IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
    Достатъчно факти съм представил. Който може да мисли ще си направи съответните изводи.
    Аха. Психотип алармист.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Барби много ме дразни с неговата си наглост. Не се съобразява с никого. Обикаля и осира всички теми. Прави се на много умен, а е точно обратното. Не съм видял от него собствено мнение по който и да било въпрос - само ИИ и обиди, ако му направиш забепежка. Помолих го да не осира тази тема и той нарочно няколко часа подред публикува някакви ИИ простотии, нямащи нищо общо с темата. А модерацията стои и не си мърда пръста.
      и мен жестоко ме дразнеше с тая класация за жертвите от ковид с правописна грешка, докато не му я посочих 2 или повече пъти
      малко е окъпан с евроатлантическа пропаганда, но почти съм сигурен, че мисли
      абстрахирай се
      все пак ти си професор чалинджер а той е професора ...нещо със с беше все не мога да се сетя
      от изгубен свят

между другото, изобщо не искам да се сдобрите
      толкова сте ми забавни с тези нападки и всичко останало
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
        Това е само едно голо твърдение. И фактът, че можеш да го твърдиш необезпоковано, не означава, че се справяш НАИСТИНА добре.
        Ами прослушай двата записа. Досега не съм прочел някой да направи подобно сравнение.

Коментар

Имаш много странна представа за думичките ФАКТ и ДОКАЗАТЕЛСТВО.

Фактът е събитие или обстоятелство, което е действително съществуващо или е станало в реалността и може да бъде проверено или доказано. Терминът произлиза от латинската дума "factum", означаваща "направено" или "извършено".
          Википедия — свободная энциклопедия
          В науката фактът представлява обективно и проверяемо наблюдение, което служи като основа за изграждане на теории и хипотези. Научните факти са резултат от многократни наблюдения или експерименти и се приемат за истина, докато не бъдат опровергани или заменени с нови доказателства.
          Вікіпедія
          В правото фактът е конкретно обстоятелство или събитие, което има юридическо значение и може да доведе до възникване, изменение или прекратяване на правни отношения. Например, сключването на договор е факт, който поражда определени права и задължения за страните.

В ежедневието фактите са твърдения или информации, които могат да бъдат проверени и доказани като истинни. Те се различават от мненията, които отразяват лични убеждения или възприятия и не подлежат на обективна проверка.

Разбирането и разграничаването на фактите от мненията е от съществено значение за критичното мислене и вземането на информирани решения.
          Достатъчно факти съм представил. Който може да мисли ще си направи съответните изводи.

Коментар

Барби много ме дразни с неговата си наглост. Не се съобразява с никого. Обикаля и осира всички теми. Прави се на много умен, а е точно обратното. Не съм видял от него собствено мнение по който и да било въпрос - само ИИ и обиди, ако му направиш забепежка.
            Какво мисля за двама ви:
            - Защо не си простите?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
              матейко, ти май не разбираш на какво ниво си повлиян от барби
              за сега само оцветяваш в червено разни текстове от вики
              но съвсем скоро ще носиш значка на макарон на ревера на жилетката
              Барби много ме дразни с неговата си наглост. Не се съобразява с никого. Обикаля и осира всички теми. Прави се на много умен, а е точно обратното. Не съм видял от него собствено мнение по който и да било въпрос - само ИИ и обиди, ако му направиш забепежка. Помолих го да не осира тази тема и той нарочно няколко часа подред публикува някакви ИИ простотии, нямащи нищо общо с темата. А модерацията стои и не си мърда пръста.
              Last edited by Mateev; 16.01.2025, 21:28.

Коментар

• матейко, ти май не разбираш на какво ниво си повлиян от барби
                за сега само оцветяваш в червено разни текстове от вики
                но съвсем скоро ще носиш значка на макарон на ревера на жилетката
                препоръка е

Коментар

За разлика от теб аз мога да анализирам фактите и да правя изводи.
                  Това е само едно голо твърдение. И фактът, че можеш да го твърдиш необезпоковано, не означава, че се справяш НАИСТИНА добре.

Коментар

Имаш много странна представа за думичките ФАКТ и ДОКАЗАТЕЛСТВО.

Фактът е събитие или обстоятелство, което е действително съществуващо или е станало в реалността и може да бъде проверено или доказано. Терминът произлиза от латинската дума "factum", означаваща "направено" или "извършено".
                    Википедия — свободная энциклопедия
                    В науката фактът представлява обективно и проверяемо наблюдение, което служи като основа за изграждане на теории и хипотези. Научните факти са резултат от многократни наблюдения или експерименти и се приемат за истина, докато не бъдат опровергани или заменени с нови доказателства.
                    Вікіпедія
                    В правото фактът е конкретно обстоятелство или събитие, което има юридическо значение и може да доведе до възникване, изменение или прекратяване на правни отношения. Например, сключването на договор е факт, който поражда определени права и задължения за страните.

В ежедневието фактите са твърдения или информации, които могат да бъдат проверени и доказани като истинни. Те се различават от мненията, които отразяват лични убеждения или възприятия и не подлежат на обективна проверка.

Разбирането и разграничаването на фактите от мненията е от съществено значение за критичното мислене и вземането на информирани решения.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                      Признай си, че се майтапиш с нас Предполагам, че си нормален човек

Не е възможно нормален човек да вярва в хилядите наивни клипчета с НЛО и извънземни
                      Last edited by X_Y; 16.01.2025, 21:06.

Коментар

https://vm.tiktok.com/ZNeKWSk7r/
                        По радиото се чуват тия звуци в райони с присъствието на НЛО.
                        А полученият сигнал от Проксима Б към Земята звучи така.
                        https://vm.tiktok.com/ZNeKWS7fC/
                        "Случайно'звучат сходно.
                        Признай си, че се майтапиш с нас Предполагам, че си нормален човек

Не е възможно нормален човек да вярва в хилядите наивни клипчета с НЛО и извънземни

Коментар

Гледах я тази мистификация. Постно, глупаво и (естествено), с всички атрибути на цирковото изкуство.
                          Видеото е снимано от зрители на стадион на детски футболен мач.И е заснето от няколко човека. Нищо фалшиво няма.
                          Last edited by X_Y; 16.01.2025, 20:32.

Коментар

...И мислиш че, като ги публикуваш 100 пъти, те ще се самодокажат като истина? По Й Гьобелс?
                            На теб специално нищо не искам да доказвам.

Коментар

• https://vm.tiktok.com/ZNeKWSk7r/
                              По радиото се чуват тия звуци в райони с присъствието на НЛО.
                              А полученият сигнал от Проксима Б към Земята звучи така.
                              https://vm.tiktok.com/ZNeKWS7fC/
                              "Случайно'звучат сходно.
                              Last edited by mirodes; 16.01.2025, 20:04.

Коментар

Гледах я тази мистификация. Постно, глупаво и (естествено), с всички атрибути на цирковото изкуство.

Коментар

Working...
                                X