Първоначално изпратено от iivanoff
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как ще гласувате на Референдума?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеАми руснаците дадоха 6.3 млрд цена на централата ако се не лъжа. А парите ги дават големи банки, като hsbc, които оценяват риска чрезлихвите. По спомен беше 6.5%. Ако си направиш труда да ги пресметнеш ще установиш, че средата лихва е 3.25 годишно върху цялата сума. Което за 20 години е 65%. Само за централата, без инфраструктура. Добави 4 смени на горивото за този период, (тук пирамид може много да помогне за цената ), която е. 30-35% от цената на тока и воала!
Ся ако искаш и за инфраструктура може нещо да сложиш...Last edited by iivanoff; 27.01.2013, 19:22.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениелихвата се капитализира, Само до въвеждането в експлоятация, след това влиза в сметките, като разход... а инфраструктурата е две подстанции и 400 КВолтов електропровод, който ще продадеш на изплащане на ЕВН...
100 кВолтов провод е 300-400 хиляди лева на КилометърLast edited by iivanoff; 27.01.2013, 19:19.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеако Референдумът имаше някакво значение, циганските орди щяха да са под строй
Факушка, анализи и ала-бала приказки, а най-елементарното нещо беше - двете страни да поискат краен вариант от този, който ,уж, е заложено да Я строи - днешна оценка за проекта и ако тя е ....еди-каква си - да се приема или отхвърли.
Днес, продължават да се плащат пари по централата...
Реакцията на 2те страни по референдума, показаха ясно, че Истината няма значение И за ДВАТА основни "опонента"
Ся ако искаш и за инфраструктура може нещо да сложиш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от market Разгледай мнениеПреди време някой цитира Богомилът : " Аз да ги накарам да похарчат един милиард, па да видим как ще спрат" , е ще спрем, лошото е че за милиардът що е похарчен, никой няма да пита. Макар че от него, колко ли в джобове некой влезе?http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеНЕ, защото ние ще платим поне 10
- лихва (>2), инфраструктура (>1,5), ДРУГИ
100 кВолтов провод е 300-400 хиляди лева на Километър
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеТрябва ли да строим, ако АЕЦ-а струва 5 млрд евра?
- лихва (>2), инфраструктура (>1,5), ДРУГИМнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеТрябва ли да строим, ако АЕЦ-а струва 5 млрд евра?
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениетова му е кофтито на "ако-то"
и аз си мисля, че ако не беше водена тази политика днес, икономиката нямаше да е в точка на замръзване, ама.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеAми има разминаване доклада на HSBC казва 10млрд, бивш риски министър казва същото, преди дни отново руски експерт каза същото, но Р.овч. и другарите не са съгласни. Императора също.
От росатом казват 6 и нещо млрд, но не казват нищо за лихвите.
Е - това което се чува, е 6.5%. Не се чува обаче колко ще са лихвите за 20 години?
Всичко това го предъвквахме по много пъти за последната година. Но - какво значение има това за някои дебили.
А дори и да не е 10млрд, самото разминаване не поражда ли поне някакво съмнение, например - ами ако наистина излезе накрая 10 млрд и повече, кой ще ги плаща? Р.овч, хамстера, бесепе, или пак вие?
Но разбира се, това е маловажен въпрос...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЧе аз не искам да е валиден. Това е цирк
Факушка, анализи и ала-бала приказки, а най-елементарното нещо беше - двете страни да поискат краен вариант от този, който ,уж, е заложено да Я строи - днешна оценка за проекта и ако тя е ....еди-каква си - да се приема или отхвърли.
Днес, продължават да се плащат пари по централата...
Реакцията на 2те страни по референдума, показаха ясно, че Истината няма значение И за ДВАТА основни "опонента"
Коментар
-
Добре де, Турция иска да построи 12000 МВтЧ. ... АЕЦ Белене е Гъол, Продаваме Гъола на Турците......... Дон Корлеоне, като приятел на ЕрДоган лапва един комисион от порядъка на 1-1,5 млрд евро.... Криеме Турските собственици в една офшорка, която ще я представим, като Стратегически Инвестор......... Идват некакви гащници тука Дет се правят на Хамерикански инфеститури........
Всичко това дали няма да се случи след някои друг месец, А.... Всяка прилика е случайна
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение+ 11111111111111111
A какви хубави гъбки намерих под снега...мммм, муци са
Гъби растат от пролетта натам, докъм късна есен.
Аахх тииии.
Коментар
Коментар