IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как ще гласувате на Референдума?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ralitsa Kovacheva
    Слушам, чета и се питам: само аз ли днес гласувах в отговор на въпроса, а не защото някой ми е казал да гласувам, да не гласувам или как да гласувам? Само така ли гласуват хората- по партиен признак? И не е ли референдумът гласуване в отговор на въпрос по определена тема, а не избор на определена партия? И дали присвояването на електората от партиите по този признак не е една от причините за по-малкото гласували, щото всеки си е казал, че по-добре да не гласува, отколкото да подкрепи позицията на този или онзи. А най-голямата вина имат тези, които приравниха бойкотът на референдума с протестен вот срещу правителството, категорично. Не му е сега времето на този протест, хора, да ви видим на изборите колко сте против.

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
        Жена ми не е мома, родила ми е две деца.
        И пак не си с ясна мисъл. Конст. Величков изобщо не се води широк център. И какво общо има бюджета на МВР с твоя... начин... на... мислене... и... писане?
        Сигурен ли си...

Коментар

• Михаела Грабева
          А къде е Батеее? Не мога да повярвам! Бойко липсва на собствената си "победа"!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
            А какъв го дириш тогава в български форум?
            Какво общо имаш ти с България и българите?
            Защо въобще се месиш в НАШИТЕ български работи?
            Айде да минем и без тъпи шапкарски въпроси..!

Коментар

Ти ли си инакомислеща? И какво ти е направило МВР?
              стига си се правил на луд

Ти си този, който без никаква връзка, правиш опити да показваш информираност къде се намирам.
              за циганските ти намеци да не говоря

колкото до К.Величков, поне в голямата му част отстои точно на 10мин пеш до административния и географски център на София...доколкото за такъв се приема работното място на Вожда ти

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                Марков,аз,като един -не знаещ,а мислещ човек,не отидох до урните,защото такава беше и целта ми-референдума да да бъде обявен за невалиден.
                А на теб какъв точно ти е проблема?!
                Къв е проблема съм го казал ...чети по надолу !
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Marina Kostadinova
                  Референдума се прецака...Онези за утеха си вдигнаха заплатите с пет стотака...За нас по една студена вода и да се правим на''траляля'''...))

Коментар

• Първоначално изпратено от Peter(Petar) Разгледай мнение
                    Разбира се, че не гласувах.
                    Чисто техническата причина - днес бях в Австрия и преди малко се връщам в Мюнхен
                    А какъв го дириш тогава в български форум?
                    Какво общо имаш ти с България и българите?
                    Защо въобще се месиш в НАШИТЕ български работи?
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• [QUOTE=съни(тя);1059378542]МВР - навсякъде, където срещнете инакомислещи!

Ти ли си инакомислеща? И какво ти е направило МВР?

Коментар

• Аз бях за гъби Да го духат и едните и другите. А сега, както е написала една позната - Микрофоните са насочени към хората, които не плащат никога ток, но са гласували!
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

И пак не си с ясна мисъл. Конст. Величков изобщо не се води широк център. И какво общо има бюджета на МВР с твоя... начин... на... мислене... и... писане?
                          МВР - навсякъде, където срещнете инакомислещи!

ГЕРБ да мисли повече за 8 годишния завод за боклука и да оставят картата на София на мира

Коментар

• http://www.segabg.com/article.php?id...mf_co.facebook

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              ного.
                              Референдумът беше практически провален заради високата бариера за участие...
                              важното беше да се мине 20 % бариера ,когато едно ново правителство ще може да вкара Белене за изпълнение ...
                              Интересното в случая липсата на турци и цигани за участие в него..
                              Немаше кой да ги купува и това е много хубаво
                              Там е разковничето на следващите парламентарни избори...

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

затова ли си вдигате нон стоп бюджета на Милицията

п.п...моме - наричай жена си и следи я и нея изкъсо
                                ...махала ли има на К.Величков, тоз широк център,... виж ти ква европейска столица си имаме

Коментар

Working...
                                X