Първоначално изпратено от Hakkinen
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от HakkinenНай-накрая открих истинската причина за продължаващия спад на борсичката ни:
Първоначално изпратено от Грую ГруевП.П.С. И не ревете чорбете - с успехите на Левски ще тръгне и борсата, че само червено, червено - абе грозна гледкаSmile
Мнението ми е препоръка към цесекарите във форума да подкрепим ФК "Дузпа" в сблъсъците им с Жилина (във вътрешното първенство няма сила, която да ме накара да съм за тях)Ако паднат, обаче, ще е много тежко
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Anton Chigurh
Има справедливост на този свят. След измисления скандал с ЦСКА, борат и Ко си осигуриха правото да игрят в ШЛ, в последствие и в УЕФА.
Само виждате какъв е резултата. И пак ЦСКА е напърво място! Това БГ футбола е най-голямата гавра.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Боримечкатамомчета, трагедията е повсеместна ... затова давим мъката в алкохол ...
поне това има
Първоначално изпратено от netware5Първоначално изпратено от Колчо СлепецаДа..
ПОЗОР (за пореден път)
нещастни гниди..
толкова бездушно, толкова слабо..
нямам думи..
ПОЗОР.. Целия отбор ВЪН ОТ ГЕРЕНА !!! И ръководството.. (ама след като измете и измие клозетие.. )
Тия селяндури не разбират, какво значи да носиш синята фланелка...
ВЪН НЕЩАСТНИЦИ !!!
Коментар
-
момчета, трагедията е повсеместна ... затова давим мъката в алкохол ...
поне това има
ПОЗОР (за пореден път)
нещастни гниди..
нямам думи..
ПОЗОР.. Целия отбор ВЪН ОТ ГЕРЕНА !!! И ръководството.. (ама след като измете и измие клозетие.. )
ВЪН НЕЩАСТНИЦИ !!!
Коментар
-
ПОЗОР (за пореден път)
нещастни гниди..
нямам думи..
ВЪН НЕЩАСТНИЦИ !!!
мани мани, петорка..
Верно - черна серияХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаДа..
ПОЗОР (за пореден път)
нещастни гниди..
нямам думи..
ВЪН НЕЩАСТНИЦИ !!!He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Да..
ПОЗОР (за пореден път)
нещастни гниди..
нямам думи..
ВЪН НЕЩАСТНИЦИ !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5Аз, Netware5 тържествено заявявам, че се отказвам от своя отбор - Левски, защото ме е срам! Това разбира се не означава, че ще си променя отношението към кочината свинска! Считам, че бих могъл да си помисля да се върна отново само при едно условие:
ВСИЧКИ ОТ ОТБОРА - НА УЛИЦАТА! ДА ПРОСЯТ ЗА ПАРЧЕ ХЛЯБ!
С изключение на Георги Петков и Дарко Тасевски, които доказаха че са МЪЖЕ за разлика от останалите п.тки! Също така не трябва да се допуска завръщането в ръководството на оня педерас с обичките Наско СЕраков - нека да си ходи при жена си к.рвата да играе танци в Dancing Stars! Щото тия безгръбначни п.тки футболистите игараха нарочно така, щотоискат Батков да върне педала в ръководството! Всички на улицата! Да умрат от глад!
ИСТИНСКИТЕ ЛЕВСКАРИ си личат сега в най трудния момент
иначе трябва да се махнат доста от футболистите, протежетата на Сираков и наново, може би и треньора, няма място за Сираков на Герена
Коментар
-
Първоначално изпратено от ГариИ тия смешници от Левски вземат по 20-30 000 заплата, че и отгоре. Да им дадат по една лопата и да ходят на нивата. Тези селяни могат да печелят само уговорените мачове от вътрешното първенство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5Аз, Netware5 тържествено заявявам, че се отказвам от своя отбор - Левски, защото ме е срам! Това разбира се не означава, че ще си променя отношението към кочината свинска! Считам, че бих могъл да си помисля да се върна отново само при едно условие:
ВСИЧКИ ОТ ОТБОРА - НА УЛИЦАТА! ДА ПРОСЯТ ЗА ПАРЧЕ ХЛЯБ!
С изключение на Георги Петков и Дарко Тасевски, които доказаха че са МЪЖЕ за разлика от останалите п.тки! Също така не трябва да се допуска завръщането в ръководството на оня педерас с обичките Наско СЕраков - нека да си ходи при жена си к.рвата да играе танци в Dancing Stars! Щото тия безгръбначни п.тки футболистите игараха нарочно така, щотоискат Батков да върне педала в ръководството! Всички на улицата! Да умрат от глад!
Коментар
-
Позорът за Подуене става още по-голям от фактът, че докато те паднаха посред София от някакви анонимници, "селските" отбори Литекс и Черно море направиха равенства като гости на далеч по-класни и именити отбори. Браво и на ловчанлии и на моряци !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар