IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от FlashTrade Разгледай мнение
    А ама живейте си в миналото, ужас... Той и Путин също е същия акъл затова вече започна да срича...хълца... като се изказва на пресконференции.. ужас...
    ТАЗИ АГРЕСИЯ, В 21в. НЕ Е НУЖНА НА НИКОИ...АМА НА НИКОИ......СЕГА ИСТОРИЧЕСКОТО ВРЕМЕ НАЛАГА ДРУГИ МНОГО ПО ВАЖНИ СТОЙНОСТИ ДАЖЕ И МОРАЛНИ... АМА НА КОИ ДА РАЗБЕРЕ... РАЗВИТИЕ И НАПРЕДЪК... А НЕ НЯКАКВИ МАЛОУМНИЦИ С КАЛАШНИЦИ В РЪЦЕ ДА ИСКАТ КЪМ РУСИЯ.. ТО САМО С ИСКАНЕ И АНЕКСАЦИЯ НЕ СТАВА...

Европейския съюз ще наложи допълнителни санкции на Русия
    Само Путин да не е в новият забранителен списък.. ааххаахха

Не знам защо, но при диаметрално четене на постовете на цитирания съфорумец се набива отчетливо нещо - където изказва личи мисли, поради липса на дар слово ли що ли - всяка втора дума е "УЖАС", която абсолютно липсва в останалата част от постовете - които са очевидно "copy-paste". А иначе по темата - от всевъзможните политически интерпретации сме на път да превърнем "ДЕМОКРАЦИЯ" в мръсна дума

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
      Абе, Колчо, я кажи какви модерни технологии и оръжия има Русия, стига с тия загадъчни намеци, че едва ли не ние пропускаме нещо много съществено.
      И ми припомни какво си питал, че Груев ме разсея с неговия анализ на кубинската криза.
      интересно наистина, какво ли биха могли да имат първобитните руснаци, та никой не смее да ги демократизира ...
      М ?
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
        Ти сериозен ли си!?!? Хлапетата в икономическата гимназия знаят, кой е основен икономически конкурент на САЩ!
        И твърдиш, че САЩ нищо не печели от този конфликт! Че те германците цъфтят направо откак трябва санкции да се налагат!!!
        Айде следващия Кой е основен икономически конкурент на САЩ? Аз казвам Азиатските тигри начело с Китай. Ти какво казваш?
        А за германците що рече? Кое по-точно ги е заболяло от санкциите? А?

Кефите ме колко сте умни и интелигентни, ну, мужики

Коментар

• Извинявай, ако исках да ги чета тия аргументи, щях да отворя произволно избран руски вестник. Елементарни са, почиват на плоска логика.. абе мешана скара от полуистина и откровени лъжи.

Да припомним фактите - Хората направиха мощен многохиляден митинг срещу Янукович (законно избран, но вече нежелан, след завоя към Русия и загърбването на ЕС перспективата). Така възникна мейдана, никой не е платил за него, защото никой нямаше интерес от това. Янукович прати Беркут с разрешение да убиват. В един момент купонът излезе толкова извън контрол, че САЩ и ЕС бяха принудени да се намесят. След това започнаха активните мероприятия на Русия с Крим, Славянск, Одеса и пр. Тъй като всичко е дирижирано отвън, тия не са никакви борци за свобода и не могат да бъдат такива по никакви критерии - така по-ясно ли ти става?

За световната конспирация на САЩ срещу Русия има много истории и ти си разказал много малка част от тях. Авторите им не могат да се примирят с разпада на СССР и фактическата победа на САЩ в Студената война, та намесват ЕС, Израел, ОАЕ и прочие държави, за да обяснят как всички са против Русия. Но не казват защо аджеба всички биха искали да са срещу Русия? Защото им била съперник? Та тя е бледо копие на Османската империя от началото на 20 век - рухнала, безидейна (какви идеи защитава Путин?), без модерно мислене, без модерен бизнес, иновации и пр. Това са фактите, всичко други са носталгични приказки за великото руско оръжие и т.н. Всички сме били в казармата и знаем, че няма нищо велико в грохналата руска техника и ако трябва да избираме между военните Г класи и УАЗ-ките никога няма да да докоснем УАЗ-ките. Най-малкото вие - гръмогласните защитници на бойните отряди (апостоли на свободата или както там им викате) в Източна Украйна.

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          1. е, това в Одеса какво беше - класическо етническо прочистване или ще го броим за "битов инцидент". Да не говорим, че руснаци и украинци реално са един народ, да не споменаваме и фактът, че точно руснаците имат на кой да се опрат, така че да го кажем така - Украйна към момента прави етническо прочситване в рамките на възможното, с което не се различава съществено от режима на Милошевич. пак питам - що едните са борци за свобода, пък друготе са терористи и сепаратисти?

Не ми отговори и дали Янукович беше законно и демократично избран за президент и това, което направиха в Киев, какво беше, че на мен ми звучи като държавен преврат или греша? Странно нещо е демокрацията - когато мнозинството изберат нашите: това е гласът на народа и ние трябва да се съобразим с него; когато обаче мнозинството не избере нашите, то спретваме едни протести на малцинството, сваляме законно и демократично избрания управителен орган и това пак било гласът на народа Е, хайде да вземете да се позиционирате кое е гласът на народа и кой го представлява? Щото, уж по дефиниция, хората били равни и дъра-бъра демократични ценности, в които се кълнем, а изведнъж някои стават по-вани и се връщаме в едни години, които уж демократичното общество отрича. Та кой е гласът на народа?

2. За клина - ама ти верно ли го пишеш това? Как какво печели сащ - написах ти го повече от ясно - ес са основен опонент на финансовия фронт (а най-същественият дивидент от това да си светвоният жандарм е, че валутата ти е официалната валута на света или с други думи - имаш печатница в задния двор, срещу която можеп да си купиш каквото пожелаеш на цената на превръщането на 20 грама памук в 100 доларова банкнота - възвращаемост към 10 000%), като ги вкарат в криза, а тя е неминуема без руските суровини, убиват конкурента (еврото) в зародиш. Не ти ли напави лекинкото впечатление, че ударите срещу Саддам дойдоха когато реши да продава петрол в евро? А за Кадафи - как изведнъж стана насилник, пъ уж беше пръв приятел, че даже Локърби му се размина като нищо?
          А за Русия като опонент е ясно - или да изиснявам и там и да си обясняваме за промиването на мозъци, оста на злото и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            А за Русия като опонент е ясно - или да изиснявам и там и да си обясняваме за промиването на мозъци, оста на злото и т.н.
            Не се мори да им обясняваш, Груйо...

Разликата между хамериканофилските зомбита защитаващи агресията на САЩ в Украйна и самостоятелно мислещите свободолюбиви хората, които са на страната на Русия в това противопоставяне е, че ако руските войски бяха по границите на САЩ с Мексико и Канада, ние щяхме да сме на страната на САЩ! Докато зомбитата-хамериканофили с промити мозъци и мироглед пропит от човеконенавистна CNN пропаганда винаги ще си пеят една и съща песничка, независимо от обстоятелствата!
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Българско издание твърди: Руското училище е по-силно от американското и привежда особено "актуално" доказателство от... 1961 г.

http://www.focus-news.net/news/2014/...ot-1961-g.html

Българското издание "Руски дневник", печатно приложение на вестник "Дума", в което се изброяват и описват редица безспорни постижения на руската наука и култура, твърди в най-новия си брой, че "Руското училище е по-силно от американското". Публикацията е в рубриката "Чуждите медии за Русия".
              "Руски дневник" цитира статия от "International Herald Tribune" от д-р Анели Лакс, математик от Университета в Ню Йорк, в която се изразява разочарование от американската образователна система и се констатира, че "образователната система в САЩ е много проста и че руското училище е по-силно".

В действителност има няколко важни подробности, които трябва да се знаят от читателите в интерес на истината и независимо от целите на пропагандата.

Първата е, че авторката на текста д-р Анели Лакс е покойничка почти 15 години.

Втората подробност е, че публикацията е от вестник "The New York Herald Tribune" от 13 април 1961 г., който спира да излиза през 1966 г.

Всичко това показва, че силата на пропагандата всъщност е вечна, непреходна и не признава възрасти, граници и разстояния. Това до голяма степен обяснява високите резултати, постигнати в навечерието на изборите за Европейски парламент и в разгара на украинската криза, когато всеки може да напише и да потвърди всичко.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                С риск да ме изтрият модераторите,ама ти верно си много ограничен!!!!Със същия телешки възторг и със същите възторжени лозУнги,хората от 1939г. са си мислели и то с право,че живеят в едно модерно време,с "други много по-важни стойности" и ценности,и че военен конфликт от рода на ВСВ не е възможен...Историята показва,че са били жестоко разочаровани....И пак ще ти повторя,твърдо съм против срещу всякакви анексии,военни конфликти и тям подобни....А бе,ти да не си комунист,та плещиш само едни и същи лозунги и ако някой посмее да ти противоречи,го обявяваш за враг на народа и ала-бала...
                Странно, а аз мислех, че сме преживели Версайска Европа...ма щом казваш...Хайл Путлер и бутайте бариерата...

Коментар

• Бях се замислил върху своите съждения....Търсих аргументи против себе си....

Не може, си мисля - 3-4 човека да сме различни в мислите, срещу 10-15 ника...

Добре е човек, роден на жълтите павета със сребърна лъжица в устата, да пише от време на време....Оказва се ценно и поучително...!!!!!!!!!!!

пп Явно не бройката на мненията са важни ...

Коментар

1. В Украйна държавата не провежда етническо прочистване, най-малко на руснаци.
                    2. САЩ търгува с Близкия Изток и Азия и Русия не я интересува, природни ресурси си купува/взема от другаде. Какво я бърка откъде купува газ и суровини ЕС и ако му развали отношенията с Русия какво печели, един конкурент в покупките на ресурси?
                    Ти сериозен ли си!?!? Хлапетата в икономическата гимназия знаят, кой е основен икономически конкурент на САЩ!
                    И твърдиш, че САЩ нищо не печели от този конфликт! Че те германците цъфтят направо откак трябва санкции да се налагат!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ани Василева Разгледай мнение
                      нали вече има списък с хора, които не могат да пътуват из европата или пък им замразиха париците....
                      Няма замразени парици, скъпа Ани. Няма и да има!
                      А, за какво им е да пътуват из европата, ако не е тайна?... Да мият чинии и да чистят тоалетни ли?
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

1. В Украйна държавата не провежда етническо прочистване, най-малко на руснаци.
                        2. САЩ търгува с Близкия Изток и Азия и Русия не я интересува, природни ресурси си купува/взема от другаде. Какво я бърка откъде купува газ и суровини ЕС и ако му развали отношенията с Русия какво печели, един конкурент в покупките на ресурси?
                        1. е, това в Одеса какво беше - класическо етническо прочистване или ще го броим за "битов инцидент". Да не говорим, че руснаци и украинци реално са един народ, да не споменаваме и фактът, че точно руснаците имат на кой да се опрат, така че да го кажем така - Украйна към момента прави етническо прочситване в рамките на възможното, с което не се различава съществено от режима на Милошевич. пак питам - що едните са борци за свобода, пък друготе са терористи и сепаратисти?

Не ми отговори и дали Янукович беше законно и демократично избран за президент и това, което направиха в Киев, какво беше, че на мен ми звучи като държавен преврат или греша? Странно нещо е демокрацията - когато мнозинството изберат нашите: това е гласът на народа и ние трябва да се съобразим с него; когато обаче мнозинството не избере нашите, то спретваме едни протести на малцинството, сваляме законно и демократично избрания управителен орган и това пак било гласът на народа Е, хайде да вземете да се позиционирате кое е гласът на народа и кой го представлява? Щото, уж по дефиниция, хората били равни и дъра-бъра демократични ценности, в които се кълнем, а изведнъж някои стават по-вани и се връщаме в едни години, които уж демократичното общество отрича. Та кой е гласът на народа?

2. За клина - ама ти верно ли го пишеш това? Как какво печели сащ - написах ти го повече от ясно - ес са основен опонент на финансовия фронт (а най-същественият дивидент от това да си светвоният жандарм е, че валутата ти е официалната валута на света или с други думи - имаш печатница в задния двор, срещу която можеп да си купиш каквото пожелаеш на цената на превръщането на 20 грама памук в 100 доларова банкнота - възвращаемост към 10 000%), като ги вкарат в криза, а тя е неминуема без руските суровини, убиват конкурента (еврото) в зародиш. Не ти ли напави лекинкото впечатление, че ударите срещу Саддам дойдоха когато реши да продава петрол в евро? А за Кадафи - как изведнъж стана насилник, пъ уж беше пръв приятел, че даже Локърби му се размина като нищо?
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от citizen_bg Разгледай мнение
                          за данните и въпросчетата, но не съм сигурен дали ще получиш смислен отговор. Ти си оптимист, че на талибаните може да им докажеш нещо. При тях няма критичен анализ, а единствено заучени доктрини. Ако ги слушаш обаче, те не са идеологизирани като тия по които плюят... Вече не ги и чета, толкова им е елементарно нивото - преповтарят като папагали опорните си точки. Нищо ново, че дори и надолу вървят. Странно е как непрекъснато изникват нови борци за "демокрация" в тоя(а и в другите) сайт от типа на новопоявил се тия дни елемент дето заявява - Горд съм, че съм корпоративен роб... И това е най-голямото щастие, и постижение в живота на подобни писачи. Интересно ми е отде се пръкват подобни и каква е причината. Индоктриниращо образование, медийна пропаганда, елементарни продажници...?
                          Забелязал ли си как си личат още преди да са си отворили устата такива? - Зализани, изцъклен поглед, дежурната гримаса(усмивка), ... а като си отворят устата - самочувствие на пророци и водачи на всички останали, мания за непогрешимост, глупост, необразованост, простотия, слагачество, но пък са антикомунисти и борци за демокрация - нищо, че я разбират като лизане на задниците на новите господари и борба за кокала.
                          Хабиш се напразно.
                          +1000000000 Браво!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            добре, че не си ми пуснал кръчмарски анализ, та да ти пусна още малко махмурлушки данни и въпросчета:
                            ...
                            за данните и въпросчетата, но не съм сигурен дали ще получиш смислен отговор. Ти си оптимист, че на талибаните може да им докажеш нещо. При тях няма критичен анализ, а единствено заучени доктрини. Ако ги слушаш обаче, те не са идеологизирани като тия по които плюят... Вече не ги и чета, толкова им е елементарно нивото - преповтарят като папагали опорните си точки. Нищо ново, че дори и надолу вървят. Странно е как непрекъснато изникват нови борци за "демокрация" в тоя(а и в другите) сайт от типа на новопоявил се тия дни елемент дето заявява - Горд съм, че съм корпоративен роб... И това е най-голямото щастие, и постижение в живота на подобни писачи. Интересно ми е отде се пръкват подобни и каква е причината. Индоктриниращо образование, медийна пропаганда, елементарни продажници...?
                            Забелязал ли си как си личат още преди да са си отворили устата такива? - Зализани, изцъклен поглед, дежурната гримаса(усмивка), ... а като си отворят устата - самочувствие на пророци и водачи на всички останали, мания за непогрешимост, глупост, необразованост, простотия, слагачество, но пък са антикомунисти и борци за демокрация - нищо, че я разбират като лизане на задниците на новите господари и борба за кокала.
                            Хабиш се напразно.

Коментар

• Първоначално изпратено от FlashTrade Разгледай мнение
                              А ама живейте си в миналото, ужас... Той и Путин също е същия акъл затова вече започна да срича...хълца... като се изказва на пресконференции.. ужас...
                              ТАЗИ АГРЕСИЯ, В 21в. НЕ Е НУЖНА НА НИКОИ...АМА НА НИКОИ......СЕГА ИСТОРИЧЕСКОТО ВРЕМЕ НАЛАГА ДРУГИ МНОГО ПО ВАЖНИ СТОЙНОСТИ ДАЖЕ И МОРАЛНИ... АМА НА КОИ ДА РАЗБЕРЕ... РАЗВИТИЕ И НАПРЕДЪК... А НЕ НЯКАКВИ МАЛОУМНИЦИ С КАЛАШНИЦИ В РЪЦЕ ДА ИСКАТ КЪМ РУСИЯ.. ТО САМО С ИСКАНЕ И АНЕКСАЦИЯ НЕ СТАВА...

Европейския съюз ще наложи допълнителни санкции на Русия
                              Само Путин да не е в новият забранителен списък.. ааххаахха
                              С риск да ме изтрият модераторите,ама ти верно си много ограничен!!!!Със същия телешки възторг и със същите възторжени лозУнги,хората от 1939г. са си мислели и то с право,че живеят в едно модерно време,с "други много по-важни стойности" и ценности,и че военен конфликт от рода на ВСВ не е възможен...Историята показва,че са били жестоко разочаровани....И пак ще ти повторя,твърдо съм против срещу всякакви анексии,военни конфликти и тям подобни....А бе,ти да не си комунист,та плещиш само едни и същи лозунги и ако някой посмее да ти противоречи,го обявяваш за враг на народа и ала-бала...

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                                А този списък, какво точно забранява ако не е тайна?.... ахахахаха
                                нали вече има списък с хора, които не могат да пътуват из европата или пък им замразиха париците....
                                I dream

Коментар

Working...
                                X