IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мда, недоглеждане от моя страна
    Ами тези "майстори" не успяха да вкарат гол на Черноморец и Сливен, ние искаме на римските отбори да вкарват Как не могат да забранят за 2-3 години на всичките ни отбори да се излагат по тези турнири...
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
      Така си е... аз писах доста неща при предишните загуби и няма смисъл да ги повтарям, но е очевидно как силните отбори, пестейки усилия, пак ни бият с лекота. А Гонзо явно гледа някакви други мачове в главата си, за да говори такива неща.

И малко по-оптимистично - в последните сблъсъци срещу римските отбори и двата ни представителя ще имат шанс да увеличат мизерния си актив. Лацио е със супер минимални шансове да продължи напред (разчитат на победа на австрийците срещу Виляреал навън), а Рома вече се класира за следващата фаза и едва ли ще подходи сериозно към мача в София, така че на 16.12 всички на Васил Левски
      само да те коригирам - Лацио няма никакви шансове за класиране - победа с 2:1 и загуба с 4:1, т.е. те са аут от турнира. Не че това променя нещо - дано поне да вкараме гол, макар да не виждам как ще стане...
      А едно време се надявахме на победи, сега се молим да вкараме гол...
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
        Първоначално изпратено от man_united
        Аз не мисля че тя е по-силна от първата!!!
        Затова ли с батко ти Никола плюете по нас а за безумните глупости на рабелите от Сити нищо не казвате?
        Между другото мърсисайдската омраза м/у нас и карамелите нещо не я виждам.Миналата година и в двата мача по телевизията показваха фенове с шалчета на единия отбор седнали сред феновете на другия отбор.Както се вика "гледах и не вярвах на ушите си" Представи си у нас какво ще се случи
        Как да плюем Сити като опукаха Челси и пак сме на 2 точки от върха...

Коментар

• Първоначално изпратено от finty
          Първоначално изпратено от B.Graham
          Рим-София 2:0.Отново.
          Аз си мисля, че въпреки всичко ЦСКА може да направи изненада.
          Да бе, да се върне Милко Балев, нали?

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
            Аз си мисля, че въпреки всичко ЦСКА може да направи изненада.
            Портал за интернет пазаруване

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united
              Те италианците са с подобен като нащия манталитет, но не мисля че и двата отбора ще си позволят загуби (Лацио - да не спечели) срещу най-слабите отбори в евротурнирите!
              Както и на двамата треньори се клатят столовете, да не стане - намерили по едно умряло куче...
              Life won't wait for you.

Коментар

Така си е... аз писах доста неща при предишните загуби и няма смисъл да ги повтарям, но е очевидно как силните отбори, пестейки усилия, пак ни бият с лекота. А Гонзо явно гледа някакви други мачове в главата си, за да говори такива неща.

И малко по-оптимистично - в последните сблъсъци срещу римските отбори и двата ни представителя ще имат шанс да увеличат мизерния си актив. Лацио е със супер минимални шансове да продължи напред (разчитат на победа на австрийците срещу Виляреал навън), а Рома вече се класира за следващата фаза и едва ли ще подходи сериозно към мача в София, така че на 16.12 всички на Васил Левски
                Те италианците са с подобен като нащия манталитет, но не мисля че и двата отбора ще си позволят загуби (Лацио - да не спечели) срещу най-слабите отбори в евротурнирите!
                Както и на двамата треньори се клатят столовете, да не стане - намерили по едно умряло куче...

Коментар

• Така си е... аз писах доста неща при предишните загуби и няма смисъл да ги повтарям, но е очевидно как силните отбори, пестейки усилия, пак ни бият с лекота. А Гонзо явно гледа някакви други мачове в главата си, за да говори такива неща.

Коментар

http://levski.gol.bg/2009/12/04/levski-chupi-antirekordi-v-evropa.67776
                    нормално...
                    това са реалностите...
                    толкова можем...
                    Жалка работа....
                    (освен това, ако не сте разбрали НА МОМЕНТИ тотално надиграхме испанците... Статистиката на мача показва период от 50 минути през който не можаха да ни вкарат гол !!! през 56 % от игровото време не могат да ни прострелят... За почивката няма да споменавам... Това ако не е доминация.. ??? )
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Ще запишат името си в историята на турнира!

Коментар

• http://levski.gol.bg/2009/12/04/levs...v-evropa.67776

Коментар

• Но пък забелязвам доста странна за мен тенденция в изказванията:

Левски бил равностоен на Виляреал, обяви Здравков
                          http://levski.gol.bg/2009/12/02/levs...zdravkov.67691

И Милиев се изцепи: Надиграхме Виляреал
                          http://levski.gol.bg/2009/12/02/i-mi...iliareal.67695

Гонзо: Доволен съм от играта
                          http://levski.gol.bg/2009/12/03/gonz...t-igrata.67709

Пенев: След почивката смачкахме Фулъм
                          http://cska.gol.bg/2009/12/04/penev-...me-fulym.67758

Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

• Поразгледах резултати и класиране след 5 кръга на ЛЕ.
                            Нашите две отборчета са заели "челни" места, само Партизан разваля картинката :-)
                            Кво ли ни чака и в следващите квалификации...
                            И това ще мине ...

Коментар

• Любо Пенев пътува за Лондон!

http://cska.gong.bg/view_article.php?article_id=106079

Коментар

• След рекорда в Шампионската лига Левски сега се напъват да поставят и рекорд в Лига Европа: 0 точки, 0 отбелязани гола

БФС трябва да им забрани да участва в Евротурните, поне да не ни излагат! Когато спечелят титла, купа или просто място - направо да не се записват за участие и да отива следващия по ред!

Коментар

Working...
                                X