IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Понякога е хубаво да млъкнеш
    миранда, недей така. Ще ти се спука жлъчката от злоба. Почини си малко. Излез навън, поразходи се. Виж, колко е хубав живота!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Чаткаш ли защо си ми смешен?

П.П. Бедните умове обсъждали хора, средните умове събития, а великите умове идеи.

Да беше прочел поне каква прогноза съм дал за Боко Тиквата - че се актуализира бюдежет и т.н.

29.04.2011 05:41 - Моята последна статия

http://marandi.blog.bg/biznes/2011/0...statiia.737820
      -----------------------------------------------

Не съм очаквал подобна наглост от тИбя - другите са ми ясни - аз съм пияница, наркоман, курвар, фидераст и так далее ....

Да паднеш на тяхното ниво ми е смешно
      Ей Маранди да не би твоите писания да са въведени за изучаване в университетите в България и по света.Аз се извинявам че не съм прочел най новите най модерни и напредничави неща известни като Прогнозите на Маранди.Само да не ме арестуват за това.И няма да ме лъжеш ти си почитетел на смешника от Банки личи ти даже от чорапите

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Маранди ти си непобедим.Човек мое да победи Радио София и телевизора може но тебе не може.Някои сме участвували в истински протести дори на Орлов мост сме били през 1991г..Това дето свали Боко беше една смешка каквато смешка е и тиквуняка.А това че си му почитател просто не мога да го повярвам.Имах те за интелигентен
        Чаткаш ли защо си ми смешен?

П.П. Бедните умове обсъждали хора, средните умове събития, а великите умове идеи.

Да беше прочел поне каква прогноза съм дал за Боко Тиквата - че се актуализира бюдежет и т.н.

29.04.2011 05:41 - Моята последна статия

http://marandi.blog.bg/biznes/2011/0...statiia.737820
        -----------------------------------------------

Не съм очаквал подобна наглост от тИбя - другите са ми ясни - аз съм пияница, наркоман, курвар, фидераст и так далее ....

Да паднеш на тяхното ниво ми е смешно

Коментар

Бе те и поляците се фукаха ама сега са захапали на Путин .....
          Поляците толкова са трепани от сегашното Джудже, че ти е бедна фантазията.

П.П. Даже ги утрепа наскоро - целия им елит с президента - в самолетна катастрофа като ги покани на среща.

Понякога е хубаво да млъкнеш

Коментар

• Англо-американската авантюра в Ирак се разпада с оглушителен трясък... Последната такава е в Нуландистан. Кога ли ще се рападне и тя?

Lavrov: Iraq developments show total failure of American-British 'adventure'

The events in Iraq are a result of the actions carried out by the US and the UK, and the situation has spiraled out of control, Russian Foreign Minister Sergey Lavrov told journalists.

“It has been reported that the UK foreign minister declared that the events in Iraq are, according to him, an illustration that terrorism is rampant in the region due to the absence of reconciliation in Syria,” Lavrov said.

“We’ve known that our English colleagues have a unique ability to twist everything. But I didn’t expect such cynicism, because the events that are taking place in Iraq are an illustration of a complete failure of the venture started by the US and the UK that allowed it to spiral out of control completely.”
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

За какво да се сърдя?!?

Ти въобще прочете ли прогнозите, които съм давал с тайминг - тоест КОГА?

П.П. Ха, като ми прочетеш първата за Боко - после говори за тази за БГ.

Трябва да си сляп, че вече наполовина не се случва описаното, а сме още 2014 год. - там съм писал до 2020

Предполагам - нямаше нон-стоп протести от 300 дни навсякъде и няма да има в момента предсрочни.

Няма и спрени евро-фондове.
              -----------------------------------------------------------

Затова съм ви пуснал да пасете БГ-ейците - не заслужавате нищо!

Дал съм под черта и колко време имате да не се случи горното.

Защо ли се обяснявам ...?
              Маранди ти си непобедим.Човек мое да победи Радио София и телевизора може но тебе не може.Някои сме участвували в истински протести дори на Орлов мост сме били през 1991г..Това дето свали Боко беше една смешка каквато смешка е и тиквуняка.А това че си му почитател просто не мога да го повярвам.Имах те за интелигентен

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                Ами та раша и сега газ...пикае. И пак срещу вятъра.
                Само това могат кагебейците, те не са научени на пазарни отношения.
                Пикаят и го продават на тарикати като тебе за 500 $

Коментар

Айдееееееееееее разсърдихме сме и започнахме с обидите.Поуспокой се ще ти мине и коригирай прогнозите.Ще трябва разбира се да прочетеш още някоя и друга книжка
                  За какво да се сърдя?!?

Ти въобще прочете ли прогнозите, които съм давал с тайминг - тоест КОГА?

П.П. Ха, като ми прочетеш първата за Боко - после говори за тази за БГ.

Трябва да си сляп, че вече наполовина не се случва описаното, а сме още 2014 год. - там съм писал до 2020

Предполагам - нямаше нон-стоп протести от 300 дни навсякъде и няма да има в момента предсрочни.

Няма и спрени евро-фондове.
                  -----------------------------------------------------------

Затова съм ви пуснал да пасете БГ-ейците - не заслужавате нищо!

Дал съм под черта и колко време имате да не се случи горното.

Защо ли се обяснявам ...?

Коментар

Това последно украйнски или руски народ е там, че ме обърквате постоянно?

П.П. Украйнците им набиха шутовете вчера при оферта от Джуджето с 100$ надолу - демек 385$

Ти се фукай, че плащаш газ на 500$, ако въобще си виждал газ през живота си
                    Бе те и поляците се фукаха ама сега са захапали на Путин .....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                      Е как да нямаме???
                      А Черно море, какво е?
                      И не виждаш ли, че точно от там вече ни нападат ... с разни патоци на първо време, а после ще дойдат и вежливи зелени човечета да си пазят тръбата и летовниците.

Тези човечета ще дойдат и за тебе ще те извадят от землянката и заедно с приятелчетата ще отидете на каторга в Сибир

Коментар

Нали затова съм ви оставил да се смеете.

На едно мнение сме ( имах предвид прогнозата е давана преди предните парламентарни избори ).

П.П. То на вас все трябва да се обяснява. Тоест не знаех какви ще бъдат резултатите.

Къпи да ти е смешно и защо ти влиза отзад - това е важното.

Повече прогнози от мен няма да имате
                        Айдееееееееееее разсърдихме сме и започнахме с обидите.Поуспокой се ще ти мине и коригирай прогнозите.Ще трябва разбира се да прочетеш още някоя и друга книжка
                        Last edited by X_Y; 12.06.2014, 18:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                          Активизирането на тлеещите конфликти като този в Ирак, Сирия, Украйна,Либия, далечния изток също и т.н. е пряка последица няколко неща, най-главните от които са :

- САЩ загуби статута на едноличен хегемон налагащ волята си навсякъде по света където реши.
                          - Лъсна двойнствения стандарт на САЩ и ЕС в стила за едни може за други не , в зависимост дали са им симпатични на Обонговците.
                          Не в зависимост от това дали са симпатични а дали имат интерес или не.

Коментар

Четем и се смеем.А това за борда е най върховната глупост.
                            Нали затова съм ви оставил да се смеете.

На едно мнение сме ( имах предвид прогнозата е давана преди предните парламентарни избори ).

П.П. То на вас все трябва да се обяснява. Тоест не знаех какви ще бъдат резултатите.

Къпи да ти е смешно и защо ти влиза отзад - това е важното.

Повече прогнози от мен няма да имате
                            Last edited by X_Y; 12.06.2014, 18:56.

Коментар

Чечня и те са българи, приели исляма.

Сещаш ли се, че да лъжеш 100 народа и да ги караш да се бият един срещу друг не е добро решение

Просто пуснете времето да си свърши своето.

И родните БГ матрьошки отминавай със смях
                              Ми кат сме я подкарали то и Никола Тесла и Христофор Колумб и Айнщайн и Макс Планк и Менделеев са българи.Първитв двама са гастербайтери избягали от турците

Коментар

Четем и се смеем.А това за борда е най върховната глупост.
                                А не трябва да му се смеем
                                Трябва му съчувствие и лекарска помощ.
                                Last edited by markov; 12.06.2014, 22:16.
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Working...
                                X