Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как ще гласувате на Референдума?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАбсолютно единодушни сме с теб Петер/Петар/... И аз отва заявих. За пръв път в 13 вековната история на страната повече от 80% от българите не ги интересува бъдещето на България! Според мен, всеки който е на власт в момента в бантустана трябва на часа да си подаде оставката! Това е невиждан национален позор за България! Ние просто заявяваме, че ако някой нападне България в момента над 80% от Българите хич няма да си мръднат и пръста!!! Ето до какво ни доведе безумното видиотяване на българина през последните 20 години! Това правителство пък е върха на бездарието... Да успееш да ДЕМОТИВИРАШ 80% от българите! Ами ти си пряк чужд агент!!! Вън от България Тиквата и Цвъко!!! Вие нямате място тук!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеАбе някой може ли да ми каже това коя поред загуба е за Станишев и БСП - шеста, седма, осма или коя? За следващата е ясно - лятото на изборите.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеKунева плещи несвързани думосъчетания пред Карбовски.
Само западен инвестор за АЕЦ! Това казва новият политически проект.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Peter(Petar) Разгледай мнениеДа точно,
И българският народ не се интересува от този икономически обект. Сега стана ли ви ясно, какво е мнението на българина за Тройния Шлем, дето едно време го редяхте с Гоцето.
до Борисов е Гоцето....не знам кой е третият в Шлема
Коментар
-
ЧИЙ ЕЛЕКТОРАТ СА ХЪХРЯЦИТЕ ???
ОТГОВОРЪТ ГО ПОЛУЧИХМЕ ДНЕС - КОНКРЕТНО, НЕДВУСМИСЛЕНО !!! КОЙ "ЗАБРАВИ" ДА ОСИГУРИ КЮФТЕТА И ПАРИ НА ПЛАТЕНИЯ ЕЛЕКТОРАТ? ТОЗИ - КОЙТО ОПИТА ВСЯЧЕСКИ ДА ПРОВАЛИ РЕФЕРЕНДУМЪТ - ЛИЦЕТО БОЙКОБОРИСОВ !!!
http://www.blitz.bg/news/article/178685
Иначе все пак можем да поздравим Българския народ - върна топката в Парламентът - въпреки мангалският бойкот, въпреки стотиците хиляди "мъртви души" - хора, жевеещи от години в Нова зеландия и над 120-годишни "световни рекордьори по дълголетие", дето и кокълите им са се разпрашили вече !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Peter(Petar) Разгледай мнениеДа точно,
И българският народ не се интересува от този икономически обект.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеМиличка, та аз го казах още в 18,40. Виж по-долу. Значи съм по-коректен.
опсс
3-4 крачки назад, чухте ли, 3-4 крачки назад и тогава ще ви отговарям ...така каза Борисов, докато гласуваше преди половин час ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеНе е истина
кво БСП, къв ГЕРБ бе хора, Референдумът беше ЗА един икономически обект!
Само дето...режисьорите се опитаха да го превърнат в политическо фиаско и отвратиха останалите 60%, защото поне 20....са в повече из листите
И българският народ не се интересува от този икономически обект. Сега стана ли ви ясно, какво е мнението на българина за Тройния Шлем, дето едно време го редяхте с Гоцето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Peter(Petar) Разгледай мнениеНо истината е, че този проект не е в дневния ред на българина. Това е единственият ясен извод, който може да се направи от този референдум.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар