има 60 % място по страниците , не по темата и повечето от който са за преглед от специалист ,той си мисли по история а аз здравен специалист...
          Украйна ,трябва да стане федерация..
          Източно и Западна...
          това е действителното положение...
          Не можеш да накараш насила да живеят заедно роднините на убиеца и роднините на убития....
          Монтьо,

за да заемеш свободна позиция по казус Х - трябва да имаш коректна информация.

Давал съм ви само информация ( от руски капацитети ).

П.П. Знам, че ти факти, имена, дати няма да оборваш, ами ще гледаш да я докараш, че съм фидераст.

Маркуфф ... па ме изкарва пияница,
          Шапката ... за доктор.
          Бонсчето ( Бонбончето ) готвач.
          -----------------------------------------------------------

Сещаш ли се, че този чалъм ми е ясен отдавна и ако си отворя устата срещу вас - чак модераторите ще се изчервят

Коментар

• Монти

Те всички са съгласни че трябва да стане федерация, какъв ти е проблема след като отдавна сме на едно мнение.
            Лекарите не могат да Ви помгнат и добре поне че законодателството в ЕС се усъвършенства и измисли тоя трети пол за същества които се обичат със себе си.Сега русофилите сте защитени в Европа вече, но трябва да спрете да си измисляте за съществуване на русофоби. Няма русофоби в България !!!! България трябва да е незвисима държава и сама да се простира според чергата си , не може да харчим милиарди които нямаме за неща които няма и не можем да си позволим да ползваме.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              Отцепниците не са емигранти !
              Предатели са, ама виж, че съм търпелив към бат' Пешов - той не е Енциклопедия кат' мИня

И има шанс да чатне, че е на страната на тия, които най-много са се опитвали да ни трепят през годините.

Семейни свади - нищо ново под слънцето

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                Изфакения , остави Русия ами кажи за държава чиито гражданин твърдиш че си / или поне много искаш да бъдаш / .

Ако САЩ си платят дълговете хазната им знаеш ли на колко минус ще бъде

Някъде към 17 трилиона ......
                Това с дълговете на САЩ е некаква координирана рубладжийска атака по темите свързани по някакъв начин с политика.
                Ив другата тема е същото.

Не мога да оставя раша. Кооолко ми е кефф че отива в киреча.

ПП
                Моля модератора да банне марков поне за седмица за обиди кум форумците.

Коментар

• Един от методите за добив на газ е като накараш опонентите ти да я пикаят.
                  Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Някой прави ли му Счепетление
                    За последните 10 страници , потребителя с ник marandi има 60 % място по страниците , не по темата и повечето от който са за преглед от специалист ,той си мисли по история а аз здравен специалист...
                    Украйна ,трябва да стане федерация..
                    Източно и Западна...
                    това е действителното положение...
                    Не можеш да накараш насила да живеят заедно роднините на убиеца и роднините на убития....

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                      Аз съм чувал че путю е марсианец.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        17 000 000 000 000 долара.....

Освен да ги втечнят... и да пуснат водата след тях, друго не виждам....

Коментар

• marandi

Отцепниците не са емигранти !
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                            Маранди ти си се объркал.Аз не мразя БГ емигрантите жал ми е за тях.Над 90% са отишли от зор и чудо.
                            Ами, нали днес ви метнах кратка лекция История Киевска Рус - че са българчета-отцепници до един всичките им владетели?

П.П. Последно Източните емигранти са пичове, а днешните на Запад кофти?

Що така?

Коментар

• markov

Не е вярно ако САЩ си изчистят дълговете ще са на плюс дори, я помисли малко при положение че дълговете им са в щатски долари те просто ще ги напечатат и ще ги върнат на собствениците им. Това им е проблема че не го правят защото си мислят че ако долара се обезцени и ще се отмени като Световна валута, което е заблуда.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• 17 000 000 000 000 долара.....

Освен да ги втечнят... и да пуснат водата след тях, друго не виждам....

Коментар

Working...
                                X