IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Аз съм качил ДЕСЕТКИ видеа на НЛО и пак не вярвате. Така че надали някой ще си промени мнението.
    А щом някой реши да се подиграва с мен,тоя човек не ме уважава.От какъв зор ще трябва да му доказвам нещо?
    ...И мислиш че, като ги публикуваш 100 пъти, те ще се самодокажат като истина? По Й Гьобелс?

Коментар

• Няма извънземни, растоянието е такова че не е възможно да го пропътуват, с телескопите се вижда достатъчно надалече и от там където не сме способни да видим не може да дойде нищо което да оцелее. Може да дойдат само камъни, метеорити.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Напротив - вярваме, че твоите НЛО са НЛО, но не защото са извънземни, а защото никой не си е направил труда да ги идентифицира.
        Напротив няколко пъти покрай тях мина хеликоптер. Така че военните са ги огледали отблизо и снимали. Но тая информация не е публично достояние.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
          Това, с пумата и кравата, си е странично. Гледал ли си филма "Мимино"? Там кравата с хеликоптер я разнасяха даже.
          Абе УЖАС, ти казвам!
          https://vm.tiktok.com/ZNeKncABW/

Коментар

Аз съм качил ДЕСЕТКИ видеа на НЛО и пак не вярвате. Така че надали някой ще си промени мнението.
            А щом някой реши да се подиграва с мен,тоя човек не ме уважава.От какъв зор ще трябва да му доказвам нещо?
            Напротив - вярваме, че твоите НЛО са НЛО, но не защото са извънземни, а защото никой не си е направил труда да ги идентифицира.

Коментар

Ама наистина си непоправим. Трябва да отидеш и да ги видиш отблизо, за да се убедиш, че наистина не са земен обект, и че само тогава можеш смело да пишеш по форумите и никой няма да ти се подиграва.

Иначе има голяма вероятност като ги погледнеш отблизо, сам да разбереш, че жестоко си се заблуждавал и че наистина с право са ти се подигравали във форума. И знаеш ли - сигурно има хиляди такива уж НЛО-та, които обаче разумните хора са ги проверили какво представляват, открили са, че грешат, и затова никъде не са писали нищо, за да не им се смеят.

Коментар

И защо трябва да доказвам,че това са НЛО на извънземни?Каква полза ще имам от това?Казвам какво виждам, пък дали някой няма да повярва изобщо не ми пука.
                И нямам никакво намерение да ги провокирам с дрон.Трябва да съм голям глупак да се навирам при тях. Особено като видях как едно НЛО вдигна пума във въздуха. Има и заснети случаи на крави,отвлечени от НЛО.
                Ама наистина си непоправим. Трябва да отидеш и да ги видиш отблизо, за да се убедиш, че наистина не са земен обект, и че само тогава можеш смело да пишеш по форумите и никой няма да ти се подиграва.

Иначе има голяма вероятност като ги погледнеш отблизо, сам да разбереш, че жестоко си се заблуждавал и че наистина с право са ти се подигравали във форума. И знаеш ли - сигурно има хиляди такива уж НЛО-та, които обаче разумните хора са ги проверили какво представляват, открили са, че грешат, и затова никъде не са писали нищо, за да не им се смеят.

Коментар

• Това, с пумата и кравата, си е странично. Гледал ли си филма "Мимино"? Там кравата с хеликоптер я разнасяха даже.
                  Абе УЖАС, ти казвам!

Коментар

И защо трябва да доказвам,че това са НЛО на извънземни?Каква полза ще имам от това?Казвам какво виждам, пък дали някой няма да повярва изобщо не ми пука.
                    Абе да, ама не: Иначе, би ли хвърлил толкова усилия и би ли се излагал толкова системно?

Коментар

Отново повтарям, защото ти не четеш какво ти пишат другите. Купи си един дрон, ако трябва аз ще ти подаря един, и върви отблизо да разгледаш тези твои светещи точки.

Не разбираш ли - твоите точки са неидентифицирани, защото не си си направил труда да ги идентифицираш. Що за следовател си не знам. Същото е и с хилядите твои "доказателства" в интернет - ами неидентифицирани са, защото никой не си е направил труда да ги идентифицира.
                      И нямам никакво намерение да ги провокирам с дрон.Трябва да съм голям глупак да се навирам при тях. Особено като видях как едно НЛО вдигна пума във въздуха. Има и заснети случаи на крави,отвлечени от НЛО.
                      Last edited by mirodes; 16.01.2025, 17:05.

Коментар

И защо някой би правил това в продължение на месеци и то на различни места?Щото съм виждал и по 7-8 такива НЛО.
                        Във всяко човешко действие трябва да има мотив.А няма никакъв смисъл някой да прави подобно нещо.
                        Ами точно това мислех да правя,ама откакто видях че НЛО отвлича пума се отказах. Трябва да съм
                        луд да ги провокирам. Гледам ги отдалеч и дотам.
                        Отново повтарям, защото ти не четеш какво ти пишат другите. Купи си един дрон, ако трябва аз ще ти подаря един, и върви отблизо да разгледаш тези твои светещи точки.

Не разбираш ли - твоите точки са неидентифицирани, защото не си си направил труда да ги идентифицираш. Що за следовател си не знам. Същото е и с хилядите твои "доказателства" в интернет - ами неидентифицирани са, защото никой не си е направил труда да ги идентифицира.

Коментар

Със сигурност не е било на такава височина и е ясно,че е било холограма.Или някакъв балон.
                          Не бе. От земята светеше със зелен лазер, който е минавал през Хаинбоаз по тъмно, знае това.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                            Има едно малко градче на няколко км.от В.Тър ово и Г.О., казва се Килифарево. Та, с години, някакво зелено "НЛО" светеше НА ЕДНО И СЪЩО МЯСТО.

...С РЕКЛАМНА ЦЕЛ. ЛАЗЕР НАД ЗАВЕДЕНИЕ И АВТОПАРКИНГ ЗА ТИР-ове. ПРИВЛИЧА КЛИЕНТИ.
                            Със сигурност не е било на такава височина и е ясно,че е било холограма.Или някакъв балон.

Коментар

И защо някой би правил това в продължение на месеци и то на различни места?Щото съм виждал и по 7-8 такива НЛО.
                              Във всяко човешко действие трябва да има мотив.А няма никакъв смисъл някой да прави подобно нещо.
                              Има едно малко градче на няколко км.от В.Тър ово и Г.О., казва се Килифарево. Та, с години, някакво зелено "НЛО" светеше НА ЕДНО И СЪЩО МЯСТО.

...С РЕКЛАМНА ЦЕЛ. ЛАЗЕР НАД ЗАВЕДЕНИЕ И АВТОПАРКИНГ ЗА ТИР-ове. ПРИВЛИЧА КЛИЕНТИ.

Коментар

Ако това е заданието, може да се направи дрон да виси на едно място 2-3 денонощия. Просто трябва да е с бензинови двигатели и да носи на борда си достатъчно количество гориво.

А ако е за шоуто - мога да ти стъкна друг трик - излитам с дрон и той ти свети половин час. Излитам с втори, позиционирам го до първия, и за десета от секундата превключвам осветлението, след което кацам с изтощения дрон и пак излитам и пак правя превключване. И понеже е тъмно, ти ще се чудиш що за обект виси в една точка цялата нощ и дори ти свети, за да го забележиш по-лесно.

Аз не знам що за човек цял месец гледа някаква светеща точка и разлайва кучетата по форумите, вместо просто да отиде и да провери що за точка е това. Вземи най-евтиния дрон, върви под светещата точка, и след това с дрона се приближи на 1 метър разстояние от нея, за да провериш що за чудо виси там във въздуха и свети.
                                Ей сега ще ти обясни, че си се объркал, че Пентагонът нищо ТАКОВА не бил казвал... А, за Дядо Коледа мълчи, нали.

Коментар

Working...
                                X