IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen
    Ех, Грую, ако бях на твое място щях да отричам до последно, че такова нещо като групова фаза на ШЛ или ЛЕ изобщо съществува, а ти си тръгнал да се радваш на постиженията на Макаби и Дебрецен
    Тоя ФЕН -Грую ми е мноооого смешен

Коментар

• Ех, Грую, ако бях на твое място щях да отричам до последно, че такова нещо като групова фаза на ШЛ или ЛЕ изобщо съществува, а ти си тръгнал да се радваш на постиженията на Макаби и Дебрецен
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Обаче тоя Меси вече не зная как да го коментирам!
        Ебаси футболиста!Просто с кеф да гледаш как играе един футболист, ама така да ти пълни душата!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев
          вчера беше един много добър за всички фенове на любимият ми отбор - след снощните мачове мога спокойно да гледам хората в очите и да им заявя - Не сме сами, има и друг отбор в групавата фаза на турнирите на УЕФА(вярно в ШЛ), който завършва с 0 точки и 0 отбелязани гола А ние дори имаме шанса да отбележим и гол в още един мач, колкото и илюзорно да е това. Радостно е също и че вече не сме номер 2 в клсацията на отборите получили най-много голове във вратата си в груповата фаза на тунира за ШЛ (дружеска закачка на феновете от градината с жълъдите - сигурни сме, че ако доживеете да влезете тм, щеуспеете да подобрите рекорда ни ) - нашите льбими Дебърцини вече имат 19 иаксирани гола, а ако в следващите 10 минути получат още 2, то ще бъдем детронирани и от първото място на класацията за отбор с най-лоша голова разлика - ех, какви прекрасни дни бяха вчера и днес и колко много радост донесоха те на синята ми душа, че само си викам дано да вкараме и един гол на Лацио, а
          А представяш ли си ако бяхме на мястото на маджарите а....?
          За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Грую.

бе головете не са важни ..важното е да "контролираш играта през по-голямата част от мача" както казва гонзо а и не само той

лека
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• вчера беше един много добър за всички фенове на любимият ми отбор - след снощните мачове мога спокойно да гледам хората в очите и да им заявя - Не сме сами, има и друг отбор в групавата фаза на турнирите на УЕФА(вярно в ШЛ), който завършва с 0 точки и 0 отбелязани гола А ние дори имаме шанса да отбележим и гол в още един мач, колкото и илюзорно да е това. Радостно е също и че вече не сме номер 2 в клсацията на отборите получили най-много голове във вратата си в груповата фаза на тунира за ШЛ (дружеска закачка на феновете от градината с жълъдите - сигурни сме, че ако доживеете да влезете тм, щеуспеете да подобрите рекорда ни ) - нашите льбими Дебърцини вече имат 19 иаксирани гола, а ако в следващите 10 минути получат още 2, то ще бъдем детронирани и от първото място на класацията за отбор с най-лоша голова разлика - ех, какви прекрасни дни бяха вчера и днес и колко много радост донесоха те на синята ми душа, че само си викам дано да вкараме и един гол на Лацио, а
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34
                Даааа, това ще е интересно! Но едва ли Интер ще се издънят като госпожата.
                И аз се надявам да не го направят, но все пак Интер са специалисти по издънки в Шампионската Лига

Коментар

• Даааа, това ще е интересно! Но едва ли Интер ще се издънят като госпожата.
                  И това ще мине ...

Коментар

Първоначално изпратено от Hakkinen
                    Първоначално изпратено от Вълчо-34
                    Хаки, и аз бих искал Барса, но при равен и в двата мача, няма ли Барса да отшумят? Диамантите нали биха?
                    Класират се Интер и Барса при два хикса
                    Не съм се събудил...:-) Обърках Интер с Барса.
                    Май само Интер може да отпадне, но при 2:2 и повече.
                    Бъркам ли?
                    Не, точно така е. При 2:2 или по-резултатно равенство, неосъществената мечта на сините звезди ще изпревари Интер... Но от друга страна, при победа на Динамо, едно равенство може да се окаже самоубийствено за тези два отбора и Барса и Динамо да продължат... Абе, интересно ще е

Коментар

Хаки, и аз бих искал Барса, но при равен и в двата мача, няма ли Барса да отшумят? Диамантите нали биха?
                      Не съм се събудил...:-) Обърках Интер с Барса.
                      Май само Интер може да отпадне, но при 2:2 и повече.
                      Бъркам ли?
                      И това ще мине ...

Коментар

• Байерн Мюнхен показа, че е колос в европейския футбол. Впечатляващо е как се мотивират винаги, когато опре кокала.

Честито Колчо

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                          Ахахаххахахааа...
                          Видехте ле МАШИНАТА !!!
                          Напрао щех да откачим !!!
                          Малко радос за изстрадалата баварска душица...
                          Хареса ми играта... Резултата не е важен...
                          Искрено са надяаам това да не беше просто проблясък...
                          затвърждава се мнението ми
                          Пранич - вън, Швайната продължава да не е във форма, требва ни офанзивен, градивен футболис...
                          У кръчмата БИРА ВСИЧКИМ ...
                          Aбе Колчо вие не сте хора, бе!Що се изгаврихте така с горката Стара госпожа?Не сте ли жентълмени, бе?Баси нацистите.Поне малко кавалерство можехте да покжате и да не вкарвате последния гол.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Ахахаххахахааа...
                            Видехте ле МАШИНАТА !!!
                            Напрао щех да откачим !!!
                            Малко радос за изстрадалата баварска душица...
                            Хареса ми играта... Резултата не е важен...
                            Искрено са надяаам това да не беше просто проблясък...
                            затвърждава се мнението ми
                            Пранич - вън, Швайната продължава да не е във форма, требва ни офанзивен, градивен футболис...
                            У кръчмата БИРА ВСИЧКИМ ...
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Коментар

Първоначално изпратено от Hakkinen
                                И от мен честито
                                Много се саморазправиха тия баварци със старата дама снощи
                                А дано довечера и моите хора (не Пуул) също се класират...
                                Хаки, има ли въртележка при Барса и Диамантите, или други визираш?
                                Имах предвид Интер, но тъй като харесвам и Барса, искам от тази група да се класират тези два отбора. И точно това ще стане, ако не загубят мачовете си тази вечер
                                Хаки ако Интер отпадне може да си спестиме едно обещетение
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X