Първоначално изпратено от съни(тя)
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как ще гласувате на Референдума?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТи не я ли подаде тази вълна бре? Вземи един чакрък, изпреди ми я с дебелина 20 dTex и ще ти я купя всичката
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЩом си пасал овце 20 г , поне ми кажи къде изкупуват вълна...????
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЗащо трябва само Станишев да го заявява? То ще е ясно за всеки! Нито в един исторически момент в цялата 13 вековна история на Бълграия на цели 80% от българите не им е било безралично бъдещето на родината!!! Просто не е възможно това да е истина!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеДа! Но съм прав!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеРезултатът винаги е ясен когато има цензура и монопол върху средствата за масово осведомяване!!! Така е още от 1933 г. в нацистка Германия!!!
Сега хората бяха убеждавани, че този референдум е за или против БСП! С цената на безчет лъжи и откровени фантасмагории управляващите васали на територията България промиваха седмици и месеци наред мозъка на нещастния българин... Е, сега ще си носим последствията всички.
Но поне аз лично имам една утеха... Ако няродът бе излязъл масово и бе грасувал ЗА, то обзалагам се че дупедавците след 1 година щяха да заяват че България е фалирала заради Белене!!! Сега само след една година ще се види че България си е фалирала по принцип с или без Белене. Разликата е само че без Белене сме с изути гащи. Всеки ще ни оножда както си иска! А честито! И дупе да ви е яко!!!
Споко бе, тя си се строиМнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеОбикновеният човек много добре разбира истината. А тя си е една - за БСП или против! Е, резултатът е ясен.
Ми те20% са гласували, но има и против...
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеОбикновеният човек много добре разбира истината. А тя си е една - за БСП или против! Е, резултатът е ясен.
Комунистът с членска карта Борисов тази вечер бил благодарен на Станишев, че така слагал точка на спора да има или няма Белене
Тоз човек не помни ли въпроса на Референдума???
Пък дясностоящият му ...Дянков искал оставката на Станишев...че били изразходвани 25млн.лв, като включел и отоплението на училищАта....Яяяя, първо да научи произношението на учИлища
Стресна ме и коректността на бтв-то - в 18.58 точно беше заявено, че Референдумът няма да се приеме валиден, защото в 19ч. гласувалите са точно 19.5%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНе си прав 80% са против идиотията, която сътворихте комбината БСП-ГЕРБ
Коментар
-
Сега хората бяха убеждавани, че този референдум е за или против БСП! С цената на безчет лъжи и откровени фантасмагории управляващите васали на територията България промиваха седмици и месеци наред мозъка на нещастния българин... Е, сега ще си носим последствията всички.
Но поне аз лично имам една утеха... Ако няродът бе излязъл масово и бе грасувал ЗА, то обзалагам се че дупедавците след 1 година щяха да заяват че България е фалирала заради Белене!!! Сега само след една година ще се види че България си е фалирала по принцип с или без Белене. Разликата е само че без Белене сме с изути гащи. Всеки ще ни оножда както си иска! А честито! И дупе да ви е яко!!!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеДа! Но съм прав!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДо това ли ти стигат аргументите - комунисти, антикомунисти...
Ти да не си пасал овце 20 години , та да си прескочил една епоха от развитието на държавицата ни.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеEстетвено, че ще са хипер ненормални! Само един ултра ненормален или ултра объркан човек зоже да си помисли, че този референдум е за или против комунизъм!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеАми ако повече от 80% не искат комунисти, нима са ненормални?
Ти да не си пасал овце 20 години , та да си прескочил една епоха от развитието на държавицата ни.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДААА, така се получи с "американската мечта " ..... Режим и диктатура на парите .....
С това не мога да се примиря. Не оставиха парите да рашат ефективността на проекта а политиканството и слугуването на чужди интереси....Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
Коментар