Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (4) презареждане
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеАко си за свободното тролене, спамене, писане на глупости, както и обиди - ок! Аз не съм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеАз не искам модератори не само за Маранди ами и за когото и да било в този форум.Искам напълно свободен форум.И на мен не ми харева манията му за безпогрешност и величие ама ще се бия за да може свободно да говори.
Ако си за свободното тролене, спамене, писане на глупости, както и обиди - ок! Аз не съм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеКак на едро ръсиш ЛЪЖИТЕ , чак ти се чудя!!!
Дори пияните поляци не се обвиниха Русия за смъртта на президента си.
А да се говори че Путин е поканил поляците, за да празнува избиването на полските офицери от руското КГБ е очевадна ИДИОТИЯ. Напротив. Руснаците всячески се мъчеха да не допуснат поляците в Катинската гора, ама полският президент отиде под форма на частно посещение и руснаците нямаше как да откажат.
На всичкото отгоре руските диспечери на военното летище край Смоленск, са забранили на полския самолет да каца поради намалената видимост, ама президента заедно с военния министър вече са били пияни и са наредилили на пилота да кацне под заплаха от уволнение.
Да не говорим, че самолетът ТУ-154 е бил съоръжен със система за сляпо кацане, която не е била съвместима с руската военна система, а летището е военно.
Та пилотът се е опитал да кацне осланяйки се само на видимостта, която е била малка.
И логично заради дебелоглавите пияни поляци загинаха над човека.
Понякога е хубаво да млъкнеш
оу, тоя бисер съм го пропуснал, ама тва е щото ми е в игнора... Правилно решение е било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеТука хубаво си хортувате.
Ама знаете ли коя е най-бедната област в Европа.
Приднестровието - мисля се сещате що
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%...B2%D0%B8%D0%B5
Където са стъпили руснаците мизерията е голяма. Баси даже една Босна и Херцеговина и Косово са по-богати от откачалките в Приднестровието.
Съдбата на Крим и другите области, където има война или анекс няма да е по-добре.
Ако все още не ми вярвате вижте Северен Кипър.
Абе не е точно така, ама няма да споря.
Източника ти не е точен и доста манипулативен.
А пък изводите ти пристрастни.
Накратко пропаганда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеизбиването на полските офицери от руското КГБ
Толкова по тази тема - не ми се ще да влизам в подробности!Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Тука хубаво си хортувате.
Ама знаете ли коя е най-бедната област в Европа.
Приднестровието - мисля се сещате що
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%...B2%D0%B8%D0%B5
Където са стъпили руснаците мизерията е голяма. Баси даже една Босна и Херцеговина и Косово са по-богати от откачалките в Приднестровието.
Съдбата на Крим и другите области, където има война или анекс няма да е по-добре.
Ако все още не ми вярвате вижте Северен Кипър.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеПо-добре не го храни, човекът е спец. по вс, за което му се прекланям. Той е много над нас, а тук споделя част от прозренията си. Нека, явно няма модерация за него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеКак на едро ръсиш ЛЪЖИТЕ , чак ти се чудя!!!
А да се говори че Путин е поканил поляците, за да празнува избиването на полските офицери от руското КГБ е очевадна ИДИОТИЯ. Напротив. Руснаците всячески се мъчеха да не допуснат поляците в Катинската гора, ама полският президент отиде под форма на частно посещение и руснаците нямаше как да откажат.
На всичкото отгоре руските диспечери на военното летище край Смоленск, са забранили на полския самолет да каца поради намалената видимост, ама президента заедно с военния министър вече са били пияни и са наредилили на пилота да кацне под заплаха от уволнение.
Да не говорим, че самолетът ТУ-154 е бил съоръжен със система за сляпо кацане, която не е била съвместима с руската военна система, а летището е военно.
Та пилотът се е опитал да кацне осланяйки се само на видимостта, която е била малка.
Коментар
-
Наздраве!
МОСКВА, 12 июн — РИА Новости. "Газпром" намерен в случае возникновения перебоев с транзитными поставками газа в Европу через территорию Украины нарастить поставки газа через газопровод "Северный поток" и через "Ямал-Европа", а также начнет увеличивать закачку в подземные хранилища на территории ЕС, сообщил журналистам глава "Газпрома" Алексей Миллер.
"Если будут какие-то сбои с транзитом через украинскую территорию, то будут увеличены поставки через газопровод "Северный поток", такая возможность имеется, будут увеличены поставки через газопровод "Ямал-Европа". "Газпром" также начнет увеличивать закачку в подземные хранилища на территории Европейского Союза, чтобы в случае необходимости подстраховаться с поставками для наших европейских потребителей зимой", — сказал Миллер.
Он отметил, что также будет продолжено строительство газопровода "Южный поток" с тем, чтобы первые поставки газа напрямую через Черное море в Болгарию начались в декабре 2015 года....................
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
http://www.odnoklassniki.ru/video/5223286222
За да разберем по добре какво е и какво ще става в Украйна, е хубаво да видим и това.
Хероите на Одеса са идентифицирани и ... готови за ...
Има ли шанс преврата в Украйна ?
Какво да очаква ме?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеПоляците толкова са трепани от сегашното Джудже, че ти е бедна фантазията.
П.П. Даже ги утрепа наскоро - целия им елит с президента - в самолетна катастрофа като ги покани на среща.
Понякога е хубаво да млъкнешНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЕй Маранди да не би твоите писания да са въведени за изучаване в университетите в България и по света.Аз се извинявам че не съм прочел най новите най модерни и напредничави неща известни като Прогнозите на Маранди.Само да не ме арестуват за това.И няма да ме лъжеш ти си почитетел на смешника от Банки личи ти даже от чорапите
По-добре не го храни, човекът е спец. по вс, за което му се прекланям. Той е много над нас, а тук споделя част от прозренията си. Нека, явно няма модерация за него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеХахахаа!
Това СКЪПА, не са танкове. Това са бойни машини на десанта. БМД-2.
Това са същите украински БМДта, които доброволно се предадоха на сепаратистите преди повече от месец.
Точно така, само че вече имат и танкове. В последните дни циркулираха мнения, че са пленили 2-3 Т-64, а на това видео се вижда поне един Т-64БВ...
http://www.youtube.com/watch?v=ydaEtneSnpk
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеРуските окупатори изпратиха и танкове срещу Украйна. Интересно ми е защо Путин толкова страхливо напада Украйна в гръб и не обявява война открито.
http://www.kyivpost.com/content/ukra...ne-351612.html
Все по ясно става, че само с чеченски наемници не може да победи. Вече открито се включва и редовната армия. Тероризма постепенно преминава в мащабна военна операция срещу независима и суверенна Украйна. Добре, че нямаме обща граница с руската империя. Тези терористи нападат съседни държави когато им скимне.
Това СКЪПА, не са танкове. Това са бойни машини на десанта. БМД-2.
Това са същите украински БМДта, които доброволно се предадоха на сепаратистите преди повече от месец.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар