Първоначално изпратено от Факушкa
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (4) презареждане
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеДавал съм ви само информация ( от руски капацитети ).
Краставицата....
Краставицата...
Знаем бе. Съдържа 98% вода.
И Русия е малка държавичка. Забутана там някъде. Да не е огромна кат БГ ИМПЕРИЯТА я.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеАз пък съм чувал ,че само на Саудитска Арабия дължат 25 трилиона ,тъй че
цифрата е много по-нагоре.
Щатският държавен дълг още миналата година мина 17 трилиона, вече сигурно е станал 18.
Ама докато има идиоти да приемат напечатаните зелени хартийки без никакво обезпечение- така ще е .
То това е треската, която тресе САЩ, че един ден зелените хартийки ще са само хартийки.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНякой прави ли му Счепетление
За последните 10 страници , потребителя с ник marandi има 60 % място по страниците , не по темата и повечето от който са за преглед от специалист ,той си мисли по история а аз здравен специалист...
Украйна ,трябва да стане федерация..
Източно и Западна...
това е действителното положение...
Не можеш да накараш насила да живеят заедно роднините на убиеца и роднините на убития....
за да заемеш свободна позиция по казус Х - трябва да имаш коректна информация.
Давал съм ви само информация ( от руски капацитети ).
П.П. Знам, че ти факти, имена, дати няма да оборваш, ами ще гледаш да я докараш, че съм фидераст.
Маркуфф ... па ме изкарва пияница,
Шапката ... за доктор.
Бонсчето ( Бонбончето ) готвач.
-----------------------------------------------------------
Сещаш ли се, че този чалъм ми е ясен отдавна и ако си отворя устата срещу вас - чак модераторите ще се изчервят
Коментар
-
Монти
Те всички са съгласни че трябва да стане федерация, какъв ти е проблема след като отдавна сме на едно мнение.
Лекарите не могат да Ви помгнат и добре поне че законодателството в ЕС се усъвършенства и измисли тоя трети пол за същества които се обичат със себе си.Сега русофилите сте защитени в Европа вече, но трябва да спрете да си измисляте за съществуване на русофоби. Няма русофоби в България !!!! България трябва да е незвисима държава и сама да се простира според чергата си , не може да харчим милиарди които нямаме за неща които няма и не можем да си позволим да ползваме.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеОтцепниците не са емигранти !
И има шанс да чатне, че е на страната на тия, които най-много са се опитвали да ни трепят през годините.
Семейни свади - нищо ново под слънцето
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеИзфакения , остави Русия ами кажи за държава чиито гражданин твърдиш че си / или поне много искаш да бъдаш / .
Ако САЩ си платят дълговете хазната им знаеш ли на колко минус ще бъде
Някъде към 17 трилиона ......
Ив другата тема е същото.
Не мога да оставя раша. Кооолко ми е кефф че отива в киреча.
ПП
Моля модератора да банне марков поне за седмица за обиди кум форумците.
Коментар
-
Някой прави ли му Счепетление
За последните 10 страници , потребителя с ник marandi има 60 % място по страниците , не по темата и повечето от който са за преглед от специалист ,той си мисли по история а аз здравен специалист...
Украйна ,трябва да стане федерация..
Източно и Западна...
това е действителното положение...
Не можеш да накараш насила да живеят заедно роднините на убиеца и роднините на убития....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеАз пък съм чувал ,че само на Саудитска Арабия дължат 25 трилиона ,тъй че
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение17 000 000 000 000 долара.....
Освен да ги втечнят...и да пуснат водата след тях, друго не виждам....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМаранди ти си се объркал.Аз не мразя БГ емигрантите жал ми е за тях.Над 90% са отишли от зор и чудо.
П.П. Последно Източните емигранти са пичове, а днешните на Запад кофти?
Що така?
Коментар
-
markov
Не е вярно ако САЩ си изчистят дълговете ще са на плюс дори, я помисли малко при положение че дълговете им са в щатски долари те просто ще ги напечатат и ще ги върнат на собствениците им. Това им е проблема че не го правят защото си мислят че ако долара се обезцени и ще се отмени като Световна валута, което е заблуда.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар