IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За някои български туроператори

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • аз вече и от Booking си имам едно наум след последното ми гръцко приключение.

    Коментар


    • Global Tour арогантност и липса на професионална етика

      Не съм попадала на по-некоректна фирма за пътувания в България от горе посочената и най-вече изключително просташкото и непрофесионално държание на нейния управител Доброслав Илиев (ако разбира се не е използвал фалшиво име). Вземат ти парите, не издават никакъв документ, държат до последно без информация дали ще има или не екскурзия с цел да защитят максимално своите финансови интереси, а когато трябва да върнат парите за не извършена услуга от тях, бавят парите и дори ти заявяват, че ще си ги получиш когато те решат. Държат се изключително арогантно като се подиграват и наричан парите на клиентите цитирам \"Вашите малки суми пари\". Пиша това, защото смятам, че българина заслужава едно добро и качествено обслужване и отношение и защото с такива фирми-печалбари и грубо отношение не трябва да се игнорира. Критиката и впечатленията от нас клиентите, смятам че ще изчисти печалбарите и ще вдигне нивото на предлаганите услуги.
      Last edited by Швеция; 02.08.2016, 00:03. Причина: погрешна фирма

      Коментар


      • Aventura Bulgaria - некоректно отношение

        Пътувам често, ползвам туристически агенции. Имам вече усет към тях. Харесах оферта на Авентура България (Aventura Bulgaria) и още с първия отговор по имейл, ме отказаха да работя с тях. Комуникирах с някоя си Мариана Петрова (Mariana Petrova), която се държа ужасно грубо и нападателно, недопустимо отношение към потенциален клиент. И то в отговор на мои въпроси по офертата. От това заключавам, че агенцията и работата й са изцяло непрофесионални и не искам и да си представям какво би било да организират (и провалят) почивката ми. Остават в черния ми списък.

        Коментар


        • Да питам - някой ползвал ли е Профи Турс? Отзиви?

          Коментар


          • AMAZON TRAVEL

            AMAZON TRAVEL СА БИВШИТЕ ГЪЛИВЕР ТРАВЕЛ!!!! В ТАЗИ ФИРМА РАБОТЯТ ХОРА, КОИТО ИЗМАМИХА СТОТИЦИ ДРУГИ ХОРА, ПРОВАЛИХА ИМ ПЪТУВАНИЯТА, НЕ ИМ ВЪРНАХА ПАРИТЕ И ГИ ЛЪЖЕХА БЕЗОЧЛИВО ДО ПОСЛЕДНО!! СПЕСТЕТЕ СИ НЕПРИЯТНОСТИ, НЕ СИ ПРОВАЛЯЙТЕ ОТПУСКИТЕ!! ВМЕСТО ДА ВЛЯЗАТ В ЗАТВОРА, РЕГИСТРИРАХА НОВА ФИРМА И ИМ СЕ ПРЕДОСТАВЯ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ИЗЛЪЖАТ ОЩЕ И ОЩЕ ХОРА!!
            ПРОВЕРЕТЕ В МРЕЖАТА ГЪЛИВЕР ТРАВЕЛ, ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА АМАЗОН ТРАВЕЛ!!

            Коментар


            • Препоръчвам туристическа агенция Robinzon Travel!

              Здравейте приятели,
              Коментарите за туристическите агенции са много важни, защото наистина напоследък се срещат много измамници.
              Аз самата постоянно пътувам и съм патила от такива - например агенция "Гъливер Травел", с които искахме да пътуваме миналата година. Взеха ни 500 лв. за капаро за екскурзия до Плитвишките езера и след отказ да пътуваме с тях - те не ни върнаха парите, дори не ни отговаряха на обажданията.
              Бяхме се регистрирали в системата им, за да ни изпращат предложения за екскурзии - и скоро "Guliver travel" се прекръстиха на "Amazon Travel". Бяхме много разочаровани!Не пътувайте с тези измамници. Аз лично препоръчвам да пътувате с агенция "Robinzon Travel". Четох за тях и по други форуми, където имаше много добри коментари за тях. Доверих им се и съм много доволна - наистина са бързи, точни и коректни! Момичетата, които работят в агенцията са много компетентни и мили. Бях изненадана от личното отношение с което подхождат към всеки клиент. Дават подаръчета на всеки, дават лични препоръки за посетените места и хотели - страхотно обслужване! Отново ги препоръчвам - ROBINZON TRAVEL е КОРЕКТНА АГЕНЦИЯ - ПЪТУВАЙТЕ СПОКОЙНО С ТЯХ! www.robinzon.bg
              Пътуването е истинското щастие!

              Коментар


              • Туроператорска фирма "Цветина Мездра" - не пътувайте с нея

                Излагация на фирма "Цветина Мездра". Не пътувайте с нея!
                В началото на май с фирма "Цветина Мездра" пътувахме до остров Санторини. Ако не беше стачката на транспортните работници в Гърция може би отново щяхме да се примирим с недостатъците. Фирмата не сключва договори за екскурзията. Комика-трагично беше ситуацията, че ни накараха да подпишем декларации, че нямаме финансови претенции за остатъка на екскурзията без да имаме основен договор. Условията са различни за части на групата. Тъй като трябваше да се върнем по- рано от екскурзията на връщане бяхме само с шофьора и една госпожа, която ни я представиха за екскурзоводка, но спеше на първата седалка. Целта беше да ни стоварят на Лъвов мост и да се отърват от нас. На всякакви въпроси госпожата си мълчеше, а шофьора грубо и невъзпитано определяше спирането.

                Коментар


                • Бях твърдо за Астрал холидейс, но се издъниха в момента, в който ми предложиха екскурзовод на български, а не на руски и друг вариант нямаше..

                  Коментар


                  • Така като сме тръгнали и Караджъ Тур са пълни некадърници!

                    Коментар


                    • некоректен туроператор Дрийм Холидейс

                      Искам да изкажа разочарованието си от туристическа агенция Дрийм Холидейс. Изключително некоректни и нелоялни са към клиентите си. Услугите, които предлагат са под всякаква критика и когато са ти необходими за съдействие са неоткриваеми. НИКОГА НЕ ПЪТУВАЙТЕ С ТЯХ!

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от ademon Разгледай мнение
                        Другият път пробвай Глобал Травел
                        Странно до има такова условие в договор, но щом казвате...
                        Другия път като пътувате имайте предвид, че Глобул турс, Глобал турс или Глобал тур са различни фирми и дори нямат нищо общо.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от garho1 Разгледай мнение
                          Изключително некоректни са от Туристическа агенция "ГЛОБУЛ ТУРС". Съгласно договора минимум 3 дни преди заминаване трябва да ни уведомят за място и час на заминаване. В деня преди тръгване незнаеха за това. Трябваше няколко пъти да им се обаждаме за да питаме. Много са зле!
                          Другият път пробвай Глобал Травел

                          Коментар


                          • Tour Operator Vip Sliven/ гр Сливен

                            Имате лиценз за Тур Оператор, но това далеч не означава, че имате опита, познанията и умението да направите един празник незабравим за хората които Ви гласуваха доверие.Пътят към успеха за "Тур Оператор Вип Сливен" ще е прекалено дълъг и стръмен за да го постигне.Предлагам да се насочите към работа в друга сфера, не и тази в туризма, очевидно организирахте нещо, но това не беше Празнична Новогодишна вечер......Вие ИМПРОВИЗИРАХТЕ, с нашата вечер!!!Ако все пак продължите да правите това което не можете, поне отделете част от парите на гостите си за DJ програма!!
                            Успех

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от vascoss Разгледай мнение
                              Здравейте на всички и от мен.
                              Бяхме в турция в Мармарис този текст започнах да го пиша в ден четвърти в чакане с нетърпение полета обратно за София.....
                              .
                              В Турция си е гот.. ама не на алл инклузив!
                              Или ако е, ще струва поне 100-150 кинта на ден на човек, без алкохола.
                              Вечеря за двама в хубав рибен ресторант струва около 100 евро.
                              Така че ако искате качество, си пригответе около 1000 евро за двама на седмица.
                              И това без много да се разпускате. Транспорта отделно.
                              Оферти на цена 300 евро на човек за седмица с транспорта са тотален шит.
                              Толкова струва само хотелска стая + закуска за седмица в нормален хотел...

                              Коментар


                              • ГЛУБУЛ ТУРС - НЕКОРЕКТНИ И НАГЛИ

                                Изключително некоректни са от Туристическа агенция "ГЛОБУЛ ТУРС". Съгласно договора минимум 3 дни преди заминаване трябва да ни уведомят за място и час на заминаване. В деня преди тръгване незнаеха за това. Трябваше няколко пъти да им се обаждаме за да питаме. Много са зле!

                                Коментар

                                Working...
                                X