IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как ще гласувате на Референдума?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
    Ами ако повече от 80% не искат комунисти, нима са ненормални?
    Eстетвено, че ще са хипер ненормални! Само един ултра ненормален или ултра объркан човек зоже да си помисли, че този референдум е за или против комунизъм!!!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
      То точно това е хубавото на "хората", че докато си плащат задълженията имат право и свободно да си мечтаят... а ако обединиш мечтите на всички за поне едно поколение и ги моделираш в една посока... и си се получава режим подчинен на контролиращия мечтите
      ДААА, така се получи с "американската мечта " ..... Режим и диктатура на парите .....
      С това не мога да се примиря. Не оставиха парите да рашат ефективността на проекта а политиканството и слугуването на чужди интереси....

Коментар

ами ако избора им се свежда до това - ДА по-добре да са ненормални
        Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
          Аз казвам: АЕЦ Белененяма да струва Нищо на бюджета,...... Цената може да се изчисли до евроцент, това всеки може да каже, които е построил даже една барака през живота си

Явно такава е съдбата на този изстрадал Народ!
          Това е другият голям въпрос - колко % щяха да са държавни, колко на инвеститора, но удобно се забравяше и това в споровете )

Сега гледам Борисов и Дянков по бТВ - пълен цирк...цирк Борисов

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Защо трябва само Станишев да го заявява? То ще е ясно за всеки! Нито в един исторически момент в цялата 13 вековна история на Бълграия на цели 80% от българите не им е било безралично бъдещето на родината!!! Просто не е възможно това да е истина!!!

Коментар

Ако в 19 ч. броят на гласувалите не достигне 20%, то в 19,15 ч. Станишев ще заяви, че резултатът е фалшифициран. Слагам бас!
              Защо трябва само Станишев да го заявява? То ще е ясно за всеки! Нито в един исторически момент в цялата 13 вековна история на Бълграия на цели 80% от българите не им е било безралично бъдещето на родината!!! Просто не е възможно това да е истина!!!
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Ако в 19 ч. броят на гласувалите не достигне 20%, то в 19,15 ч. Станишев ще заяви, че резултатът е фалшифициран. Слагам бас!

Коментар

• Ясно и еднозначно какво ги интересува хамериканците... Те и пет стинки не дават за българският национален интерес. Тях ги интересува само и единствено Русия. Това което те настояват да се прави в България няма нищо общо с интересите на българите. Това за тях е само част от пазарлъка с Русия! Ето го доказателството:
                  http://www.pik.bg/vashington-post-re...koto-vliyanie/

Коментар

Аз казвам: АЕЦ Белененяма да струва Нищо на бюджета,...... Цената може да се изчисли до евроцент, това всеки може да каже, които е построил даже една барака през живота си

общите сметки са друго нещо

ОСОБЕННО ако я прави друг, а плащам АЗ

П.С. ако ми гарантираш че ще стане за до 5млрд аз съм с двата крака - ЗА!!
                    Last edited by iivanoff; 27.01.2013, 19:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                      Ами ти сам си отговаряш а ми задаваш на мен риторични въпроси ...

- как, като не им вярваш като казват, че ще ни струва ПОНЕ 10млрд, Допускаш че може (?) да ни струва по-малко!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                        Като гледам нещата пак вървят към фолшификации както фалшифицираха избора на Плвенелиев. Ще изкарат, че има 19% гласували!

Жалко че мнозинството от хората които искаха Бъдеще за България си останаха по домовете! Жалко е, защото особено младите хора са пасивни и объркани от масираната пропаганда. Трябваше ясно да им се обясни, че бъдеще една държава има само ако има икономика. Икономика без ток от АЕЦ просто не е възможна. Който твърде чу има развити държави без ток от АЕЦ то той просто е ЛЪЖЕЦ! Цитираните примери за Германия и Швейцария е долна лъжа, защото и двете тези държави МАСОВО внасят ток от Франция. А там както зноем 80-85% от еленергията се произвежда от АЕЦ!

Без АЕЦ бъдещето на младите българи е сервитоьори по морето, наемници по натовските "мисии" или просто миячи на чинии в чужбина. Бъдещето за младите българки е проституция къде по-скъпа къде по-евтина! Ноооо, в крайна сметка овцете заслужават съдбата си! Лошото е, че от младите хора гледат на България като на междинна спирка за кратко време докато се изнесат... А тука продажните безгръбначни са една проста администрация за управление на бантустана, администрация назначена от Вашингтон и със заплати от Брюксел!

Ко каиш?Германия и Швейцария внасят ток от Франция.И заради това си светят с лоени свещи и икономиката на едната е на почти на последно място в света,а пък качеството на живот в другата,тая,по-планинската,е направо отвратително,ни съ живей....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          Гласувах, в България, освен овчари и картофопроизводители да има и хора които мислят , градят, творят....
                          То точно това е хубавото на "хората", че докато си плащат задълженията имат право и свободно да си мечтаят... а ако обединиш мечтите на всички за поне едно поколение и ги моделираш в една посока... и си се получава режим подчинен на контролиращия мечтите
                          Last edited by iivanoff; 27.01.2013, 19:35.

Коментар

• Гласувах, в България, освен овчари и картофопроизводители да има и хора които мислят , градят, творят....

Коментар

Ако някой вярва и една дума на Боко, без да е минал през детектора на лъжата е много наивен...... Аз предлагам да не коментираме глупостите на тази банда от Калинки... Министъра на прашните кашони утре може и да намери некоя друга цена по кашоните
                              Ами ти сам си отговаряш а ми задаваш на мен риторични въпроси ...

- как, като не им вярваш като казват, че ще ни струва ПОНЕ 10млрд, Допускаш че може (?) да ни струва по-малко!
                              Last edited by iivanoff; 27.01.2013, 19:28.

Коментар

• Като гледам нещата пак вървят към фолшификации както фалшифицираха избора на Плвенелиев. Ще изкарат, че има 19% гласували!

Жалко че мнозинството от хората които искаха Бъдеще за България си останаха по домовете! Жалко е, защото особено младите хора са пасивни и объркани от масираната пропаганда. Трябваше ясно да им се обясни, че бъдеще една държава има само ако има икономика. Икономика без ток от АЕЦ просто не е възможна. Който твърде чу има развити държави без ток от АЕЦ то той просто е ЛЪЖЕЦ! Цитираните примери за Германия и Швейцария е долна лъжа, защото и двете тези държави МАСОВО внасят ток от Франция. А там както зноем 80-85% от еленергията се произвежда от АЕЦ!

Без АЕЦ бъдещето на младите българи е сервитоьори по морето, наемници по натовските "мисии" или просто миячи на чинии в чужбина. Бъдещето за младите българки е проституция къде по-скъпа къде по-евтина! Ноооо, в крайна сметка овцете заслужават съдбата си! Лошото е, че от младите хора гледат на България като на междинна спирка за кратко време докато се изнесат... А тука продажните безгръбначни са една проста администрация за управление на бантустана, администрация назначена от Вашингтон и със заплати от Брюксел!

Коментар

Working...
                                X