Поздравления за Литекс.А за Черно море думите са безсилни.БРАВО.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от netware5Аз, Netware5 тържествено заявявам, че се отказвам от своя отбор - Левски, защото ме е срам! Това разбира се не означава, че ще си променя отношението към кочината свинска! Считам, че бих могъл да си помисля да се върна отново само при едно условие:
ВСИЧКИ ОТ ОТБОРА - НА УЛИЦАТА! ДА ПРОСЯТ ЗА ПАРЧЕ ХЛЯБ!
С изключение на Георги Петков и Дарко Тасевски, които доказаха че са МЪЖЕ за разлика от останалите п.тки! Също така не трябва да се допуска завръщането в ръководството на оня педерас с обичките Наско СЕраков - нека да си ходи при жена си к.рвата да играе танци в Dancing Stars! Щото тия безгръбначни п.тки футболистите игараха нарочно така, щотоискат Батков да върне педала в ръководството! Всички на улицата! Да умрат от глад!
не че защитавам Наско и Мъри, но те показаха, че могат да направят отбор, който да играе Футбол...въпреки, че сега като гледам дебютантите с Шампионска лига, представянето на Левски беше направо жалко...
Коментар
-
Аз, Netware5 тържествено заявявам, че се отказвам от своя отбор - Левски, защото ме е срам! Това разбира се не означава, че ще си променя отношението към кочината свинска! Считам, че бих могъл да си помисля да се върна отново само при едно условие:
ВСИЧКИ ОТ ОТБОРА - НА УЛИЦАТА! ДА ПРОСЯТ ЗА ПАРЧЕ ХЛЯБ!
С изключение на Георги Петков и Дарко Тасевски, които доказаха че са МЪЖЕ за разлика от останалите п.тки! Също така не трябва да се допуска завръщането в ръководството на оня педерас с обичките Наско СЕраков - нека да си ходи при жена си к.рвата да играе танци в Dancing Stars! Щото тия безгръбначни п.тки футболистите игараха нарочно така, щотоискат Батков да върне педала в ръководството! Всички на улицата! Да умрат от глад!He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Нека не забравяме реалността - Черно море се промъкна в Евротурнирите само заради наглият пладнешки грабеж на който бе подложен достойният Български шампион.
А при поражението на ФК Мангал Подуене получих истински душевен оргазъм !!! Този мръсен, жалък цигански отбор, който в последните две десетилетия превърна вътрешното първенство в цирк и многократно опозори по неописуем начин Българският футбол, трябва да бъде разформирован и забранен със закон !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vodnokon4eПървоначално изпратено от jodaПървоначално изпратено от Vodnokon4eЩутгарт - Черно море 0:2 в 80 мин !!!!! Дръжте се, момчета!
Жалко, 2:2 в 90 мин.自由西藏
Коментар
-
Първоначално изпратено от pro_tipsterПървоначално изпратено от konsПървоначално изпратено от pro_tipsterПървоначално изпратено от kod123Първоначално изпратено от pro_tipsterПредстои най важния мач на Левски, след десетина загуби последваха 2 равенства и се надявам консолидация на дъното, ако днес победи предстои възход, ако се провали пак сме в киреча
*Съвпадението с една борса и месеците и на падане не са случайни, ако Левски продължи да знаете че има шанс за БФБ, иначе слънце тука не чакайте
Коментар
-
Първоначално изпратено от jodaПървоначално изпратено от Vodnokon4eЩутгарт - Черно море 0:2 в 80 мин !!!!! Дръжте се, момчета!
Жалко, 2:2 в 90 мин.
Коментар
Коментар