IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как ще гласувате на Референдума?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
    А ако не бяха дошли комунистите на власт през 1944 г., построеното щеше да бъде много повече и българите щяха да благоденстват.

ПП Надявам се, че написаното от теб за построеното от комунистите е някакъв майтап.
    това му е кофтито на "ако-то"
    и аз си мисля, че ако не беше водена тази политика днес, икономиката нямаше да е в точка на замръзване, ама.....

Коментар

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
      Защото твоят глас може да е този, който ще натежи в този референдум и току виж го признаят за валиден.
      Че аз не искам да е валиден. Това е цирк

Коментар

• Германците като ще си нямат АЕЦ сигурно ще се върнат в бронзовата епоха, че и по-назад.
        Как и с какви доводи ще спираме турците да строят АЕЦ на Черно море като сме полудели да строим наша независимо от цената и рисковете?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Спомням си, спомням си. Ако не бяха остатъците от построеното през комунизъмът (същите тия неща, които днес политиците разпродават, а гнусномургавият им електорат разграбва), досега да сме умрели от глад.

А ти гласувай по убеждения и няма да си такива неща.
          А ако не бяха дошли комунистите на власт през 1944 г., построеното щеше да бъде много повече и българите щяха да благоденстват.

ПП Надявам се, че написаното от теб за построеното от комунистите е някакъв майтап.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            И защо? Да им уидисвам на свинщината лЕЕ?
            Защото твоят глас може да е този, който ще натежи в този референдум и току виж го признаят за валиден.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
              + 11111111111111111

A какви хубави гъбки намерих под снега...мммм, муци са
              Червени с бели точки

Много обичам гъби, но ме е страх. Аз излязох, разходих се в Южен парк, напазарувах от Кауфлан-а и се прибрах Сега си сипах едно Хенеси и така.....

Коментар

+ 11111111111111111

A какви хубави гъбки намерих под снега...мммм, муци са

Коментар

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
                  А трябва.

Коментар

Ходихте ли да си дадете гласа народен?? Аз не съм

А трябва.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                      Импе, споко
                      На така поднесения въпрос и състояла се вследствие дискусия, която не намери допирна точка по основен показател - цената, за много хора това се превърна в цирк, а не право на мнение.
                      Другият - сеизмична устойчивост - също...
                      За мен остава необяснимо, как е възможно по един крупен проект да има 100% разминаване в цената - 10 млрд - Евро или Лева ?!
                      В счетоводството има регламентиран показател - сравнителна цена - аналогия с други подобни проекти

Друг абсурден момент е законово заложените критерии за признаване на Референдум...
                      Неща, по които обществото трябва да настоява за промяна!

За мен е абсурдно, за Парламент да няма значение избирателната активност - хора, които ще ръководят страната, но за Референдум да има немалки ограничения?!
                      Освен това критерият - предишни парламентарни избори - нямат Абсолютна никаква пряка връзка с вота на народа.
                      Не може по един въпрос на Референдум да има еди колко си необходимост за гласували, а по друг въпрос - съвсем различен - според различно отстояние до някои си избори за парламент...
                      Aми има разминаване доклада на HSBC казва 10млрд, бивш риски министър казва същото, преди дни отново руски експерт каза същото, но Р.овч. и другарите не са съгласни. Императора също.
                      От росатом казват 6 и нещо млрд, но не казват нищо за лихвите.
                      Е - това което се чува, е 6.5%. Не се чува обаче колко ще са лихвите за 20 години?
                      Всичко това го предъвквахме по много пъти за последната година. Но - какво значение има това за някои дебили.
                      А дори и да не е 10млрд, самото разминаване не поражда ли поне някакво съмнение, например - ами ако наистина излезе накрая 10 млрд и повече, кой ще ги плаща? Р.овч, хамстера, бесепе, или пак вие?
                      Но разбира се, това е маловажен въпрос...

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                        Импе, споко
                        На така поднесения въпрос и състояла се вследствие дискусия, която не намери допирна точка по основен показател - цената, за много хора това се превърна в цирк, а не право на мнение.
                        Другият - сеизмична устойчивост - също...
                        За мен остава необяснимо, как е възможно по един крупен проект да има 100% разминаване в цената - 10 млрд - Евро или Лева ?!
                        В счетоводството има регламентиран показател - сравнителна цена - аналогия с други подобни проекти

Друг абсурден момент е законово заложените критерии за признаване на Референдум...
                        Неща, по които обществото трябва да настоява за промяна!

За мен е абсурдно, за Парламент да няма значение избирателната активност - хора, които ще ръководят страната, но за Референдум да има немалки ограничения?!
                        Освен това критерият - предишни парламентарни избори - нямат Абсолютна никаква пряка връзка с вота на народа.
                        Не може по един въпрос на Референдум да има еди колко си необходимост за гласували, а по друг въпрос - съвсем различен - според различно отстояние до някои си избори за парламент...

Манипулират ни законно! Даже ме е яд да пиша какво представлява българският народ във важни за България моменти като този. Старая се да не използвам ...... епитети.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                          ...А,и една ексурзийка до Космоса ,ако може!!!
                          обърни се към баш гида - премиер, като начало - със самолета му

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                            Следващият път предлагаш щом като гласуваш ти,другата Кераца и няколкото Онуфриевци референдумите да са валидни!
                            нищо не си разбрал от написаното

И сега искам да е валиден Референдума, някои хора са намерили смисъл да изразят волята си и това, най-малкото, изисква внимание на тяхното мнение!

Но за крайно решение, трябва да има еднозначен критерий на признаване.
                            Не по-различен от този за парламентарни избори.

За мен и двата вота трябва да са с еднакви изисквания.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батко Пешо Разгледай мнение
                              И не само това.Щом не се бунтува като му затварят работните места и не се вълнува от отварянето на работни места за интелигентни и образовани хора с добри заплати значи си заслужава участта.Ще бъде безработен гладен мизерен и ще праща децата си да бършат задници по света за няколко евро и да ги еб...т разни старци на Запад.народ с толко акъл си заслужава простаците които го управляват.
                              Малко ми е далечко Белене!!!Може ли така малко по-наблизо да ми спретнете едно ЯЕЦ-че, та да се чуствам и аз малко по-интелегентен!!!А,и една ексурзийка до Космоса ,ако може!!!

Коментар

• Ходихте ли да си дадете гласа народен?? Аз не съм

Коментар

Working...
                                X