IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как ще гласувате на Референдума?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Случайно, видяхте ли колко нагли бяха комунягите на първата пресконференция - ауу - отратителни Пеят лебедова песен и не се усещат

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      сега, брокерите ли определят териториалното деление на София
      сигурно, общините се допитват до тях като определят данъците според официалното разпределение

при спокойно ходене - времето може да нарастне до големите 15 мин пеш до президенството( и 20 до парламента)---че те са по права линия, по-малко от 2км
      обичам да ходя пеша и знам от различни точки приблизително предвижване....с колело би било още по-лесно, но велоалеите ни подминаха и тази петилетка
      Е, за 15 минути става, но не спокойно, а бързо ходене. А къде е широкия център ще разбереш, когато попиташ някой брокер за недвижим имот на К. Величков. Ще ти кажат, че т.нар. широк център стига при най-добро желание до Опълченска.
      ПП Терминът "широк център" няма нищо общо с териториалното деление на София. Той се употребява само от брокерските къщи за недвижими имоти. Ти май не си от София, щом не знаеш това.
      Last edited by diletant; 27.01.2013, 22:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
        Ами не правя намеци, че си циганка, ама поне се изразявай по-ясно. А за широкия център питай брокерите. Те ще ти обяснят къде е той..
        ПП От К. Величков до министерския съвет трябва да тичаш, ако искаш да стигнеш за 10 минути. Просто не си наясно с разстоянията в София.
        сега, брокерите ли определят териториалното деление на София
        сигурно, общините се допитват до тях като определят данъците според официалното разпределение

при спокойно ходене - времето може да нарастне до големите 15 мин пеш до президенството( и 20 до парламента)---че те са по права линия, по-малко от 2км
        обичам да ходя пеша и знам от различни точки приблизително време за предвижване....с колело би било още по-лесно, но велоалеите ни подминаха и тази петилетка
        Last edited by съни(тя); 27.01.2013, 22:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнение
          успокойте се.
          7ми блок на Козлодуй ще бъде построен.
          не виждам за какво е цялата истерия
          Седми блок на Козлодуй може да се строи но след повече от 10-15 години. Когато ще излизат от строя сегашните хилядници.
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            гласувах с НЕ, а бях втрещен, че освен мен в секцията имаше предимно старци, които няма да са живи да видят пуска на новата АЕЦ.... преди мен гласува една баба на 85+ години, която имаше нужда от придружител, а на излизане от стаичката питаше .и сега това за какво беше...
            Има и такива прости дъртаци, даже повечето са такива, искат нов АЕЦ обаче няма да го плащат те и няма да рискува техния живот, защото няма да го доживеят, гласуват само от проклетия и лошотия. Е има и като баба ми на 93 г. гласува с НЕ!

Коментар

сетих се, как преди време, беше казал на някого в спора си...че ще му намериш адреса и Анон веднага те подхвана на къси вълни, къв милиционер си и как е против подобни заплахи.
              Това беше от малкото ми съгласия с него (след като стана върл гербераст и всяко "не" за конкретна теза, различна от управлението, му стана повод за агресия и шантаж...)

Дали сега ще реагира на МИЛИЦИОНЕРСКИЯ, старшински или не знам къв подход на Дилетанта
              за мОмче Дили имам предложение, да смениш Ибрика с Пароструйка, яко са се оцапали герпаджийските дирници, ама още няколко месеца ша ги търпим...

пп. Не му се врзвъй!

Коментар

• успокойте се.
                7ми блок на Козлодуй ще бъде построен.
                не виждам за какво е цялата истерия

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  ...
                  сетих се, как преди време, беше казал на някого в спора си...че ще му намериш адреса и Анон веднага те подхвана на къси вълни, къв милиционер си и как е против подобни заплахи.
                  Това беше от малкото ми съгласия с него (след като стана върл гербераст и всяко "не" за конкретна теза, различна от управлението, му стана повод за агресия и шантаж...)

Дали сега ще реагира на МИЛИЦИОНЕРСКИЯ, старшински или не знам къв подход на Дилетанта

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
                    Ами не правя намеци, че си циганка, ама поне се изразявай по-ясно. А за широкия център питай брокерите. Те ще ти обяснят къде е той..
                    ПП От К. Величков до министерския съвет трябва да тичаш, ако искаш да стигнеш за 10 минути. Просто не си наясно с разстоянията в София.
                    http://www.focus-news.net/?id=n1742601
                    Я що гербери са гласували за ЯЕЦ....

А иначе какво реши за широкият център ,до къде стига...

Коментар

стига си се правил на луд

Ти си този, който без никаква връзка, правиш опити да показваш информираност къде се намирам.
                      за циганските ти намеци да не говоря

колкото до К.Величков, поне в голямата му част отстои точно на 10мин пеш до административния и географски център на София...доколкото за такъв се приема работното място на Вожда ти

Коментар

Дефинирай точно
                        Ако смяташ, че това е безумен проект - това е категорична позиция "НЕ", а не "игнор".
                        Това каза Лидерът ви, изисквайки от вас - НЕ
                        Сега се сетих и че вие дефинирахте Въпроса, който също е вид безумно отклоняване на яснотата.

Моят игнор, го обясних вече
                        Аз моят игнор също го обясних. Но ако не си разбрала, ще повторя. Дневният ред на българина не се определя вече на партийни събрания. Добре ще е да го разберете веднъж завинаги и да свикнете с тази мисъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                          гласувах с НЕ, а бях втрещен, че освен мен в секцията имаше предимно старци, които няма да са живи да видят пуска на новата АЕЦ.... преди мен гласува една баба на 85+ години, която имаше нужда от придружител, а на излизане от стаичката питаше .и сега това за какво беше...
                          Не знам защо така смяташ но в София имаше по голямо от друг път участие ... това е сравнение с страната .... Обикновено има 30 ,40 процента за избор на кмет на втория тур...

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            А какъв го дириш тогава в български форум?
                            Какво общо имаш ти с България и българите?
                            Защо въобще се месиш в НАШИТЕ български работи?
                            Ами като знам какво е средното интелектуално ниво на заблудените пенсионирани старшини като теб и влиянието им върху още по-заблудените околни, се питам остава ли ми избор?

Коментар

• гласувах с НЕ, а бях втрещен, че освен мен в секцията имаше предимно старци, които няма да са живи да видят пуска на новата АЕЦ.... преди мен гласува една баба на 85+ години, която имаше нужда от придружител, а на излизане от стаичката питаше .и сега това за какво беше...
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Аз искам АЕЦ, ама на Искъра, близо до София. Хем е по навътре в страната и далече от граници, хем е далече от Вранча. Що политиците не се сетиха???

Коментар

Working...
                                X