Иначе все повече се убеждавам, че много хора са дебили. В Тик ток имаше няколко публикации по темата за НЛО и много хора коментират,че това бил някакъв заговор с цел имитация на нападение от извънземни. За да имало контрол над хората.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
И откъде тогава са се взели ХИЛЯДИТЕ НЛО на Земята?Както и многото случаи на наблюдавани извънземни?
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеmirodes, ако наистина има такава цивилизация загубила планетата си, тя няма да може да се пренесе през Космоса. Забрави че е възможно да се призвижи физически на такова разстояние. Както не е реалистично някога хора от тук да отидат на Марс и да оцелеят не само, но и да се развиват там. Космоса дори за машини е суров, условията ги повреждат и някакви по сложни със сигурност няма да оцелеят. В него оцеляват камъни, скали. Пътуването трябва да бъде на информационно ниво и чрез нещо оцеляващо и в най суровите условия - например вируси чрез които да се създадат бактерии и от тях живи организми. Може да има и съмнения, че ние сме възможно най съвършенния биологичен вид който може да се направи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
Мисля,че над Пазарджик наблюдаваш Сириус
Това, което наблюдавате, най-вероятно е звезда, а по-точно Сириус (α от Голямо куче) – най-ярката звезда на нощното небе. Защо мига в различни цветове?
Атмосферата на Земята изкривява светлината от звездите, особено когато те са ниско над хоризонта. Този ефект, наречен атмосферна рефракция, кара звездите да „трептят“ и да променят цветовете си – червено, зелено, синьо и бяло. Сириус е особено податлив на този ефект, защото е изключително ярък. Как да проверите дали е Сириус?- Сириус се намира в югоизточната част на небето след залез слънце през зимата.
- Ако използвате приложение за звездно небе като Sky Map, Stellarium или Star Walk, ще можете да потвърдите дали това е Сириус.
- Можете също да проследите дали обектът се движи по небесната сфера в рамките на нощта – ако е звезда, ще го прави бавно, следвайки останалите звезди.
Last edited by mirodes; 07.02.2025, 06:37.
Коментар
-
mirodes, ако наистина има такава цивилизация загубила планетата си, тя няма да може да се пренесе през Космоса. Забрави че е възможно да се призвижи физически на такова разстояние. Както не е реалистично някога хора от тук да отидат на Марс и да оцелеят не само, но и да се развиват там. Космоса дори за машини е суров, условията ги повреждат и някакви по сложни със сигурност няма да оцелеят. В него оцеляват камъни, скали. Пътуването трябва да бъде на информационно ниво и чрез нещо оцеляващо и в най суровите условия - например вируси чрез които да се създадат бактерии и от тях живи организми. Може да има и съмнения, че ние сме възможно най съвършенния биологичен вид който може да се направи.D.Y.F-091066
- 2 Харесвания
Коментар
-
За разлика от теб и Матеев аз не пиша тук, за да получавам валидация. И никога не ми е пукало от хорското мнение. Представям информацията,която съм придобил и правя анализ, пък който има достатъчно интелект ще разбере за какво става въпрос. Който няма,не мога да му помогна.
Единственото,което може да е благоприятно е ако тия кораби са променили курса си и вече не пътуват към Земята. За съжаление има информационно затъмнение и няма как да знам какво се случва. Но ако си продължават към Земята прогнозите са мрачни,много мрачни.
Това, което наблюдавате, най-вероятно е звезда, а по-точно Сириус (α от Голямо куче) – най-ярката звезда на нощното небе. Защо мига в различни цветове?
Атмосферата на Земята изкривява светлината от звездите, особено когато те са ниско над хоризонта. Този ефект, наречен атмосферна рефракция, кара звездите да „трептят“ и да променят цветовете си – червено, зелено, синьо и бяло. Сириус е особено податлив на този ефект, защото е изключително ярък. Как да проверите дали е Сириус?- Сириус се намира в югоизточната част на небето след залез слънце през зимата.
- Ако използвате приложение за звездно небе като Sky Map, Stellarium или Star Walk, ще можете да потвърдите дали това е Сириус.
- Можете също да проследите дали обектът се движи по небесната сфера в рамките на нощта – ако е звезда, ще го прави бавно, следвайки останалите звезди.
Last edited by Retro_696; 07.02.2025, 00:18.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid
Че защо да те разобличава? Нещата и така са явни, ти не криеш нищо, даже се бориш за званието ПНФ ( Психар на Форума). Смятам, съдийската колегия, вече ти е присъдила Златния медал.
Единственото,което може да е благоприятно е ако тия кораби са променили курса си и вече не пътуват към Земята. За съжаление има информационно затъмнение и няма как да знам какво се случва. Но ако си продължават към Земята прогнозите са мрачни,много мрачни.Last edited by mirodes; 06.02.2025, 23:57.
Коментар
-
Точно де.Няма как да разберем какво означават тия сигнали. Но определено са много сходни като звучене.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Веднага давам пример: Ховорят помежду си китайци. Ховирят помежду си българи. Сигналите си приличат, все земни двуноги, от вида Хомо сапиенс си говорят. ТОЧМО кскво си казват обаче, в двата канала, знаят само поотделно, с някаква много тънка кодова разлика. Иначе, и в двата канала, говорят през един отвор под носа и слушат с два отвора, вляво и вдясно от главата, казват им "уши".
Коментар
-
Аз ги чувам. Добре съм със слуха и с ума,така че веднага ми стана ясно,че двата сигнала са дело на едни и същи същества.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Поредната смешка ...
Не ти ли омръзна бе човек?
Точно сигналите от космоса се виждат, а не чуват ....
Сигналите от радиотелескопите са просто едни цифри в паметта на компютъра. Никой нищо не чува и никой нищо не вижда. Наясно е само компютъра, който прави спектрален анализ и на изхода си показва или голи цифри, или някаква спектрална графика. Тоест вижда се, не се чува.
Коментар
-
Имам чувството че, някой съсед някак е узнал за психозата ти, и те тормози нарочно. Кофти станаха някои хора.
- 1 like
Коментар
-
Аз ги чувам. Добре съм със слуха и с ума,така че веднага ми стана ясно,че двата сигнала са дело на едни и същи същества.Тук взички са невинни. Питай другите затворници
- 1 like
Коментар
-
Сигналите се чуват,не се виждат.Ако си глух е друг въпрос
Не ти ли омръзна бе човек?
Точно сигналите от космоса се виждат, а не чуват ....
Те са смного висока честота извън слуховия диапазон и по принцип не са модулирани с ниска честота, щото някой да чуе нещо. Такава аналогова модулация имахме преди 100 години, но извънземните нали уж са много по-напреднали. А цифровата модулация е високочестотна и нищо не се чува.
Сигналите от радиотелескопите са просто едни цифри в паметта на компютъра. Никой нищо не чува и никой нищо не вижда. Наясно е само компютъра, който прави спектрален анализ и на изхода си показва или голи цифри, или някаква спектрална графика. Тоест вижда се, не се чува.
ПП: За който не знае, за да се чува нещо е необходимо първо да има въздух (в космоса няма) и второ честотите да са ниски до 8-10 kHz (а в цифровите комуникации те са един милион пъти по-високи).Last edited by Mateev; 06.02.2025, 21:50.
Коментар
-
И се виждат, Вергилчо. И. Все електромагнитни вълни. Ако можеш, ги възприемаш. Принципна разлика няма.
Коментар
Коментар