IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
    .И те не са ниско а поне на 400-500 метра над Земята. Освен това защо ще минава хеликоптер няколко пъти покрай тях.Егати съвпадението-все пак Крумово е на около 40 км от мястото, където са тия НЛО.Не е да са близо до летището,та да кажем,че просто си минава оттам хеликоптера...
    Почакай малко - ти ми твърдиш, че без никакви инструменти можеш да премериш разстоянието до някаква светеща точка в небето, както и нейната височина над земята? Ще ме светнеш ли как го правиш това, или отново говорим за развинтено въображение?

Представям си черен екран на монитора на компютъра и на него свети един единствен пиксел. Ти идваш, поглеждаш го по диагонал, и уверено казваш - това е НЛО, намира се на 40 километра разстояние и е на височина 500 метра ...

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
      Моля те, дай линк(ове) към това съобщение в Конгреса на САЩ.
      Тези в тик-ток ги видях. Има ли други ?
      Няма официално съобщение .Значи изобщо подобно събитие не се е случило.
      Да кажем,че официално се съобщи този факт и стане водещш новина в медиите. Както и,че всеки ден има стотици НЛО на територията на САЩ, а и по цял свят. Дали ще има масова паника или хората спокойно ще приемат тия факти?Не ти знам квалификациите, но от психология си нямаш и понятие.

Коментар

Точно така-съобщено е в Конгреса на САЩ. От това по-достоверно няма накъде.
        Моля те, дай линк(ове) към това съобщение в Конгреса на САЩ.
        Тези в тик-ток ги видях. Има ли други ?

Коментар

Аха. Там никога не лъжат. Ама хич.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

а може "хората" да нямат добри намерения към тях
            нали се сещаш, че всеки извънземен го взимат я цру я кгб я мосад и познай дали не е под ключ
            и не му правят дисекция
            Това е ясно.Въпросът е какви са техните намерения, щото технологично ни превъзхождат.Ако са решили да ни избият нищо няма да ги спре.Имаше видео как в една от арабските държави стрелят с ракети към едно НЛО.И то много лесно им се изплъзна.
            Нещата са много сериозни, въпреки че някои смятат за майтап цялото това нещо.
            Last edited by mirodes; 03.01.2025, 11:19.

Коментар

Така е-отдавна са тук и точно това ме притеснява. Ако идваха с добри намерения отдавна щяха да са влезли в контакт с хората. Според мен тия,които идват са бойни кораби с оръжия,каквито извънземните на Земята нямат. Щото досега не се е налагало да водят войни с хората, затова не са им трябвали и оръжия.
              А природни ресурси трябват на всяка една цивилизация.
              а може "хората" да нямат добри намерения към тях
              нали се сещаш, че всеки извънземен го взимат я цру я кгб я мосад и познай дали не е под ключ
              и не му правят дисекция
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

ИДАААТ, НА МОСТА СА !

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                  mirodes, не може някой да имат такива знания и природните ресурси да са му проблема, не може да са биологични защото как ще се движат в условия на радиация, има само няколко случая на артефакти от други цивилизации съществували в галактиката ни и след като се разбиват тези космически кораби винаги има висока радиоктивност на мястото. Съществата които са пътували не са биологични, те са роботи, Те и То. Не са Тя и Той. Но мисля че те много отдавна са тук, няма да идват.
                  Благодарим за откровението, призна си най-после

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                    mirodes, не може някой да имат такива знания и природните ресурси да са му проблема, не може да са биологични защото как ще се движат в условия на радиация, има само няколко случая на артефакти от други цивилизации съществували в галактиката ни и след като се разбиват тези космически кораби винаги има висока радиоктивност на мястото. Съществата които са пътували не са биологични, те са роботи, Те и То. Не са Тя и Той. Но мисля че те много отдавна са тук, няма да идват.
                    Така е-отдавна са тук и точно това ме притеснява. Ако идваха с добри намерения отдавна щяха да са влезли в контакт с хората. Според мен тия,които идват са бойни кораби с оръжия,каквито извънземните на Земята нямат. Щото досега не се е налагало да водят войни с хората, затова не са им трябвали и оръжия.
                    А природни ресурси трябват на всяка една цивилизация.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid

Дано не те наранавам, момко. Само те превъзхождам, не те мразя.
                      Ами това е разликата между нас старшинка-на мен изобщо не ми пука дали някой ме превъзхожда или не.Никога не се сравнявам с други хора, техният живот си е техен,моят мой и изобщо не ме бърка кой какъв е.Докато ти злобееш към успелите хора в живота. Като Матеев например.

Коментар

• mirodes, не може някой да имат такива знания и природните ресурси да са му проблема, не може да са биологични защото как ще се движат в условия на радиация, има само няколко случая на артефакти от други цивилизации съществували в галактиката ни и след като се разбиват тези космически кораби винаги има висока радиоктивност на мястото. Съществата които са пътували не са биологични, те са роботи, Те и То. Не са Тя и Той. Но мисля че те много отдавна са тук, няма да идват.
                        D.Y.F-091066

Коментар

Развитие ще има,когато пристигнат космическите кораби, които пътуват към Земята. Очаква се това да е през 2027г,но естествено тъй като тази информация не се публикува публично няма как със сигурност да се знае.
                          Какво точно ще се случи тогава мога само да предположа.Три са вариантите :
                          1.Идват с добри намерения
                          2.Идват,за да искат нещо от хората, най-вероятно природни ресурси
                          3.Идват,за да завладеят Земята. Като тоя вариант има две развития-да подчинят хората или да ги изтребят.
                          ИДАААТ, НА МОСТА СА !

Коментар

Ти ни кажи за на.етенията им, кога ще превземат Земята. Записш на аудио на разговорите им ни пусни и т.н. Да сме готови, ако нещо.
                            Развитие ще има,когато пристигнат космическите кораби, които пътуват към Земята. Очаква се това да е през 2027г,но естествено тъй като тази информация не се публикува публично няма как със сигурност да се знае.
                            Какво точно ще се случи тогава мога само да предположа.Три са вариантите :
                            1.Идват с добри намерения
                            2.Идват,за да искат нещо от хората, най-вероятно природни ресурси
                            3.Идват,за да завладеят Земята. Като тоя вариант има две развития-да подчинят хората или да ги изтребят.

Коментар

Не бе. Къде видя да казвам, че лъжеш? Пренавил си се и това е. А всички ние, дето сме скептични, сме глупави, лоши, безхаберни и т.н. Така става, щом сме се събрали скрити и не особено, врагове на Човечеството. Ама ти ще спасиш света, както по холивудските филми, СПОКО. Дерзай!
                              Старшинка-за разлика от теб не страдам от мания за величие. Така че не ми преписвай твоите си комплекси.Просто споделям наличната информация, която съм събрал.
                              Ти се изкара някакъв технически гений,който има изобретения като такива за добив на шистов газ и тем подобни ,не мога да помня всичките ти глупости.
                              Last edited by mirodes; 03.01.2025, 10:33.

Коментар

Всеки, който смята, че лъжа е свободен да дойде надвечер до Пазарджик и лично да се увери за какво става въпрос. Аз виждам само светлини,ама тия светлини приличат на тия НЛО ,които са заснети в САЩ и там явно летят по-ниско.
                                Не бе. Къде видя да казвам, че лъжеш? Пренавил си се и това е. А всички ние, дето сме скептични, сме глупави, лоши, безхаберни и т.н. Така става, щом сме се събрали скрити и не особено, врагове на Човечеството. Ама ти ще спасиш света, както по холивудските филми, СПОКО. Дерзай!

Коментар

Working...
                                X