IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Интерсен анализ и прогноза

http://infobalkani.wordpress.com/201...c%d0%b5%d1%81/

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
      Ако си за свободното тролене, спамене, писане на глупости, както и обиди - ок! Аз не съм.
      Не ми е приятно и не чета на Стамби чаршафите както и простотиите на бойковите поддръжници но трябва да могат да говорят свободно

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Аз не искам модератори не само за Маранди ами и за когото и да било в този форум.Искам напълно свободен форум.И на мен не ми харева манията му за безпогрешност и величие ама ще се бия за да може свободно да говори.

Ако си за свободното тролене, спамене, писане на глупости, както и обиди - ок! Аз не съм.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Как на едро ръсиш ЛЪЖИТЕ , чак ти се чудя!!!
          Дори пияните поляци не се обвиниха Русия за смъртта на президента си.
          А да се говори че Путин е поканил поляците, за да празнува избиването на полските офицери от руското КГБ е очевадна ИДИОТИЯ. Напротив. Руснаците всячески се мъчеха да не допуснат поляците в Катинската гора, ама полският президент отиде под форма на частно посещение и руснаците нямаше как да откажат.
          На всичкото отгоре руските диспечери на военното летище край Смоленск, са забранили на полския самолет да каца поради намалената видимост, ама президента заедно с военния министър вече са били пияни и са наредилили на пилота да кацне под заплаха от уволнение.
          Да не говорим, че самолетът ТУ-154 е бил съоръжен със система за сляпо кацане, която не е била съвместима с руската военна система, а летището е военно.
          Та пилотът се е опитал да кацне осланяйки се само на видимостта, която е била малка.
          И логично заради дебелоглавите пияни поляци загинаха над човека.

Понякога е хубаво да млъкнеш

оу, тоя бисер съм го пропуснал, ама тва е щото ми е в игнора... Правилно решение е било.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
            Тука хубаво си хортувате.

Ама знаете ли коя е най-бедната област в Европа.

Приднестровието - мисля се сещате що

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%...B2%D0%B8%D0%B5

Където са стъпили руснаците мизерията е голяма. Баси даже една Босна и Херцеговина и Косово са по-богати от откачалките в Приднестровието.

Съдбата на Крим и другите области, където има война или анекс няма да е по-добре.

Ако все още не ми вярвате вижте Северен Кипър.

Абе не е точно така, ама няма да споря.
            Източника ти не е точен и доста манипулативен.
            А пък изводите ти пристрастни.
            Накратко пропаганда.

Коментар

избиването на полските офицери от руското КГБ
              Дори и това с избиването от НКВД почти не е вярно! Детайлните разкрития доказват наличие на три вида гробища под Смоленск използвани от руснаци и германци в зависимост от развоя на събитията.Независими руски историци подчертават,че е несъстоятелно вината за смъртта на полските офицери да се прехвърля само и единствено върху СССР,каквото признание направи Горбачов през 1990 г.позовавайки се уж на достоверни архивни източници.
              Толкова по тази тема - не ми се ще да влизам в подробности!
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Тука хубаво си хортувате.

Ама знаете ли коя е най-бедната област в Европа.

Приднестровието - мисля се сещате що

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%...B2%D0%B8%D0%B5

Където са стъпили руснаците мизерията е голяма. Баси даже една Босна и Херцеговина и Косово са по-богати от откачалките в Приднестровието.

Съдбата на Крим и другите области, където има война или анекс няма да е по-добре.

Ако все още не ми вярвате вижте Северен Кипър.

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
                  По-добре не го храни, човекът е спец. по вс, за което му се прекланям. Той е много над нас, а тук споделя част от прозренията си. Нека, явно няма модерация за него.
                  Аз не искам модератори не само за Маранди ами и за когото и да било в този форум.Искам напълно свободен форум.И на мен не ми харева манията му за безпогрешност и величие ама ще се бия за да може свободно да говори.

Коментар

А да се говори че Путин е поканил поляците, за да празнува избиването на полските офицери от руското КГБ е очевадна ИДИОТИЯ. Напротив. Руснаците всячески се мъчеха да не допуснат поляците в Катинската гора, ама полският президент отиде под форма на частно посещение и руснаците нямаше как да откажат.
                    На всичкото отгоре руските диспечери на военното летище край Смоленск, са забранили на полския самолет да каца поради намалената видимост, ама президента заедно с военния министър вече са били пияни и са наредилили на пилота да кацне под заплаха от уволнение.
                    Да не говорим, че самолетът ТУ-154 е бил съоръжен със система за сляпо кацане, която не е била съвместима с руската военна система, а летището е военно.
                    Та пилотът се е опитал да кацне осланяйки се само на видимостта, която е била малка.

Маранди да млъкне ......това е невъзможно

Коментар

• Наздраве!

МОСКВА, 12 июн — РИА Новости. "Газпром" намерен в случае возникновения перебоев с транзитными поставками газа в Европу через территорию Украины нарастить поставки газа через газопровод "Северный поток" и через "Ямал-Европа", а также начнет увеличивать закачку в подземные хранилища на территории ЕС, сообщил журналистам глава "Газпрома" Алексей Миллер.
                      "Если будут какие-то сбои с транзитом через украинскую территорию, то будут увеличены поставки через газопровод "Северный поток", такая возможность имеется, будут увеличены поставки через газопровод "Ямал-Европа". "Газпром" также начнет увеличивать закачку в подземные хранилища на территории Европейского Союза, чтобы в случае необходимости подстраховаться с поставками для наших европейских потребителей зимой", — сказал Миллер.
                      Он отметил, что также будет продолжено строительство газопровода "Южный поток" с тем, чтобы первые поставки газа напрямую через Черное море в Болгарию начались в декабре 2015 года...................
                      .
                      Поздрав и за западните задръстеняци!

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• http://www.odnoklassniki.ru/video/5223286222

За да разберем по добре какво е и какво ще става в Украйна, е хубаво да видим и това.
                        Хероите на Одеса са идентифицирани и ... готови за ...
                        Има ли шанс преврата в Украйна ?
                        Какво да очаква ме?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          Поляците толкова са трепани от сегашното Джудже, че ти е бедна фантазията.

П.П. Даже ги утрепа наскоро - целия им елит с президента - в самолетна катастрофа като ги покани на среща.

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                            Ей Маранди да не би твоите писания да са въведени за изучаване в университетите в България и по света.Аз се извинявам че не съм прочел най новите най модерни и напредничави неща известни като Прогнозите на Маранди.Само да не ме арестуват за това.И няма да ме лъжеш ти си почитетел на смешника от Банки личи ти даже от чорапите

По-добре не го храни, човекът е спец. по вс, за което му се прекланям. Той е много над нас, а тук споделя част от прозренията си. Нека, явно няма модерация за него.

Коментар

Хахахаа!

Това СКЪПА, не са танкове. Това са бойни машини на десанта. БМД-2.
                              Това са същите украински БМДта, които доброволно се предадоха на сепаратистите преди повече от месец.

Точно така, само че вече имат и танкове. В последните дни циркулираха мнения, че са пленили 2-3 Т-64, а на това видео се вижда поне един Т-64БВ...

http://www.youtube.com/watch?v=ydaEtneSnpk

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                                Руските окупатори изпратиха и танкове срещу Украйна. Интересно ми е защо Путин толкова страхливо напада Украйна в гръб и не обявява война открито.
                                http://www.kyivpost.com/content/ukra...ne-351612.html
                                Все по ясно става, че само с чеченски наемници не може да победи. Вече открито се включва и редовната армия. Тероризма постепенно преминава в мащабна военна операция срещу независима и суверенна Украйна. Добре, че нямаме обща граница с руската империя. Тези терористи нападат съседни държави когато им скимне.
                                Хахахаа!

Това СКЪПА, не са танкове. Това са бойни машини на десанта. БМД-2.
                                Това са същите украински БМДта, които доброволно се предадоха на сепаратистите преди повече от месец.

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X