IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как ще гласувате на Референдума?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колеги!
    Няколко въпроса за размисъл!
    Кой гласува днес - БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД или политическите партии?
    Защо цял следобед и до сега по медиите слушаме само политици и техните платени лакеи?
    Желаете ли след няколко години част от Българският народ (този, който има пари да си плати електрическата енергия) да гледа репортажи, като тези от село Горно Хърсово?

До кефала! Прочети прессъобщението на Агенцията за ядрено регулиране (АЯР), относно референдума - http://www.bnsa.bas.bg.

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
      Моме, абе нещо нищо не ти се разбира. Какво е фиаско и как няма да те спре? И следващото изречение?Бъди по-ясна, ако искаш да те разбират!

ПП Абе ти наистина ли си от циганската махала на Конст. Величков?

затова ли си вдигате нон стоп бюджета на Милицията

п.п...моме - наричай жена си и следи я и нея изкъсо
      ...махала ли има на К.Величков, тоз широк център,... виж ти ква европейска столица си имаме

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
        Тройка на три минуса на упражнението по демокрация. Сега, отпорът ще бъде още по яростен, обаче. Затова, не виждам как, ако бе-се-пе-то продължават да не уважават своя електорат и да го бълникат като малоумен, ще вземе следващите избори. И ще изкара още един мандат в опозиция...ако изобщо успее да се възстанови след днешната "победа".
        Гласувах с "да" за кауза но, тези /че и другите/ партии , трябва да си прочистят редиците и отношението към своите съграждани, и , като им говорят, да ги гледат в очите.

...Не знам, обаче, дали ще си вземат поука, както току-що се зарече Станишев.
        Както и да е, дотегнаха ми и едните, и другите.
        Пирамиде, ти може да си пишеш каквото си искаш. Но Мая Манолова и Сергей Станишев вече те броят за техен. Трябваше да мислиш вчера.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
          Някой има ли идея колко човека са гласували
          ного.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
            Ето, това е въпрос, по който имам категорична позиция....и никакво фиаско не е в състояние да ме спре да гласувам

А дали е възможно, възможно е - подписка, малко повече енергия и пътят вече е начертан
            )
            Тройка на три минуса на упражнението по демокрация. Сега, отпорът ще бъде още по яростен, обаче. Затова, не виждам как, ако бе-се-пе-то продължават да не уважават своя електорат и да го бълникат като малоумен, ще вземе следващите избори. И ще изкара още един мандат в опозиция...ако изобщо успее да се възстанови след днешната "победа".
            Гласувах с "да" за кауза но, тези /че и другите/ партии , трябва да си прочистят редиците и отношението към своите съграждани, и , като им говорят, да ги гледат в очите.

...Не знам, обаче, дали ще си вземат поука, както току-що се зарече Станишев.
            Както и да е, дотегнаха ми и едните, и другите.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
              Ето, това е въпрос, по който имам категорична позиция....и никакво фиаско не е в състояние да ме спре да гласувам

А дали е възможно, възможно е - подписка, малко повече енергия и пътят вече е начертан )
              Моме, абе нещо нищо не ти се разбира. Какво е фиаско и как няма да те спре? И следващото изречение?Бъди по-ясна, ако искаш да те разбират!

ПП Абе ти наистина ли си от циганската махала на Конст. Величков?

Коментар

• Гледахте ли по телевизията Новак Джокович?
                Гледайте го сега, после - само на живо ще можете да го гледате!
                http://www.youtube.com/watch?v=RUi0bYlSjMs
                Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                  Някой има ли идея колко човека са гласували
                  от почти 7млн заложени, 20.2% са към милион и половина

Коментар

• Някой има ли идея колко човека са гласували

Коментар

• Първоначално изпратено от market Разгледай мнение
                      Марков, този резултат показа, че сме народ и жилаво племе. Некакви готини пичове ни убеждават, че велика свобода ни дали. Пък аз си мисля, че пак в кошарата ни вкарват.Ми да направим референдум по значителните теми, Нова конституция, брой депутати и мн. други. Може ма на Куково лято.

А дали е възможно, възможно е - подписка, малко повече енергия и пътят вече е начертан )

Коментар

• Първоначално изпратено от Peter(Petar) Разгледай мнение
                        А не, мерси много.
                        Eто, виждаш ли Петер/Петар/? Ако живееше в България щеше да си дадеш сметка че българите все по-слабо участват в политическия живот защото си дават ясна сметка че съдбата на България се определя в Брюксел и Вашингтон! Тук в България управляват само наместници назначени от чужбина!
                        Last edited by Forex Master; 27.01.2013, 21:20.
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• ...пак много ще се замисля. Да ходят да се напият, и да се радват, че са "победили".
                          - "Победили" са те. Колкото и "Герб" и останалите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Peter(Petar) Разгледай мнение
                            Разбира се, че не гласувах.
                            Чисто техническата причина - днес бях в Австрия и преди малко се връщам в Мюнхен - съвпадна просто с позицията ми за ясен и категоричен " ignore" на такива безумни за България проекти.
                            Дефинирай точно
                            Ако смяташ, че това е безумен проект - това е категорична позиция "НЕ", а не "игнор".
                            Това каза Лидерът ви, изисквайки от вас - НЕ
                            Сега се сетих и че вие дефинирахте Въпроса, който също е вид безумно отклоняване на яснотата.

Моят игнор, го обясних вече
                            Last edited by съни(тя); 27.01.2013, 21:27.

Коментар

• Хора, кой каквото ще да казва, референдумът се явява представителна извадка.
                              Борбата не е приключила, а бсп да не си въобразява че, ако е спечелила гейма, е спечелила играта.
                              Да, гласувах с "ДА"
                              но,
                              НЕ, НЕ ВЯРВАМ НА БСП. Ако си сменят елита...

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                                Марков,аз,като един -не знаещ,а мислещ човек,не отидох до урните,защото такава беше и целта ми-референдума да да бъде обявен за невалиден.
                                А на теб какъв точно ти е проблема?!
                                Много се надявам Референдумът ДА е валиден и засега се очертава да е така...
                                Трябва да се чува гласът на хората, заели ясната позиция с гласа си.
                                Нека се обсъди това мнение.

И, Слава Богу, Референдумът няма да има задължителна сила, защото за мен, лично, не стана ясно защо бяха премълчани редица конкретни факти и от Двете страни и защо бяхме подложени на Цирк без алтернатива

Коментар

Working...
                                X