If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дори за Рунтавия, който беше лидер на Гаргамелите дадоха по-малко, а Рунтавия беше вече име тогаваАре уека и успех с трансферите във фентъзито, че тази година е интересно, за разлика от миналата
Руньо беше в същото положение каквото и Керъл сега.Един силен сезон и това е.Но кинтите бяха почти два пъти по-малко.Ама к'во да праиш - инфлация
Нищо не коментирате за фентъзито.Как ще ви се отрази на "трансферната политика" вчерашните екшъни?
Керъл е определено е много добър. Това изобщо не го коментираме. Млад е и е англичанин, нормално е цената му е да е завишена, но пък яак 40 млн.... това е абсурдна цена. Та Торрес струва само 10 млн. повече. Определено риск за Далглиш, който може и да му се изплати.
Аз все още не мога да си обясня трансфера на Торес. Въпреки логичните причини за напускането му, като моментно класиране на отбора, заплатата му, инвестициите в отбора, Ливърпул като град сравнение с Лондон и тн. Торес, гледайки отношението към Далглиш можеше да види, какво означава да си легенда на някой отбор в Англия. Още повече, че след идването на новите собственици настроението в отбора се подобри. Просто футболистите са си прости момчета. Това е.
Колю,
аз па мисла че причината е най-простата ...
кешовицата ...
... Човека си е наемник. играЙ за парици. Ни го интересува Ливерпоол, ни Челси, ни Манчо, ни Ганчо...
Просто хората, като Гигс, Невил, Жерард и т.н. вече са динозаври ...
постепенно ше изчезнат ...
скоро сигур ше разтворат оше неколко прозореца за търговия...
целата ралта ше стане като у фентезиту ...
толкоз...
Затуй зе мене Ливърпоол правилно га продадоха... И взеха добра цена..
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Аз донякъде го разбирам, защото въпреки че е един от най-добрите 4-5 нападатели в света в последните няколко сезона, в кариерата си не е постигнал нищо значимо в клубните си отбори (дойде при нас след спечелената ШЛ).
В момента е в най-силните си години като футболист и ако Далглиш му е дал да разбере, че ще гради отбор, който да постигне успехи след 2 или 3 сезона, това него едва ли го устройва. Друг е въпроса трябваше ли точно в Челси да отиде, тъй като лично аз не съм голям оптимист за бъдещето на този изкуствено създаден топ отбор в Англия.
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Керъл е определено е много добър. Това изобщо не го коментираме.
Аз пък точно това коментирам, какви са критериите за добър?
Добър е новия нападател на Блякбърн ама струва в пъти по малко.
Също не бих казал че е толкова млад на 22. Балотели е млад и добър, верно че е негър ама все пак.
За Торес - фактите са: два пъти по-голяма заплата в по-добър отбор
Керъл е определено е много добър. Това изобщо не го коментираме. Млад е и е англичанин, нормално е цената му е да е завишена, но пък яак 40 млн.... това е абсурдна цена. Та Торрес струва само 10 млн. повече. Определено риск за Далглиш, който може и да му се изплати.
Аз все още не мога да си обясня трансфера на Торес. Въпреки логичните причини за напускането му, като моментно класиране на отбора, заплатата му, инвестициите в отбора, Ливърпул като град сравнение с Лондон и тн. Торес, гледайки отношението към Далглиш можеше да види, какво означава да си легенда на някой отбор в Англия. Още повече, че след идването на новите собственици настроението в отбора се подобри. Просто футболистите са си прости момчета. Това е.
в крайна сметка адам премина ли в Ливера, че трябва да разкарам някой от състава и искам да е той, ако е преминал, иначе щего държа
За Торес - безумен трансфер. Страхотен фуДбалер, ама на кой на мястото ще играе? Или челскитата ще минат на схема 4-3-1-2 с двама на върха??? Па и 50 милки са си 50 милки и са си много, особено за този сезон?
За Керъл - два пъти по-безумен трансфер - хем е контузен, хем е порекалено млад, хем е играл само половин сезон, хем кинтата за него е по-безумна и от тази за Торес? Дори за Рунтавия, който беше лидер на Гаргамелите дадоха по-малко, а Рунтавия беше вече име тогава
Аре уека и успех с трансферите във фентъзито, че тази година е интересно, за разлика от миналата
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар