Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как ще гласувате на Референдума?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеИнтересен отговор на Росатом...в момента по Нова
Отново повтарям - бойкоборисов не само трябва да бъде свален от власт на идущите избори, но и съден за държавна измяна !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЗа пореден път показахме че не сме народ а племе !
Всички много знаят , а като им дадеш шанс наистина да си кажат мнението....ги мързи да си мръднат задниците.
Пак си доказваме сами сме си виновни за всичко което ни се случва....
А на теб какъв точно ти е проблема?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеГласува ли?
Чисто техническата причина - днес бях в Австрия и преди малко се връщам в Мюнхен - съвпадна просто с позицията ми за ясен и категоричен " ignore" на такива безумни за България проекти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от market Разгледай мнениеМарков, този резултат показа, че сме народ и жилаво племе. Некакви готини пичове ни убеждават, че велика свобода ни дали. Пък аз си мисля, че пак в кошарата ни вкарват.Ми да направим референдум по значителните теми, Нова конституция, брой депутати и мн. други. Може ма на Куково лято.
Прост народ - слаба държава.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Peter(Petar) Разгледай мнениеПредставям си колко е неприятно на партийните сборища да приказват едно, пък то в действителност да стане друго.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
За пореден път показахме че не сме народ а племе !
Всички много знаят , а като им дадеш шанс наистина да си кажат мнението....ги мързи да си мръднат задниците.
Пак си доказваме сами сме си виновни за всичко което ни се случва....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЩе носиш ли четвърт тройунция от жлътото?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеИмпе, много ме кефиш! Осигури ли срещата в София? За твое сведение, аз съм ти двоен таргет- свиня-хъхряк! Много интересни разговори ще проведем човече. Дай газ на срещата! Просто ще спорим научно. И аз като теб ще обикалям и другите маси. Надявам се всички да се обогатим!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...ferendumut_da/
На народа му писна от новите комунисти ГЕРБ за хората безработицата и лошия живот са на дневен ред, а не от старата им комунистическата демагогия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеХа- ха и за ГЕРБ И ЗА БСП Е ПОБЕДА- ДА ПОБЕДА Е ЗА КОМУНИСТИТЕ И КЛОНИНГИТЕ ИМ ТЕ ПРОСТО СА ЗАЕДНО- ГРАБЯТ НАРОДА И СЕ ПРАВЯТ ЧЕ ТОВА Е ПОЛИТИКАМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар