IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как ще гласувате на Референдума?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    ЧИЙ ЕЛЕКТОРАТ СА ХЪХРЯЦИТЕ ???

ОТГОВОРЪТ ГО ПОЛУЧИХМЕ ДНЕС - КОНКРЕТНО, НЕДВУСМИСЛЕНО !!! КОЙ "ЗАБРАВИ" ДА ОСИГУРИ КЮФТЕТА И ПАРИ НА ПЛАТЕНИЯ ЕЛЕКТОРАТ? ТОЗИ - КОЙТО ОПИТА ВСЯЧЕСКИ ДА ПРОВАЛИ РЕФЕРЕНДУМЪТ - ЛИЦЕТО БОЙКОБОРИСОВ !!!

http://www.blitz.bg/news/article/178685

Иначе все пак можем да поздравим Българския народ - върна топката в Парламентът - въпреки мангалският бойкот, въпреки стотиците хиляди "мъртви души" - хора, жевеещи от години в Нова зеландия и над 120-годишни "световни рекордьори по дълголетие", дето и кокълите им са се разпрашили вече !!!
    Импе, много ме кефиш! Осигури ли срещата в София? За твое сведение, аз съм ти двоен таргет- свиня-хъхряк! Много интересни разговори ще проведем човече. Дай газ на срещата! Просто ще спорим научно. И аз като теб ще обикалям и другите маси. Надявам се всички да се обогатим!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Абсолютно единодушни сме с теб Петер/Петар/... И аз отва заявих. За пръв път в 13 вековната история на страната повече от 80% от българите не ги интересува бъдещето на България! Според мен, всеки който е на власт в момента в бантустана трябва на часа да си подаде оставката! Това е невиждан национален позор за България! Ние просто заявяваме, че ако някой нападне България в момента над 80% от Българите хич няма да си мръднат и пръста!!! Ето до какво ни доведе безумното видиотяване на българина през последните 20 години! Това правителство пък е върха на бездарието... Да успееш да ДЕМОТИВИРАШ 80% от българите! Ами ти си пряк чужд агент!!! Вън от България Тиквата и Цвъко!!! Вие нямате място тук!!!
      Усещам как пламенната ти комсомолска душа ридае и затова ще те оставя на спокойствие известно време да си поплачете задружно със сънита, кокита. Пък белкем намерите утеха. Представям си колко е неприятно на партийните сборища да приказват едно, пък то в действителност да стане друго.

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
        Абе някой може ли да ми каже това коя поред загуба е за Станишев и БСП - шеста, седма, осма или коя? За следващата е ясно - лятото на изборите.
        делетантов... Това е огромна победа за Станишев! Самият ти твърдиш че референдума е за или против БСП! Тогава ЦЕЛИ 19% от българите ще гласуват за БСП на следващите избори. И ако избирателната активност е 40% както е нормално през последните години, то твърде вероятно е БСП да има 50% от народния вот а това означава и 50% от всичките депутати! Ако това е загуба то не зная какво би било победа?!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
          Kунева плещи несвързани думосъчетания пред Карбовски.
          Само западен инвестор за АЕЦ! Това казва новият политически проект.
          Как по дяволите да повериш управлението на държавата в ръцете на тая лелка, която не може да проумее, че качеството на един обект зависи не от инвеститорът, който дава парите, а от СТРОИТЕЛЯТ ??? Ми то все едно на идущите избори да гласувам за някоя баба от село !!!
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Peter(Petar) Разгледай мнение
            Да точно,
            И българският народ не се интересува от този икономически обект. Сега стана ли ви ясно, какво е мнението на българина за Тройния Шлем, дето едно време го редяхте с Гоцето.
            герберастите една идея се щадете в приказките, че след ден-два не знаете какво пак ще му дойде на ум на Борисов

до Борисов е Гоцето....не знам кой е третият в Шлема

Коментар

• ЧИЙ ЕЛЕКТОРАТ СА ХЪХРЯЦИТЕ ???

ОТГОВОРЪТ ГО ПОЛУЧИХМЕ ДНЕС - КОНКРЕТНО, НЕДВУСМИСЛЕНО !!! КОЙ "ЗАБРАВИ" ДА ОСИГУРИ КЮФТЕТА И ПАРИ НА ПЛАТЕНИЯ ЕЛЕКТОРАТ? ТОЗИ - КОЙТО ОПИТА ВСЯЧЕСКИ ДА ПРОВАЛИ РЕФЕРЕНДУМЪТ - ЛИЦЕТО БОЙКОБОРИСОВ !!!

http://www.blitz.bg/news/article/178685

Иначе все пак можем да поздравим Българския народ - върна топката в Парламентът - въпреки мангалският бойкот, въпреки стотиците хиляди "мъртви души" - хора, жевеещи от години в Нова зеландия и над 120-годишни "световни рекордьори по дълголетие", дето и кокълите им са се разпрашили вече !!!
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Абе някой може ли да ми каже това коя поред загуба е за Станишев и БСП - шеста, седма, осма или коя? За следващата е ясно - лятото на изборите.

Коментар

• Kунева плещи несвързани думосъчетания пред Карбовски.
                  Само западен инвестор за АЕЦ! Това казва новият политически проект.

Коментар

Да точно,
                    И българският народ не се интересува от този икономически обект.
                    Боковото правителство и всички хамериканските ибрикчии твърдяха нещо съвсем различно преди референдума. Те казваха че АЕЦ Белене не е просто икономически обект, а че е троянски кон на Русия. Сега вече май стана просто икономически обект, а? А??...Ах маймунки неднии.. Хахаха.. Пак извъртяха гъза...
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
                      Миличка, та аз го казах още в 18,40. Виж по-долу. Значи съм по-коректен.
                      с машината на времето винаги сте крачка напред

опсс

3-4 крачки назад, чухте ли, 3-4 крачки назад и тогава ще ви отговарям ...така каза Борисов, докато гласуваше преди половин час ))

Коментар

• Имам чувството, че съм от единиците гербисти, гласували за Белене!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                          Не е истина
                          кво БСП, къв ГЕРБ бе хора, Референдумът беше ЗА един икономически обект!

Само дето...режисьорите се опитаха да го превърнат в политическо фиаско и отвратиха останалите 60%, защото поне 20....са в повече из листите
                          Да точно,
                          И българският народ не се интересува от този икономически обект. Сега стана ли ви ясно, какво е мнението на българина за Тройния Шлем, дето едно време го редяхте с Гоцето.

Коментар

• Ха- ха и за ГЕРБ И ЗА БСП Е ПОБЕДА- ДА ПОБЕДА Е ЗА КОМУНИСТИТЕ И КЛОНИНГИТЕ ИМ ТЕ ПРОСТО СА ЗАЕДНО- ГРАБЯТ НАРОДА И СЕ ПРАВЯТ ЧЕ ТОВА Е ПОЛИТИКА

Коментар

Но истината е, че този проект не е в дневния ред на българина. Това е единственият ясен извод, който може да се направи от този референдум.
                              Абсолютно единодушни сме с теб Петер/Петар/... И аз отва заявих. За пръв път в 13 вековната история на страната повече от 80% от българите не ги интересува бъдещето на България! Според мен, всеки който е на власт в момента в бантустана трябва на часа да си подаде оставката! Това е невиждан национален позор за България! Ние просто заявяваме, че ако някой нападне България в момента над 80% от Българите хич няма да си мръднат и пръста!!! Ето до какво ни доведе безумното видиотяване на българина през последните 20 години! Това правителство пък е върха на бездарието... Да успееш да ДЕМОТИВИРАШ 80% от българите! Ами ти си пряк чужд агент!!! Вън от България Тиквата и Цвъко!!! Вие нямате място тук!!!

Коментар

• Не е истина
                                кво БСП, къв ГЕРБ бе хора, Референдумът беше ЗА един икономически обект!

Само дето...режисьорите се опитаха да го превърнат в политическо фиаско и отвратиха останалите 60%, защото поне 20....са в повече из листите

Коментар

Working...
                                X