Първоначално изпратено от diletant
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как ще гласувате на Референдума?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеТо точно това е хубавото на "хората", че докато си плащат задълженията имат право и свободно да си мечтаят... а ако обединиш мечтите на всички за поне едно поколение и ги моделираш в една посока... и си се получава режим подчинен на контролиращия мечтите
С това не мога да се примиря. Не оставиха парите да рашат ефективността на проекта а политиканството и слугуването на чужди интереси....
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеАми ако повече от 80% не искат комунисти, нима са ненормални?Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеАз казвам: АЕЦ Белененяма да струва Нищо на бюджета,...... Цената може да се изчисли до евроцент, това всеки може да каже, които е построил даже една барака през живота си
Явно такава е съдбата на този изстрадал Народ!
Сега гледам Борисов и Дянков по бТВ - пълен цирк...цирк Борисов
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЗащо трябва само Станишев да го заявява? То ще е ясно за всеки! Нито в един исторически момент в цялата 13 вековна история на Бълграия на цели 80% от българите не им е било безралично бъдещето на родината!!! Просто не е възможно това да е истина!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнениеАко в 19 ч. броят на гласувалите не достигне 20%, то в 19,15 ч. Станишев ще заяви, че резултатът е фалшифициран. Слагам бас!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Ясно и еднозначно какво ги интересува хамериканците... Те и пет стинки не дават за българският национален интерес. Тях ги интересува само и единствено Русия. Това което те настояват да се прави в България няма нищо общо с интересите на българите. Това за тях е само част от пазарлъка с Русия! Ето го доказателството:
http://www.pik.bg/vashington-post-re...koto-vliyanie/Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеАз казвам: АЕЦ Белененяма да струва Нищо на бюджета,...... Цената може да се изчисли до евроцент, това всеки може да каже, които е построил даже една барака през живота си
общите сметки са друго нещо
ОСОБЕННО ако я прави друг, а плащам АЗ
П.С. ако ми гарантираш че ще стане за до 5млрд аз съм с двата крака - ЗА!!Last edited by iivanoff; 27.01.2013, 19:48.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеАми ти сам си отговаряш а ми задаваш на мен риторични въпроси ...
- как, като не им вярваш като казват, че ще ни струва ПОНЕ 10млрд, Допускаш че може (?) да ни струва по-малко!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКато гледам нещата пак вървят към фолшификации както фалшифицираха избора на Плвенелиев. Ще изкарат, че има 19% гласували!
Жалко че мнозинството от хората които искаха Бъдеще за България си останаха по домовете! Жалко е, защото особено младите хора са пасивни и объркани от масираната пропаганда. Трябваше ясно да им се обясни, че бъдеще една държава има само ако има икономика. Икономика без ток от АЕЦ просто не е възможна. Който твърде чу има развити държави без ток от АЕЦ то той просто е ЛЪЖЕЦ! Цитираните примери за Германия и Швейцария е долна лъжа, защото и двете тези държави МАСОВО внасят ток от Франция. А там както зноем 80-85% от еленергията се произвежда от АЕЦ!
Без АЕЦ бъдещето на младите българи е сервитоьори по морето, наемници по натовските "мисии" или просто миячи на чинии в чужбина. Бъдещето за младите българки е проституция къде по-скъпа къде по-евтина! Ноооо, в крайна сметка овцете заслужават съдбата си! Лошото е, че от младите хора гледат на България като на междинна спирка за кратко време докато се изнесат... А тука продажните безгръбначни са една проста администрация за управление на бантустана, администрация назначена от Вашингтон и със заплати от Брюксел!
Ко каиш?Германия и Швейцария внасят ток от Франция.И заради това си светят с лоени свещи и икономиката на едната е на почти на последно място в света,а пък качеството на живот в другата,тая,по-планинската,е направо отвратително,ни съ живей....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеГласувах, в България, освен овчари и картофопроизводители да има и хора които мислят , градят, творят....Last edited by iivanoff; 27.01.2013, 19:35.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеАко някой вярва и една дума на Боко, без да е минал през детектора на лъжата е много наивен...... Аз предлагам да не коментираме глупостите на тази банда от Калинки... Министъра на прашните кашони утре може и да намери некоя друга цена по кашоните
- как, като не им вярваш като казват, че ще ни струва ПОНЕ 10млрд, Допускаш че може (?) да ни струва по-малко!Last edited by iivanoff; 27.01.2013, 19:28.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Като гледам нещата пак вървят към фолшификации както фалшифицираха избора на Плвенелиев. Ще изкарат, че има 19% гласували!
Жалко че мнозинството от хората които искаха Бъдеще за България си останаха по домовете! Жалко е, защото особено младите хора са пасивни и объркани от масираната пропаганда. Трябваше ясно да им се обясни, че бъдеще една държава има само ако има икономика. Икономика без ток от АЕЦ просто не е възможна. Който твърде чу има развити държави без ток от АЕЦ то той просто е ЛЪЖЕЦ! Цитираните примери за Германия и Швейцария е долна лъжа, защото и двете тези държави МАСОВО внасят ток от Франция. А там както зноем 80-85% от еленергията се произвежда от АЕЦ!
Без АЕЦ бъдещето на младите българи е сервитоьори по морето, наемници по натовските "мисии" или просто миячи на чинии в чужбина. Бъдещето за младите българки е проституция къде по-скъпа къде по-евтина! Ноооо, в крайна сметка овцете заслужават съдбата си! Лошото е, че от младите хора гледат на България като на междинна спирка за кратко време докато се изнесат... А тука продажните безгръбначни са една проста администрация за управление на бантустана, администрация назначена от Вашингтон и със заплати от Брюксел!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар