IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dolaresko Разгледай мнение
    Как мога да направя така че да не виждам какво са написали някои избрани от мен хора.

Просто осират темата и пречат.
    Много лесно.

Под големите букви "Investor.BG", точно под бутона "Имоти" стои "Контролен панел".
    Кликваш там и ти излизат отляво опции.
    На третия ред пише:
    "Нежелани потребители". Кликваш и в поленцето попълваш нежелания ник, например "marandi".
    След което преставаш да виждаш идиотиите на съответния спамер.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Тези които нямат интерес да се случат промени с революционен характер целят изблика на недоволство от статуквото да се прояви колкото може по рано и да е колкото може по незрял.
      В интерес на успеха на промените е те да се бавят максимално за да тръгват с такава сила че статуквото да не може да ги подмени.
      Украйна е най пресния случай на подмяна. Колко нагло - хората се вдигат срещу олигархията и накрая пак биват избрани нейни представители да управляват страната.
      D.Y.F-091066

Коментар

• marandi

По притеснително е че новата власт в Украйна играе в полза на Путин и за най яките гафове го прикрива ! Твърдят че жертвите на площада били застреляни с АК, прикриват снайперистите които със сигурност са от руския спецназ.
        За да спрат газта руснаците гръмнаха тръба за милиарди сигурно защото Украйна не им плащала милиард и половина ! Украинците изплюха съвършенна глупост че била взривена с взрив отдолу, а то въобще не е възможно да стане да се запали така.
        Много яки предатели са тези, а избитите на площада напусто са загинали и волята им и това заради което ги разстреляха е подменено на 100%.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от markov
          Ако имаш в предвид Марандито той има психо проблеми , просто игнорирай бълвочите ми и не ги чети .......нищо смислено по темата няма да намериш в тях. Аз така правя.
          Добро утро, Маркуфф!

Оправи си това "ми" на "му", че не е приятно.

П.П. Колко трупа има днес според агенция Фикус в Украйна, че ме мързи да влизам да гледам?

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Сами си ги публикуват и след това сами си се разкриват. За Хунтата войната в Интернет не е проблем. Техните хамерикански годподари имат водещ опит във фалшификациите там и обработката на общественото мнение чрез Интернет.

Гледай не картинки в сайтове еднодневки, а виж някоя истинска телевизия с репортаж от препълнените бежански лагери около Ростов на Дон и след това драскай глупости ако още ти се иска! Хунтата не напразно искат да спрат излъчването на почти всички руски телевизии.
            Няма да види , то и в БГ с изключение на филма на Йончева нищо обективно не се промъква по медиите.
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Как мога да направя така че да не виждам какво са написали някои избрани от мен хора.

Просто осират темата и пречат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                Лагидж-терминал-на майната си.

си сложи в подписа.
                Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                  На пропагандата "на лъжата краката са къси
                  Сами си ги публикуват и след това сами си се разкриват. За Хунтата войната в Интернет не е проблем. Техните хамерикански годподари имат водещ опит във фалшификациите там и обработката на общественото мнение чрез Интернет.

Гледай не картинки в сайтове еднодневки, а виж някоя истинска телевизия с репортаж от препълнените бежански лагери около Ростов на Дон и след това драскай глупости ако още ти се иска! Хунтата не напразно искат да спрат излъчването на почти всички руски телевизии.
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                      Е как за кой? Ами за дивите северни варвари! Масковците!
                      Москвичите са едни фитки, дето и не могат да убиват като хората, ама па което не могат си го приписват за "тяхно" убийство.

Виж, че една камара болни мозъци вече щъкат в тая тема да броят убийства само като датчици. Утре ще хванат пушките и ще гърмят по децата, които си играят на двора ( както днес в Шумен ).
                      ------------------------------------------------------------------------

Такива олигофрени на смъртта, както аз ги наричам ( че са ми жалки ) им даваш следната статистика, дет' не я пише в уики-то:

Ленин е избил около 10-15 милки - слаба ракия парцуца, докато е на власт.
                      Сталин е чат-пат пич - около 45 милки ( 20 от ВСВ и 25 от родните да ги "пази".

Хитлер е пълен аматьор с неговите около 20 милки спрямо Сталин.

Шампионът ви е Тимур, който още през 14-ти век опатква около 17 милки.

При световно население около 200 милки за него време - около 10% ги бръмнал.
                      -----------------------------------------------------------------------

При 4-5 млрд население при Ленин, Сталин, Хитлер - мисля, че е ясно кой печели първенството с техните жалки 1.5% "само".
                      -------------------------------------------------------------------------------

Факи,

подсети ме някой ден да се посмея какви уроди ( броячи на трупове ) са се пръкнали по БГ-ейските земи

Коментар

• Между другото в БГ-стан измирате нетно по над 100/дневно ( без емиграцията ).

П.П. Но БГ матрьошките се загрижили за разни картинки в и-нет и сводки за 3 убити на седмица.

Големци сте! Евалата!! !

Оправихте БГ-то, сега оправяте Украйна! И след 2 месеца да се готви Европа и после СвИтъ и Галактиката

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
                          Не само, има и още, плюс няколко десетки убити и ранени. Спомена се и за пленени БТР-БМП-БМД, и май и един Т-64БВ. Ама пък вероятно си има боекомплект, който са изнесли...

Що не си направите една селска тема с брояч на убитите/дейли, на час и на 15 мин. графика?

П.П. Не разбра ли, че светът гледа световно по футбол, а че Украйна е гражданска война може би ще го разбереш след 50 години като ти гледам умствения капацитет.

Даже вчера ви писах за "белите" и "червените" комунисти.

Респективно "меншевики" и "болшевики" и имало един Махно в Украйна, дет' го денсил ту с едните - ту с другите.
                          -------------------------

И така 10-20 години кланета и прочие.
                          ----------------------------------------------------

Бях ви питал 1 селски въпрос БГ матрьошките: Можете ли да ми покажете само 20 години период от историята, когато Русия не е в Гражданска война?! ( в близките 300 години да кажем )
                          -----------------------------------------------------------------------------

Сложен ми е въпроса - разбрах!

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                            В хода на Антитерористичната операция е унищожен танк на въоръжените сили на Украйна

18 Юни 2014 | 18:39 | Агенция "Фокус"
                            В хода на Антитерористичната операция е унищожен танк на въоръжените сили на УкрайнаСнимка: АФПГалерияСнимка: АФП Киев. В хода на Антитерористичната операция е унищожен танк на въоръжените сили на Украйна, съобщава Укринформ.
                            „ През изминалите денонощия в района на провеждане на Антитерористичната операция имаше няколко сблъсъка на силите на АТО с екстремисти, в това число и с наемници от Русия. В резултат на сблъсъците силите на АТО са понесли загуби, в това число танк Т-64Б”, заяви говорителят на АТО Владислав Селезньов.

Не само, има и още, плюс няколко десетки убити и ранени. Спомена се и за пленени БТР-БМП-БМД, и май и един Т-64БВ, ама ако е същия от клипа вчера, то е малко вероятно да става за нещо. Ама пък вероятно си има боекомплект, който са изнесли...

И малко пропаганда, или не...

http://www.youtube.com/watch?v=1qx3Dfvi3bo
                            Last edited by Flanker; 19.06.2014, 02:33.

Коментар

• Барбиту - горд булгериан от времето на Крум Страшни и Карл Велики - драскащ по форумите за кеф заради гадната си пенсия за 20 години стаж у Френско от 10к евра.

Шапката - горда купешка БГ матрьошка, оставена да умре от глад на 650 лв. пенция, ако не пише глупости по форумите да му дадат още някой левец.
                              ------------------------------

Маркуфф,

и преди те питах - с копи/паста от Фокус какво очакваш освен заработката си?

Да ти пусна ли линк-а на агенция фикус да видиш, че го знам и ако ме интересува нещо си чета.
                              --------------------------------------

Днес окъсня и няма време за писане - ще къпим само на копи/пасте? Ърмм ..?

Гадну ..

Коментар

• В Донецк е проведена миньорска протестна акция срещу Антитерористичната операция
                                18 Юни 2014 | 20:19 | Агенция "Фокус"

Донецк. Миньори от мините в Петровски и Кировски райони в Донецка област са провели протестна акция с искане украинските сили да напуснат Донбас, съобщава Укринформ.
                                Демонстрацията се е провела на Ленинския площад в Донецк.
                                Преди това участниците в акцията са провели шествие, носейки знамената на Донецката народна република, движението „Югоизток”.
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Working...
                                X