IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• www.kolibka.com = webx1038.aruba.it [89.46.104.48]

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
      За тези от вас, които вярват че има истински НЛО, мога да предложа да изгледат сериалите със заглавие Hangar 1 The UFO FIles. Това са 2 сезона с около 20 серии, правени през 2014-та и 2015-та година. Всичките серии без изключение се базират на истински събития.
      Не е въпросът дали НЛО съществува, а какво всъщност е НЛО...
      Защото пилоти от други планети, долетели до Земята с космически кораби очевидно не са...
      Last edited by Frosty; 23.12.2024, 10:52.
      ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
        В Габрово VPN-тата изкарват сериозна кинта от технически неграмотни пчелари. И май работят в комбина с Мъск.
        Всъщност аз съм със StarLink и не знам къде сигнала ми слиза на земята и като каква държава ме детектират. Мога да пробвам през наземна линия, но тогава ще загубя високата скорот нa Download.

ПП: Отклоних сайта през наземен интернет през Naturela и сайта kolibka.com тръгна. Благодаря на всички за съдействието.
        Last edited by Mateev; 23.12.2024, 05:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от аl4en Разгледай мнение

Проблема е при теб,,нищо не е забранено поне не и в София.. виж в Габрово може и да е )
          В Габрово VPN-тата изкарват сериозна кинта от технически неграмотни пчелари. И май работят в комбина с Мъск.

Коментар

+1000
            Хранех подобни съмнения, и ти сега ги потвърди. Явно сайта е забранен да се вижда от България, което е много странно предвид това, че е български сайт и има български субтитри, които ги правят десетки български преводачи. И изглежда някой го финансира това, защото не мога да повярвам, че десетки ентусиасти без да им плащат нищо ще направят и поддържат дълги години най-разкошния сайт с хиляди безценни според мене филми.

Започва да ми намирисва на някаква световна конспирация .....

Иначе безкрайно благодаря на barbaron за информацията и сега ще си купя VPN и ще Download-на целия сайт с хилядите му филми. Още едно време мислех да го направя това, но тогава интернета ми беше бавен. А сега със StarLink на Мъск направо се родих. През него може да се Download-ва със скорости 200-300, а през нощите и повече мегабита в секунда. От Замунда филми Download-вам за по 3-4 минути единия.

Ако има и други запалени като мене - Download-нете си всички сезони на Hangar 1 и Ancient Aliens.
            Проблема е при теб,,нищо не е забранено поне не и в София.. виж в Габрово може и да е )

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
              Във Франция имам достъп
              +1000
              Хранех подобни съмнения, и ти сега ги потвърди. Явно сайта е забранен да се вижда от България, което е много странно предвид това, че е български сайт и има български субтитри, които ги правят десетки български преводачи. И изглежда някой го финансира това, защото не мога да повярвам, че десетки ентусиасти без да им плащат нищо ще направят и поддържат дълги години най-разкошния сайт с хиляди безценни според мене филми.

Започва да ми намирисва на някаква световна конспирация .....

Иначе безкрайно благодаря на barbaron за информацията и сега ще си купя VPN и ще Download-на целия сайт с хилядите му филми. Още едно време мислех да го направя това, но тогава интернета ми беше бавен. А сега със StarLink на Мъск направо се родих. През него може да се Download-ва със скорости 200-300, а през нощите и повече мегабита в секунда. От Замунда филми Download-вам за по 3-4 минути единия.

Ако има и други запалени като мене - Download-нете си всички сезони на Hangar 1 и Ancient Aliens.
              Last edited by Mateev; 23.12.2024, 01:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                barbaron, на мен ми е ясно че си обучаваш - изграждаш някакъв ИИ, но това нещо е дразнещо нали разбираш.
                Направи го толерантен, да може да води диалог с всеки независимо как се е зомбирал човека. Такъв ИИ липсва сега.
                изобщо не знам, как това мнение преодоля игнора и достигна до мен
                но барби освен да оцветява в синьо и червено
                няма какво да го научи тоя ии
                Last edited by ratten; 23.12.2024, 10:48.
                препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                  Във Франция имам достъп

Коментар

• http://www.kolibka.com/2.html
                    D.Y.F-091066

Коментар

За тези от вас, които вярват че има истински НЛО, мога да предложа да изгледат сериалите със заглавие Hangar 1 The UFO FIles. Това са 2 сезона с около 20 серии, правени през 2014-та и 2015-та година. Всичките серии без изключение се базират на истински събития.

Интересното е, че нещо не мога да ги намеря из интернет. Защо ли? Иначе ги имам записани локално при мене, и бих могъл да съдействам да ги получи всеки един желаещ. Аз съм ги теглил преди 7-8 години от сайта kolibka com. Страхотен сайт с хиляди научно-популярни филми за какво ли не, преведени на Български език. Интересното е обаче, че към днешна дата сайта е със забранен достъп до него. Защо ли?

Коментар

• За тези от вас, които вярват че има истински НЛО, мога да предложа да изгледат сериалите със заглавие Hangar 1 The UFO FIles. Това са 2 сезона с около 20 серии, правени през 2014-та и 2015-та година. Всичките серии без изключение се базират на истински събития.

Интересното е, че нещо не мога да ги намеря из интернет. Защо ли? Иначе ги имам записани локално при мене, и бих могъл да съдействам да ги получи всеки един желаещ. Аз съм ги теглил преди 7-8 години от сайта kolibka com. Страхотен сайт с хиляди научно-популярни филми за какво ли не, преведени на Български език. Интересното е обаче, че към днешна дата сайта е със забранен достъп до него. Защо ли?

Коментар

• Frosty, те си мислят че са изстреляли една единствена частица. Дори фотона е голяма, на високо ниво при размера на частиците. Има много малки частици за които не знаем нищо. Магнитното поле го разгледаме само като свойства и някакъв феномен. Фотона не преминава през разни материали, те го спират защото техните частици са големи и неговата също е голяма достатъчно за да не може да премине между тях, но частиците на магнитното поле си преминават и няма такива сблъсъци които да ги изтощават.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                            Хванах се на въдицата ти, но ти приятно ме изненада
                            Хареса ми ромката, затова веднага потърсих книгата на нейното бюро.
                            Не намерих последното издание на тази книга, но нещо още по-добро
                            https://kolegite.com/EE_library/book...nf-2695391.pdf

Подведе ме първото ти "доказателство", за "компютърната симулация".
                            Гледах го само 5 секунди и си казах: още една руска конспирация"
                            Ами ако беше изгледал първото видео за "компютърната симулация" щеше да разбереш,
                            че учените решили да през определен период да изстрелват само по една, единствена частица през двата процепа.

И онемели като видели на екрана пак същата вълнова(интерферентна) картина от множество светли и тъмни ивици.

Все едно, че изстреляната частица по някакъв мистериозен начин се разцепва, минава и през двата процепа едновременно, и пак се сблъсква със самата себе си ?! В което няма никаква логика...

Тогава учените се изхитрили, и решили да разберат с точност през кой процеп преминава изстреляната частица, като сложили измерителен уред до процепите. И това, което видели ги потресло - когато включили измерителния уред - на екрана пак се появила обикновената проста картина с 2-те ивици..

Излиза, че материята от която е изграден целия свят се променя в зависимост от това, дали някой я наблюдава, или не.... Защо?!
                            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Бот-а в кънтърстрайка също се бори, стреля, оцелява, даже кръв му тече и си търси медицински неща,
                              50% от човеците, са по-слаби/умни в кънтърстрайка от тия ботове...
                              какво е открил за себе си тоя бот, можем само да гадаем.

Пък евентуалния опит на бот-а, да си общува с нас, неговите създатели, най-вероятно ще отчетем като бъг...
                              (щот просто не сме го програмирали така и нямаме такова очакване )
                              Last edited by satz; 22.12.2024, 14:54.

Коментар

• barbaron, на мен ми е ясно че си обучаваш - изграждаш някакъв ИИ, но това нещо е дразнещо нали разбираш.
                                Направи го толерантен, да може да води диалог с всеки независимо как се е зомбирал човека. Такъв ИИ липсва сега.
                                Last edited by supertrader; 22.12.2024, 14:40.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X