Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Истината е, че ТИ И ПОДОБНИ СЕКТАНТИ, "виждате" и неща, дето ги няма, както и генериране и усилвате информационен шум, предназначен да разсейва вниманието на хората от действителните, сериозни Проблеми, с които ни сблъсква живота. Ето защо, подобно поведение не е точно полезно за вида Хомо и ще ни направите услуга да се кратните. Има засушаване, предизвикана от перките в Европа, има климатични промени, има пренасочени там и демографска катастрофа тук - давайте да изнамираме решения, а не да си губим времето с глупотевини. Разбира се, И по темата за живот извън Земята, АКО ИМА НАУЧНИ трудове, хипотези и ваши достижения (и снимки може, само без папагалщини) - ще се радваме да научим нещо смислено. Ама да броим загубилите се пияндета, ми идва в повече. Да не са шморцали до загуба на разсъдък.
И как да има научни трудове по темата за НЛО и извънземни като всичко се пази в голяма секретност от правителствотата. В наши дни, когато всеки има камера но телефона излизат все повече и повече заснемания на НЛО и извънземни. И това, че някой няма достатъчно интелект, за да разбере за какво става въпрос, си е негов проблем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
O,sancta simplicitas
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеВ тая тема повече няма да публикувам,щото дебилизма е на извънредно високи нива. Публикувам клипове ,на които се виждат НЛО и пак някои "капацитети "викат "Такова животно нема"както е казал шопа,когато е видял жираф. Щом имало светлини значи не било НЛО,а човешки апарат.
Аз се отказвам да се боря с човешката глупост.Още много интересни клипове можех да публикувам ,но няма смисъл.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ти можеш много неща да наблюдаваш. И всички те са истински, извънземни, made in China.
Коментар
-
В тая тема повече няма да публикувам,щото дебилизма е на извънредно високи нива. Публикувам клипове ,на които се виждат НЛО и пак някои "капацитети "викат "Такова животно нема"както е казал шопа,когато е видял жираф. Щом имало светлини значи не било НЛО,а човешки апарат.
Аз се отказвам да се боря с човешката глупост.Още много интересни клипове можех да публикувам ,но няма смисъл.
Коментар
-
Хахаха-това с червените букви е НАЙ-ГОЛЯМАТА ГЛУПОСТ, която съм чал. Почти ВСИЧКИ НЛО нощно време имат светлини. И това е откакто хората виждат НЛО и има документирани такива случаи. Дори и Колумб е писал в дневника си,че вижда странни светлини в небето малко преди да стигне Америка.В наши дни също има заснети ХИЛЯДИ СВЕТЕЩИ НЛО. Включително НЛО,които аз наблюдавам имат светлини.
- 1 like
Коментар
-
Хахаха-това с червените букви е НАЙ-ГОЛЯМАТА ГЛУПОСТ, която съм чал. Почти ВСИЧКИ НЛО нощно време имат светлини. И това е откакто хората виждат НЛО и има документирани такива случаи. Дори и Колумб е писал в дневника си,че вижда странни светлини в небето малко преди да стигне Америка.В наши дни също има заснети ХИЛЯДИ СВЕТЕЩИ НЛО. Включително НЛО,които аз наблюдавам имат светлини.
1. При навлизане в друга звездна система не забравяйте да включите дългите светлини
2. При навлизане в атмосферата на друга планета не забравяйте допълнително да включите и цветомузиката.
3. Ако въпреки това туземците не ви забележат, пуснете на пълна мощност по говорителите хитове на Веселин Маринов.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
И къде видя пума в това замазано изображение? Има 1000 вида животни с 4 крака. Освен всичко друго "пумата" са я окичили с мигащи лампички. Големи майтапчии са тези извънземни.
Аз пък ще ти кажа нещо друго - много пъти съм виждал животни да се преместват с хеликоптери. А това с лампичките - ами нарочно ги слагат, за да не се блъсне в тях някой самолет и да се предизвикат човешки жертви. Това важи и за всички други твои НЛО-та, които приличат на дискотека.
Щом светят, щом мигат, то това е доказателство, че са земни летателни обекти. Точно извънземните са тези, които няма да се съобразяват с изискванията за светлинни индикации, за да не се блъсне някой в тях.Last edited by mirodes; 04.02.2025, 02:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
И къде видя пума в това замазано изображение? Има 1000 вида животни с 4 крака. Освен всичко друго "пумата" са я окичили с мигащи лампички. Големи майтапчии са тези извънземни.
Аз пък ще ти кажа нещо друго - много пъти съм виждал животни да се преместват с хеликоптери. А това с лампичките - ами нарочно ги слагат, за да не се блъсне в тях някой самолет и да се предизвикат човешки жертви. Това важи и за всички други твои НЛО-та, които приличат на дискотека.
Щом светят, щом мигат, то това е доказателство, че са земни летателни обекти. Точно извънземните са тези, които няма да се съобразяват с изискванията за светлинни индикации, за да не се блъсне някой в тях.
...Прочее, това е един от похватите при снимките на STAR WARS: "Корабите"-макети ок.1,5÷2метра, снимани отблизо, а "космосът" - на фон, ок.10-15 м...Ама поне качеството КРАТНО ПО-ВИСОКО, фокусът им-фокус, озвучаването - озвучаване... Изобщо, Холивуд е Фирма, а това - АМАТЬОРИ.
Коментар
-
https://vm.tiktok.com/ZNeoh11K6/
Каква анимация,клипа е сниман с телефон от зрители на футболен мач.То бива да си фатмак, ама твоето минава всякакви граници.
Щом светят, щом мигат, то това е доказателство, че са земни летателни обекти. Точно извънземните са тези, които няма да се съобразяват с изискванията за светлинни индикации, за да не се блъсне някой в тях.Last edited by Mateev; 03.02.2025, 21:31.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Да повторя, че някой ме изтрил: Мистер Сенко си махаше главата. И не на запис, ами на живо. Ама онова беше илюзия. Пумата я "отвлякоха" на запис, осветена отдалече, с размити краища и ред мигащи светлини (точно като в цирка)...но "беше Наистина". Аха. Аз по-искрено вярващ от Вергилчо не съм виждал. И летящите слонове в коридора- също.Last edited by Pyramid; 03.02.2025, 21:21.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid
Не плачи, синко. С пръст не съм те докоснал.Last edited by mirodes; 03.02.2025, 20:43.
Коментар
-
.. И, като почнахме, се сетих:
Бях мнохо малък, около 3÷4 годишен и дядо ми, светла му памет, криеше зад един леген една малка кратунка, около 8÷10 см. И казваше да клекна и, там кратунката "изникваше", когато се надиганех, все едно, съм я "снесъл/измътил". Така точно и не му улових трика но, Голям смях падаше. Кой да ти каже, колко жесток присмехулник ще излезе от мен, тогава.
- 1 like
Коментар
-
Значи трикът е такъв (тук спекулурам):
Отива фокусникът Х при управата на стадион У и се разбират да поделят приходите от реклама, срещу което,
1.Фокусникър ползва терена за експеримента си и , АЛО успее,
2.Публикува клипа в Интернет а там, СЪВСЕМ БЕЗПЛАТНО И В МНОГО ПОВЕЧЕ МИЛИОНА ЕМИСИИ, ГО РАЗНАСЯТ РАЗНИНПОЛЕЗНИИДИОТИ КАТО В., НАПРИМЕР.
От големия форумен резонанс се вижда че, Х.е успял.
Коментар
Коментар