IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Открих липсващото парче от пъзела. През март 2017г е засечено много силно изригване на звездата Проксима Кентавър. Яркостта й се увеличава хиляди пъти. Такова изригване е унищожило изцяло или частично живота на планетата Проксима Б. Така че тия кораби, които идват насам не са само бойна флотилия, а колонизатори. Така че всякакви илюзии са изключени-те идват, за да се заселят на Земята. И има три варианта-да изтребят хората, да ги поробят или да живеят съвместно с нас(малко вероятно).Не случайно и са наблюдавани НЛО над военни бази и най-вече такива с ядрени оръжия. Това си е разузнаване преди инвазията.
    Така че старшинка и Матейко колкото и да умувате и да не искате да признаете реалността, часовникът на Страшния съд е пуснат и отброява последните си дни.
    https://megavselena.bg/gigantsko-izr...eto-na-zhivot/
    Това изригване дава отговор на въпроса защо сега ще ни нападнат, а досега не са го правили. Ами,защото сега планетата им е негодна за живот и трябва да се заселят другаде.
    Знам че всичко това звучи като сценарий от някакъв филм на ужасите, но всички факти водят до тоя извод. Лошото е,че не виждам начин за противодействие. НЛО са неуязвими за човешките оръжия, тогава остава да им се унищожаг базите. Но пък сме много уязвими, щото много лесно могат да унищожат сателитите и да върнат човечеството в каменната ера. Но ако зависи от мен бих още утре обявил военно положение във всички държави по света и бих унищожил базите им.Та може ония, които идват да се стреснат и да потърсят друга планета. Надали са по-войнствено настроени от хората. Макар че технологично много ни превъзхождат.
    Last edited by mirodes; 06.02.2025, 18:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
      Какво "разбрахме" от този текст?
      Грешки и поправки:
      1. Ортографски: "кандидатдсвал" → "кандидатствал"
      2. Пунктуационни: добавени запетаи и точки на подходящите места
      3. Синтактични: "из такива места" → "в такива места"
      4. Правописни: "хихо" → "тихо", "разлиихме" → "разлихме"
      5. Семантични: "струваше звездите" → "закриваше звездите"
      6. Печатни грешки: "о:ще" → "още", ">здрави" → "изправи"
      7. Граматически: "пи дъното" → "по дъното"
      8. Стилистични: премахнати излишни думи и подобрена структура на изреченията
      Цъ. Нищо не си разбрал. ВСИЧКИТЕ грешка са печат и, т.к.мобилаторът ми се гъбарка и "ме редактира" при публикуването а, на мен, не ми се занимава вече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tutankhamon Разгледай мнение
        Не бих кандидатдсвал за член. Теб те разбирам, с цел забавление но...не разбирам - вероятно съм изостанал - КАКВО ТОЧНО се обсъжда из такива местаНАД мен беше, гледах към него поне 5 (пет) минути, АБСОЛЮТНО НИЩО с изключение на светлините не разлиихме с компанията, и после съвсем хихо, се издигна.
        ...СЕГА се сетих : Имаше о: ще един странен момент: Когато се вдигна нагоре, триъгълникът от светлините се >здрави вертикално но...те се виждаха до последно. Светлините едно, са били И пи дъното, И върху горната му повърхност. Защо е странно? Ами, струваше звездите но, от точката в която бяхме ние, наблюдателите, бидейки НЕПРОЗРАЧНО, това тяло, би трябвало само да скрие тези светлините по пътя нагоре, не би трябвало да ги виждаме.
        ...И пак, КАКВО ТОЧНО (би следвало от) това, че съм се присъединил към такава група?
        Какво "разбрахме" от този текст?
        Грешки и поправки:
        1. Ортографски: "кандидатдсвал" → "кандидатствал"
        2. Пунктуационни: добавени запетаи и точки на подходящите места
        3. Синтактични: "из такива места" → "в такива места"
        4. Правописни: "хихо" → "тихо", "разлиихме" → "разлихме"
        5. Семантични: "струваше звездите" → "закриваше звездите"
        6. Печатни грешки: "о:ще" → "още", ">здрави" → "изправи"
        7. Граматически: "пи дъното" → "по дъното"
        8. Стилистични: премахнати излишни думи и подобрена структура на изреченията

Коментар

• ...абе, да не съм го стимулирал да ходи лично да снима или (Боже, опази!) давзема проби от НЛО? Щото ако тъй, лошо:
          Ами, ако го отвлекат?!?
          Върни се, Вергилчо! Не съм искал да те ядат, аз не ти желая злото!

Коментар

• До Горна се чува, как момчето в Пазарджик си мисли, че се шегувам. А аз, съм напълно сериозен.

Коментар

• Мдам. И тук, се сещам за един запис от радио на 106,7 MHz.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tutankhamon Разгледай мнение
                Ето една кратка статийка на вниманието на Вергилчо. Сигнал от Космоса, при това, много могъщ. И, като рекох, та, сетих се: Още един фактор, по който, бихме могли да познаеш, дали определен сигнал е изпратен от цивилизация, или е от естествен произход : МОЩНОСТТА. Защото, ми е сложно да си представя че, която и да е чужда цивилизация, би имала безгранична излишна енергия за междузвездната комуникация, да изпраща сигнали за щяло и нещяло. Трябва си определено МНОГО СЕРИОЗНА ПРИЧИНА да се харчи толкова енергия.
                Ами въртящите се с пулсари и квазари изпращат радиосигнали из цялата вселена, като мощността им е колсална - тераватове. При това сигнала прилича на изкуствен, защото спазва някаква периодичност. Ето какво казва ИИ:

Най-естественият източник на радиосигнали с голяма мощност в цялата Вселена са пулсарите и квазарите.

1. Пулсари (Neutron Stars)

Пулсарите са бързо въртящи се неутронни звезди, които излъчват мощни радиоимпулси през пространството. Те се формират след експлозия на свръхнова и имат изключително силни магнитни полета. Когато тези звезди се въртят, те изпращат периодични радиоимпулси, които могат да бъдат уловени от радиотелескопи на Земята. Някои пулсари излъчват с такава регулярност, че се използват като космически "маяци".

2. Квазари (Quasars)

Квазарите са активни галактически ядра, задвижвани от свръхмасивни черни дупки. Те излъчват огромни количества енергия, включително в радиодиапазона. Радиосигналите от квазарите са едни от най-мощните във Вселената и могат да бъдат засечени от големи разстояния. Някои от тях са по-ярки от цяла галактика.

3. Слънчеви и звездни радиоизбухвания

Нашето Слънце, както и други звезди, понякога излъчват мощни радиоимпулси, особено по време на слънчеви бури и изригвания. Тези събития могат да бъдат засечени на Земята и могат да повлияят на комуникациите и навигацията.

4. Космически микровълнов фон (CMB)

Остатъчното лъчение от Големия взрив също представлява постоянен радиоизточник в космоса. Това е най-древният електромагнитен сигнал, който прониква през цялата Вселена.

5. Блазари и радиогалактики

Някои галактики съдържат активни ядра, които изпращат мощни струи от заредени частици (джетове), които излъчват радио вълни.

Тези явления генерират толкова мощни радиосигнали, че могат да бъдат засечени от огромни разстояния – понякога дори милиарди светлинни години от Земята.
                Last edited by Mateev; 05.02.2025, 19:35.

Коментар

• Ето една кратка статийка на вниманието на Вергилчо. Сигнал от Космоса, при това, много могъщ. И, като рекох, та, сетих се: Още един фактор, по който, бихме могли да познаеш, дали определен сигнал е изпратен от цивилизация, или е от естествен произход : МОЩНОСТТА. Защото, ми е сложно да си представя че, която и да е чужда цивилизация, би имала безгранична излишна енергия за междузвездната комуникация, да изпраща сигнали за щяло и нещяло. Трябва си определено МНОГО СЕРИОЗНА ПРИЧИНА да се харчи толкова енергия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Най-после получих потвърждение, че съм приет в НЛО групата. Разгледах набързо 100-200 последни постинга и никъде не открих такава вманиаченост по летящи цветомузики. Тоест дори и най-запалените НЛО маниаци в България не се хабят да пишат постинги за светещи и мигащи обекти в небето.
                    Не бих кандидатдсвал за член. Теб те разбирам, с цел забавление но...не разбирам - вероятно съм изостанал - КАКВО ТОЧНО се обсъжда из такива местаНАД мен беше, гледах към него поне 5 (пет) минути, АБСОЛЮТНО НИЩО с изключение на светлините не разлиихме с компанията, и после съвсем хихо, се издигна.
                    ...СЕГА се сетих : Имаше о: ще един странен момент: Когато се вдигна нагоре, триъгълникът от светлините се >здрави вертикално но...те се виждаха до последно. Светлините едно, са били И пи дъното, И върху горната му повърхност. Защо е странно? Ами, струваше звездите но, от точката в която бяхме ние, наблюдателите, бидейки НЕПРОЗРАЧНО, това тяло, би трябвало само да скрие тези светлините по пътя нагоре, не би трябвало да ги виждаме.

...И пак, КАКВО ТОЧНО (би следвало от) това, че съм се присъединил към такава група?
                    Last edited by Tutankhamon; 04.02.2025, 22:16.

Коментар

В щатите има разни организирани НЛО маниаци, които по сигнал ходят насам-натам оборудвани с много техника, с цел да съберат някакви доказателства. Нищо чудно и в България да има такива, но Миро не си е направил труда да ги потърси. Със сигурност в България има НЛО форуми или НЛО групи във фейсбук, но и там Миро не си е направил труда да им разкаже какво е видял и да ги потърси за помощ.

Ето една група с 34 000 членове и средно по 10 постинга на ден. Групата е закрита. Поисках присъединяване и сега чакам да ме одобрят.
                      https://www.facebook.com/groups/247272279140448
                      Най-после получих потвърждение, че съм приет в НЛО групата. Разгледах набързо 100-200 последни постинга и никъде не открих такава вманиаченост по летящи цветомузики. Тоест дори и най-запалените НЛО маниаци в България не се хабят да пишат постинги за светещи и мигащи обекти в небето.

Коментар

Ето колко лесно се прави НЛО, което изплува из под водата, излита, прави цветомузика и след това отново се гмурка под водата. В случая е дрон, но нищо не пречи да се направи и в голям мащаб.

https://www.youtube.com/shorts/i3d9l6tVsPo

Тъжно ми е за Миро, но още една точка отпадна от неговия все още дълъг списък "Това не може да се прави от земни летателни обекти".
                        Така е, изтървали са някои взривното развитие на технологиите., не са научени да задават въпроси - нещо, което нас ни учеха, слагат пред съзнанието си бариерата "това НЕ МОЖЕ да се направи" (Ама наистина ли? Защо пък не и КАК би могло да се направи, поне нещо, максимално близко до?)...И така, имаме, каквото имаме. Не искам да притеснявам никого но, по ТОЗИ път, ни чака цивилизационна стагнация. Момент (силно разтегнат във времето) в който, фиксацията е върху технологията, а бе върху оптималните решения и върху количеството, вместо върху качеството (на каквото се сети човек). Лошото е че, веднъж демотивиран, човек прегаря, същото става и с цивилизациите и, накрая, ни чака Смъртта. Обидно. Не знам, дали е преодолимо.

Коментар

• Ето колко лесно се прави НЛО, което изплува из под водата, излита, прави цветомузика и след това отново се гмурка под водата. В случая е дрон, но нищо не пречи да се направи и в голям мащаб.

https://www.youtube.com/shorts/i3d9l6tVsPo

Тъжно ми е за Миро, но още една точка отпадна от неговия все още дълъг списък "Това не може да се прави от земни летателни обекти".

Коментар

• Я вижте нещо за сигналите от Космоса: https://youtube.com/shorts/qGHDipnEJ...1P0CLeq1nXmpnR

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                              Слабо Никой не повярва Опитай пак
                              Добре де. НЛО има и наяве, докато извънземни -само по филмите и в разказите на преразказвачи. Крият се, гадовете.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
                                Милиони са безследно изчезналите по света за последните десетилетия. Не съм казал, че всички са отвлечени от извънземни. 0.1 процент да са пак не е малко.
                                Дума да няма. Отвличания, убийства, крият се от булките, ит издръжките, от данъчните, от фирмите за бързи кредити (познавам и аз лично такива) но, най-масово, ги отвличат наистина извънземните. Да ги ядат. Да. Само лош човек няма да ми повярва.

Коментар

Working...
                                X