Първоначално изпратено от man_united
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Прочетох за някакво отлагане на класацията футболист на годината и останах натъжен като видях кои са фаворитите за 2009 г. Дали съм твърде пристрастен, но не е ли по-заслужено играч на годината да е човек, който не е бил част от националния отбор и е голмайстор на първенството както през пролетта, така и през есента?
Все пак националите се издъниха доста, а и звездите ни не направиха особено успешен сезон в клубните си отбори.Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от hahИ аз това си помислих. Този къде е тръгнал да коментира, като е водил един отбор и го е издънил?
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаЛелеллеее...
Тоа Кленсман е бааахти нагляра...
зел да дава акъл на другите, какво да правят ...
Ахахахахахаххаххахаааа
националния на Германия стана 3ти на световното въпреки че от 15 години за никакъв чеп не става...верно че го бутаха "по домакински" но все пак си взе бронзовите медали!
Коментар
� -
И аз това си помислих. Този къде е тръгнал да коментира, като е водил един отбор и го е издънил?
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаЛелеллеее...
Тоа Кленсман е бааахти нагляра...
зел да дава акъл на другите, какво да правят ...
АхахахахахаххаххахааааКоментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Грую Груева това наистина не знам към какво да причисля - тема "Спорт", "Бисери и вицове" или "Старческа деменция":
АААА НЕ!
Отбора "София" все ще го бутат да става шампион - да**ба мама им КУРумпирана
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груева това наистина не знам към какво да причисля - тема "Спорт", "Бисери и вицове" или "Старческа деменция":Life won't wait for you.
Коментар
� -
а това наистина не знам към какво да причисля - тема "Спорт", "Бисери и вицове" или "Старческа деменция":
Пенев предложи ЦСКА и Левски да се обединят и по този начин да излязат от кризата, в която се намират двата отбора
вярно, че Пената има повече бисери от Батето, ама с този определено изби всичката риба в океана (а което не искам да омаловажавам успехите му - чичо Пенчо е най-големият Бг тренер - факт, но и страческата деменция не прощава - факт). Само имам 3 въпроса:
1. Как ще се казва новият отбор - Цески или ЛСКА (това по Хиподил - да ме прощават за цитата, ама по-добри имена за обединения отбор едва ли има)
2. Кой ще му е президент - Бай Ганьо Патков, добрият вълк Глупи, оргиналният индийски ром бай Мангау, пардон Митал, баш боклучията - Титанджиев или пък Миша Черной или Черепахата, а може дори и ВИС–2, Грашнов или Илийчо Мултитрупа, ако могат да се завърнат от отвъдното ...
3. Какъв да е цвета на екипа - тук май ще имаме лесен компромис - червено-синьо, кат на Пърцилоната може да пеем като смърфчетата (ето и предложение за обща песен:
Червено-синята лавина се нарича Пърцелина
А и още нещо (за статистиката, че нещо тази вечер съм на такава вълна) - обединеният отбор ще има 57 титли на страната, с което ще стане отборът с най-много национални титли в Европа
П.С. А и последна чуденка - сега как ще ни викат - говеда или свине? Аз предлагам да ни викат кюфтетата - правят се от кайма, а тя е смес от телешко и свинско, само да не тръгне сега някой да спори за пропорциятаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Първоначално изпратено от man_unitedТака си е...хубаво е да не си анти-рекордьор в никоя област!
Въпреки че тези отбори с "пълната кошница" пак си вземат 6-7 млн. Евро за влизането и допълнително от телевизионните права...а ние им се смеем, че са зле:
както се казва "когато сме най-зле - така да сме!!!")
1. Най-малко отбелязани голове в груповата фаза - Макаби Хайфа - 0 гола (това е от вторник), ние, заедно със Спартак Москва държим почетното второ място
2. 0 точки за 6 мача в груповата фаза - тук са доста отбори име мързи да ги изреждам - ние сме сред тях
3. Най-лоша голова разлика в груповата фаза - Спартак Москва с 1:18, ние пак държим почетното второ място
4. Най-много допуснати голове в груповата фаза - Дебърцините (19 - това е от снощи), Спартак Москва (18 ) и ние сме трети
Пояснявам, че "хваленето" с влизането в почетната тройка на горните 4 класации е сарказъм, но съм убеден, че като влезете в груповата фаза (ако дотогава не я закрият) ще ни биете постиженията - все пак вие сте номер 1, налЕNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от HakkinenЕх, Грую, ако бях на твое място щях да отричам до последно, че такова нещо като групова фаза на ШЛ или ЛЕ изобщо съществува, а ти си тръгнал да се радваш на постиженията на Макаби и Дебрецен
Sarcasm - rarely understood on the Internet - не че съм очаквал точно чорбар да разбере каквото пиша, но все пак спазвай хубавата българска поговорка - мълчи си и щеизглеждаш по-уменNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
MU, пусни една картинка за сарказма в интернет, че някои хора взеха поста на Грую насериозно. И все пак, честито на левскарите. Имайки предвид, че тъпия според мен афинитет към статистиката на английските спортни коментатори се разпространява агресивно из европата, отпадането на Левски от върховете на класацията е радостно събитие.Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груеввчера беше един много добър за всички фенове на любимият ми отбор - след снощните мачове мога спокойно да гледам хората в очите и да им заявя - Не сме сами, има и друг отбор в групавата фаза на турнирите на УЕФА(вярно в ШЛ), който завършва с 0 точки и 0 отбелязани голаА ние дори имаме шанса да отбележим и гол в още един мач, колкото и илюзорно да е това. Радостно е също и че вече не сме номер 2 в клсацията на отборите получили най-много голове във вратата си в груповата фаза на тунира за ШЛ (дружеска закачка на феновете от градината с жълъдите - сигурни сме, че ако доживеете да влезете тм, щеуспеете да подобрите рекорда ни
) - нашите льбими Дебърцини вече имат 19 иаксирани гола, а ако в следващите 10 минути получат още 2, то ще бъдем детронирани и от първото място на класацията за отбор с най-лоша голова разлика - ех, какви прекрасни дни бяха вчера и днес и колко много радост донесоха те на синята ми душа, че само си викам дано да вкараме и един гол на Лацио, а
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от HakkinenЕх, Грую, ако бях на твое място щях да отричам до последно, че такова нещо като групова фаза на ШЛ или ЛЕ изобщо съществува, а ти си тръгнал да се радваш на постиженията на Макаби и Дебрецен
Това е ИСТИНСКИ фен! Винаги ще се зарадва...дали че има и по-слаб отбор, дали над чистата победа над Брестник...
Коментар
�
Коментар