Първоначално изпратено от chan_tura_naga
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КНИГИТЕ, които четем
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от chimney Разгледай мнениеЗа пореден път препрочитам "На изток от рая" на Стайнбек.
При всяко препрочитане намирам нещо различно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mailoff Разгледай мнение
На мен ми е Паулу Коелю, но признавам, че го казвам на база първоначалните му творби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ricognito Разгледай мнениеЛюбопитно ще ми бъде някой да сподели мнение за Дан Браун и книгите му.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ve6ter Разгледай мнение
Комерсиални и малко еднообразни, но вършат работа за губене не време. И аз ги определям като средна работа.
Вратата, автор Марта Сабо - много силна бтв!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ve6ter Разгледай мнение
Комерсиални и малко еднообразни, но вършат работа за губене не време. И аз ги определям като средна работа.
А на мен хич не ми се нравят преекспонирани неща. Макар че винаги от всяко нещо може да научиш нещо ново.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ricognito Разгледай мнениеЛюбопитно ще ми бъде някой да сподели мнение за Дан Браун и книгите му.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Copacabana Разгледай мнениеПопаднах случайно на книгата "Един американец в Европа" на Бил Брайнсън. Разказът е от началото на 90-те, много е интересно как американецът вижда Европа от това време. А частта за България - ще ви разсмее и натъжи едновременно.
Коментар
-
Като цяло стават, но не са върха на сладоледа.
- 1 like
Коментар
Коментар