е, ама така не става диалог - с измислени аргументи:
- Е, как да не ги е броил, а това чие е:
През този период, който визираш Чорбата няма загуба на Острова, а се срещна с 3 английски отбора и 1 ирландски
или с други думи казано ирландските отбори са от Острова?!?!? Казах ти да не пишете нова геогрофия, така како пишете нова история, нищо повече!!!
Ех, това сладко бебе Груйчи
Как да му обясня по-просто, че Чорбата имат 9 поредни мача без загуба в ЕКТ досега ( 3 години ) <-- рекорд за БГ, а ФК Подуене за последните 3 години вкараха серия от 13 мача без победа в ЕКТ, от които "само" 11 загуби <-- пак рекорд за БГ-то? - че азкъде съм отрекъл фактите, да съм ви оспорил 9-те поредни мача без загуба, сега ако искаш да ви омаловажавам успеха - here you go: В тези 9 мача имате 4 победи с по един гол (една след продължения) и 5 равни (един след продължения), като сте отстранили 3 отбора (сред които колосите Омония и то след продължения и Дери Сити, а за Динамо мнението ми го има по-долу) и сте отпаднали 2 пъти - голЕм успех, голЕма Фалба, ама вие си знаете. В нашите 14 поредни мача за един сезон имаме 7 победи, 2 равни и 5 загуби, като отсраняваме 6 отбора, сред които Оксер (предполагам можеш да ги сравниш като отбор с достойното ви отпадане от Тулузърите), ЦСКА (ама оригинала) и Динамо (Букурещ) - да, отстраняваме ги, макар и да падаме от оригиналната свиня, защото ние продължаваме напред, а те отпадат, Артмедия (не са нищо особено като успехи, но специално за тази година съм им дал успехите - вие за последните 20 години накуп нямате толкова), Удинезе (все пак са италианци и си е престижна победа) 0 отпадаме от Шалке - най-обичания тим в Германия (Публику не го броя за успех, щото за малко да стане резил
). Та така, принуждаваш ме да ви омаловажавам успехите - да, факт е имате 9 поредни мача в Европа без загуба, никой не ви го отрича - браво, а ние имахме 13 мача без победа за 3 години - факт, никой не го оспорва. Всъщност, като се замисля трябва да благодарите на Лупи, че е идиот и му лъснаха бакиите, а наш Бай Ганьо се възползва (тази тема сем я чепкали много, но вие не искате да потърсите проблемите в себе , щото типично по комустически ви трябва враг, който да оплюете, а вие да сте чисти като момина сълзица
, та да не се отплесвам - благодарение на това, че не играхте миналата година имате 9 мача без загуба, но предполагам, че тогава, ако бяте играли де, щяхте да влезете - даже съм убеден в това и в групите щяхте да направите 6 победи и т.н., ама мръсната УЕФА е виновна - и като се събидите, гасите Плейстейшъна и 

П.П. Забележката за Шамп. лига ( КЕШ ) пак ми е странна, понеже ЦСКА имат 2-но повече мачове в този турнир от всички БГ отбори взети заедно + 2 полуфинала и 8 четвъртфинала. - ама никой, никога не ви отрича, че сте с по-големи успехи от нас по времето на комунизма, никой - набийте си го в червено-кхмерските кратуни!!! Да, чорбата има повече успехи в Европа преди 89 година и това е неоспорим факт (между другото правиш ли разлика между КЕШ и ШЛ, че заедното още нямате мачове от груповата фаза
. Но явно имате фетиш към тях и някакво въображаемо чувство за превъзходство и едва ли не за абонамент към успехите в Европа и за това не можете да преодолете комплексите си и да си признаете (базирано само и единстево на факти) - Левски има повече успехи (на базата на официалните стаистики) от чорбата в полседните 20 години (т.е. след подането на комунизма, който явно е бил condicio sine qua non за вашите успехи - естествено и това никога няма да си го признаете). Толкова, ако свалите розовите очила може и да видите нещата реално, иначе ставате като онези балъци дето държаха акции от 1980 до сега и квичат как били спечелили 100% за последните 6 месеца, без да отчитат, че са загубили 75% от целия си портфейл за периода. Това беше лирическо отклонение - като за теб: тук влизаш малко в ролята на ъпърите от любимата ти тема - ти му обясняваш, че имотите падат и че се е набълбукал, той ти вика - да, ама си е мое и миналата година се качи с 50%, С такива хора, не можещи да приемат безпристрастните факти е почти безсмислено да се спори - правя го с теб, щото се надявам, че не си от тях, но всеки си има своите моменти на умопомрачение (особено болните от чорбаризъм 

)
Не мога да схвана логиката на рогатите и т'ва е
Чиърс! Утре дано опукаме Полша
- ето единственото нещо, за което сме на едно мнение
Чиърс и на теб (аз заминавам за нещо твърдо и нещо сухо
и да не забравяме, че чорбари или говеда, сме преди всичко Българи и трчбвада се обединяваме около националните интереси, ате диктуват само едно днес - Погром над мазните панове и мощно:
БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ!!!П.П.П. Груйчев, писах тук, че предния пост стана голям "чаршаф".
Първоначално изпратено от marandi
Първоначално изпратено от Hakkinen
Грую, отборите са Нюкасъл, Блекбърн и Ливърпул! Ирландците не ги е броил колегата 

През този период, който визираш Чорбата няма загуба на Острова, а се срещна с 3 английски отбора и 1 ирландски
или с други думи казано ирландските отбори са от Острова?!?!? Казах ти да не пишете нова геогрофия, така како пишете нова история, нищо повече!!!
Ех, това сладко бебе Груйчи

Как да му обясня по-просто, че Чорбата имат 9 поредни мача без загуба в ЕКТ досега ( 3 години ) <-- рекорд за БГ, а ФК Подуене за последните 3 години вкараха серия от 13 мача без победа в ЕКТ, от които "само" 11 загуби <-- пак рекорд за БГ-то? - че азкъде съм отрекъл фактите, да съм ви оспорил 9-те поредни мача без загуба, сега ако искаш да ви омаловажавам успеха - here you go: В тези 9 мача имате 4 победи с по един гол (една след продължения) и 5 равни (един след продължения), като сте отстранили 3 отбора (сред които колосите Омония и то след продължения и Дери Сити, а за Динамо мнението ми го има по-долу) и сте отпаднали 2 пъти - голЕм успех, голЕма Фалба, ама вие си знаете. В нашите 14 поредни мача за един сезон имаме 7 победи, 2 равни и 5 загуби, като отсраняваме 6 отбора, сред които Оксер (предполагам можеш да ги сравниш като отбор с достойното ви отпадане от Тулузърите), ЦСКА (ама оригинала) и Динамо (Букурещ) - да, отстраняваме ги, макар и да падаме от оригиналната свиня, защото ние продължаваме напред, а те отпадат, Артмедия (не са нищо особено като успехи, но специално за тази година съм им дал успехите - вие за последните 20 години накуп нямате толкова), Удинезе (все пак са италианци и си е престижна победа) 0 отпадаме от Шалке - най-обичания тим в Германия (Публику не го броя за успех, щото за малко да стане резил

П.П. Забележката за Шамп. лига ( КЕШ ) пак ми е странна, понеже ЦСКА имат 2-но повече мачове в този турнир от всички БГ отбори взети заедно + 2 полуфинала и 8 четвъртфинала. - ама никой, никога не ви отрича, че сте с по-големи успехи от нас по времето на комунизма, никой - набийте си го в червено-кхмерските кратуни!!! Да, чорбата има повече успехи в Европа преди 89 година и това е неоспорим факт (между другото правиш ли разлика между КЕШ и ШЛ, че заедното още нямате мачове от груповата фаза

Не мога да схвана логиката на рогатите и т'ва е

Чиърс! Утре дано опукаме Полша

БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ!!!П.П.П. Груйчев, писах тук, че предния пост стана голям "чаршаф".
Коментар