IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Съра наистина има неприлично много пари. Ходи с голямата кошница по света и обира най-кадърните юноши със суми, спямо които никой клуб не може да е конкурентен. Сърби, бразилци, италианци на кило. И после обвинява Бенитез, че не купуал млади таланти. Малко лицемерно звучи.
    Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Chigurh
      Бенджи виждам, че се успокояваш с това, че на Съра му били дали много време да си направи отбора. Важно, обаче е да отчетеш факта, че действието в момента се развива 2009 година, когато нещата са коренно различни. Вземи за пример случая с Жозе в Челси, Сколари пак там и Грант. Просто когато няма резултати просто не ставаш, а собствениците не наливат пари в отбора просто ей така.
      Колкото грешки има в поза за Юанйтед толова има в полза и за Ливърпул. Стига с тези съдии вече.
      Еми и аз викам стига ама ти все за опалкванията на Рафа от съдиите пишеш
      За Моуриньо и Челски не ги давай за пример.С толкова стотици милиони .....
      Life won't wait for you.

Коментар

• Бенджи виждам, че се успокояваш с това, че на Съра му били дали много време да си направи отбора. Важно, обаче е да отчетеш факта, че действието в момента се развива 2009 година, когато нещата са коренно различни. Вземи за пример случая с Жозе в Челси, Сколари пак там и Грант. Просто когато няма резултати просто не ставаш, а собствениците не наливат пари в отбора просто ей така.

Колкото грешки има в поза за Юанйтед толова има в полза и за Ливърпул. Стига с тези съдии вече. Ти си вкаравай по 4 гола всеки мач пък нека ти свирят засади.

Коментар

• сърчо повече се оплакваше от реферите, въпрек че простиха на Лекето ТРИ поредни червени картона за ритане без топка в три поредни мача.И ви свирнаха няколко измислени дузпи с който спечелихте бая точки.С което не искам да кажа че титлата не е заслижена.Но тая игра на мениджърите е откакто съществува футбола.Или поне откакто стана толкова комерсиален.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
            Първоначално изпратено от B.Graham
            Ако и тримата ще ги развивате май и още хора трябва да махнете
            не Бенжи... Рафата ти го каза...
            .. сезона се реши на резервната скамейка...
            при вас, ако ги нема Ниньо и Капитан планета... и отбора ви е напрао наполовина...
            Много верни неща каза Рафата но манчовци не ги разбират защото са докачливи.Естествено скамейката реши сезона.Защо?Защото Манчо имат повече играчи.Защо?Защото вкара повече пари,повече време и т.н.Това е отбор , който сър Алекс изгражда и доизгражда от сума ти време.
            Life won't wait for you.

Коментар

Първоначално изпратено от B.Graham
              при вас, ако ги нема Ниньо и Капитан планета... и отбора ви е напрао наполовина...
              Никога не съм харесвал Бенаюн, но когато Жерард не играеше прз сезона, той учудващо добре го заместваше. Когато фактите говорят всичкки мълчат.

Иначе ако изхарчи 30м тази година Бенитес не знам с какво ще се орпавдава вече. Оправда се реферите, оправда се с парите на Юнайтед дори се оправда с това че Торес и Джерард се контузвали ХАХА . То вече не остана с какво.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Chigurh
                  Аз лично се надявам Тевес да си бие камшика. Ако остане много и млади перспективни играчи, като Уелбек, Македа и Кембъл няма да се развият.
                  И аз съм твърдо за ... !!!
                  Вън късака от трафор !!!
                  нооого насериозно зе да се зима тоа...
                  Айде де !!!
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Ако и тримата ще ги развивате май и още хора трябва да махнете
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Аз лично се надявам Тевес да си бие камшика. Ако остане много и млади перспективни играчи, като Уелбек, Македа и Кембъл няма да се развият.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                        Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                        Първоначално изпратено от Anton Chigurh
                        Always next year! И така вече 20 години.
                        Баш...
                        Колчо я кажи нещо за Клинсман .... или за Хохенхайм ......
                        Нема Бенжи кво да кажа...
                        кото си наприхме, тва сърбаме...
                        Дет се казва ... толко си можем...
                        остаа просто да мислим за догодина...
                        или по-догодина...

клетото ми отборче...

Коментар

• Клинси го изядоха "Вълците" :lol:
                          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Първоначално изпратено от Anton Chigurh
                            Always next year! И така вече 20 години.
                            Баш...
                            Колчо я кажи нещо за Клинсман .... или за Хохенхайм ......
                            Life won't wait for you.

Коментар

• А и още един мит - за журнализтическата "любов" към Ливърпул.Последната сага с трансфера на Тевес - скъсаха се да пишат 50 млн. паунда .... 50 млн. паунда .... Ама то виждате ли тука повечето било заплати за 5 години .... ама то билио 160 000 пауда на седмица според журналята .....
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Айде Бербатора не до там защото му е и първи сезон, но като цяло е идеален за отбора. Нани и Андерсон са дългсорочни инвестиции (както Бабел) и бяха привлечени за заместници на Гигс и Скоус. В момента на покупката им бяха може би едни от най-перспективните млади играчи за постовете си.

Коментар

X