IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как ще гласувате на Референдума?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Няма как да си представиш това, Петер/Петар/! Трябва да поживееш малко в България...
    А не, мерси много. В последния момент успях да си спестя невероятното "преживяване" да участвам на ония партийни сбирки, за които с такъв ентусиазъм разправяте.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      Интересен отговор на Росатом...в момента по Нова
      Да, току-що С. Новиков от Росатом потвърди, че цената на АЕЦ Белене е фиксирана на 6.3 МБ евро - по искане на бойкоборисов, че финансирането ще бъде поето от тях, срещу дял от бъдещите печалби - тоест СЕРГЕЙ НОВИКОВ ДИРЕКТНО ОБВИНИ ЛИЦЕТО бойкоборисов В ЛЪЖА !!!! По каква причина тоя безочлив мангал излъга цяла България ??? Намирате ли въпросът риторически, или трябва да обяснявам ??? И останало ли е някакво достойнство у тоя дебил, за да си подаде оставката още утре - това вече е риторически въпрос !!!!

Отново повтарям - бойкоборисов не само трябва да бъде свален от власт на идущите избори, но и съден за държавна измяна !!!
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        За пореден път показахме че не сме народ а племе !

Всички много знаят , а като им дадеш шанс наистина да си кажат мнението....ги мързи да си мръднат задниците.

Пак си доказваме сами сме си виновни за всичко което ни се случва....
        Марков,аз,като един -не знаещ,а мислещ човек,не отидох до урните,защото такава беше и целта ми-референдума да да бъде обявен за невалиден.
        А на теб какъв точно ти е проблема?!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
          Гласува ли?
          Разбира се, че не гласувах.
          Чисто техническата причина - днес бях в Австрия и преди малко се връщам в Мюнхен - съвпадна просто с позицията ми за ясен и категоричен " ignore" на такива безумни за България проекти.

Коментар

• Първоначално изпратено от market Разгледай мнение
            Марков, този резултат показа, че сме народ и жилаво племе. Некакви готини пичове ни убеждават, че велика свобода ни дали. Пък аз си мисля, че пак в кошарата ни вкарват.Ми да направим референдум по значителните теми, Нова конституция, брой депутати и мн. други. Може ма на Куково лято.
            По същата логика пак няма да излязат ...щото това дето е значително за теб за друг не е! Ти ако кажеш че си за ...веднага ще излязат пет други, дето само да са наобратно ще са против ....това е положението.
            Прост народ - слаба държава.
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Марков, този резултат показа, че сме народ и жилаво племе. Некакви готини пичове ни убеждават, че велика свобода ни дали. Пък аз си мисля, че пак в кошарата ни вкарват.Ми да направим референдум по значителните теми, Нова конституция, брой депутати и мн. други. Може ма на Куково лято.

Коментар

• Първоначално изпратено от Peter(Petar) Разгледай мнение
                Представям си колко е неприятно на партийните сборища да приказват едно, пък то в действителност да стане друго.
                Няма как да си представиш това, Петер/Петар/! Трябва да поживееш малко в България...
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• След многото лупинги на управляващите сами доказаха, че не са за управление.Това не са темите на - наи бедния народ в Европа

Коментар

• Интересен отговор на Росатом...в момента по Нова

Коментар

• За пореден път показахме че не сме народ а племе !

Всички много знаят , а като им дадеш шанс наистина да си кажат мнението....ги мързи да си мръднат задниците.

Пак си доказваме сами сме си виновни за всичко което ни се случва....
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Ще носиш ли четвърт тройунция от жлътото?
                        Аааааааааа, чекай сега! Нали требе ме убедиш! Кат се видим ще се купим, на цена зависи. Аз по принцип сама купувам , нищо не продавам за твое успокоение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Peter(Petar) Разгледай мнение
                          ....
                          Гласува ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                            Импе, много ме кефиш! Осигури ли срещата в София? За твое сведение, аз съм ти двоен таргет- свиня-хъхряк! Много интересни разговори ще проведем човече. Дай газ на срещата! Просто ще спорим научно. И аз като теб ще обикалям и другите маси. Надявам се всички да се обогатим!
                            Ще носиш ли четвърт тройунция от жлътото?

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/...ferendumut_da/
                              На народа му писна от новите комунисти ГЕРБ за хората безработицата и лошия живот са на дневен ред, а не от старата им комунистическата демагогия

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                Ха- ха и за ГЕРБ И ЗА БСП Е ПОБЕДА- ДА ПОБЕДА Е ЗА КОМУНИСТИТЕ И КЛОНИНГИТЕ ИМ ТЕ ПРОСТО СА ЗАЕДНО- ГРАБЯТ НАРОДА И СЕ ПРАВЯТ ЧЕ ТОВА Е ПОЛИТИКА
                                Беше ясно, че няма как вотът да надхвърли 40% - без мъртвите души и циганорите - т.е. електоратът на бойкоборисов... което показва, че без кебапчета и фалшификации тоя субект е обречен на изборите !!!

Коментар

Working...
                                X