If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ех, Грую, ако бях на твое място щях да отричам до последно, че такова нещо като групова фаза на ШЛ или ЛЕ изобщо съществува, а ти си тръгнал да се радваш на постиженията на Макаби и Дебрецен
Ех, Грую, ако бях на твое място щях да отричам до последно, че такова нещо като групова фаза на ШЛ или ЛЕ изобщо съществува, а ти си тръгнал да се радваш на постиженията на Макаби и Дебрецен
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
вчера беше един много добър за всички фенове на любимият ми отбор - след снощните мачове мога спокойно да гледам хората в очите и да им заявя - Не сме сами, има и друг отбор в групавата фаза на турнирите на УЕФА(вярно в ШЛ), който завършва с 0 точки и 0 отбелязани гола А ние дори имаме шанса да отбележим и гол в още един мач, колкото и илюзорно да е това. Радостно е също и че вече не сме номер 2 в клсацията на отборите получили най-много голове във вратата си в груповата фаза на тунира за ШЛ (дружеска закачка на феновете от градината с жълъдите - сигурни сме, че ако доживеете да влезете тм, щеуспеете да подобрите рекорда ни ) - нашите льбими Дебърцини вече имат 19 иаксирани гола, а ако в следващите 10 минути получат още 2, то ще бъдем детронирани и от първото място на класацията за отбор с най-лоша голова разлика - ех, какви прекрасни дни бяха вчера и днес и колко много радост донесоха те на синята ми душа, че само си викам дано да вкараме и един гол на Лацио, а
А представяш ли си ако бяхме на мястото на маджарите а....?
За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
вчера беше един много добър за всички фенове на любимият ми отбор - след снощните мачове мога спокойно да гледам хората в очите и да им заявя - Не сме сами, има и друг отбор в групавата фаза на турнирите на УЕФА(вярно в ШЛ), който завършва с 0 точки и 0 отбелязани гола А ние дори имаме шанса да отбележим и гол в още един мач, колкото и илюзорно да е това. Радостно е също и че вече не сме номер 2 в клсацията на отборите получили най-много голове във вратата си в груповата фаза на тунира за ШЛ (дружеска закачка на феновете от градината с жълъдите - сигурни сме, че ако доживеете да влезете тм, щеуспеете да подобрите рекорда ни ) - нашите льбими Дебърцини вече имат 19 иаксирани гола, а ако в следващите 10 минути получат още 2, то ще бъдем детронирани и от първото място на класацията за отбор с най-лоша голова разлика - ех, какви прекрасни дни бяха вчера и днес и колко много радост донесоха те на синята ми душа, че само си викам дано да вкараме и един гол на Лацио, а
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Хаки, и аз бих искал Барса, но при равен и в двата мача, няма ли Барса да отшумят? Диамантите нали биха?
Класират се Интер и Барса при два хикса
Не съм се събудил...:-) Обърках Интер с Барса.
Май само Интер може да отпадне, но при 2:2 и повече.
Бъркам ли?
Не, точно така е. При 2:2 или по-резултатно равенство, неосъществената мечта на сините звезди ще изпревари Интер... Но от друга страна, при победа на Динамо, едно равенство може да се окаже самоубийствено за тези два отбора и Барса и Динамо да продължат... Абе, интересно ще е
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Ахахаххахахааа...
Видехте ле МАШИНАТА !!!
Напрао щех да откачим !!!
Малко радос за изстрадалата баварска душица...
Хареса ми играта... Резултата не е важен...
Искрено са надяаам това да не беше просто проблясък...
затвърждава се мнението ми
Пранич - вън, Швайната продължава да не е във форма, требва ни офанзивен, градивен футболис...
У кръчмата БИРА ВСИЧКИМ ...
Aбе Колчо вие не сте хора, бе!Що се изгаврихте така с горката Стара госпожа?Не сте ли жентълмени, бе?Баси нацистите.Поне малко кавалерство можехте да покжате и да не вкарвате последния гол.
Ахахаххахахааа...
Видехте ле МАШИНАТА !!!
Напрао щех да откачим !!!
Малко радос за изстрадалата баварска душица...
Хареса ми играта... Резултата не е важен...
Искрено са надяаам това да не беше просто проблясък...
затвърждава се мнението ми
Пранич - вън, Швайната продължава да не е във форма, требва ни офанзивен, градивен футболис...
У кръчмата БИРА ВСИЧКИМ ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
И от мен честито
Много се саморазправиха тия баварци със старата дама снощи
А дано довечера и моите хора (не Пуул) също се класират...
Хаки, има ли въртележка при Барса и Диамантите, или други визираш?
Имах предвид Интер, но тъй като харесвам и Барса, искам от тази група да се класират тези два отбора. И точно това ще стане, ако не загубят мачовете си тази вечер
Хаки ако Интер отпадне може да си спестиме едно обещетение
Коментар