IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen
    Първоначално изпратено от Hakkinen
    Най-накрая открих истинската причина за продължаващия спад на борсичката ни:

Първоначално изпратено от Грую Груев
    П.П.С. И не ревете чорбете - с успехите на Левски ще тръгне и борсата, че само червено, червено - абе грозна гледкаSmile
    Така че, колкото повече дузпи за "Левски", толкова повече радост за инвеститорите, държащи акции и мъка за Homo Apocalitos-ите.

Мнението ми е препоръка към цесекарите във форума да подкрепим ФК "Дузпа" в сблъсъците им с Жилина (във вътрешното първенство няма сила, която да ме накара да съм за тях)
    Спокойно! Ако ФК "Дузпа" бие Жилина в Четвъртък, обръщаме Ако паднат, обаче, ще е много тежко
    Еххх, след снощния срам явно още има да се мъчим с БФБ-то
    Няма край.Нито левскарската, нито инвеститорската.За второто е лошо.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
      Най-накрая открих истинската причина за продължаващия спад на борсичката ни:

Първоначално изпратено от Грую Груев
      П.П.С. И не ревете чорбете - с успехите на Левски ще тръгне и борсата, че само червено, червено - абе грозна гледкаSmile
      Така че, колкото повече дузпи за "Левски", толкова повече радост за инвеститорите, държащи акции и мъка за Homo Apocaliptos-ите.

Мнението ми е препоръка към цесекарите във форума да подкрепим ФК "Дузпа" в сблъсъците им с Жилина (във вътрешното първенство няма сила, която да ме накара да съм за тях)
      Спокойно! Ако ФК "Дузпа" бие Жилина в Четвъртък, обръщаме Ако паднат, обаче, ще е много тежко
      Еххх, след снощния срам явно още има да се мъчим с БФБ-то
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Даже мене ме ядосаха вчера.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Има справедливост на този свят. След измисления скандал с ЦСКА, борат и Ко си осигуриха правото да игрят в ШЛ, в последствие и в УЕФА.

Само виждате какъв е резултата. И пак ЦСКА е напърво място! Това БГ футбола е най-голямата гавра.

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
            момчета, трагедията е повсеместна ... затова давим мъката в алкохол ...

поне това има

Първоначално изпратено от netware5
            Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
            Да..
            ПОЗОР (за пореден път)
            нещастни гниди..
            толкова бездушно, толкова слабо..
            нямам думи..
            ПОЗОР.. Целия отбор ВЪН ОТ ГЕРЕНА !!! И ръководството.. (ама след като измете и измие клозетие.. )
            Тия селяндури не разбират, какво значи да носиш синята фланелка...
            ВЪН НЕЩАСТНИЦИ !!!
            Ех Колчо, много ни се събра напоследък..... Левски в криза, борсата в криза...... по-лошо от това какво може да е....? Може би се канят да въведат сух режим в България.... или да скочат цените на алкохола в пъти....
            Докато поне има алкохол...

Коментар

• момчета, трагедията е повсеместна ... затова давим мъката в алкохол ...

поне това има

Първоначално изпратено от netware5
              Да..
              ПОЗОР (за пореден път)
              нещастни гниди..
              нямам думи..
              ПОЗОР.. Целия отбор ВЪН ОТ ГЕРЕНА !!! И ръководството.. (ама след като измете и измие клозетие.. )
              ВЪН НЕЩАСТНИЦИ !!!
              Ех Колчо, много ни се събра напоследък..... Левски в криза, борсата в криза...... по-лошо от това какво може да е....? Може би се канят да въведат сух режим в България.... или да скочат цените на алкохола в пъти....

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                Да..
                ПОЗОР (за пореден път)
                нещастни гниди..
                нямам думи..
                ВЪН НЕЩАСТНИЦИ !!!
                и негъра зорлем шампион ще стане ...(визирам Провала в Сингапур..)
                мани мани, петорка..
                Верно - черна серия
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                  Да..
                  ПОЗОР (за пореден път)
                  нещастни гниди..
                  нямам думи..
                  ВЪН НЕЩАСТНИЦИ !!!
                  He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Да..
                    ПОЗОР (за пореден път)
                    нещастни гниди..
                    нямам думи..
                    ВЪН НЕЩАСТНИЦИ !!!
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Аз, Netware5 тържествено заявявам, че се отказвам от своя отбор - Левски, защото ме е срам! Това разбира се не означава, че ще си променя отношението към кочината свинска! Считам, че бих могъл да си помисля да се върна отново само при едно условие:

ВСИЧКИ ОТ ОТБОРА - НА УЛИЦАТА! ДА ПРОСЯТ ЗА ПАРЧЕ ХЛЯБ!

С изключение на Георги Петков и Дарко Тасевски, които доказаха че са МЪЖЕ за разлика от останалите п.тки! Също така не трябва да се допуска завръщането в ръководството на оня педерас с обичките Наско СЕраков - нека да си ходи при жена си к.рвата да играе танци в Dancing Stars! Щото тия безгръбначни п.тки футболистите игараха нарочно така, щотоискат Батков да върне педала в ръководството! Всички на улицата! Да умрат от глад!
                      Не се излагай, може още повече да затънем но след няколко години пак ще бъдем в Шампионската лига,защото където е тегло пак ще тече, и другите само ще ни завиждат
                      ИСТИНСКИТЕ ЛЕВСКАРИ си личат сега в най трудния момент
                      иначе трябва да се махнат доста от футболистите, протежетата на Сираков и наново, може би и треньора, няма място за Сираков на Герена

Коментар

• Първоначално изпратено от Гари
                        И тия смешници от Левски вземат по 20-30 000 заплата, че и отгоре. Да им дадат по една лопата и да ходят на нивата. Тези селяни могат да печелят само уговорените мачове от вътрешното първенство.
                        Споко, мъките на Левски снощи най- после свършиха! Не се отчавайте, чакат ви мачове с Локомотив Мездра и др. Все някога ще биете някой..........

Коментар

Аз, Netware5 тържествено заявявам, че се отказвам от своя отбор - Левски, защото ме е срам! Това разбира се не означава, че ще си променя отношението към кочината свинска! Считам, че бих могъл да си помисля да се върна отново само при едно условие:

ВСИЧКИ ОТ ОТБОРА - НА УЛИЦАТА! ДА ПРОСЯТ ЗА ПАРЧЕ ХЛЯБ!

С изключение на Георги Петков и Дарко Тасевски, които доказаха че са МЪЖЕ за разлика от останалите п.тки! Също така не трябва да се допуска завръщането в ръководството на оня педерас с обичките Наско СЕраков - нека да си ходи при жена си к.рвата да играе танци в Dancing Stars! Щото тия безгръбначни п.тки футболистите игараха нарочно така, щотоискат Батков да върне педала в ръководството! Всички на улицата! Да умрат от глад!
                          Съгласен за Г. Петков. Искам да добавя и Ю. Рабе - най-добрия играч в първенството. Нека го продадат, защото ние няма какво да му дадем повече. За Дарко ще замълча.

Коментар

• Позорът за Подуене става още по-голям от фактът, че докато те паднаха посред София от някакви анонимници, "селските" отбори Литекс и Черно море направиха равенства като гости на далеч по-класни и именити отбори. Браво и на ловчанлии и на моряци !!!
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• И тия смешници от Левски вземат по 20-30 000 заплата, че и отгоре. Да им дадат по една лопата и да ходят на нивата. Тези селяни могат да печелят само уговорените мачове от вътрешното първенство.

Коментар

• van persi :

-Как ме нажилиха бате, посиня ми задника !
                                - Я да видим. Ох на бате, жилина те е жилила...
                                Ще ти мине. Ела да се повозим на трактора да те разхлаби.

Коментар

Working...
                                X