IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Ако стратегията на извънземните е да ни накарат да умрем от смях, значи са на прав път ...
    Ами смей се.Само дето не виждам медиите да отразяват случващото се.Така че явно на тия, от които зависи да предоставят информация на медиите, не им е до смях.
    Ето покрай НЛО-а,които наблюдавам няколко пъти мина хеликоптер. Не съм прочел НИКАКВА информация за това.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Човешката логика и извънземната не е задължително да съвпадат.
      Ако стратегията на извънземните е да ни накарат да умрем от смях, значи са на прав път ...

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

казва... който прави цирк... явно е циркаджия. не бях чувал за атака, която две години преди да дойде армията, да почва с циркови изпълнения и светлинно шоу. и имам чувството, че вече дума по дума съм ти писал това, преди време.
        Човешката логика и извънземната не е задължително да съвпадат.А и е САМО предложение, че инвазия може да има след две години. Може и в близко бъдеще да е.Може редовно да пътуват такива кораби към Земята ,но досега да не сме ги засичали.Сега ги забелязахме с телескопа Джеймс Уеб.
        Last edited by mirodes; 16.01.2025, 23:15.

Коментар

Мечката точно това казва преди да те изяде. Трябва само да разбереш какво ти казва с поведението си.
          казва... който прави цирк... явно е циркаджия. не бях чувал за атака, която две години преди да дойде армията, да почва с циркови изпълнения и светлинно шоу. и имам чувството, че вече дума по дума съм ти писал това, преди време.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Редовно срещал мечки ти си.
            Мечки не,но съм се срещал с кучета.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Лампички, кучета на Павлов...
              Светлината е удачен начин за комуникация между различни видове.

Коментар

Мечката точно това казва преди да те изяде. Трябва само да разбереш какво ти казва с поведението си.
                Редовно срещал мечки ти си.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Ако в гората видиш надписи "ще те ям... мечката съм аз" дали ще повярваш, или ще се усъмниш... Дали мечката ще лети напред-назад на дълги светлини и ще прави светлинно шоу над градовете всяка нощ... Или някой се бъзика с теб... с лоши намерения

Коментар

Здравият разум не е паника. Като видиш мечка в гората трябва да се приготвиш за нападение. А ако не те нападне добре дошло, нищо не си изгубил като си се приготвил.
                    Ако в гората видиш надписи "ще те ям... мечката съм аз" дали ще повярваш, или ще се усъмниш... Дали мечката ще лети напред-назад на дълги светлини и ще прави светлинно шоу над градовете всяка нощ... Или някой се бъзика с теб... с лоши намерения

Коментар

Точно с лампички показват колко са многобройни. Иначе няма да ги виждаме.
                      Това че някои са слепи и не ги виждат не е тяхна вината.Те все пак предполагат,че става въпрос за интелигентни същества.
                      Лампички, кучета на Павлов...

Коментар

Демонстрацията на сила не се прави с мигащи лампички. ...

С мигащи лампички се демонстрира само чувството за хумор ...
                        Точно с лампички показват колко са многобройни. Иначе няма да ги виждаме.
                        Това че някои са слепи и не ги виждат не е тяхна вината.Те все пак предполагат,че става въпрос за интелигентни същества.

Коментар

Може да е демонстрация на сила.И да поставят някакви условия на хората.Каквито и условия да ни поставят е по-добре, отколкото да ни изтрепят.
                          Лошото е,че нямаме никаква информация какви са намеренията им.
                          Демонстрацията на сила не се прави с мигащи лампички. ...

С мигащи лампички се демонстрира само чувството за хумор ...

Коментар

Те информация могат да събират и без да пращат в небето хиляди мигащи лампички ...
                            Може да е демонстрация на сила.И да поставят някакви условия на хората.Каквито и условия да ни поставят е по-добре, отколкото да ни изтрепят.
                            Лошото е,че нямаме никаква информация какви са намеренията им.

Коментар

Да,ама досега е имало единични случаи на видяни НЛО сега са хиляди всеки ден.А и тия кораби, които пътуват към Земята каква им е целта.Плюс полученият сигнал към Земята.
                              Дано да греша,но е възможно това да е бил сигнал да се активизират всички НЛО на Земята и да съберат разузнавателна информация преди инвазията,когато пристигнат големите кораби.
                              Те информация могат да събират и без да пращат в небето хиляди мигащи лампички ...

Коментар

Те ако са искали да ни изтребят, можели са досега да го направят 1000 пъти. Според мене е точно обратното - наблюдават ни и спазват политика за ненамеса
                                Да, бе, спазвали политика на ненамеса...

И защо им е на извънземните да спазват политика на ненамеса след като досега можеха да са ни обрали всичкото злато, сребро, паладий, платина, урана и всичките останали ценни изкопаеми...

Винаги силния краде от слабия. Винаги силния взема ресурсите на слабия.
                                Това е общо известно навсякъде.

След като са по-развити от нас могат направо да ни заграбят цялата планета, така както е натъпкана догоре с всякакви блага, ресурси, и полезни изкопаеми, и с хубав климат....
                                ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Working...
                                X