If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Разтоварвал съм на нефтен терминал и до нас /около 300м далеч/ разтоварваше газовоз на който беше написано лнж. Попитахме филипинците защо тръбата така е побеляля, те казаха че разтоварват газ при -150-160г . Това става в солун преди около 5 г.
Статията за боинга не е моя както се сещаш, просто е линк към даден сайт, ако разгледаш сайта има доста такива статии.
Колега,Интернет упорито отказва да си признае за терминал за втечнен газ в Солун. Странно ми изглежда нефтен и газов терминал един до друг. Не знам какво си видял и какво са ти казали жълтите братя, но не бих пратил газовоз в Солун да разтоварва.
Руските олигарси отдавна са опитомени и знаят че ще печелят колкото каже Путин.Иначе няма да са олигарси а затворници в Сибир.Ако много скачат няма да са измежду живите.КГБ ще ги намери където и да са
Че аз кво съм казал, бре. Тактиката на Путин - бой, бой, бой, но one at a time...който не слуша - да погледне примерите Березовски, Ходорковски, Лебедев...
Но както казах, сега ще получи събран юмрук - всички срещу Путя at one time...
Бате, не говорим за глад, говорим, че, когато в края на годината една камара олигарси си погледнат банковите сметки и установят, че числата вътре хич не им харесват, на Путя ще му се види тесен Кремъл...Колкото до обикновения руснак, когато усети, че и неговия портфейл му дава по-малко възможности, отколкото му е давал досега (а това ще се случи), тогава вече Красния Майдан му е в кърпа вързан...
Руските олигарси отдавна са опитомени и знаят че ще печелят колкото каже Путин.Иначе няма да са олигарси а затворници в Сибир.Ако много скачат няма да са измежду живите.КГБ ще ги намери където и да са
Кандитко аз да те питам колко дни блокада издържа Ленинград?И то истинска блокада.Никакви икономически санкции не могат да уплашат руснаците могат само да ги разсмиват.Запада е неадекватен.Русия си има жито картофи няма да умрат гладни.Не са умрели за пласмасовите домати и краставици на холандците.Имат и газ и нефт.огромни природни богатства.Цялата Менделеева таблица имат.А какво има пръдливата и въшлясала Еропа освен чалъми?Перални хладилници и коли ще си внесат от Китай и те така
Бате, не говорим за глад, говорим, че, когато в края на годината една камара олигарси си погледнат банковите сметки и установят, че числата вътре хич не им харесват, на Путя ще му се види тесен Кремъл...Колкото до обикновения руснак, когато усети, че и неговия портфейл му дава по-малко възможности, отколкото му е давал досега (а това ще се случи), тогава вече Красния Майдан му е в кърпа вързан...
Ами, като си прав, прав си...съгласен съм с написаното...освен за продължителността на блокадата и това, кой ще спечели...мисля, че големият губещ ще е Путин (не Русия)...джуджо ще си ходи, причина - досега успяваше да удържи натиска на вътрешната опозиция (не Немцов и либералите, а олигарсите), като ги мачкаше и подчиняваше един по един, сега обаче ще получи ефекта на събрания юмрук - всички срещу Путин, едновременно...
Кандитко аз да те питам колко дни блокада издържа Ленинград?И то истинска блокада.Никакви икономически санкции не могат да уплашат руснаците могат само да ги разсмиват.Запада е неадекватен.Русия си има жито картофи няма да умрат гладни.Не са умрели за пласмасовите домати и краставици на холандците.Имат и газ и нефт.огромни природни богатства.Цялата Менделеева таблица имат.А какво има пръдливата и въшлясала Еропа освен чалъми?Перални хладилници и коли ще си внесат от Китай и те така
Първоначално изпратено от master of the seven seasРазгледай мнение
Според Интернет Гърция има един терминал за втечнен газ, на остров Ревитуса, който е до Атина.. Ти твърдиш че има и до Солун и си работил на него,ама нещо не го намирам.
Може ли да ми пуснеш линк малко да се поограмотя..
А за статията за Боинга не ми изглежда много достоверна, въпреки че и аз подозирам Украинците. От 90-та година имат ДВА свалени пътнически самолети,последният преди 13години. И на мен ми намирисва на американска провокация,да сбият Русия с Украйна за да си оправят икономиката чрез война в Европа. А и ние не сме далече от Украйна....
Разтоварвал съм на нефтен терминал и до нас /около 300м далеч/ разтоварваше газовоз на който беше написано лнж. Попитахме филипинците защо тръбата така е побеляля, те казаха че разтоварват газ при -150-160г . Това става в солун преди около 5 г.
Статията за боинга не е моя както се сещаш, просто е линк към даден сайт, ако разгледаш сайта има доста такива статии.
Ами, като си прав, прав си...съгласен съм с написаното...освен за продължителността на блокадата и това, кой ще спечели...мисля, че големият губещ ще е Путин (не Русия)...джуджо ще си ходи, причина - досега успяваше да удържи натиска на вътрешната опозиция (не Немцов и либералите, а олигарсите), като ги мачкаше и подчиняваше един по един, сега обаче ще получи ефекта на събрания юмрук - всички срещу Путин, едновременно...
Това е по късно, аз говоря за 1805-6 ако не бъркам...
След Трафалгар на Наполеон му е ясно, че по море Англия е водеща сила и не може да я завоюва. Руснаците след една загубена битка, формално приемат да участват в блокадата още през 1807, но не си спазват задълженията. Те се интересуват повече от усвояването на Азия и нямат зор да си развалят алъш-вериша с англичаните. Знаят, че Наполеон няма как да ги принуди, освен със сериозна война.
Въобще, доколкото може да се правят връзки със сегашните истории, този, който налага санкции се вкарва в големи разходи, за да поддържа мрежа от "съюзници" и в крайна сметка съюзниците и санкционираният се съюзяват против него.
Както виждаш и сега Европа участва в санкциите без желание и търси всякакви начини да ги заобикаля. Японците също не си дават зор. Китайците си траят. По-скоро се дебнат помежду си, кой кого ще измести в бизнеса с Русия. Американците пробваха блицкриг, но Путин ги изпревари и взе Крим. Истинска война няма как да направят, сега ще пробват с дълга икономическа блокада. Руснаците ще пострадат, но да плашиш руснак със страдание, е майтап. Блокадата няма да издържи дълго. Контрабандата вече започва.
Бих ти го казал оня лаф за гьола и патките ,но ще ти го кажа по друг начин.Идвам във
вас обирам те хайдушката,върша някой кеф услуги на жена ти или дъщеря ти и ти
как би постъпил?Така е с големите държави,щом навлезеш в интересите на другия
следва кьотек.Какво му е комсомолското и сложното?
ади ся обърна палачинката. Какво взаимно уважение, не виждаш ли че хората мислещи като комсомолци и социалисти от 19 век, днес не пишат много, ти от тях ли си?
Това е продажно, да говориш как Русия еди какво си що си.
Те така..
Бих ти го казал оня лаф за гьола и патките ,но ще ти го кажа по друг начин.Идвам във
вас обирам те хайдушката,върша някой кеф услуги на жена ти или дъщеря ти и ти
как би постъпил?Така е с големите държави,щом навлезеш в интересите на другия
следва кьотек.Какво му е комсомолското и сложното?
Коментар