IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.youtube.com/live/UBP1Xol...4Mw22AWrXzIb82

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
      Ами дай линк към българска медия,която съобщава нещо за НЛО или извънземни в последните месеци.
      Не разбра въпроса.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Нима?
        Ами дай линк към българска медия,която съобщава нещо за НЛО или извънземни в последните месеци.

Коментар

Коя публика?В медиите не се публикува нищо.А повечето хора се информират от медиите. .Качват се видеа в Тик ток от хора които са заснели НЛО и в 99 процента от случаите това са хора, които не търсят сензация, нито активно качват клипове.
          Нима?

Коментар

Аз го отдавам на засилен интерес на публиката за "странни" неща (като няма хляб, нА ви зрелища!) и, има ли търсене, се явява предлагане. Пазарна икономика.
            Коя публика?В медиите не се публикува нищо.А повечето хора се информират от медиите. .Качват се видеа в Тик ток от хора които са заснели НЛО и в 99 процента от случаите това са хора, които не търсят сензация, нито активно качват клипове.

Коментар

100 пъти обясних защо правя подобни предположения.А щом всеки ден и нощ по цял свят се наблюдават стотици, а вероятно и хиляди НЛО в последните месеци явно има някаква причина за тази повишена активност. Никога досега не е имало подобно нещо. Имало е и друг път активност на НЛО, но не в такива мащаби.
              Аз го отдавам на засилен интерес на публиката за "странни" неща (като няма хляб, нА ви зрелища!) и, има ли търсене, се явява предлагане. Пазарна икономика.

Коментар

Е да де, ама Е лошо. Не, сериозно: От някаква триъгълна сянка, си правиш извода, че е.на извънземни, че имат планове, намерения...
                100 пъти обясних защо правя подобни предположения.А щом всеки ден и нощ по цял свят се наблюдават стотици, а вероятно и хиляди НЛО в последните месеци явно има някаква причина за тази повишена активност. Никога досега не е имало подобно нещо. Имало е и друг път активност на НЛО, но не в такива мащаби.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Аз се опитах да ти покажа какво е "изобретил" твоя побратим, а ти така ...

...и какво му "показа"? Че те стяга шапката? Знаем, деде. Знаем. Затова се и отнасяме със снизхождение.

Коментар

Е как няма да е лошо качеството като е снимано с телефон,не с професионална камера.И повечето клипове на НЛО са снимани от обикновени хора с телефони.
                    Е да де, ама Е лошо. Не, сериозно: От някаква триъгълна сянка, си правиш извода, че е.на извънземни, че имат планове, намерения...

Коментар

...а аз, питах ЗА ТВОИ. И обясних вече но, пак ще го сторя: НЕ ТУК ги качвам, ами НА МОЯ СИ ОБЛАК. И тук вече, пускам само линкове. Както ти стори с тикток.
                      ПРОЧЕЕ, видях ти материала: НИЩО НА КВАДРАТ, ГОЛА ВОДА. Ако. Е си чувал една думичка, аз ще я спомена: НА ХВЪРЧИЛО ми прилича. Честно. И, ОТНОВО, БЕЗКРАЙНО ЛОШО КАЧЕСТВО. Наистина ли мислиш че, НЕ Е нарочно?

Е как няма да е лошо качеството като е снимано с телефон,не с професионална камера.И повечето клипове на НЛО са снимани от обикновени хора с телефони.

Коментар

Ти си достоен за съжаление .Чакаш някой друг-медия правителство, институция,сета и ИИ да ти оформят мнението,щото собствено нямаш.
                        Аз се опитах да ти покажа какво е "изобретил" твоя побратим, а ти така ...

Last edited by X_Y; 30.01.2025, 20:49.

Коментар

https://vm.tiktok.com/ZNeETCLg7/
                          Ето за теб като за рускоговорящ видео, което е заснето вчера в Сочи.
                          А моите видеа не мога да ги кача тук.Не знам защо не ми позволява.
                          ...а аз, питах ЗА ТВОИ. И обясних вече но, пак ще го сторя: НЕ ТУК ги качвам, ами НА МОЯ СИ ОБЛАК. И тук вече, пускам само линкове. Както ти стори с тикток.
                          ПРОЧЕЕ, видях ти материала: НИЩО НА КВАДРАТ, ГОЛА ВОДА. Ако. Е си чувал една думичка, аз ще я спомена: НА ХВЪРЧИЛО ми прилича. Честно. И, ОТНОВО, БЕЗКРАЙНО ЛОШО КАЧЕСТВО. Наистина ли мислиш че, НЕ Е нарочно?

Last edited by Pyramid; 30.01.2025, 20:13.

Коментар

Добре де, лъде може да се види заснет от тебе материал? Аз как правя, когато споделям видео: Направил съм си облачен акаунт и там качвам а после, пускам линк и, който трябва, гледа.
                            https://vm.tiktok.com/ZNeETCLg7/
                            Ето за теб като за рускоговорящ видео, което е заснето вчера в Сочи.
                            А моите видеа не мога да ги кача тук.Не знам защо не ми позволява.

Коментар

Манипулации на куков ден.И аз имам заснети НЛО и със сигурност не съм манипулирал записите. Вижда се кога един запис е манипулиран.
                              Добре де, лъде може да се види заснет от тебе материал? Аз как правя, когато споделям видео: Направил съм си облачен акаунт и там качвам а после, пускам линк и, който трябва, гледа.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                                Точно така
                                Ето едно доказателство, че извънземните имат домашни животни, които пеят

https://www.facebook.com/reel/577120721840111
                                Ти си достоен за съжаление .Чакаш някой друг-медия правителство, институция,сета и ИИ да ти оформят мнението,щото собствено нямаш.

Коментар

Working...
                                X