IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
    Пряка последица от действията на кремълския ТЪПАНАР... Кутията на Пандора е вече отворена...
    Активизирането на тлеещите конфликти като този в Ирак, Сирия, Украйна,Либия, далечния изток също и т.н. е пряка последица няколко неща, най-главните от които са :

- САЩ загуби статута на едноличен хегемон налагащ волята си навсякъде по света където реши.
    - Лъсна двойнствения стандарт на САЩ и ЕС в стила за едни може за други не , в зависимост дали са им симпатични на Обонговците.
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Ей, да си четете:

--------------------------------------

21.06.2013 - Прогноза за България ( 2013 - 2020 г. )

http://marandi.blog.bg/biznes/2013/0...2020-g.1122528
      ---------------------------------------------------------

Това е давано преди още да знам изборните резултати.

П.П. Повече прогнози не ви давам заради селските тъпаци за 10 коментара да печелят кинти.

Дотук се е случила половината прогноза - още сме едва 2014 година - средата.

Горко ви!
      Четем и се смеем.А това за борда е най върховната глупост.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        да беше прочел какво ви казвам.

Ама, добре че си пуснал карта - виж сега къде е Баку на нея
        Я този път не било за краставицата ...направо изненада себе си .
        Last edited by X_Y; 12.06.2014, 18:35.

Коментар

• Ей, да си четете:

--------------------------------------

21.06.2013 - Прогноза за България ( 2013 - 2020 г. )

http://marandi.blog.bg/biznes/2013/0...2020-g.1122528
          ---------------------------------------------------------

Това е давано преди още да знам изборните резултати.

П.П. Повече прогнози не ви давам заради селските тъпаци за 10 коментара да печелят кинти.

Дотук се е случила половината прогноза - още сме едва 2014 година - средата.

Горко ви!

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
            Пряка последица от действията на кремълския ТЪПАНАР... Кутията на Пандора е вече отворена...
            То момчето идва от пътя и без да чете какво има в темата и вече "БЪЛВА" и БЪЛВА ....

П.П. Според мен им плащат на публикация от Бйе-Сйе-Пе-Ту ...

Ърмм ..?

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
              ---------------------------------

Каспийския флот скучае от доста време.

Ама, добре че си пуснал карта - виж сега къде е Баку на нея
              Last edited by X_Y; 12.06.2014, 18:35. Причина: Не обиждайте.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                Въоръжените сили на Армения са нахлули на територията на Азербайджан, съобщава УНИАН. На 11 юни село Лакатаг, Джулфиски район на Азербайджан, било нападнато от арменски въоръжени сили. „В момента жителите на селото са принудени да напуснат домовете си”, заяви местният жител Айнур Серкеров.

Коментар

• Въоръжените сили на Армения са нахлули на територията на Азербайджан, съобщава УНИАН. На 11 юни село Лакатаг, Джулфиски район на Азербайджан, било нападнато от арменски въоръжени сили. „В момента жителите на селото са принудени да напуснат домовете си”, заяви местният жител Айнур Серкеров.
                  По неговите думи азербайджанските военнослужещи са понесли загуби, в резултат на завързалото се сражение с арменците. Министерството на отбраната на Азербайджан не коментира ситуацията. От там казаха единствено, че информацията не е вярна и че това са само слухове.

Азербайджанските медии пък изтъкват, че според руските издания Армения е започнала война в Азербайджан.

Районът е част от автономна република Нахичеван. Територията му е отделена от останалата част на Азербайджан от територия на Армения.

---------------------------------

Каспийския флот скучае от доста време.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                    На мен Батката ми прилича на акордеонист в някаква кръчма с репертоар от една песен, да кажем Вятър ечи, Балкан стене... Обикаля от маса на маса и надува ушите на хората
                    А, на мен ми приличате на някакви капути, дет' нямат идея с кого се захваща - че съм те прочел - преди да съм те отворил:
                    ---------------------------------------------------------------

Преди една година поех ангажимент чрез прогноза, състояща се от 14 конкретни елемента, която изглеждаше по следния начин. Да видим какво се случи:

Прогноза за пролетта на 2011 година ( дадена на 29 март 2010 година )

Един сценарий, който "никога" няма да се случи в България?

*Забележка: Прогнозата е при условие, че се запази валутния борд, не се актуализира бюджет 2010 и обезценката на еврото спрямо останалите водещи валути е в границите от 10%.

- спад на БВП - 8-9%
                    - безработица - 16-19%
                    - лоши кредити - 18-20%
                    - ударно нарастване на държавния дълг ( нужда от външно финансиране ~ 4-5 млрд. евро )
                    - спад в цените на недвижимите имоти от още 25-30% ( като най-голям в абсолютни стойности ще бъде в четирите най-големи града: София, Варна, Пловдив, Бургас спрямо средния спад за страната )
                    - инфлация 5-6%
                    - повишаване на косвените данъци за потребление ( акцизи, мита, ДДС като цяло за 2010 )
                    - рекорден брой фалити на малки и средни фирми
                    - замразяване и орязване на заплатите в бюджетната сфера + пенсиите
                    - още 2-3 рокади в правителството при министрите + голяма вероятност от предсрочни избори
                    - поредната емигрантска вълна към чужбина ...

Не е много оптимистично и съжалявам, за което! Отлагането на реформите във всички сфери, води до това, че за дъно на кризата изобщо не може да се говори и тя продължава да ескалира.

Успех!
                    --------------------------------------------------------------------------

Виж си след прогнозата ми и тайминг-а какво се случи:

http://marandi.blog.bg/biznes/2011/0...statiia.737820

Коментар

Ама това на снимката не са танкове, повече има ли смисъл да коментираме
                      та тази снимка с тези машини се въртеше с друг сюжет....за предали се украински войници....
                      дой дедетето си е краен манипулатор....

Коментар

На мен Батката ми прилича на акордеонист в някаква кръчма с репертоар от една песен, да кажем Вятър ечи, Балкан стене... Обикаля от маса на маса и надува ушите на хората
                        Аааммиии... Баш Мирча Кришан и Краставицата си е... 1 към 1...хаха
                        https://www.youtube.com/watch?v=ITP8f1U9sPA
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Ама това на снимката не са танкове, повече има ли смисъл да коментираме
                          Бе то и руски военни не са ..ма в неговата глава много народ и всеки му дума по нещо.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                            "Дръж се Луно, земьо македонска..."
                            Краставицата, краставицата...Абе ясно е, че 98% от населението на планетата са българи...
                            Е как само 98% бе......минимум 99%

Коментар

Киевската хунта получи същата оферта, със същата цена и при същите условия, които Русия бе предложила и на Президента Янукович. Така че, миранда, някои развития са само между ушите ти, продиктувани от затормозено съзнание. Явно забравяш отвреме на време, че краставицата се състои от 98% вода... хаха
                              Защо не нападаш Катар и Тюркменистан + Азърбайджан като източници на газ, бря сме смехуран?

Защото са Ислям, нали?

Тръгнал да напада Християнство в Украйна!

П.П. И да лъже, че защититава Християнството?

Форка, меко казано си ми кух откъм аргументи - мога да ти пусна и прогнозата и за БГ, която съм дал какво ще се случи.

И то се случва вече, ама подобни нагли парчета ме дразнят и го отнасят всички БГ---ейци.

Трейдър ви го каза - не всеки може да вижда в Бъдещото.

Коментар

"Дръж се Луно, земьо македонска..."
                                Краставицата, краставицата...Абе ясно е, че 98% от населението на планетата са българи...

Коментар

Working...
                                X