Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Барби много ме дразни с неговата си наглост. Не се съобразява с никого. Обикаля и осира всички теми. Прави се на много умен, а е точно обратното. Не съм видял от него собствено мнение по който и да било въпрос - само ИИ и обиди, ако му направиш забепежка. Помолих го да не осира тази тема и той нарочно няколко часа подред публикува някакви ИИ простотии, нямащи нищо общо с темата. А модерацията стои и не си мърда пръста.
малко е окъпан с евроатлантическа пропаганда, но почти съм сигурен, че мисли
абстрахирай се
все пак ти си професор чалинджер а той е професора ...нещо със с беше все не мога да се сетя
от изгубен свят
между другото, изобщо не искам да се сдобрите
толкова сте ми забавни с тези нападки и всичко останало
препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеТова е само едно голо твърдение. И фактът, че можеш да го твърдиш необезпоковано, не означава, че се справяш НАИСТИНА добре.
Коментар
-
Имаш много странна представа за думичките ФАКТ и ДОКАЗАТЕЛСТВО.
Фактът е събитие или обстоятелство, което е действително съществуващо или е станало в реалността и може да бъде проверено или доказано. Терминът произлиза от латинската дума "factum", означаваща "направено" или "извършено".
Википедия — свободная энциклопедия
В науката фактът представлява обективно и проверяемо наблюдение, което служи като основа за изграждане на теории и хипотези. Научните факти са резултат от многократни наблюдения или експерименти и се приемат за истина, докато не бъдат опровергани или заменени с нови доказателства.
Вікіпедія
В правото фактът е конкретно обстоятелство или събитие, което има юридическо значение и може да доведе до възникване, изменение или прекратяване на правни отношения. Например, сключването на договор е факт, който поражда определени права и задължения за страните.
В ежедневието фактите са твърдения или информации, които могат да бъдат проверени и доказани като истинни. Те се различават от мненията, които отразяват лични убеждения или възприятия и не подлежат на обективна проверка.
Разбирането и разграничаването на фактите от мненията е от съществено значение за критичното мислене и вземането на информирани решения.
Коментар
-
Барби много ме дразни с неговата си наглост. Не се съобразява с никого. Обикаля и осира всички теми. Прави се на много умен, а е точно обратното. Не съм видял от него собствено мнение по който и да било въпрос - само ИИ и обиди, ако му направиш забепежка.
- Защо не си простите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениематейко, ти май не разбираш на какво ниво си повлиян от барби
за сега само оцветяваш в червено разни текстове от вики
но съвсем скоро ще носиш значка на макарон на ревера на жилеткатаLast edited by Mateev; 16.01.2025, 21:28.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеЗа разлика от теб аз мога да анализирам фактите и да правя изводи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
За разлика от теб аз мога да анализирам фактите и да правя изводи.
Фактът е събитие или обстоятелство, което е действително съществуващо или е станало в реалността и може да бъде проверено или доказано. Терминът произлиза от латинската дума "factum", означаваща "направено" или "извършено".
Википедия — свободная энциклопедия
В науката фактът представлява обективно и проверяемо наблюдение, което служи като основа за изграждане на теории и хипотези. Научните факти са резултат от многократни наблюдения или експерименти и се приемат за истина, докато не бъдат опровергани или заменени с нови доказателства.
Вікіпедія
В правото фактът е конкретно обстоятелство или събитие, което има юридическо значение и може да доведе до възникване, изменение или прекратяване на правни отношения. Например, сключването на договор е факт, който поражда определени права и задължения за страните.
В ежедневието фактите са твърдения или информации, които могат да бъдат проверени и доказани като истинни. Те се различават от мненията, които отразяват лични убеждения или възприятия и не подлежат на обективна проверка.
Разбирането и разграничаването на фактите от мненията е от съществено значение за критичното мислене и вземането на информирани решения.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеПризнай си, че се майтапиш с насПредполагам, че си нормален човек
Не е възможно нормален човек да вярва в хилядите наивни клипчета с НЛО и извънземниLast edited by X_Y; 16.01.2025, 21:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеhttps://vm.tiktok.com/ZNeKWSk7r/
По радиото се чуват тия звуци в райони с присъствието на НЛО.
А полученият сигнал от Проксима Б към Земята звучи така.
https://vm.tiktok.com/ZNeKWS7fC/
"Случайно'звучат сходно.Предполагам, че си нормален човек
Не е възможно нормален човек да вярва в хилядите наивни клипчета с НЛО и извънземни
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Гледах я тази мистификация. Постно, глупаво и (естествено), с всички атрибути на цирковото изкуство.Last edited by X_Y; 16.01.2025, 20:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
...И мислиш че, като ги публикуваш 100 пъти, те ще се самодокажат като истина? По Й Гьобелс?
- 1 like
Коментар
-
https://vm.tiktok.com/ZNeKWSk7r/
По радиото се чуват тия звуци в райони с присъствието на НЛО.
А полученият сигнал от Проксима Б към Земята звучи така.
https://vm.tiktok.com/ZNeKWS7fC/
"Случайно'звучат сходно.Last edited by mirodes; 16.01.2025, 20:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Коментар
Коментар