IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как ще гласувате на Референдума?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    .... Стресна ме и коректността на бтв-то - в 18.58 точно беше заявено, че Референдумът няма да се приеме валиден, защото в 19ч. гласувалите са точно 19.5%
    Миличка, та аз го казах още в 18,40. Виж по-долу. Значи съм по-коректен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Ти не я ли подаде тази вълна бре? Вземи един чакрък, изпреди ми я с дебелина 20 dTex и ще ти я купя всичката

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Щом си пасал овце 20 г , поне ми кажи къде изкупуват вълна...????
        Ти не я ли подаде тази вълна бре? Вземи един чакрък, изпреди ми я с дебелина 20 dTex и ще ти я купя всичката

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Защо трябва само Станишев да го заявява? То ще е ясно за всеки! Нито в един исторически момент в цялата 13 вековна история на Бълграия на цели 80% от българите не им е било безралично бъдещето на родината!!! Просто не е възможно това да е истина!!!
          Умно момче си фори, (чел съм ти добри и аргументирани коментари), но в случая си пример за това, какво разрушително въздействие могат да окажат партийните мероприятия върху съзнанието на една интелигентна личност (защото аз те приемам за такъв). Хубаво сте си помечтали на партийните събрания, сладки приказки сте си поприказвали. Но истината е, че този проект не е в дневния ред на българина. Това е единственият ясен извод, който може да се направи от този референдум. А ако се замислиш в перспектива, ще се сетиш и за още нещо - а именно, че българският народ окончателно се е отказал Коминтерна да му определя дневния ред.

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
            Да! Но съм прав!
            Щом си пасал овце 20 г , поне ми кажи къде изкупуват вълна...????

Коментар

Резултатът винаги е ясен когато има цензура и монопол върху средствата за масово осведомяване!!! Така е още от 1933 г. в нацистка Германия!!!

Сега хората бяха убеждавани, че този референдум е за или против БСП! С цената на безчет лъжи и откровени фантасмагории управляващите васали на територията България промиваха седмици и месеци наред мозъка на нещастния българин... Е, сега ще си носим последствията всички.

Но поне аз лично имам една утеха... Ако няродът бе излязъл масово и бе грасувал ЗА, то обзалагам се че дупедавците след 1 година щяха да заяват че България е фалирала заради Белене!!! Сега само след една година ще се види че България си е фалирала по принцип с или без Белене. Разликата е само че без Белене сме с изути гащи. Всеки ще ни оножда както си иска! А честито! И дупе да ви е яко!!!
              Ама ти си умно момче, и не разбирам защо се кахъриш

Споко бе, тя си се строи
              Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

Обикновеният човек много добре разбира истината. А тя си е една - за БСП или против! Е, резултатът е ясен.

Ми те20% са гласували, но има и против...

Коментар

Обикновеният човек много добре разбира истината. А тя си е една - за БСП или против! Е, резултатът е ясен.
                  Ууужас

Комунистът с членска карта Борисов тази вечер бил благодарен на Станишев, че така слагал точка на спора да има или няма Белене
                  Тоз човек не помни ли въпроса на Референдума???

Пък дясностоящият му ...Дянков искал оставката на Станишев...че били изразходвани 25млн.лв, като включел и отоплението на училищАта....Яяяя, първо да научи произношението на учИлища

Стресна ме и коректността на бтв-то - в 18.58 точно беше заявено, че Референдумът няма да се приеме валиден, защото в 19ч. гласувалите са точно 19.5%

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    Не си прав 80% са против идиотията, която сътворихте комбината БСП-ГЕРБ
                    Не ми е ясна комбината, когато Станишев заяви, че ще гони ГЕРБ със сила! Нещо нещата не пасват.

Коментар

Резултатът винаги е ясен когато има цензура и монопол върху средствата за масово осведомяване!!! Така е още от 1933 г. в нацистка Германия!!!

Сега хората бяха убеждавани, че този референдум е за или против БСП! С цената на безчет лъжи и откровени фантасмагории управляващите васали на територията България промиваха седмици и месеци наред мозъка на нещастния българин... Е, сега ще си носим последствията всички.

Но поне аз лично имам една утеха... Ако няродът бе излязъл масово и бе грасувал ЗА, то обзалагам се че дупедавците след 1 година щяха да заяват че България е фалирала заради Белене!!! Сега само след една година ще се види че България си е фалирала по принцип с или без Белене. Разликата е само че без Белене сме с изути гащи. Всеки ще ни оножда както си иска! А честито! И дупе да ви е яко!!!
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Да! Но съм прав!
                        Не си прав 80% са против идиотията, която сътворихте комбината БСП-ГЕРБ

Коментар

До това ли ти стигат аргументите - комунисти, антикомунисти...
                          Ти да не си пасал овце 20 години , та да си прескочил една епоха от развитието на държавицата ни.....
                          Да! Но съм прав!

Коментар

Eстетвено, че ще са хипер ненормални! Само един ултра ненормален или ултра объркан човек зоже да си помисли, че този референдум е за или против комунизъм!!!

Коментар

Ами ако повече от 80% не искат комунисти, нима са ненормални?
                              До това ли ти стигат аргументите - комунисти, антикомунисти...
                              Ти да не си пасал овце 20 години , та да си прескочил една епоха от развитието на държавицата ни.....

Коментар

ДААА, така се получи с "американската мечта " ..... Режим и диктатура на парите .....
                                С това не мога да се примиря. Не оставиха парите да рашат ефективността на проекта а политиканството и слугуването на чужди интереси....
                                Еее'ми т'ва е положението !!
                                Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

Working...
                                X