Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЯсно...
...
То въпросчетата, Вие ги задавате ...
Що така ?
Коментар
-
Груев, ти започна цялото си изявление с лъжата, че в Одеса имало "класическо етническо прочистване". Пълна лъжа. Повече няма какво да се коментира мнението ти, нито туй "нящо" дето си го нацъкал по-долу. Кръчмарски стил - цигански катуни, ръгаме малко Ердоган в манджата, отгоре туряме малко Конситуция да звучи купешко и сервираме на порядъчно пийналия Ланлорд еди-си-колко, който се просълзява и ти целува .... ръката
Ай стига, върни си се в родната тема, там си по-силен.
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеДидо, дай, като си казал А, да кажеш и Б - кое са полуистини и откровени лъжи от това, което съм ти изброил? Дай ми поне една лъжа, която съм изрекъл?
Дай пак с фактите, щом са ти толкова интересни:
1. имаме демократично избран президент на Украйна. Демократично значи, че е избран от народа на преки избори, като мнозинството е дало гласа си за него. С две думи - има всички правни основания по Конституция, съгласно принципите на правовата държава, към която уж всички се стремим и я броим за най-висша ценност, да управлява съобразно закони на страната
2. появяват се некви, дето той не ги кефи - няма лощо, винаги има некви дет не се кефят на нещо
3. нелегитимно свикват митинг и окупиран мегданя на селото - напълно незаконосъобразно. Президентът, по закон, е в пълното си право да ги разкара от мегданя, щото иска там са си пасе козите.
4. Онези, напълно незаконно, като цигански катун, отказват. Праща им се сила, за да се разкарат. Изпращането на сила е напълно законно законно.
5. онези, напълно противозаконно, се сдобиват с оръжия и тръгват срещу легитимната власт, демократично избрана и не нарушила с нищо правомощията си
Дай сега да направим аналогия с Турция, че по това време и там имаше протест:
1. Същото като в Украйна - Ердоган е избран с гласовете на Анадолци - ма били прости, ама не били учени като онея с Станбула града, ама дрън-дрън - демократично избран е и точка
2. Същото като в Украйна - ма не ги кефело, че некъв парк - ми техен си проблем
3. Същото
4, Съшото
5. Същото
Резултати - Ердоган си е на власт, по-силен от всякога, щатите не са им наложили санкции, напротив, даже усилват партньорството си с тях, Ес не ше да се меси, всичко е "вътрепен проблем". Какъв е изводът - Янукович трябваше да ги смачка мегданците като гниди и всичко щеше да е ок, защото те са закононарушители!!!
Двоен стандарт?
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение.... технологии от средата на миналия век..
...
То въпросчетата, Вие ги задавате ...
Що така ?Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеКакъв е изводът - Янукович трябваше да ги смачка мегданците като гниди и всичко щеше да е ок, защото те са закононарушители!!!
Сега вече, след като хамериканците са в Киев и управляват ходовете на хунтата, сега вече е допустимо да се използва армия /и то платени наемници/ срещу протестиращите!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Дидо, дай, като си казал А, да кажеш и Б - кое са полуистини и откровени лъжи от това, което съм ти изброил? Дай ми поне една лъжа, която съм изрекъл?
Дай пак с фактите, щом са ти толкова интересни:
1. имаме демократично избран президент на Украйна. Демократично значи, че е избран от народа на преки избори, като мнозинството е дало гласа си за него. С две думи - има всички правни основания по Конституция, съгласно принципите на правовата държава, към която уж всички се стремим и я броим за най-висша ценност, да управлява съобразно закони на страната
2. появяват се некви, дето той не ги кефи - няма лощо, винаги има некви дет не се кефят на нещо
3. нелегитимно свикват митинг и окупиран мегданя на селото - напълно незаконосъобразно. Президентът, по закон, е в пълното си право да ги разкара от мегданя, щото иска там са си пасе козите.
4. Онези, напълно незаконно, като цигански катун, отказват. Праща им се сила, за да се разкарат. Изпращането на сила е напълно законно законно.
5. онези, напълно противозаконно, се сдобиват с оръжия и тръгват срещу легитимната власт, демократично избрана и не нарушила с нищо правомощията си
Дай сега да направим аналогия с Турция, че по това време и там имаше протест:
1. Същото като в Украйна - Ердоган е избран с гласовете на Анадолци - ма били прости, ама не били учени като онея с Станбула града, ама дрън-дрън - демократично избран е и точка
2. Същото като в Украйна - ма не ги кефело, че некъв парк - ми техен си проблем
3. Същото
4, Съшото
5. Същото
Резултати - Ердоган си е на власт, по-силен от всякога, щатите не са им наложили санкции, напротив, даже усилват партньорството си с тях, Ес не ше да се меси, всичко е "вътрепен проблем". Какъв е изводът - Янукович трябваше да ги смачка мегданците като гниди и всичко щеше да е ок, защото те са закононарушители!!!
Двоен стандарт?
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеИзвинявай, ако исках да ги чета тия аргументи, щях да отворя произволно избран руски вестник. Елементарни са, почиват на плоска логика.. абе мешана скара от полуистина и откровени лъжи.
Да припомним фактите - Хората направиха мощен многохиляден митинг срещу Янукович (законно избран, но вече нежелан, след завоя към Русия и загърбването на ЕС перспективата). Така възникна мейдана, никой не е платил за него, защото никой нямаше интерес от това. Янукович прати Беркут с разрешение да убиват. В един момент купонът излезе толкова извън контрол, че САЩ и ЕС бяха принудени да се намесят. След това започнаха активните мероприятия на Русия с Крим, Славянск, Одеса и пр. Тъй като всичко е дирижирано отвън, тия не са никакви борци за свобода и не могат да бъдат такива по никакви критерии - така по-ясно ли ти става?
За световната конспирация на САЩ срещу Русия има много истории и ти си разказал много малка част от тях. Авторите им не могат да се примирят с разпада на СССР и фактическата победа на САЩ в Студената война, та намесват ЕС, Израел, ОАЕ и прочие държави, за да обяснят как всички са против Русия. Но не казват защо аджеба всички биха искали да са срещу Русия? Защото им била съперник? Та тя е бледо копие на Османската империя от началото на 20 век - рухнала, безидейна (какви идеи защитава Путин?), без модерно мислене, без модерен бизнес, иновации и пр. Това са фактите, всичко други са носталгични приказки за великото руско оръжие и т.н. Всички сме били в казармата и знаем, че няма нищо велико в грохналата руска техника и ако трябва да избираме между военните Г класи и УАЗ-ките никога няма да да докоснем УАЗ-ките. Най-малкото вие - гръмогласните защитници на бойните отряди (апостоли на свободата или както там им викате) в Източна Украйна.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеМнда ...
Диалогът, влиза в познатата профанска плоскост.
...
До продължим така тогава.
Ще Ви разочаровам, но за да се достави цитираната "царь бомба" до целта(която може да се порази на разстояние 11000 км), колкото и да Ви е странно, не е достатъчно да добиваш нефт.
Как ли го правят северните папуаси ?
Ако сравниш тия избушляци с технологиите не НАТО, които се използват в реални бойни действия понастоящем какво ще констатираш - несъмнено превъзходство на Русия предполагам ????ОК, ако си вярваш, аз няма да ти преча.
П.С. Питай ме някое друго въпросче, забавен си, макар и невиждащ реалността.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеО !
Бравос.
това е (умишлено, не те са, а ТОВА е ) ПРОДУКТ на съвременното ни общество...
низки страсти и липса на мечти ...)...
Last edited by kandid; 08.05.2014, 14:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеА кой ти прече да избираш, кеф ти Масква, кеф ти Подолск, кеф ти Зауральие, кеф ти Магадан, Комсомольск на Амур ....Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеОсвен Цар Бомба ли? М? Е нале тва питам - какво?
Да не се окаже, че е НИЧЕГО
Диалогът, влиза в познатата профанска плоскост.
...
До продължим така тогава.
Ще Ви разочаровам, но за да се достави цитираната "царь бомба" до целта(която може да се порази на разстояние 11000 км), колкото и да Ви е странно, не е достатъчно да добиваш нефт.
Как ли го правят северните папуаси ?Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеСвободата не е нищо друго освен свободата да избираш, винаги да имаш избор! Ако демокрация е само онова, което във Вашингтон кажат че е демокрация, то ти нямаш никакъв избор. Следователно не си свободен! Ето затова повечето хора започват да намразват тази думичка. Просто, от екрана на казионните и поръчкови медии ги правят на идиоти!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe Разгледай мнениеиначе по темата - от всевъзможните политически интерпретации сме на път да превърнем "ДЕМОКРАЦИЯ" в мръсна думаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от citizen_bg Разгледай мнениеза данните и въпросчетата, но не съм сигурен дали ще получиш смислен отговор. Ти си оптимист, че на талибаните може да им докажеш нещо. При тях няма критичен анализ, а единствено заучени доктрини. Ако ги слушаш обаче, те не са идеологизирани като тия по които плюят...
Вече не ги и чета, толкова им е елементарно нивото - преповтарят като папагали опорните си точки. Нищо ново, че дори и надолу вървят. Странно е как непрекъснато изникват нови борци за "демокрация" в тоя(а и в другите) сайт от типа на новопоявил се тия дни елемент дето заявява - Горд съм, че съм корпоративен роб... И това е най-голямото щастие, и постижение в живота на подобни писачи. Интересно ми е отде се пръкват подобни и каква е причината. Индоктриниращо образование, медийна пропаганда, елементарни продажници...?
Забелязал ли си как си личат още преди да са си отворили устата такива? - Зализани, изцъклен поглед, дежурната гримаса(усмивка), ... а като си отворят устата - самочувствие на пророци и водачи на всички останали, мания за непогрешимост, глупост, необразованост, простотия, слагачество, но пък са антикомунисти и борци за демокрация - нищо, че я разбират като лизане на задниците на новите господари и борба за кокала.
Хабиш се напразно.
Бравос.
това е (умишлено, не те са, а ТОВА е ) ПРОДУКТ на съвременното ни общество...
низки страсти и липса на мечти ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеинтересно наистина, какво ли биха могли да имат първобитните руснаци, та никой не смее да ги демократизира ...
М ?
Да не се окаже, че е НИЧЕГО
Коментар
Коментар