IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    Не спори ! Затова пиша - при предното спиране на газта те сами си казаха че като се спира и като падне налягането може да гърмят тръби.Не ти трябва да разбираш от газ. В метана който се подава в газопроводите няма кислород, забрави да има там кислород..това което има е метан а в него няма кислород и е доста чист газ, при над 3% кислород става лошо.При тези дълги много километри тръби налягането в тях има разлика и с 0.3 бара налягане не става , няма как да го имаш в целия тръбопровод зощото това автоматично означава че ще има участъци в които то е с отрицателна стойност и там като има неплътност - ето ти ги 3% кислород влезли вътре а компересорите работят.Тези големи газпроводи нито се пускат - пълнят лесно в началото, нито пък могат да се опразват без да гърмят и второто е по трудно.
    Също така се реверсират - може, но това също не става толкова лесно и се налага да се строи и преправя.
    Трейдъров,

моля те спри се - имам чувството вече, че не ние предлагаме топ-левъл на тръби за газ - ниско/високо и вода колектори, а ти.

Не ми се говори по темата - как внасяте тръби Македения, а на нас ни искате сертификати от ЕС и УСА.

После защо ви гърми тръбопровода в Благоевград с македонските тръби.

П.П. Моля те спри се, че ще те изнеса на фактура оттук насетне - от 0.015 до 4.00 метра диаметър разполагаме с целия набор - кажи за какво ти трябва като флуид само?

Отпадни води, газ, кораби, за суша? ( сподели )

В БГ нямате нито една читава обществена поръчка и ви крадат като гламави.

Примерно - което и да е селище в БГ по Водния цикъл ще ви го сваля в цени над 5 пъти, заедно с пречиствателната станция.
    -----------------------

Тук имате едни СМР-та, които товарят по 10 пъти цената ремонтите за водата при 3 пъти по-ниско качество.

Накрая ще я плащате вие и водата ще ви расте, защото мен трудно ще ме пуснат до обществена поръчка.

Спри се, моля те - че не знаеш къде се навираш в шамарите

Коментар

И втечнен не означава вода пък в нея наистина има кислород но е свързан вече с водород доста здраво.
      Ама едно време даскала ми по химия твърдеше, че водород здраво свързан с кислород се нарича вода. Да не би да греша нещо?
      А ако не е толкова "здраво" свързан, тоест един атом водород с един атом кислород, се нарича хидроксилна група.

Ама това беше при комунизма. Може сега да не е така.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• И втечнен не означава вода пък в нея наистина има кислород но е свързан вече с водород доста здраво.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Барби, колко е пенцията за военен пенционер ( офицер ) у Франсето за инфо, че те знам, че си бърз с компс.

Щом е ЗКТЧ - търсиш равното на майор/подполковник по нашенскаму.

Да сравним да'е ...

Коментар

• marandi

Не спори ! Затова пиша - при предното спиране на газта те сами си казаха че като се спира и като падне налягането може да гърмят тръби.Не ти трябва да разбираш от газ. В метана който се подава в газопроводите няма кислород, забрави да има там кислород..това което има е метан а в него няма кислород и е доста чист газ, при над 3% кислород става лошо.При тези дълги много километри тръби налягането в тях има разлика и с 0.3 бара налягане не става , няма как да го имаш в целия тръбопровод зощото това автоматично означава че ще има участъци в които то е с отрицателна стойност и там като има неплътност - ето ти ги 3% кислород влезли вътре а компересорите работят.Тези големи газпроводи нито се пускат - пълнят лесно в началото, нито пък могат да се опразват без да гърмят и второто е по трудно.
            Също така се реверсират - може, но това също не става толкова лесно и се налага да се строи и преправя.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
              Не са 20, а 30 години стаж, и не са 10к, а само 7к евро/месец
              Благодарение на глупостта на разни Доларешковци преди 30 години
              Българчета сте!

Няма да се карате и няма какво да делите. Просто дадох пример с хора на една възраст как я карат между гадния Запад и готиния Изток при сравнително равен брой години.

Това е повод за размисъл - не се гавря. Двама души равно стартирали - различно завършили.

П.П. Черна България, от която после ще се пръкне Киевска Рус и до днешния урод Москвичи имат доста да връщат за терора.

Аз няма да съм жив, когато Масква наистина ще е оградена с бодлива тел отвсякъде.

Преди хиляди години Китай, сега Украйна - по средата "Желязна завеса"....

Все случайности как зовут на фронте
              Last edited by marandi; 19.06.2014, 12:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Барбиту - горд булгериан от времето на Крум Страшни и Карл Велики - драскащ по форумите за кеф заради гадната си пенсия за 20 години стаж у Френско от 10к евра.
                Шапката - горда купешка БГ матрьошка, оставена да умре от глад на 650 лв. пенция, ако не пише глупости по форумите да му дадат още някой левец.
                Не са 20, а 30 години стаж, и не са 10к, а само 7к евро/месец
                Благодарение на глупостта на разни Доларешковци преди 30 години

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                  Благодаря за което...
                  Спепоков,

не се еВавай с моя приятел Трейдър-чето, щото и аз не се еВавах като бате Пешо ми изцепи върховната простотия - как можело да си внесете газ отвсякъде през реверсивни връзки.

Той миличкият не знаеше, че флуид по трасе точка А към Б - може да тече и от Б към А без проблем как се казва.

П.П. Та, по-внимателно, че се наслушах на глупости в този форум - от типа, ама в еди-кой си вестник какво пише.

Вие - вагоните с надпис "Внимание Газ" ги гледате всеки ден по ЖП гарите, ама едва ли сте си мислели, че няма проблем да се топлите с такава газ по къщята после.
                  ----------------------------

Това не е газ за запалката или за готварската печка или за отоплителната бутилка, щото зависи с какво налягане се подава.

В момента говоря компресирана газ и газ битово до 0.3 до абонати - дет' стоят на "тапи" от 2005 година.

Ела ми на гости - и ще се спънеш в нея - че се карахме с тия кавали да не я слагат там и пускахме подписка. Отсвириха ни, защото било "Общински проект".

Ами, проекта им стои вече 9 години "общински" на тапа и се ритам всеки ден в нея.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                    Много лесно.

Под големите букви "Investor.BG", точно под бутона "Имоти" стои "Контролен панел".
                    Кликваш там и ти излизат отляво опции.
                    На третия ред пише:
                    "Нежелани потребители". Кликваш и в поленцето попълваш нежелания ник, например "marandi".
                    След което преставаш да виждаш идиотиите на съответния спамер.
                    Благодаря.
                    Първия бе куклата барбарон. Ще попълня списъка и с други напоителни глупаци.

Коментар

Спомни си предната криза със спиране на газ ! Те тогава сами си казаха - като падне налягането е опасно защото газопроводите гърмят..Затова съвпада терористичния акт със спирането на газта в тези тръби..колко странно съвпада ???
                      Кой е терориста гръмнал тръбата ? - Гадпром !
                      И те са очаквали да има взрив, това не е изненада.
                      Трейдъров,

аз съм инженер с второто ви по степен по най-висше образование в света, не за БГ.

Дай ми спецификациите с техн. параметри на тръбите и чертеж къде минават - компресор високо налягане, къде са следващите като разположение да ги видя и на колко атмосфери нагнетяват да погледна, ако някой има информация.

П.П. Но директно ти казвам може да си извадиш запалката от джоба да я пробиеш - т.е. натисни и клапана да изпуска газ и я запали.

Ще ти гори пламък докато свърши газта, но няма да гръмне, освен ако не я нагрееш на слънцето.

За битова газ като се преобразува газта знаеш ли колко пада налягане ( се събаря )?

На 0.3 атмосфери.

Понеже не можеш да си го представиш - ако си пушач - все едно изпускаш дима от цигарата - това са 0.3 атмосфери.
                      ------------------------------------------------------------

Там случай е друг е тече по компресиран газ с цел увеличен дебит - но самият факт, че се говори и за втечнен газ = течност вода = има кислород и не гърми от само себе си.

Ти във вакуумно пространство ли си мислиш, че тече всичкия газ по света - през кораби, вагони и тръби?

От никъде не влиза кислород? Спри се те казвам - ние трябва да гърмим тогава на всеки 1 милисекунда някъде от "аварии" като започнем от находищата. И те често се палят. Еее .... и .....? - гърмят ли, че са се "окислили"?
                      Last edited by marandi; 19.06.2014, 11:38.

Коментар

Щом казваш ! Опитвам се да ви отворя очите.
                        Благодаря за което...
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Колчо Слепеца

Щом казваш ! Опитвам се да ви отворя очите.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• marandi

Спомни си предната криза със спиране на газ ! Те тогава сами си казаха - като падне налягането е опасно защото газопроводите гърмят..Затова съвпада терористичния акт със спирането на газта в тези тръби..колко странно съвпада ???
                            Кой е терориста гръмнал тръбата ? - Гадпром !
                            И те са очаквали да има взрив, това не е изненада.
                            D.Y.F-091066

Коментар

По притеснително е че новата власт в Украйна играе в полза на Путин и за най яките гафове го прикрива ! Твърдят че жертвите на площада били застреляни с АК, прикриват снайперистите които със сигурност са от руския спецназ.
                              За да спрат газта руснаците гръмнаха тръба за милиарди сигурно защото Украйна не им плащала милиард и половина ! Украинците изплюха съвършенна глупост че била взривена с взрив отдолу, а то въобще не е възможно да стане да се запали така.
                              Много яки предатели са тези, а избитите на площада напусто са загинали и волята им и това заради което ги разстреляха е подменено на 100%.
                              Боже, колко ГЛУПОСТИ в един пост ...
                              Трейдъроф, имаш талант.
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

По притеснително е че новата власт в Украйна играе в полза на Путин и за най яките гафове го прикрива ! Твърдят че жертвите на площада били застреляни с АК, прикриват снайперистите които със сигурност са от руския спецназ.
                                За да спрат газта руснаците гръмнаха тръба за милиарди сигурно защото Украйна не им плащала милиард и половина ! Украинците изплюха съвършенна глупост че била взривена с взрив отдолу, а то въобще не е възможно да стане да се запали така.
                                Много яки предатели са тези, а избитите на площада напусто са загинали и волята им и това заради което ги разстреляха е подменено на 100%.
                                Трейдъров,

нали това им казвам на БГ матрьошките - кога в последните 300 години не са били мачкани и роби? А, по-предните 300 години са монголски роби.

Как се къса синджир - не знам. Според тях всичко в Русия е прекрасно, страхотно и неповторимо.

П.П. За тълкуванията ти по "злополука" не ми се коментира, че ще изпаднем в безсмислени спорове.

Не се покрива от застрахователите - нито стрелбата, нито взврива на газопровода, ако по документи го оформят граждански безредеци или терористичен акт.

Кой има интерес да го прави така - нямам идея - щото го духат 'орицата в Украйна и Русия като ударим тигела.

Спри се малко ти казвам, с версията за паднал дебит, високо налягане и хидравлични загуби.

Това не ти е газова бутилка на автомобил, защото ти си мислиш, че принципите са същите, но не са.

П.П. Както виждаш - само закачам бате Пешо и тИбя и си трая - бай дъ уей не знам дали знаеш, но колкото и да е странно в корабостроенето учим даже и такива глупости как се проектират конструкции за газовози да кажем по море и как после ще се източва към ЖП гара да кажем.

Не е такъв случая и се бъркаш. Не ми се коментира - пазя ви достойнството в момента

Коментар

Working...
                                X