IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Честно казано, риска от трансфера на Суарез да се окаже неуспешен е много по-голям от този на Керъл да се фейлне. Интересни времена момчета.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      Затуй зе мене Ливърпоол правилно га продадоха... И взеха добра цена..
      Правилно го продадоха щом иска да си ходи,...ама като теглиш чертата :

Взели (за Торес и Бабел) - Дали (за Суарес и Керъл) излизат сериозно назад от цялата реорганизация!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        Дори за Рунтавия, който беше лидер на Гаргамелите дадоха по-малко, а Рунтавия беше вече име тогаваАре уека и успех с трансферите във фентъзито, че тази година е интересно, за разлика от миналата
        Руньо беше в същото положение каквото и Керъл сега.Един силен сезон и това е.Но кинтите бяха почти два пъти по-малко.Ама к'во да праиш - инфлация
        Нищо не коментирате за фентъзито.Как ще ви се отрази на "трансферната политика" вчерашните екшъни?
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
          Може па и да става момчето. Честно казано на тоя даже не съм му гледал и един мач, а уж се имам за фен на футбола....
          Момчето става ама кинтите са много.Мисля, че шпорите го оцениха много по-правилно.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
            Керъл е определено е много добър. Това изобщо не го коментираме. Млад е и е англичанин, нормално е цената му е да е завишена, но пък яак 40 млн.... това е абсурдна цена. Та Торрес струва само 10 млн. повече. Определено риск за Далглиш, който може и да му се изплати.

Аз все още не мога да си обясня трансфера на Торес. Въпреки логичните причини за напускането му, като моментно класиране на отбора, заплатата му, инвестициите в отбора, Ливърпул като град сравнение с Лондон и тн. Торес, гледайки отношението към Далглиш можеше да види, какво означава да си легенда на някой отбор в Англия. Още повече, че след идването на новите собственици настроението в отбора се подобри. Просто футболистите са си прости момчета. Това е.
            Колю,
            аз па мисла че причината е най-простата ...
            кешовицата ...
            ... Човека си е наемник. играЙ за парици. Ни го интересува Ливерпоол, ни Челси, ни Манчо, ни Ганчо...
            Просто хората, като Гигс, Невил, Жерард и т.н. вече са динозаври ...
            постепенно ше изчезнат ...
            скоро сигур ше разтворат оше неколко прозореца за търговия...
            целата ралта ше стане като у фентезиту ...

толкоз...
            Затуй зе мене Ливърпоол правилно га продадоха... И взеха добра цена..
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Аз донякъде го разбирам, защото въпреки че е един от най-добрите 4-5 нападатели в света в последните няколко сезона, в кариерата си не е постигнал нищо значимо в клубните си отбори (дойде при нас след спечелената ШЛ).
              В момента е в най-силните си години като футболист и ако Далглиш му е дал да разбере, че ще гради отбор, който да постигне успехи след 2 или 3 сезона, това него едва ли го устройва. Друг е въпроса трябваше ли точно в Челси да отиде, тъй като лично аз не съм голям оптимист за бъдещето на този изкуствено създаден топ отбор в Англия.
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                Керъл е определено е много добър. Това изобщо не го коментираме.
                Аз пък точно това коментирам, какви са критериите за добър?
                Добър е новия нападател на Блякбърн ама струва в пъти по малко.
                Също не бих казал че е толкова млад на 22. Балотели е млад и добър, верно че е негър ама все пак.

За Торес - фактите са: два пъти по-голяма заплата в по-добър отбор

Коментар

• Керъл е определено е много добър. Това изобщо не го коментираме. Млад е и е англичанин, нормално е цената му е да е завишена, но пък яак 40 млн.... това е абсурдна цена. Та Торрес струва само 10 млн. повече. Определено риск за Далглиш, който може и да му се изплати.

Аз все още не мога да си обясня трансфера на Торес. Въпреки логичните причини за напускането му, като моментно класиране на отбора, заплатата му, инвестициите в отбора, Ливърпул като град сравнение с Лондон и тн. Торес, гледайки отношението към Далглиш можеше да види, какво означава да си легенда на някой отбор в Англия. Още повече, че след идването на новите собственици настроението в отбора се подобри. Просто футболистите са си прости момчета. Това е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                    И аз съм на мнение, че са много след като до преди няколко месеца играеше в Чемпиъншип...
                    Може па и да става момчето. Честно казано на тоя даже не съм му гледал и един мач, а уж се имам за фен на футбола....
                    Last edited by marinbg; 01.02.2011, 10:51.

Коментар

• И аз съм на мнение, че са много след като до преди няколко месеца играеше в Чемпиъншип...
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Хора,не са 35, а 35 + 5!

Коментар

• 35 mln за Анди Керол -хаха.
                          Незнам, може би аз нещо не разбирам, ама този определено не струва толкова.

трябваше да дадат 3.5 мил на ГАРА и след това Батков щеше да си удари газъ в тавана и да направи голям банкет за всички привърженици на Лефски.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                            Сбъдна се отколешната мечта на Абрамович. Само успехи му пожелавам на Ел Ниньо, за времето прекарано в Ливърпул даде много на отбора. Respect!
                            Пожелавам на хлапето с Челси да спечели толкова колкото в Ливърпул - ЕДИН ГОЛ Х**!!! (титлите с Испания няма да ги броим)
                            Last edited by man_united; 01.02.2011, 10:14.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=Pmo1u...layer_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=Pow3d...layer_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=gLRAq...ayer_embedded#

Коментар

• в крайна сметка адам премина ли в Ливера, че трябва да разкарам някой от състава и искам да е той, ако е преминал, иначе щего държа
                                За Торес - безумен трансфер. Страхотен фуДбалер, ама на кой на мястото ще играе? Или челскитата ще минат на схема 4-3-1-2 с двама на върха??? Па и 50 милки са си 50 милки и са си много, особено за този сезон?
                                За Керъл - два пъти по-безумен трансфер - хем е контузен, хем е порекалено млад, хем е играл само половин сезон, хем кинтата за него е по-безумна и от тази за Торес? Дори за Рунтавия, който беше лидер на Гаргамелите дадоха по-малко, а Рунтавия беше вече име тогава

Аре уека и успех с трансферите във фентъзито, че тази година е интересно, за разлика от миналата
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X