IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• е, ама така не става диалог - с измислени аргументи:
    Първоначално изпратено от marandi
    Първоначално изпратено от Hakkinen
    Грую, отборите са Нюкасъл, Блекбърн и Ливърпул! Ирландците не ги е броил колегата
    - Е, как да не ги е броил, а това чие е:

През този период, който визираш Чорбата няма загуба на Острова, а се срещна с 3 английски отбора и 1 ирландски

или с други думи казано ирландските отбори са от Острова?!?!? Казах ти да не пишете нова геогрофия, така како пишете нова история, нищо повече!!!

Ех, това сладко бебе Груйчи

Как да му обясня по-просто, че Чорбата имат 9 поредни мача без загуба в ЕКТ досега ( 3 години ) <-- рекорд за БГ, а ФК Подуене за последните 3 години вкараха серия от 13 мача без победа в ЕКТ, от които "само" 11 загуби <-- пак рекорд за БГ-то? - че азкъде съм отрекъл фактите, да съм ви оспорил 9-те поредни мача без загуба, сега ако искаш да ви омаловажавам успеха - here you go: В тези 9 мача имате 4 победи с по един гол (една след продължения) и 5 равни (един след продължения), като сте отстранили 3 отбора (сред които колосите Омония и то след продължения и Дери Сити, а за Динамо мнението ми го има по-долу) и сте отпаднали 2 пъти - голЕм успех, голЕма Фалба, ама вие си знаете. В нашите 14 поредни мача за един сезон имаме 7 победи, 2 равни и 5 загуби, като отсраняваме 6 отбора, сред които Оксер (предполагам можеш да ги сравниш като отбор с достойното ви отпадане от Тулузърите), ЦСКА (ама оригинала) и Динамо (Букурещ) - да, отстраняваме ги, макар и да падаме от оригиналната свиня, защото ние продължаваме напред, а те отпадат, Артмедия (не са нищо особено като успехи, но специално за тази година съм им дал успехите - вие за последните 20 години накуп нямате толкова), Удинезе (все пак са италианци и си е престижна победа) 0 отпадаме от Шалке - най-обичания тим в Германия (Публику не го броя за успех, щото за малко да стане резил). Та така, принуждаваш ме да ви омаловажавам успехите - да, факт е имате 9 поредни мача в Европа без загуба, никой не ви го отрича - браво, а ние имахме 13 мача без победа за 3 години - факт, никой не го оспорва. Всъщност, като се замисля трябва да благодарите на Лупи, че е идиот и му лъснаха бакиите, а наш Бай Ганьо се възползва (тази тема сем я чепкали много, но вие не искате да потърсите проблемите в себе , щото типично по комустически ви трябва враг, който да оплюете, а вие да сте чисти като момина сълзица, та да не се отплесвам - благодарение на това, че не играхте миналата година имате 9 мача без загуба, но предполагам, че тогава, ако бяте играли де, щяхте да влезете - даже съм убеден в това и в групите щяхте да направите 6 победи и т.н., ама мръсната УЕФА е виновна - и като се събидите, гасите Плейстейшъна и

П.П. Забележката за Шамп. лига ( КЕШ ) пак ми е странна, понеже ЦСКА имат 2-но повече мачове в този турнир от всички БГ отбори взети заедно + 2 полуфинала и 8 четвъртфинала. - ама никой, никога не ви отрича, че сте с по-големи успехи от нас по времето на комунизма, никой - набийте си го в червено-кхмерските кратуни!!! Да, чорбата има повече успехи в Европа преди 89 година и това е неоспорим факт (между другото правиш ли разлика между КЕШ и ШЛ, че заедното още нямате мачове от груповата фаза. Но явно имате фетиш към тях и някакво въображаемо чувство за превъзходство и едва ли не за абонамент към успехите в Европа и за това не можете да преодолете комплексите си и да си признаете (базирано само и единстево на факти) - Левски има повече успехи (на базата на официалните стаистики) от чорбата в полседните 20 години (т.е. след подането на комунизма, който явно е бил condicio sine qua non за вашите успехи - естествено и това никога няма да си го признаете). Толкова, ако свалите розовите очила може и да видите нещата реално, иначе ставате като онези балъци дето държаха акции от 1980 до сега и квичат как били спечелили 100% за последните 6 месеца, без да отчитат, че са загубили 75% от целия си портфейл за периода. Това беше лирическо отклонение - като за теб: тук влизаш малко в ролята на ъпърите от любимата ти тема - ти му обясняваш, че имотите падат и че се е набълбукал, той ти вика - да, ама си е мое и миналата година се качи с 50%, С такива хора, не можещи да приемат безпристрастните факти е почти безсмислено да се спори - правя го с теб, щото се надявам, че не си от тях, но всеки си има своите моменти на умопомрачение (особено болните от чорбаризъм )

Не мога да схвана логиката на рогатите и т'ва е

Чиърс! Утре дано опукаме Полша - ето единственото нещо, за което сме на едно мнение Чиърс и на теб (аз заминавам за нещо твърдо и нещо сухо и да не забравяме, че чорбари или говеда, сме преди всичко Българи и трчбвада се обединяваме около националните интереси, ате диктуват само едно днес - Погром над мазните панове и мощно:
    БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ!!!
    П.П.П. Груйчев, писах тук, че предния пост стана голям "чаршаф".
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• пожелавам му златото!!!

Капитанът на българския национален отбор по бокс Детелин Далаклиев се класира за финала на Световното първенство за аматьори в категория до 54 кг. след победа над кубинеца Янкиел Леон.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
        Грую, отборите са Нюкасъл, Блекбърн и Ливърпул! Ирландците не ги е броил колегата
        Ех, това сладко бебе Груйчи

Как да му обясня по-просто, че Чорбата имат 9 поредни мача без загуба в ЕКТ досега ( 3 години ) <-- рекорд за БГ, а ФК Подуене за последните 3 години вкараха серия от 13 мача без победа в ЕКТ, от които "само" 11 загуби <-- пак рекорд за БГ-то?

П.П. Забележката за Шамп. лига ( КЕШ ) пак ми е странна, понеже ЦСКА имат 2-но повече мачове в този турнир от всички БГ отбори взети заедно + 2 полуфинала и 8 четвъртфинала.

Не мога да схвана логиката на рогатите и т'ва е

Чиърс! Утре дано опукаме Полша

П.П.П. Груйчев, писах тук, че предния пост стана голям "чаршаф".

Коментар

• ...ако говорим за вероятността на "случайни" величини , тя е изключително ниска...само че дали фсичко тука е "случайно"...

пп да не забравяме в чий джоб влизат стинки от всеки един фиш...:shock:
          Първоначално изпратено от Вълчо-34
          Първоначално изпратено от joda
          ...обиране на стопове!
          С риск да ме скъсате от майтап, че играя тото, но все пак ще ми е интересно мнението ви за следното:
          В два последователни тиража на 6/42, 72 и 73, в трето теглене излизат едни и същи числа.
          Интересно ми е каква е вероятността това да стане. Математически и чисто хазартно.
          А бе, ти се смееш, ама аз съм се втрещил!
          С моите познания не го възприемам!
          自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от joda
            ...обиране на стопове!
            С риск да ме скъсате от майтап, че играя тото, но все пак ще ми е интересно мнението ви за следното:
            В два последователни тиража на 6/42, 72 и 73, в трето теглене излизат едни и същи числа.
            Интересно ми е каква е вероятността това да стане. Математически и чисто хазартно.
            А бе, ти се смееш, ама аз съм се втрещил!
            С моите познания не го възприемам!
            И това ще мине ...

Коментар

• ...обиране на стопове!
              自由西藏

Коментар

• С риск да ме скъсате от майтап, че играя тото, но все пак ще ми е интересно мнението ви за следното:
                И това ще мине ...

Коментар

• Грую, отборите са Нюкасъл, Блекбърн и Ливърпул! Ирландците не ги е броил колегата
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi
                    Първоначално изпратено от Грую Груев
                    Е, хаки, недей така, е. Поне от теб очаквам аргументирани мнения ...........
                    Ех, това бебе Груйчи

Нагледах ти набързо феноменалните анализи и съвсем кратко ще коментирам.

За периода, който визираш "най-срамния" отбор, от който отпадна Чорбата е МТК ( 1:2 в Софето и 0:1 като гост за нас ). Все пак това е 30-кратен шампион на Унгария и си го мярнал в по-долната обща класация къде се намира като традиции. - а за Зулу из КУлу да кажеш нешо или за Омония (вярно е, че не отпаднахъе от тях, но то си беше на магия). Иначе си прав - имаме повече срамни отпадания, но само който не играе (чорбата), той не греши (Левски)
                    Както и да е: през този 10 годишен период чорбетата биха като гости Ливърпъл ( действащия шампион ), Леверкузен ( с 11 национала в отбора си и Динамо М с бюджет като на швабите от 70 милки ойро и дадоха на европейския футбол Бербатов, Стилиян и Мартин. - за Лузъра няма да ви падам до нивото и да ви принизявам (като вас с Марсилия и Удинезе) - голяма победа е, но за Леверкузен и двата мача играхте 10:12, а предполагам помниш и призивите и воплите "Мите, моля те, недей". За Динамо съм си казал мнението по-долу - та те имат само един отсраенен отбор за последните 10 години - Биркиркара (Малта) и то след 0:0 и 1:0

През този период, който визираш Чорбата няма загуба на Острова, а се срещна с 3 английски отбора и 1 ирландски - малко география - Ирландия е от другия Остров, не е от тоя, да не пишем нови Атласи, а Иначе за протокола - колко от тези отбори отстранихте, че на мен ми се върти цифрата 0 за отбори от онзи Остров (че то и Малта е остров, нищо чудно и техните отбори скоро да ги боите за отбори от Острово - чорбарската наглост край няма ). А за Блекбърн и прословутото 3:3, няма да споменвам, че водеха 3:0 и си извадиха всички звезди, но само ще ти спомена един факт - до мача с вас, Блекбърн нямаше отстренен отбор в Европа, жие му бяхте първия - и това ако не е повод за гордост, а
                    В момента е с 9 поредни мача без загуба в евротурнирите <-- рекорд за БГ-тим откакто има евротурнири - безпристрастната статистика сочи точно това - браво, но защо тогава ни отричате рекорда за 14 мача в един сезон в евротурнирите ?.

На ФК Подуене най-великата победа като гост в историята ви е срещу Артмедия ( световно известен футбалерски колос ) пак в този период, който беше с разпродаден отбор. - те точно тоя колос отстрани Селтик (с 5:0 като домакин) и носителя на ШЛ Порто (мисля, че порто бяха взели ШЛ миналта година, као не се лъжа) в един сезон, а вие не ни го признавате, но пък за сметка на това се хвалите, че сте били отстранили Леверкузен дето 3 години преди мача с вас били играли финал за ШЛ- да виждаш двойните стандарти?
                    За всички анонимници, които се изгавриха с вас през тоя период не ми се говори, че няма да ми стигне мястото - факт е доста издънки имаме, но като то казах, който не играе, той не греши
                    За измисления ви 1/4 финал и как стигнахте до него не ми се коментира, всички го знаем ( особено лежането по терена цяло второ полувреме срещу Марсилия ( по памет )). - я и тук няколко въпроса, като на Марсилия не им беше важен мача, що в следвашия биха Динамо, а не се нагъзиха и на тях, а? А на Удинезе като не им се нашъваше срещу нас, щото се борили за оцеляване, що се напънаха и отстраниха Ланс преди да играят с нас - не е ли по-добре да те ритне ат (отбор от Франция), ане магаре (отбор от Бг)? и за да коментираш измислен 1/4 финал би следвало вие да сте постогнали нещо повече за периода, аз не се сещам, а ти?
                    "Успеха" ви в Шамп. лига тоже не ми се коментира, понеже не съм мазохост. - влезте в ШЛ и тогава ще имате право да коментирате, иначе става, че гроздето май е кисело
                    Предполагам в статистиката, която вадиш без да искаш пропусна, че тази година срещу Санта Хулия ви прекъсна серията от 13 мача в Европа без победа с ЦЕЛИ 2 ремита и 11 загуби. - така е, и въпреки това сме много по-добри от вас- безпристрастни статистически данни по метосите на УЕФА
                    Щом за вас това са успехи, нека да е така!

Ние пък в чорбата бием шамарчета, режем греди, душим с шалчета, гоним президенти и т.н., ако някой тръгне от нашите да се мърдосва и да не знае какво значи червената фанелка

П.П. Много услужливо пропусна, че чорбата пропуснаха 1 година от ЕКТ като безпорен шампион с 16 точки преднина и някой друг тим се опитва да ходи на тяхно място там. Знаем и какво стана после - не съм го пропуснал, но и ти май си на принципа - чукча-писател, чукча не писател - провери пак какво съм написал и тогава може пак да си говорим
                    А бат Маранди, недей така с рогите (упс ние сме с рогите), недей така със зурлата напред Ще ти подраскам с червено из писаниците, ако не възразяваш, де. И ти си готин човек като Импа, ама си болен от чорбаризъм
                    Хайде лека, че ще забягам за едно бързо кино, пък може утре или вечерта (ако ми остане време преди излизането) пак да лафим. И да не забравяме за утре:
                    БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ!!! Ако сега не бием мазните панове, няма кога да е. Успех, момчета!!!
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Първоначално изпратено от Грую Груев
                      2. Та смятайки по този начин излиза, че статистиката става:
                      - Левски - 24/18/26 или 90 точки
                      - цска - 22/13/13 или 77 точки,
                      Ама като смяташ средни показатели, не смятай само тези, които ви изкарват по-силни! Хайде например да видим кой по колко точки средно на мач е спечелил според горната статистика! Левски 90 точки в 68 мача или по 1.32 средно на мач; ЦСКА 77 точки в 48 мача или по 1.60 средно на мач. Оттук излиза, че по-ефективния от двата отбора не е вашия! Само като пример ти го давам, че могат да се извадят всевъзможни цифри, които да доказват едната или другата теза. Гледайки самите мачове, всеки си прави изводи кой отбор как се представя и те не са в полза на Левски. Толкова по въпроса със статистиката! Предстоят по 6 мача и за двата отбора, които биха могли да подкрепят едната или другата теза.
                      мисля, че съм ти извадил всички показатели, както и че съм показал от каккви съперници са ви точките, ако не си разбрал - размазвате слабаците в предварителните кръгове, за които УЕФА не дава точки, а защо не дава - въпросите към тях, ако ли не - правите си собствена статистика и обявявате, че УЕФА са некадърници, и се осирате в нормалните кръгове. При нас положението е горе-долу еднакво - дъним се и бием и слабаци и средна ръка отбори по равно. Недей да казваш и ти на черното - бяло.

Коментар

Първоначално изпратено от man_united
                        Няма какво толкова да се карате - само 9 дни остават до "дербито"!

Дано само не направите пак някое кирливо 1:0 (1:1), че вече ми писна от тъпи "дерби-мачове"!
                        Ето едно мнение с което няма как да не се съглася. От 3 години, че и повече може би, не са правили свестен мач
                        вие не сте, ма ние си жи опукахме хубаво преди 4 месеца и и грахме доста доре, да не кажа отлично за възможностите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united
                          Няма какво толкова да се карате - само 9 дни остават до "дербито"!

Дано само не направите пак някое кирливо 1:0 (1:1), че вече ми писна от тъпи "дерби-мачове"!
                          Ето едно мнение с което няма как да не се съглася. От 3 години, че и повече може би, не са правили свестен мач

Коментар

• Няма какво толкова да се карате - само 9 дни остават до "дербито"!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев
                              Е, хаки, недей така, е. Поне от теб очаквам аргументирани мнения ...........
                              Ех, това бебе Груйчи

Нагледах ти набързо феноменалните анализи и съвсем кратко ще коментирам.

За периода, който визираш "най-срамния" отбор, от който отпадна Чорбата е МТК ( 1:2 в Софето и 0:1 като гост за нас ). Все пак това е 30-кратен шампион на Унгария и си го мярнал в по-долната обща класация къде се намира като традиции.

Както и да е: през този 10 годишен период чорбетата биха като гости Ливърпъл ( действащия шампион ), Леверкузен ( с 11 национала в отбора си и Динамо М с бюджет като на швабите от 70 милки ойро и дадоха на европейския футбол Бербатов, Стилиян и Мартин.

През този период, който визираш Чорбата няма загуба на Острова, а се срещна с 3 английски отбора и 1 ирландски.

В момента е с 9 поредни мача без загуба в евротурнирите <-- рекорд за БГ-тим откакто има евротурнири.

На ФК Подуене най-великата победа като гост в историята ви е срещу Артмедия ( световно известен футбалерски колос ) пак в този период, който беше с разпродаден отбор.

За всички анонимници, които се изгавриха с вас през тоя период не ми се говори, че няма да ми стигне мястото

За измисления ви 1/4 финал и как стигнахте до него не ми се коментира, всички го знаем ( особено лежането по терена цяло второ полувреме срещу Марсилия ( по памет )).

"Успеха" ви в Шамп. лига тоже не ми се коментира, понеже не съм мазохост.

Предполагам в статистиката, която вадиш без да искаш пропусна, че тази година срещу Санта Хулия ви прекъсна серията от 13 мача в Европа без победа с ЦЕЛИ 2 ремита и 11 загуби.

Щом за вас това са успехи, нека да е така!

Ние пък в чорбата бием шамарчета, режем греди, душим с шалчета, гоним президенти и т.н., ако някой тръгне от нашите да се мърдосва и да не знае какво значи червената фанелка

П.П. Много услужливо пропусна, че чорбата пропуснаха 1 година от ЕКТ като безпорен шампион с 16 точки преднина и някой друг тим се опитва да ходи на тяхно място там. Знаем и какво стана после

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев
                                2. Та смятайки по този начин излиза, че статистиката става:
                                - Левски - 24/18/26 или 90 точки
                                - цска - 22/13/13 или 77 точки,
                                Ама като смяташ средни показатели, не смятай само тези, които ви изкарват по-силни! Хайде например да видим кой по колко точки средно на мач е спечелил според горната статистика! Левски 90 точки в 68 мача или по 1.32 средно на мач; ЦСКА 77 точки в 48 мача или по 1.60 средно на мач. Оттук излиза, че по-ефективния от двата отбора не е вашия! Само като пример ти го давам, че могат да се извадят всевъзможни цифри, които да доказват едната или другата теза. Гледайки самите мачове, всеки си прави изводи кой отбор как се представя и те не са в полза на Левски. Толкова по въпроса със статистиката! Предстоят по 6 мача и за двата отбора, които биха могли да подкрепят едната или другата теза.

Коментар

X